Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΛΦΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απο τα 0,949 € η μετοχή ,ξεκίνησε μια αντίδραση που εξελίχθηκε σε ανοδική κινηση και αλλαγη της βραχυπρόθεσμης τάσης  με την διάσπαση της γραμμής λαιμού D στα 1,65 ευρω.
Η κίνηση ειναι καλά ορισμένη πάνω στην γραμμή τάσης K2 . 
O τίτλος υπερέβη ενδοσυνεδριακά την Κ ( 2,25€) αλλα δεν μπόρεσε να την κρατήσει,υποχωρώντας σε διορθωτική κίνηση ,προσπαθωντας να κρατήσει τον εκμο 20 ημ ( 1,94€).
Στο θετικό σενάριο, η μετοχή, εχοντας κλείσει και το gap ( 2.04-2.06) πρέπει να διασπάσει την ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  Κ1 και να επαναλάβει την προσπάθεια υπέρβασης της Κ με στόχο τα τοπικά υψηλά του Δεκεμβρίου στα 2,66 ευρώ.
Στο αρνητικό, απώλεια του εκμο 20 ημ και καθοδική διάσπαση της πλαγιοανοδικής K2 θα προσδώσει πτωτική ορμή με αυξημένους όγκους και στόχο εκ νέου την D στα 1,65,ισχυρή στήριξη πιθανής εμφάνισης αγοραστών.




108 σχόλια:

giannhs kon είπε...

καλημερα σε ολους

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα. Καλημέρα Γιάννη

Οι Αμερικανοί «προειδοποιούν» για τα χειρότερα που έρχονται!

http://www.liberal.gr/forum/sxoliasmos_arthron/2016/Oi_Amerikanoi_%C2%ABproeidopoioun%C2%BB_gia_ta_cheirotera_pou_erchontai.html

Unknown είπε...

Καλημέρα παιδιά!!

Καταστροφή κ 300 από ότι βλέπω δεν θα μας κάνει την χάρη!

Ο τσιπρακος είναι επικίνδυνα βλαξ συμφωνώ!!

Παραμένω αισιόδοξος από τις 540.....

Κάνω βέβαια τρειντ.. Βλέπω ότι ολοιιιι έχουν διάθεση να μας βοηθήσουν με το ανταποδωτικο όφελος βέβαια!

Είπα εάν κάνει βλακεια ο άλλος πυροβολείτε και με την μια σορτ!

Καλά κέρδη σε όλους.

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ κλμ
Λευτερη μη σου διαφευγει -και σε ολους μας-οτι η Ελλαδα τον τελευταιο εναμισο χρονο εχει "κουρασει"πολυ την διεθνη κοινοτητα.τωρα δε μας σουραει κανεις.
η ευκαιρια της ηταν να παει στη δραχμη πριν το δντ και να ξετιναξει τις ευρωπαικες τραπεζες.τωρα τα 300 δις τα πλερωνει ο λαος και θα τα πλερωνει ,με δεδομενο οτι δεν υπαρχει ηγεσια και ουτε φαινεται στον οριζοντα.
ο Πουτιν για να βοηθησει και "αν"...θελει ξεκαθαρα πραματα.

μπαρμπαλιας είπε...

ο ...πούσ ο σαμαρας και ο πούσ ο βενιζελος...το φαγανε το ολοημερο σχολειο.
Θεανωωωωω στάφαγε τα γιομιστα ο χονδρός

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Ηλία.

Λευτερης είπε...

Οδυνηρό να γυρίσει η χώρα στην ΔΡΧ, όποτε και να γινότανε. Καμία τέτοια σκέψη. Οι Κατσαπλιάδες μετράνε μήνες.

Panos είπε...

Καλημερα , καλημερα σε ολους τους φιλους!

Λευτερη οσοι σκεφτονται την δραχμη θα πρεπει να εχουν υποψην τους τα παρακατω...

http://www.huffingtonpost.gr/dimitrios-giokas/story_b_6930926.html

Λευτερης είπε...

Σωστός ο Πάνος.

Λευτερης είπε...

Τράπεζες και διαφήμιση. Όλα στο φως και επισήμως

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/hggiken-h-wra-ths-diafhmistikhs-diafaneias-eurobank-kai-alpha-bank-anoiksan-ta-xartia-toys.4040068.html

Λευτερης είπε...

Αυτός ο Σπίρτζης τι σόι φανέλα είναι??? Ο Σκουρλέτης ωχριά μπροστά του.

Unknown είπε...

