Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ  19.15


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

19 σχόλια:

michele είπε...

Ειναι αυτό που πιστεύω, δεν ειναι τόσο το θέμα το οικονομικό που ετσι κι αλλιώς λογω της ενασχόλησής μας και στο χρηματιστήριο σαν επενδυτές εχουμε μια παραπανω αίσθηση-πληροφόρηση-παιδεία.

Θα παω στην αποψινή συγκεντρωση εστω κι αν μαζευοντουσαν 100 ατομα για τα υπόλοιπα θέματα. Υγείας-παιδείας-εθνικά-δημοκρατίας.

Δεν θα φοβόμαστε εμείς- εσείς θα φοβάστε.

Ctsam είπε...

Michele δεν μας λες λιγο και τις γραμμουλες εδω που ειμαστε ?
ευχαριστω εκ των προτερων

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω ειμαι Συνταγμα απο νωρις...εχει πολύ κοσμο..μπραβο στον κοσμο που δεν μασαει απο απειλές...προσοχη στις προβοκατσιες.

Lorac είπε...

Πάει και η φινας , να σας πω έλεγα μην γίνει καμιά στραβή και χαλάσει τίποτα στο παρα πέντε. Απο την εταιρική παρουσίαση για το q1 2016 δείχνει ότι έχει δρόμο ακόμα για να γίνει αλφάδι η ετε , αλλά πλέον έχει κασέρι αλλά και καλή αναλογία δάνεια/καταθέσεις για να μοιράσει αναπτυξοδάνεια. Σκέφτομαι πάλι την συλλογιστική Hippy και λέω μπορεί να δικαιωθεί. Έχει φτιάξει οπτικό ωκω και πιστεύω ένα τρομοκρατικό κάτω το έχει ακόμα μέχρι την ψηφοφορία για mprexit να σπάσουν τα στοπ και του τελευταίου φανατικού λάτρη της Λουκάς.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

http://www.capital.gr/oikonomia/3133857/pros-4-2-ekat-polithikan-ta-airbus-tis-proin-olumpiakis

austin είπε...

Σκέψου ποσά χρόνια τους πήρε για να πουλήσουν τα αεροσκάφη που κάθοντα.

Καλησπέρα σε όλους. Δεν μας δίνει παλμονκαι ο Μιχάλης. Από φωτό που είδα δεν φαινόταν και πολύ γεμάτη ή πλατεία.. αναμένουμε να μας πει

μπαρμπαλιας είπε...

αφου ειμαστε παραιτημενοι ως πολιτες και λαος.
και εγω περιμενα κοσμο στο συνταγμα ...αλλα ειδα μηδενια.
και βεβαιως βεβαιως κατα τον Αρκα ...ο κοσμος ειναι αγανακτησμενος αλλα θα τους ψηφισει δυο φορες ακομη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στις 18:30 που πηγα Σύνταγμα φάνηκε οτι θα γινει χαμος....ειχε κόσμο και ζέστη και ολα έδειχναν ότι οταν θα εφευγε ο ήλιος θα γινοταν κατι καλύτερο.. αντι αυτού η συγκέντρωση ηταν ενα φιασκο..ο κοσμος εχει παραδοθεί και δεν ασχολείται...απο την άλλη το οτι πηγα εγώ κάτω που και δουλεια εχω και ακομα δοξα τον θεο αντεχω και έλειπαν 500.000 ανεργοι της Αττικής μάλλον θα πρέπει να προβληματησει πολλούς..

michele είπε...

Εδω ειμαι ξεκουραζομαι. Ανεβαζω αν θελετε και πραγματικες φωτο που εχω ανεβασει στο fb απο το κινητο μου.

Παμε τωρα να πουμε μερικα πραγματακια: ο πολυς κοσμος οπως σε μια δημοσκοπηση κοιταει την προθεση ψηφου,ετσι και τωρα κοιταει αν ειναι 7-8 η 10000 ο κοσμος για να ¨κρινει".

