Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

13 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Μάλλον όχι...μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

Unknown είπε...

Η ubs λέει βαθαινει η ύφεση..... Ναι αλλά σήμερα αγοράζε Ελλάδα!!!!!

Χαχαααα το άλλο με τον λεωτσακο.... Εεε με τον τοτο ήθελα να πω... Το ξέρετε????

Μαλακας ο ένας μαλακας κ ο άλλος!!!

mixalis mixalios είπε...

μάλιστα....

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1425140/dyskola-tha-epanaferei-thn-pempth-to-waiver-o.html

Και το Reuters σπάνια πέφτει έξω...

mixalis mixalios είπε...

Ποιά είναι τούτη?

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1425098/trapeza-peiraios-sto-646-h-emmesh-symmetohh-ths.html

Unknown είπε...

Εγω πιστεύω θα έρθει το γουεβερ.....

michele είπε...

Για να δουμε αν δεν βοηθησει ο Draghi δεν αντεχουν τα επίπεδα αυτά

giannhs kon είπε...

Καλησπερα σε ολους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απο Χθες το πρωί που εγραψα το σχολιο(07:25) κατι δεν μου πήγαινε Καλά.

austin είπε...

Για να δούμε τι θα δούμε. Ο Λέω λέει ότι θα μετατεθεί πιθανως. Καλό αυτό. Ο ντραγκι σε ανύποπτο χρόνο μας έδωσε δωράκι, γιατί να μην το κάνει και τώρα που είναι σχεδόν εις όλο κλεισμένη ή αξιολόγηση.
Το ταμπλό δείχνει ότι δεν θα το δωσει...αλλα αν το δώσει τελικα τότε εκσφενδονισμα. Για ακόμα μία φορά κρεμομαστε από α χείλη κάποιου.

Τωρα όμως αυτό που έβγαλε ή rbs αι άλλοι οίκοι που μιλανε με απαισιοδοξία λίγο πριν ένα πιθανο θετικό νέο, κινεί και αυτό υποψίες. Για να δουμε. Θα έχει ενδιαφέρον. Αύριο κολλημένοι στο ταμπλό...

hippy είπε...

Ένα πρόβλημα που έχω με τη "γνώμη" είναι ότι επειδή (σαν μαριδαίος) δεν κρατώ αρχείο σχολίων δεν βρίσκω κάποιο ενώ θυμάμαι ότι το έγραψα στο παρελθόν. Οπότε γκουγκλάροντας έπεσα στου κ. Τάκη.

Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμαι την μεγάλη εικόνα που είναι καλή. Η μικρή μόνο για το trade απασχολεί΄.


"hippy28 Μαΐου 2016 - 12:29 μ.μ.

Σχεδόν όλα τα προηγούμενα χρόνια κ. Lorac τέτοιο καιρό έτρωγα απ΄τους φίλους την σχετική καζούρα σαν Πανθηρόνιος καθώς ίσα που σώναμε την κατηγορία...τώρα αν μάθουν ότι ο Πειραιώτης έχω και φιλίες με βάζελους την έβαψα.

Ως προς το μαγαζί νομίζω ότι λογικά ήλθε η ώρα της συσώρευσης (λίγο παρακάτω). Εάν ο Ντράγκι στις 2/6 δώσει το waiver στις συστημικές (80% πιθανότητες) μοιάζει να είναι περίπτωση buy the rumor sell the fact και ψάχνουμε τη βάση λίγο χαμηλότερα περιμένοντας την 1η δόση απ΄το οξυγόνο-χρήμα που αποφάσισε το Ε/G (γεγονός ήδη προεξοφλημένο) κυρίως όμως την αναβάθμιση μια μονάδα (μάλλον) απ΄την Moody΄ς στις 24/6 (είπε και καλά λόγια δύσκολο να κάνει πίσω).

-Εάν πάλι δεν το δώσει (20%) υποχωρούμε αρχικά κάπως άτσαλα, αλλά όχι πολύ, καθώς θα φανεί και σαν ευκαιρία αγορών μια και θα το πάρουμε στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΚΤ.

Η πολύ βραχυπρόθεσμη φάση (σε μένα) μοιάζει loose-loose. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος αλλά δεν πολυσκάω από τη στιγμή που εάν υπάρχει ρευστότητα έχει ενδιαφέρουσες παραστάσεις προσεχώς (31/5 ΔΕΗ-20/6 ΟΠΑΠ)"

Δυστυχώς αυτά τα δυο τα τελευταία για διαφορετικούς λόγους εξέλειπαν. Ωστόσο υπάρχει η ναυαρχίδα και λοιπές κερδοσκοπικές δυνάμεις. Προσωπικά θεωρώ ευκαιρία την αναβολή του waiver καθώς δεν φοβάμαι, οι γελίοι σανελ δεν εχουν παπάρια, μόνο ευλυγιστη μέση. Στα 4 τώρα τσογλανάκια χα χα χα.

hippy είπε...

Επειδή το "γελοίοι" θα γράφεται όλο και συχνότερα πρέπει να προσέχω την ορθογραφία του.

hippy είπε...

Είναι σαφές ότι έχω αντίθετη άποψη φίλε Γιώργο. Με ΝΑΙ στο waiver ΔΕΝ βλέπω "εκσφενδόνισμα" αλλά κατοχύρωση κερδών. Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο (κι εγώ διαφυγόντα).

austin είπε...

Hippy το θυμάμαι που το είχες γράψει... sell the fact...στο μηδέν; Δεν ξέρω, περίεργο αν γίνει όπως το λες, γιατί ποιος θα είναι ο επόμενος καταλύτης για να δείξουν ότι γυρίζουν σελίδα και αυτές και ή οικονομία. ( Όχι ριζική αλλαγή...αλλά από κατασταση ζόμπι κάτι είναι)

Επίσης με το εν μέρει κλείσιμο της αξιολόγησης οι μη τραπεζικές είχαν καμποση άνοδο, φεύγοντας από συσσωρεύσεις και κοντινές αντιστάσεις. Ενώ οι διολοσθαινουν και ξεφουσκωνουν τις τελευταίες μέρες. Να συνεχίσουν και άλλο την διόρθωση με καλά νέα... δεν θα το βρίσκω και πολύ ελπιδοφόρο για την συνέχεια, γιατί δεν είναι ότι μπροστά μας έχουμε "καθαρό μεγάλο ορίζοντα"