Καλημερες!!!.Χθες ειχαμε μια ωραια δημιουργικη συζητηση με τον μιχαλη στην οποια συμφωνησα κ εγω οτι τα private ειναι οτι καλυτερο μιας κ δεν γραφονται πραγματα που δεν μπορουν να γραφτουν σε κοινη θεα.Αυτο εχω διαπιστωσει κ εγω στις κλειστες ομαδες που ανηκω κ γραφω.Τελικα στις ανοιχτες ομαδες δεν πρεπει να γραφονται τα σοβαρα ζητηματα ειναι μονο για καφενειακου τυπου συζητησουλες .ψηφιζω privateforum !!!

Λευτερης είπε...

«Ξήλωσαν» την Επιτροπή Εξετάσεων των Πανελλαδικών

http://www.kathimerini.gr/858569/article/epikairothta/ellada/kommatika-paixnidia-me-tis-panelladikes

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα φίλοι μου.

Λευτέρη, μόλις διάβασα τη λίστα της διαφημιστικής δαπάνης στο σύνδεσμο και έχω μια απορία την οποία, όποιος έχει τη γνώση μου την απαντά, καθώς η δική μου είναι μάλλον πεπαλαιωμένη.

Γιατί σε ένα περιβάλλον capital control, όπου απαγορεύεται το άνοιγμα λογαριασμών, συνεπώς και η αύξηση πελατείας, οι τράπεζες διαφημίζονται;

Γιατί σε ένα περιβάλλον πιστωτικής ενδείας, όπου τα δάνεια είναι ελάχιστα, οι νέες πιστωτικές ανύπαρκτες, οι τράπεζες ξοδεύουν για την προβολή τους;

Γιατί, δεν χρησιμοποιείται αυτό το κονδύλι προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη απόδοση στους υπάρχοντες πελάτες των τραπεζών, καλύτερο επιτόκιο ενδεχομένως, που είναι και η καλύτερη διαφήμιση για μια τράπεζα. Ας μην ξεχνάμε πως τις παλιές καλές εποχές, οι μικρές τράπεζες εδραιώθηκαν με τέτοια μέσα, η Probank δεν διαφημίστηκε κάπου.

Γιατί ως μέτοχος αυτών των τραπεζών να βλέπω να δαπανώνται 15 εκ. ευρώ και πλέον για να βλέπω το λογότυπο της τράπεζας στο Mega π.χ.;

ArTaXiA είπε...

Τραπεζίτη, δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να είναι μέλος σε ένα ιδιωτικό forum όπου θα είχε επίσης εσένα για μέλος του. Πέρα όμως από αυτό, και επειδή το ανέφερες, τα σοβαρά και σπουδαία, πέρα από ιδιωτικά, δεν είναι επίσης. ποτέ δωρεάν.

Unknown είπε...

http://www.onalert.gr/stories/ragdaies-e3eli3eis-tourkia-ntaboutoglou-prw8ypourgia/49533

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Δεν είχα πάρε χαμπάρι ότι βγήκε φήμη στις γιορτές ότι σήμερα, δεν θα υπήρχαν διαθέσιμες οι καταθέσεις και κάτι τέτοια...Τυχαία στον σκάι το άκουσα.

Αρταξία, νομίζω πως ξέρεις γιατί...Είναι θέμα "συντήρησης"

Unknown είπε...

Μα ποτε δεν θα ειμασταν μαζι σε private αυτα που γραφουμε εμεις αν τα εβλεπες αρταξια ειναι σαν τον τελικο του ch league ...αν δεις τι γραφουν εκει τα μελη μας αστο καλυτερα.Και σε αφηνω τωρα βαριεμαι να εχω διαλογο μαζι σου.Καλη συνεδριαση.

Unknown είπε...

ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.Η ΑΣΚΗΣΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΑΛΑΡΗ ΑΣΚΗΣΗ.
Ας ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

ArTaXiA είπε...

Τραπεζίτη όταν "εύχεσαι καλή συνεδρίαση", "καλή συνέχεια", "καλή ψυχή" σημαίνει πως φεύγεις, ξεκουμπίζεσαι, μας ξεφορτώνεσαι. Αν είναι να λες "καλή συνεδρίαση" και μετά από δύο λεπτά να ξαναγράφεις, άστο αγόρι μου.

Unknown είπε...

