Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΕΧΑΕ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΧΑΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η σημαντικότερη γραμμή του διαγράμματός μας  Β στα 4,50€,διασπάστηκε καθοδικά με το gap-brexit και η μετοχή βρήκε στήριξη στα 3,65 ευρώ της Ζ.

Ο τίτλος κινείται κάτω απο τον εκμο 20 ημ ( 4,25 €) και μονο με την ανοδική διάσπασή του θα προσεγγιστεί η Β .Επόμενοι στόχοι ,η  G στα 4,62 €,το κλείσμο του gap 1 στα 4,71  και βεβαια η ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΗ Ε και ο συνδυασμος των δυο κινητων 200 ημ που ταυτιζονται στην περιοχη των 4.85-4,87 ευρώ.

Σε περίπτωση άρνησης  τμήσης του εκμο 20 ημ και υποχώρησης της μετοχής ,αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής σε χαμηλότερα επίπεδα ,κλείσιμο του gap2 3,90 και αν οι πιέσεις συνεχιστούν επαναφορά στην Ζ των 3,65 ε.

27 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έτυχε να πάω από ένα μεγάλο carrefour μαρινόπουλο. Όταν σχηματικά (αν και δεν απέχει πολύ) λέω ότι ζούμε ένα πλιάτσικο στο ΧΑΑ, το είδα ζωντανά μπροστά μου στον πιο αμυτνικό τομέα της οικονομίας. Τα σούπερ μάρκετ.

Παρόλο που είναι ύποπτο ότι ένα τέτοιο μαγαζί που πληρώνεται πάντα κασαδούρα, και πληρώνει μετά από 6 μήνες κατ ελάχιστο, άρα βρωμάει το πως και γιατί έπεσε έξω, είναι ένα ακόμα καρέ από εικόνα βενεζουέλας.

Άδειοι διάδρομοι, άδεια ράφια, 2 υπάλληλοι σε πλήρη κατάθλιψη. Εκπτώσεις ακόμα και στα ποτήρια και τα πηρούνια. Μου απάντησε η κοπέλα ότι δεν έχουν διάφορα πράγματα γιατί μετά τα μαντάτα και με τις εκπτώσεις έβαλαν 70% εκπτώσεις, και πήγαν και άδειασαν το κατάστημα.

Σε μία άλλη φάση ακόμα και λαμογιά να είχε κάνει ιδιοκτήτης σε τέτοιο δίκτυο με τέτοια πελατία θα ήθελε να τα πάρει.

ArTaXiA είπε...

Καλωσήρθες στην πραγματικότητα φίλε μου. Αύριο, πέρνα κι από το δήμο σου, να δεις τον παραγωγικό ιστό της κοινωνίας μας επί το έργο, μεθαύριο κάνε μια επίσκεψη στον Ευαγγελισμό να εξοικιωθείς με το κράτος πρόνοιας....

Deltas είπε...

http://lobbystas.gr/e389-417-241-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b5%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf-2013/

http://lobbystas.gr/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%bd/

http://lobbystas.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%84%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7/


Μερικα σχολια για Μαρινοπουλο για να ξερουμε τι γινεται

austin είπε...

Αρταξία ξέρεις πολύ καλά ότι γνωρίζω την πραγματικότητα στην Ελλάδα. Το ζήτημα είναι, ότι όταν το βλέπεις μπροστά σου..όποτε και αν το δεις, σε όποιον φορέα... είναι μία ακόμα σκληρή συνειδητοποίηση!

austin είπε...

deltas kilo είναι και αυτά μέρος "της κατάντιας της χώρας". Όλο αυτό εν τέλει θα το πληρώσει ο εργαζόμενος-πολίτης. failed state με μεταφορά του κόστους (από πολιτική μέχρι επιχειρηματικές και χρηματιστηριακές λαμογιές) στον πολίτη.

Λευτερης είπε...

Αφού έκαναν την οικονομία σαν το κράτος τους, μυρίζουν εκλογές.

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρέα. Austin για να γεμίσουν τα ράφια και οι αποθήκες του Μαρινόπουλου για 1 μήνα έχει κόστος ασ πούμε 80 με 100 εκ. για αγορά.Απ αυτά αν πουληθεί όλη αυτή η ποσότητα σε τιμές λιανικής με φπα λειτουργικά έξοδα κτλ. το καθαρό κέρδος θα είναι 1-2% της λιανικής, αν ήταν υγιής εταιριά . Γιατί δώσανε τόσα λεφτά δανεικά 2,5-3 δισ και με τι προβλέψεις ώστε να αποπληρωθεί.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.Μια δυναμικη την δίνει σημερα παντως η σιγουρια οτι στις επομενες εκλογες ,οποτε και αν γινουν παμε με το ισχυον συστημα

austin είπε...

Γεια σου Γιάννη.

Για να μπορέσει να φάει λεφτά αεριτζίδικα "το κεφάλι", έπρεπε να δώσουν αεριτζίδικα λεφτά "σε μεγάλους", για να δικαιολογούν τα λεφτά που παίρνουν ότι δήθεν δίνουν δουλειά (αεριτζίδικη αφού δανεικά ήταν τα λεφτά, οι άνθρωποι βέβαια δούλευαν..) σε πολίτες. Και ταυτόχρονα για να μην υπάρχει αντίδραση έδιναν αεριτζίδικα λεφτά υπό την μορφή των καταναλωτικών δανείων στον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας. Τους απλούς πολίτες.