Η διοργανωση ( για μενα που πηγα και στους Μενουμε Ευρωπη 3 φορες το καλοκαιρι περσι) ηταν απολυτα επιτυχημενη. Αναλυω τους λογους:

1) Διοργανωθηκε απο ερασιτεχνες μεσω fb χωρις ΟΝΤΩΣ να εχει υπαρξει ΣΤΗΡΙΞΗ απο κομματα

2) Ησαν ηδη πριν, 5-6 απ αυτους διαδικτυακοι μου φιλοι οι περισσοτεροι κεντροαριστεροι.

3) Η -αθλια- αντιδραση των κυβερνωντων βοηθησε την προσελευση.Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ αυτη ηταν και η επιτυχια της οργανωσης ΠΡΙΝ γινει καν η συγκεντρωση.

4) Ο αστικος κοσμος ΔΕΝ ΠΑΕΙ σε συγκεντρωσεις.Εαν εγω δεν δουλευα στο κεντρο ας πουμε,δεν θα πηγαινα σημερα.

5) Η στάση εργασιας του ΜΕΤΡΟ που ξεκιναγε στις 9 ,"εδιωξε" τον κοσμο απο τις 8.15 και αναγκασε τους διοργανωτες 2 μερες πριν να αλλαξουν ωρα προσελευσης.

6) Εγινε αιτηση στους εργαζομενους του ΜΕΤΡΟ να αλλαξουν την ωρα της στασης ,ΔΕΝ την αλλαξαν ( ο προεδρος ειναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

7) Εγιναν γνωστα ΑΓΝΩΣΤΑ προσωπα και βγηκαν στα καναλια ( Κωστουλας-Επιτροπακης-Τσουκαλαδακης-Σταικος) που δεν θα εβγαιναν ποτε.

8) Οι κυβερνωντες ξερουν ( γι αυτο και αντεδρασαν ετσι) οτι μια τετοια συγκεντρωση σε ΝΕΚΡΟ χρονο ,με κλεισμενη αξιολογηση κλπ οσους και να ειχε θα εκανε ζημια,καθως θεωρειται οτι ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ τα νομοσχεδια.

9) Ανοιξε το ΚΑΠΑΚΙ για ευκολες αντιδρασεις τετοιου τυπου που ΑΝ σπρωχτουν απο κομματα θα ειναι εντυπωσιακες -προνομιακο πεδιο οι δρομοι- των ιδιων των κυβερνωντων.

10) Το ξυλο ( σας τα εχω πει αυτα) θα το φανε απο αυτους που τους πιστεψαν.Εμεις τους κραζουμε ,κανουμε και μια βολτα στο Συνταγμα,πινουμε και κανα ποτακι μετα ολα καλα.

Συμπερασματικα.Ολα θα παρουν το δρομο τους.Αναγκαστικα.

michele είπε...

Σας ανεβαζω μια φωτο βγαλμενη απο μεσα απο τη βουλη περιπου στις 7.15
απο την βουλευτινα Νικη Κεραμεως ( την πηρα εγω) δεν ξερω αν την τραβηξε η ιδια η καποιος συναδελφός της

ο dwk είπε...

...αγανακτισμένοι, λοιπόν ...-με ΠΟΙΟΥΣ
...άνεργοι, λοιπόν ...-από ΠΟΙΟΥΣ
...γνωρίζουν καλά οι αγανακτισμένοι και οι άνεργοι ΠΟΙΟΙ φταίνε
...και βέβαια δεν δίνουν δεκάρα στα πρωτοσέλιδα των κιτρινιάρηδων, στις ύβρεις των σταυρο-κούληδων, στα τρολάκια της διαπλοκής, στους δήθεν «φωτισθέντες αριστερούληδες» και στο κακό συναπάντημα των «παραιτηθείτε γιατί μας έλλειψε το μαμ»
...ας ηρεμήσει ο λαϊκίστικος ακροδεξιός-νεοφιλελέ αχταρμάς ...ας σκεφτεί (αν είναι δυνατόν...) ΜΙΑ φορά το καλό της πατρίδας
...και στις (μεθ;)επόμενες εκλογές, όταν η χώρα θα έχει σταθεί για καλά στα πόδια της, η εξουσία εκεί θα είναι, να τους περιμένει
...ελπίζω μέχρι τότε, θα έχουν αποβάλει τα βαρίδια και, κυρίως, θα έχουν βάλει μυαλό

ο dwk είπε...