αρταξια ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ αλλα εχεις ασυλια και σβηνομαι μονο εγω ενω εσυ οχι οποτε με ανισους ορους δεν προκειται να παιξω.Σε ουδετερο γηπεδο οποτε γουσταρεις κ εκει θα δουμε ποιος θα ξεκουμπιζονταν κ με τι δαγκωματιες στην πλατη που μπορει ν σ αρεσουν.σε ουδετερο γηπεδο οχι εδω ομως με ασυλια.αντε ββ.

Unknown είπε...

Οσο για το αν θα ξαναγραψω σε δυο λεπτα θα δεις ποσα 24ωρα θα κανεις ν με δεις...εχετε μεινει ελαχιστοι αν το εχεις παρεις χαμπαρι...εχουν εξαφανιστει πολλοι φιλοι.Και ναι σε 4 μερες θα ξαναγραψω αντε γεια

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Αρτ.
Η γνώση σου κάθε άλλο παρά πεπαλαιωμένη είναι. Αυτό φαίνεται και από την εκτίμηση που εισπράττεις.
Σε όλα τα ερωτήματά σου έχεις δίκιο.
Η απάντηση η δική μου είναι ότι πρέπει να βοηθηθούν τα νέα πελατάκια του Αριστερού Ηθικού Πλεονεκτήματος.
(ΥΓ PROBANK η καλύτερη και με διαφορά, σε αυτό που εννοείς.)

paolostar είπε...

Καλημερα σε ολους.
Φιλε art για ποιο λογο να δωσουν καλο επιτοκιο στους πελατες τους οι τραπεζες σε εποχη capital controls;....μη τυχον και παρουν τα λεφτα τους και φυγουν;Εμενα μου κανει εντυπωση πως ακομα δεν εχουν βγαλει και αρνητικα επιτοκια να πληρωνουν οι καταθετες και απο πανω.(ασε μη δινω και ιδεες...)

Λευτερης είπε...

Η ΒΙΟ ότι έκανε Νοέμβρη Δεκέμβρη τα άλλα χρόνια το κάνει τώρα.
Σοβαρή προσπάθεια νοικοκυρέματος όμως.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους ! Η Τραπεζικη πίστη εχει χαθει.Τα λεφτα γυρω στα 40 δισ ειναι εντος Ελλαδος,εκτος τραπεζικου συστηματος,τα υπολοιπα ειναι στο εξωτερικο στα Λουξεμβούργα και μεσα ειναι τα χρηματα των επιχειρησεων( κεφαλαια κινησης κλπ) και των μισθων των ιδιωτων και των δημοσιων υπαλληλων.

Επομενως τωρα ειναι που χρειαζεται διαφημιση μια τραπεζα

ArTaXiA είπε...

Τραπεζίτη, έκλασε η Bilderberg και βγήκες εσύ! Στο καλό και να μας σκέφτεσαι.

Paolo, για τον ίδιο λόγο που δεν δίνουν επιτόκιο, για τον ίδιο λόγο δεν έχουν και λόγο να πληρώνουν διαφημιστική δαπάνη. Ή να στο θέσω πιο απλά;

H Εurobank π.χ. έδωσε 7 μύρια σε Μπομπολαίους και 700.000 σε υποτροφίες. Γιατί π.χ. δεν έδωσε 7 μύρια σε υποτροφίες, να πίνουν νερό στ' όνομά της τα καλύτερα μυαλά στην Ελλάδα;

ArTaXiA είπε...

Δηλαδή Mic, κατά τη γνώμη σου, σε τι εξυπηρετεί η διαφήμιση; Να προσελκύσει ποιον; Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Μιχάλη,είχες χθες μια ωραία δημιουργική συζήτηση ?

χαχαχα

Λευτερης είπε...

Μιχάλη πιστεύω ο Αρτ έχει δίκιο. Η ανάκτηση εμπιστοσύνης και γύρισμα των χρημάτων, δεν γίνεται με διαφήμιση στου κάθε είδους Μπόμπολα μαγαζί.

( Γιατί π.χ. δεν έδωσε 7 μύρια σε υποτροφίες, να πίνουν νερό στ' όνομά της τα καλύτερα μυαλά στην Ελλάδα;)

Deltas είπε...

Η διαφήμιση είναι η πληρωμή υπηρεσιών που δεν μπορούν να πληρωθούν με νόμιμο τρόπο. ΠΧ με υποστηρίζει η εφημερίδα σου κτλ και εγώ σε πληρώνω καταχωρώντας διαφημίσεις ΔΕΗ τραπεζών κτλ

austin είπε...