Και επειδή τις περισσότερες φορές, αν όχι πάντα, την πληρώνει ο αδύναμος...Ο τελευταίος κρίκος είναι και αυτός που πληρώνει την νύφη δυστυχώς.

Η ερώτηση (που έχει βάση προφανώς) γιατί του έδωσαν λεφτά, είναι μία ερώτηση που αφορά πάνω από το 70-80% των φυσικών ή νομικών προσώπων που ζούσαν μέσα στην χώρα αυτή.

Γιατί τους έδωσαν λεφτά, ενώ δεν μπορούσαν να πληρώσουν, ή είχαν το ελεύθερο να παίρνουν και άλλα χωρίς να πληρώνουν, ή έπαιρναν λεφτά χωρίς να τα πληρώνουν κατ εξακολούθηση?

Απλά επειδή το ποσό του μαρινόπουλου είναι μεγαλύτερο και παίρνει σβάρνα πολλά και πολλούς, έχει πολύ πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από ένα διακοποδάνειο ή ότι δάνειο δημιουργήθηκε για να δώσουν στον απλό μεροκαματιάρη.

Ο πυρήνας όμως "παροχής, σκέψης, λειτουργίας και αντιμετώπισης στο να δίνουν αεριτζίδικα λεφτά" είναι ακριβώς ο ίδιος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Αρά τραγόμαλα Austin φίλε μου. Όλα για τα λεφτά, αλλά ποιανού είναι τα λεφτά πραγματικά κανείς δε ξέρει

austin είπε...

Ακριβώς..

ΝίκοςΤ είπε...

Καλημέρα σας.
Δύσκολη μέρα σήμερα,για την Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.
Ο κύριος Πέτρος σήμερα απασφάλισε,η συλλογιστική του επί της θέσης των κομμάτων στην συζήτηση περί του εκλογικού νόμου μνημείο αμοραλισμού.Και μετά περιμένει να τον υπολογίσουν στα χρηματιστηρικά,έχουνμνήμη οι ασχολούμενοι κύριε Πέτρο.
Και ο κύριος Πρόεδρος,ο κ.Βασίλης βεβαίως,δεν μπορεί να κρύψει την καλπάζουσα άννοια. Για να δούμε ποιός θα ανοίξει πρώτος την πόρτα των αποχωρήσεων.
Καλή συνέχεια αγαπητοί.

michele είπε...

Πως,γιατι το λες Νικο, παντα τον υπολογιζουμε τον κυριο Πετρο στα χρηματιστηριακά.Ως αντιδείκτη.

ArTaXiA είπε...

Εγώ πάντως, λίγο ΟΤΕ, τόνε πήρα σήμερα..... Έτσι για το YOLO!

michele είπε...

Δεν εχει ρε φιλε,ευκολο trading.Moνο υπομονη και τεχνικα σημεία

Ctsam είπε...

http://www.cnn.gr/money/story/40039/plirofories-gia-paraitisi-mixali-salla-entos-tis-imeras

michele είπε...

Αυτο ειναι και η ειδηση της ημερας. Οι διοικησεις περνανε σε ξενα χερια και του ΤΧΣ και των τραπεζων.
Αυτο ειναι ενα μαλλον καλο βημα προς την εξυγιανση του ελληνικου τραπεζικου συστηματος .

Πολλοι που παιρνουν/επαιρναν διαφημισουλες ευκολες ,θα κλαινε βεβαια

austin είπε...

Να πούμε και τα χρόνια πολλά στον hippy!! Ότι επιθυμείς! υγεία και επιτυχίες

michele είπε...

Χρονια πολλα στον Hippy, στον αγαπητο Μπαρμπα ( πηρα τηλεφωνο αλλα που...) και στον Ηλια D απο κει πανω ψηλα
ξεχναμε κανεναν;

austin είπε...

Α ναι! και στον μπάρμπα...Τον έχω σαν "μπάρμπα" στον μυαλό μου...και είμαι και κακός στις γιορτές γενικά! Πριν λίγο έμαθα ότι γιορτάζουν κάτι συγγενείς...μόνος μου δύσκολα θυμάμαι γιορτές! χαχα

Λευτερης είπε...

Χρόνια καλά στον Hippy, στον Μπάρμπα και στην Κοζάνη.

Ilias D είπε...

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Ilias D είπε...

κ χρονια πολλα στον μπαρμπα κ στον χιπυ

Ilias D είπε...

Χιππυ.

michele είπε...

Kαλο κλείσιμο σε επίπεδο δείκτη ,χώσιμο στην ΑΛΦΑ στο τυέλος,καλή η ΕΤΕ, άριστη η ΚΥΠΡ

τιτκ-ελπε-μοη-ολπ -γεκτερνα-εχαε οι καλύτερες της ημέρας

Λευτερης είπε...

Και η ΑΡΑΙΓ που έγραψες εχθές Μιχάλη, έχει δύναμη.