…εν τω μεταξύ
«... Ο Μάιος 2016 είναι ο τέταρτος σε σειρά μήνας που παρουσιάζει θετικό ισοζύγιο στις ροές μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα...»
http://www.kathimerini.gr/863902/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/erganh-se-yyhlo-15etias-to-8etiko-isozygio-proslhyewn-apoxwrhsewn

michele είπε...

Οταν υπερασπιζεσαι φασιστομουτρα ( και ξερεις τι εννοω) δεν δικαιουσαι να ομιλεις( που ελεγε και ο μεντορας Κουτσόγιωργας)

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ γιατι ειμαι εγω,ειμαι φιλος σου ,ειμαι δημοκρατης και γουσταρω να λες οτι θες.

Τωρα αμα θες να σου βαλω εγω ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ αρνητικα εχω πολλα.Αλλα εχω σοβαροτερες δουλειες να κανω.

Δεν θα ηθελα να εισαι ο τελευταιος ,τωρα που ΛΑΚΙΖΕΙ και ο Λακης

Αναμενω προσκληση για κρασι να στα χωσω και κανονικα.

VassilisS είπε...

Γιατι να μην ξεκουμπιστουν να φυγουν καλυτερα οι λαικιστες αριστεροφασιστοδεξιοι ανικανοι κυβερνωντες αγαπητε dwk?
Ξερεις ποιο ειναι το μεγαλυτερο κακο που εχουν κανει? οχι δεν ειναι η ψευτια και η κοροιδια ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. με αυτα που κανουν πλεον οι Βουλγαρακιδες Ρουσοπολοι Τσοχατζοπουλοι θα φανταζουν αθωοι!!!

ο dwk είπε...

…γνωρίζεις πόσο σε εκτιμώ Michele
...και ακριβώς γι αυτό μου κάνει εντύπωση (εκπλήττομαι πραγματικά) η άκρως αρνητική (δεν θέλω να την χαρακτηρίσω εμπαθή) στάση σου
...προς μια κυβέρνηση η οποία – στο κάτω κάτω – δεν κάνει τίποτα λιγότερο από αυτά που επί πέντε χρόνια περίμενες και δεν τα έβλεπες
(...παρεμπιπτόντως: στο 90΄ 1-0 η Γαλλία)
...εν ολίγοις: ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !

ο dwk είπε...

...και 2-0 τώρα !

michele είπε...

Αγαπητε φιλε,αν εχεις προβλεψει ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ τα χειροτερα,αν ερχονται καποιοι και ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τοσο απροκαλυπτα ( γιατι ολοι οι πολτικοι λενε τα ψεμματά τους) τον ΑΔΑΗ κοσμο
αν εγω που περασα σημερα απο την συγκεντρωση ειμαι ΕΧΘΡΟΣ της πατριδας

ενω καμμια αλλαη κυβερνηση δεν μιλησε ετσι οταν οι απλυτοι εκαιγαν την Αθηνα και τους εργαζομενους στην Μαρφιν ,ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.

Και το ειπα στην αρχη αυτης της αναρτησης.Για την παιδεια,την υγεια,την δημοκρατια. Στα οικονομικα τα ειχαμε πει.

Επειδη λοιπον μυριζομαι-απο καιρο- προσπαθειες εκτροπης με συνταγματα,εκλογικους νομους κλπ, θα γινω ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ.

( Πανω που στο 78΄μου ελεγε ενας φιλος γμτ 7 ειχε αποδοση το Χ το σκεφτηκα και σεν το επαιξα.Του λεω κατσε εχει ενα τεταρτο ακομα :) )

hippy είπε...


....κολλημένος λοιπόν ΓΙΑΤΙ?

Κρίμα !!!