Αφού το πες μόνος σου αρτ...Τι ψάχνεις παραπάνω! Πρέπει να υπάρξει η "συντήρηση".

Βιοχάλκο με ενοχλεί λίγο που πολύ επενδυτές την έχουν στα χαρτοφυλάκια τους. Από την στιγμή που είναι μοναχοφάης και θα την παίξει σε χρόνο που θα τους αφήσει όλους έξω, τότε δεν είναι η ώρα ακόμα να παίξει το χαρτί. χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και η ΕΥΔΑΠ κανει διαφημηση...χαχα Καλημερα.Εγω περιμένω. Καμια εμπιστοσύνη στους κατσαπλιαδες.

paolostar είπε...

Γιατι (ειδικα στο τελευταιο παραδειγμα που δινεις) ξερει οτι μελλοντικα θα εχει μεγαλυτερο αμεσο οφελος ταιζοντας καποια λαμογια(μη το βλεπεις καθαρα στο οτι θελει μονο να διαφημιστει αυτα που δινει στους μπομπολαιους) απο το να τα δωσει σε μελλοντικους επιστημονες.Με λιγα λογια θελει να εχει μαζι της τους καρχαριες παρα τους μαριδαιους να πινουν νερο στο ονομα της...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν εσπασα προθεσμιακη Δεκεμβριο του 14 στον οροφο της Πειραιως μπροστα σε 5 υπαλλήλους τους ελεγα τα μανυ Τώρα.. .ορκιζοτανε μια υπαλληλος να μην ακουω φήμες.. εχασα 300 ευρω απο τοκους..οταν θα εληγαν εγιναν και τα καπ..κοντρ..Δεν τολμησε να με ξανακαλεσει στο τηλ..η Κυρια...

Λευτερης είπε...

ΑΛΦΑ Η Μάνα της Ε.Γ δεν έκλαψε ποτέ.

michele είπε...

Το παρον μνημονιο 3 και κυριως η αξιολογηση που ερχεται εχει και την παραμετρο της αντιμετωπισης των "κοκκινων δανειων".

Σκοπος των τραπεζων ειναι η αποκατασταση της εμπιστοσυνης και επανεναρξη της σχεσης με τους δανειοληπτες ειτε μικρους ιδιωτες ,ειτε επιχειρησεις μικρες η μεγαλυτερες. Επομενως αποκαθισταται πρωτα η διαφημιση ( που δεν γινονταν παλιοτερα).

Δινεις λεφτα για υποτροφιες,οταν ολα εχουν αρχισει να στρωνουν και κινουνται και τα ιδρυματα κρατικα η ιδιωτικα η νομικα προσωπα ιδιωτικου δικαιου που τις χορηγουν

austin είπε...

ΟΠΛΑ μάλλον θα περιμένεις κάμποσο. Εκτός αν γίνει το τσαφ αυτό το σκ. Δεν το βλέπω όμως...Οι κατσαπλιάδες περνάνε ασφαλιστικό και κάτι άλλο που δεν το έπιασα στο ράδιο από την βουλή. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να δικαιολογήσει κίνηση. Το μπαμ (που προσωπικά το πιστεύω ακράδαντα, χωρίς να πάρω κανέναν στο λαιμό μου) θα γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Τώρα εδώ μας κοροιδεύεουν οι Πειραιώς και eurobank. Ακριβώς, αλφαδιασμένα στην αντίσταση.

Για να δούμε την συνέχεια.

Λευτερης είπε...

Στα 1,1479 δολάρια το ευρώ.

ArTaXiA είπε...

Mic, εχει βάση αυτό που λες, προσωπικώς ωστόσο παραμένω οπαδός της ελκυστικότητας του ίδιου του προϊόντος, περισσότερο απ' ότι το όνομά του.

Αν το προϊον σου είναι ακριβό, ανεπαρκές, δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και ανήθικο, η διαφήμιση δεν το κάνει καλύτερο. Το κάνει ένα ακριβό, ανεπαρκές, άχρηστο και ανήθικο προϊόν που απλώς το γνωρίζουν όλοι.

austin είπε...

Και για όσους έχουν καιρό να πάνε στην τράπζε...Το επιτοκίο είανι (μάλλον ιστορικό χαμηλό κιόλας) στο 0,8% τον χρόνο.

michele είπε...

Αληθες art.Oλες οι επιχειρησεις εχουν συγκεκριμενο ποσοστο επι του τζιρου που δαπανουν για διαφημιση.Οταν ο τζιρος τους απομειωνεται για διαφορους λογους και κυριως για το γεγονος οτι το προιον τους δεν εχει αποδοχη λογω ποιοτητας,η διαφημιση πεφτει και το προιον φευγει απ την αγορα

Λευτερης είπε...

Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ επίσημα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ

http://www.sofokleousin.gr/archives/296240.html

ArTaXiA είπε...

Ο Στεργίου, έχει καταφέρει να έχει παρουσία σε κάθε σημείο της επικράτειας πλέον, με έτοιμα σάντουϊτς χωρίς να έχει δαπανήσει τίποτα για προβολή. Εντάξει ξεκίνησε με μιζαδόρικες δουλειές στα ΚΨΜ, αλλά ήταν πριν δεκαετίες. Δεν χρειάζεται να διαφημιστεί, ξέρω ότι είναι ΣΤΕΡΓΙΟΥ, με μια άλφα ποιότητα.

Από την άλλη, έχεις τον ΒΙΚΟ, που πλακώθηκε στη διαφήμιση για να γίνει γνωστός και θα φάει το κεφάλι του. Δεν τα βάζεις με την Coca Cola, αυξάνοντας τη διαφημιστική σου δαπάνη. Η Pepsico στην Ελλάδα, το πλήρωσε ακριβά αυτό το μάθημα.

ΝίκοςΤ είπε...

Καλημέρα στους φίλους
Πριν λίγο έδωσα τις ΒΙΟ που είχα αγοράσει για να αναπληρώσω όσα είχαν χαθεί από την απορρόφηση της ΕΛΒΑ. Στόχος επετεύχθη.Για το ονόρε!

μπαρμπαλιας είπε...

νερο απ τα Θοδώριανα...το χωριο
του τσε
http://pigeskostilata.gr/to-nero-mas/

ArTaXiA είπε...

Ωραία κορίτσια βγάζουν τα Αθαμανικά όρη Μπάρμπα μου. Δεν πιστεύω να είναι κανένα μοντέλο από την παλαί ΚΟΜΕΚΟΝ, και να μου χαλάσει την εικόνα!

hippy είπε...

Καλημέρα

εύστοχος όπως πάντα ο καλλιτέχνης όση θολούρα και να΄χει τριγύρω. Πιθανολογώ πάντως ότι τμήμα τουλάχιστον της τραπεζικής διαφήμησης ίσως αφορά προώθηση προιόντων όπως πχ POS δλδ πωλήσεις.

hippy είπε...

Για το ονόρε ρε γαμώτο...μπράβο Νίκο. Κι εγώ το κάνω. Αν και τέτοια κολλήματα είναι μάλλον λάθος στην κερδοσκοπική ορθοδοξία.

michele είπε...

art, οι επιχειρησεις κανουν συχνα αυτο το λαθος,αλλα προκειται για επιθετικη στρατηγικη προσπαθωντας να παρουν ενα -μικρο εστω- μεριδιο απο τον leader της αγορας.
Το ιδιο αποτολμησε καποτε και ο κολοσσος McDonalds στην Ελλαδα ,που καθε μαγαζι που εστηνε ,το εστηνε διπλα η απεναντι απο τα Goodys.

Φυσικα ,παραμενει για το ονορε στην Ελλαδα δεν μπορει να παει παραπανω

michele είπε...

Νικολα Τ ,εδωσες πανω στην αντισταση ,ειναι ενα θεμα που συζητουσαμε λιγο πριν με το φιλο Austin( στο τηλ).
Η αντισταση φαινεται οτι διασπαται επομενως ,να δουμε και το κλεισιμο βεβαια ,αλλα οδευουμε εκει προς τη ζωνη 1.43-1.50

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Hippy, ξέρεις από τότε που σε γνωρίζω, όλο και περισσότερο έχω την αίσθηση πως είσαι ο James Mai της Ελλάδος.

michele είπε...

Καλημερα Hippy .Niko εννοειται οτι μια αγορα περιξ του 1 δεν συζητιεται και πολυ να δοθει με τετοιο κλιμα 25% πιο πανω.

Επιχειρειται διασπαση του 599 και πεφτουν εντολες αγορας,για παμε

hippy είπε...

Ένα χαρτί που συνήθως ακολουθεί την τραπεζική άνοδο* είναι η ΕΧΑΕ. Έχω κάποια θέση αλλά κυρίως έχω περιέργεια καθώς με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι βρίσκεται στο πάνω σαγόνι Bollinger άρα είναι λογικότερο να καθυστερήσει λίγο.

*Θα μου πείτε "σιγά ρε Χίππη στο καλό κλίμα σχεδόν όλα ακολουθούν". Σωστό κι αυτό.

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε michele
18% ήταν το κέρδος,καλό νομίζω στις μέρες μας.
Και βέβαια παράκουσα την συμβουλή εξαίρετου φίλου ,χρηματιστή, που έφυγε νέος,ότι δεν πουλάμε βιαστικά μετοχή που ανεβαίνει.

michele είπε...

Hippy μετα τη ζωνη 5.15-5,20 η μετοχη θα φορτωσει θα την δουμε,γιατι πλησιαζει κατερχομενη απο τις 25/2/2015 πολυ σημαντικη

Νικολα μια χαρά το 18% .Ειχε δίκιο ο φίλος ,ειναι ενα απο τα συχνότερα λαθη των επενδυτων,ειδικα μετα απο παρατεταμένη πτωτική φαση,καθως η ψυχολογια ειναι εύθραυστη. Συμβαινει συχνα στις ΑΛΛΑΓΕΣ της βραχυπρόθεσμης τάσης.

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη παιδεύτηκα αλλά τον βρήκα τον James Mai. Εντάξει, καμιά σχέση, παραείμαι μικρός στο εκτόπισμα. Σ΄ευχαριστώ όμως.

Μια από τις ελάχιστες βεβαιότητες που έχω (τουλάχιστον σε ότι με αφορά) είναι ότι στις αγορές ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο εγωισμός μας. Καθώς οι πιο πολλοί έχουμε διαβάσει αρκετά βιβλία και ψιλογνωρίζουμε τη "στατιστική" συμπεριφορά τους.

michele είπε...

Φαίνεται ότι πάμε για ψήφιση ασφαλιστικού-φορολογικού μέσα στο Σ/Κ -και πριν το Eurogroup

michele είπε...

Σε χαμηλό 3,5 ετών η καταναλαωτική εμπιστοσύνη ,να βλεπουμε και λίγο τα μακρο

http://air.euro2day.gr/cov/BC/BCS_05052016_REP_GR.pdf

hippy είπε...

Σωστός Μιχάλη...βέβαια υπάρχουν κι οι εξαγωγικές πολλές εκ των οποίων προς το παρόν κοιμούνται (ΚΛΕΜ, πλαστικά, μάρμαρα κλπ)

μπαρμπαλιας είπε...

μρέ μλάρια
μονο ο φιλος μου ο Αταραξι ειδε την κοπελα που ειναι σαν τα κρυα νερα...απο το χωριο του τσε; ουστ...

michele είπε...

Το ερώτημα μου ειναι : Γιατι δεν περιμένει το Εurogroup και παει να ψηφισει μεσα στο ΣΚ το ασφαλιστικο;

hippy είπε...

Προφανώς εννοείς κάτι σαν "πάρτε τα κλειδιά της πόλης" αλλά επιτέλους τελειώστε μου την γ@μημένη την αξιολόγηση και μάλλον έτσι μοιάζει βρε Μιχάλη.

Από την άλλη γνωρίζοντας για την αναβλητικότητα τους, τον Ιούνιο για λύση στην κλεμμένη στιχομυθία Ντέλλιας-Τόμσεν...όσο να πεις λογικός ένας δισταγμός.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη πολυ σωστο το ερώτημα.. .και γιατι το καταθετει απουσια τροικας...ειναι πολυ σοβαρη εξελιξη και σωστα το λες..εισαι γατα...

hippy είπε...

Βρήκα το λόγο της επίσπευσης...και είναι απλός.

Η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά δείχνει την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα της.

Γιατρέ μου είμαι καλά?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ξεχαστε τον κοφτη...ψήφιση και μετα συμφωνια.Δηλαδη;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Α και το πακετακι το πρωτο δεν εχει κλείσει .

Nemoz είπε...

Η ΕΧΑΕ κατά τη γνώμη μου μετά το 5,20 που λέει ο Μιχάλης, έχει το 5,35 αν το περάσει και αυτό μετά το πεδίο είναι ελεύθερο.

hippy είπε...

Πάντως τα ομόλογα δεν δείχνουν ενθουσιασμό...μάλλον περισυλλογή θα έλεγα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ακόμα πιο σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν αποκλείεται το Μέγαρο Μαξίμου αν καταλήξει στην λύση - πακέτο να ζητήσει διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

austin είπε...

Μου θυμίζει κάτι αυτό το πρώτα η ψήφιση και μετά ή συμφωνία; Μέσα στην τόση ειδησεογραφία και μέσα στα τόσα που μας έχουν πει έχω ξεχασει ποτέ είχε πάει να γίνει κάτι παρεμφερές

michele είπε...

Hippy ενα που υπονοω ειναι αυτο που είπες δηλ μια κινηση ας το πουμε εκβιασμου. Αλλα επισης οπως υπονοει ο ΟΠΛΑ ειναι μια κινηση "μονομερης" καθως σε περιπτωση που την Δευτερα τους στριμωξουν η ζητησουν κατι παραπανω να βγουν και μα πουν: " Καναμε οτι ειναι δυνατον ,αλλα οι ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΔΝΤ κλπ. Καθως οπως ξερουμε λειτουργουν επι τη βασει της επικονωνιας /σανοφαγιας και οχι της ουσιας.

hippy είπε...

Μιχάλη μου φαίνεται λογικότερο να υποθέσουμε ότι πάμε σε μια "λύση" τύπου Δεκεμβρίου. Παίρνει λιγώτερα απ΄τα συμφωνηθέντα η ΕΕ αλλά θα πληρώσει και λιγώτερα χρήματα ίσα για να ξεκολλήσει το παλιοπαιδο το ατίθασο. Και συνεχίζουμε αυτό το ξέρουμε καλά-διαπραγμάτευση-μέχρι τα μέσα Ιουλίου που είναι το μεγάλο πακκέτο οφειλών με το Brexit πίσω μας.

Unknown είπε...

Πουλησα τα άλφα από το 1,68

Unknown είπε...

Πουλησα ευρομπανκ από 0,614

Κράταω βαριά χαρτιά..


Σε όλους υγεία..του Αγίου εφρεμ σήμερα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αχιλλεα να εισαι καλα.Υγεια σε ολους...χρονια πολλα.

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά καλέ μου φίλε!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη ερώτηση.. .Μετα τις 600 μπαίνουν οι μαριδεοι;πες μου.αλληθεια.

μπαρμπαλιας είπε...

το κυριο σκουρλετι υπεραποδιδει παλι σημερα...

michele είπε...

Αρα μιλας για dirty συμφωνια Hippy ( not fast but dirty) Eφυγαν και τα ΕΧΑΕ που λεγαμε

michele είπε...

Μεχρι τις 630 ΟΠΛΑ θα μπαινουν ,ακομα ειναι σχετικα φοφισμενοι μην νομιζεις.Υπαρχουν μαριδαιοι και μαριδαιοι γι αυτο εμεις εδω κοιταμε και τις λεπτομερειες

ArTaXiA είπε...

Kι ενώ εσείς ασχολείστε με το εάν θα μπουν, ή δεν θα μπουν τελικώς οι μαριδαίοι, πληροφοριακά σας λέω πως δύο ΑΤΜ που επισκέφθηκα, δεν είχαν μετρητά. Και του χρόνου.

Λευτερης είπε...

ΕΧΑΕ-hippy = Σπουδαίος

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρτα το επαθα και εγω αυτο που λες...Μαλιστα το ενα της Γιουρομπ ειχε 6 ατομα ουρα στις 10 το βράδυ.. το σκευτομουν και ελεγα μεσα μου..μπα τυχαιο..

ArTaXiA είπε...

Αν ήταν τυχαίο, δεν θα το ανέφερα ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι ναι Έχει εχεις δικιο..το τυχαιο το ειπα στον εαυτο μου ετσι για να μην γκρινιαζω ..καθολου τυχαίο.. .σωστός.

hippy είπε...

Κατά την γνώμη μου η επίσπευση δεν μπορεί να οφείλεται σε κάποιου είδους εκβιασμό καθώς εκβιάζει αυτός που κρατά κάτι στα χέρια του. Αυτός που κρατά άδεια ΑΤΜς τι εκβιασμό να κάνει?

hippy είπε...

Πολύ περισσότερο που ο αντίπαλος ούνος το ξέρει.

(πήρε μια μικρή εκδίκηση η Ατλέτικο για πάρτη μας )

Panos είπε...

Τυχαιο ΑΡΤ...αν θες πες μας τραπεζες και περιοχες..

ArTaXiA είπε...

ETE Λ. Συγγρού απέναντι από τα γραφεία της Ν.Δ., ΕΤΕ Λ. Συγγρού, μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Panos είπε...

Ευχαριστω ΑΡΤ...εμαθα πως ειχαν τελειωσει τα 20ρικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα..αν εστω και με υποψια υπηρχε θεμα , θα ειχε γινει μεγαλος πανικος!

austin είπε...

Κυψέλη...δίπλα από μία στοά...!χαχα!

Εντάξει, αν έβρισκα άδεια atm στον κολωνό απέναντι από τυροπιτάδικο θα είχα αρχίσει να ανησυχώ

ArTaXiA είπε...

Panosman, ποιος σου έδωσε αυτήν την πληροφορία;

austin είπε...

αρταξία, πάρε ένα τηλέφωνο...όχι για τα τραπεζογραμμάτια..

Panos είπε...

ΑΡΤ επικοινωνησα με φιλο μιλησε με τραπεζικο της ΕΤΕ...μιλας για το καταστημα στην Συγγρου στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ , που ειναι διπλα διπλα με την ΑΛΦΑ, ετσι?
Αυτα μου ειπε αυτα σας λεω , παντα εννοειται με καθε επιφυλαξη!

ArTaXiA είπε...

Ορθή πληροφορία. Το συγκεκριμένο κατάστημα, έχει δύο ΑΤΜ, το ένα εκτός και το άλλο εντός. Το εκτός δεν λειτουργούσε (;), το εντός όντως δεν είχε εικοσάρικα, το άλλο ATM, ήταν επίσης εκτός λειτουργίας, οπότε έχουμε δυο ΑΤΜ, χαλασμένα και ένα που δίνει μόνο πενηντάρικα σε δύο καταστήματα της ίδιας τράπεζας. Στατιστικώς δεν στέκει να είναι τυχαίο, ασχέτως τους λόγους που επικαλούνται. Πάντως μπράβο σου, γιατί ξέρεις πως να λαμβάνεις τις πληροφορίες σου.

Panos είπε...

Νασαι καλα...

ΝίκοςΤ είπε...

Στηθήκαμε για ολίγα ΔΕΗ χαμηλότερα βέβαια. Ποιος ξέρει! Και όχι για πολύ χρόνο,έγινε ο πάλαι ποτέ ακόλουθος θεσμικών ογλήγορος.Λίγο διαρκούν τα νιάτα.

michele είπε...

Ωραια περιγραφεις τον εαυτο σου Νικο!

ευαγγελος είπε...

Γλωσσικό ολίσθημα ή ωμή παραδοχή; Σε κάθε περίπτωση αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο πως η ελληνική κυβέρνηση διέρρευσε τους διαλόγους των υψηλόβαθμων στελεχών του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν και Βάλιας Βαλκουλέσκου.
Protothema.gr

austin είπε...

Ξέρετε ποιος θα έχει χαρές αν σπάσει κάπου εδώ..? ο ΟΤΕ!

michele είπε...

Χρονια πολλα Ευαγγελε! οπως και να ειναι 1) ημασταν σιγουροι οτι η κυβενρηση ειχε κανει τη διαρροη και
2)ως συνηθως ΑΠΕΤΥΧΕ το κολπο

ευαγγελος είπε...

Τις ευχες μου Μιχαλη!
Δεν συμφωνω παντως μαζι σου! Ειναι αλλωστε γνωστο οτι αν δικρινει κατι αυτη την κυβερνηση, ειναι η σοβαροτητα, η ειλικρινεια και το αλανθαστο πολτικο ενστιγκτο!

michele είπε...

Eλαφρως χαμηλοτερο κλεισιμο ,ΕΧΑΕ αρκετα χαμηλότερα ,ΒΙΟ ζωγραφισε πανω απο το 1,25
χαμηλα κεινει η ΜΠΕΛΑ ,χωθηκε και η ΜΟΗ ολιγον

michele είπε...

Και η γνωση των διεθνων συσχετισμων Ευαγγελε! "θα αλλαξουμε την Ευρωπη κλπ"

ArTaXiA είπε...

Αυτό το τελευταίο θα το έκανε ο Γιάνης. Αλλά δεν τον άφησαν.

Ουπς! Πολύ χουντικό ακούστηκε αυτό!

makis είπε...

Καλή ήταν η σημερινή συνεδρίαση. Αντε καλό απόγευμα να έχουμε. Και μην είστε αχάριστοι, ευχαριστώ πρέπει να λέμε του Αλέξη για τις συγκινήσεις που μας δίνει. Χαχαχα.

makis είπε...

Για να δούμε πού θα το πάνε πάλι!