Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΥΓΕΙΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΥΓΕΙΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Το χαμηλό της ημέρας του brexit-gap ,πάτησε  στην G1 ,δημιουργώντας και την πλαγιοανοδική γραμμή G2 .
Η αντίδραση εφερε μια συσσώρευση ,περιξ του εκμο 100 ημ ,σε μια ζώνη 0,147-0,16€ .
Κατα την χθεσινή συνεδρίαση ο τίτλος εδειξε εκ νέου σημάδι αντίδρασης μετα απο δύο πτωτικές συνεδριάσεις που εφεραν οι "επικινδυνες σχέσεις" του leader του ομίλου MIG ,με αποτέλεσμα την όχι και τοσο "ομαλή" διαγραμματική εικόνα των μετοχών που σχετίζονται με τον όμιλο.

Πολυ κοντά μεταξύ τους οι δυο κινητοί 20 και 100 ημ ,σύστημα που αν διασπαστεί ανοδικά απο την μετοχή θα δωσει κατ αρχήν κίνηση προς την S1 στα 0,1630 ,με ευρύτερο στόχο τα 0,17 του κλεισίματος δηλ του gap-brexit.

Eπόμενος στόχος τα τοπικά υψηλά των 0,197ο της Ζ των αρχών του Ιουνίου.

Ανησυχία θα φέρει στους επενδυτές ,ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση της G2 ,καθώς και της G1 στα 0,1260 διότι απο κει και πέρα ,η επανεμφανιση αγοραστών θα αρχίσει να συντελείται στο επίπεδο των 0,10 ευρώ. Μια τιμή ΔΕΝ ΕΧΕΙ γραφει ,αλλα ισως να μην εχει ιδαίτερη σημασία και αυτη ειναι τα 0,084 ευρω ,στο gap up της 12.2.2016.

40 σχόλια:

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. -5% η Deutsche bank σήμερα. αλλά ο dax καλά πάνω. 0,75%.

Χθες είδα live την φρενίτιδα του ποκεμον...Μιλάμε 3 από τα 4 άτομα που πίναμε ποτό μία στο τόσο άνοιγαν το κινητό επειδή έβρισκαν πόκεμον. Φοβερό κόλλημα έχει πάθει ο "χρήστης" με αυτό το παιχνίδι.

michele είπε...

Και οταν το βρισκεις τι το κανεις ρε συ Austin χαχα, αληθεια ρωταω δεν ξερω

mixalis mixalios είπε...

Απλά χαίρεσαι φαντάζομαι... Όπως όταν τελειώνεις μια πίστα ένα πράμα (φαντάζομαι...)

mixalis mixalios είπε...

Δύο φορές το φαντάζομαι... Το ξεσκισα! Καλοί μου φίλοι χτες γύρισα από την πόλη του φωτός που είχα την τύχη να πάω μετά από 17 χρόνια... Αυτός ο κόσμος είναι άδικος! Άλλοι γεννιούνται στο Αφγανιστάν και στη Σομαλία και άλλοι σε μια πόλη που πραγματικά " δεν υπάρχει" ! Ζήλεψα...και όχι μόνο για τις υπέροχες Γαλλιδουλες

austin είπε...

Όσα περισσότερο ποκεμον μαζεύεις, τόσο περισσότερα "γλυκά" και "ένα άλλο υγρό" παιρνεις. Αυτά τα δύο σου δίνουν την δυνατότητα να εκπαιδεύσεις τα ποκεμον που έχεις για να ανέβουν level και να κάνεις μάχες με άλλους "χρήστες" που πετυχαίνες σε διάφορα gym.

Το μόνο ωραίο και ιδιαίτερο στο παιχνίδι κατ εμέ είναι ότι συνδυάζει google maps με το στίγμα σου και σαρώνει ποιος άλλος είναι κοντά σου. Ταυτόχρονα ανά περιοχή σου έχει επιλεγμένα μέρη (π.χ. μία εκκλησία ή ένα σχολείο και άλλα μέρη απλά τυχαίνει να είναι "έχουν αρκετό κόσμο", έτσι το κατάλαβα από το λίγο που το είδα) τα οποία είναι τα γυμναστήρια. Εκεί κάνεις μάχες με άλλους.

michele είπε...

Α γυμναστηρια,τα μερη που συχναζω χαχα ..

Μιχαλιό ,εγω καν δεν λεω ποσα χρονια εχω να παω στην πολη του φωτος :)

mixalis mixalios είπε...

Κι εγώ με το που το έγραψα έπαθα ένα μικρό σοκ...ευτυχώς το άντεξα...

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα φίλοι μου. Να μου επιτρέψει ο φίλος Mixalios, να σημειώσω πως το Παρίσι δεν είναι μόνο το Tuilleries και το 8ο διαμέρισμα, και η μόνη ελπίδα που έχει κάποιος να μείνει στην πόλη που είδες είναι να έχει κληρονομήσει κάποιο διαμέρισμα εκεί. Ο κανόνας είναι πως θα καταλήξει σε κάποιο άθλιο quartier sensible, λόγω στενότητος χρημάτων, παρέα με Αλγερινούς και διάφορους περίεργους γείτονες, όπου μπορεί να πέφτει και καμιά αδέσποτη αραιά και που.

Το Παρίσι, όπως και το Λονδίνο, αλλά και η Ρώμη είναι υπέροχες πολεις για τους επισκέπτες τους, αλλά όχι για τους κατοίκους που διαμένουν πέραν της Tangenziale.

Bonjour.

michele είπε...

Αληθες αυτο και στις τρεις πολεις.Υπαρχουν περιοχες,ειδικα στη Ρωμη που ξερω σαν την τσεπη μου που σχεδον διπλα-διπλα ειναι η "καλη" συνοικια και η "κακή" συνοικια.
Τεραστια blocks με εργατικες κατοικιες διχως μπαλκονια

Και εδω στην Αθηνα μπορεις να παρεις ενα ξενο και δια μεσου των μεγαλων οδικων αρτηριων ( εκτος του ιστορικου κεντρου) να τον οδηγησεις η σε μια περιοχη με πολυ πρασινο και ευρυχωρους δρομους
η στην πιο πυκνοκατοικημενη συνοικια της Ευρωπης

mixalis mixalios είπε...

Είναι αλήθεια πως τα στατιστικά λένε πως μόνο το 15% περίπου του πληθυσμού μπορεί να ζει εκεί αλλά η πλειονότητα εργάζεται εκεί, παίρνει το γεύμα ή το δείπνο της εκεί, κάνει το διάλειμμα από τη δουλειά εκεί και σίγουρα μπορεί να κάνει μια βόλτα στο Paris StGermain ή στο Quartier Latin... Υπάρχουν πόλεις που είσαι φτωχός αλλά αισθάνεσαι πλούσιος ( τουλάχιστον πολιτισμικά) και άλλες που μπορεί να είσαι πλούσιος αλλά η μιζέρια να κατακλύζει τα σωθικά σου...Από την άλλη ήμουν και μάρτυρας στο Metro όπου μαύρη έσκισε με τα νύχια της στην κυριολεξία πρόσωπο μιας λευκής για μια θέση... Προφανώς δεν ήταν αυτή η αιτία! Αυτά είναι τα προβλήματα του Παραδείσου, υπάρχει και μια γωνία με τον καταρραμένο οφι....
Υ.Γ Αυτό το Bonjour μέχρι τι ωρα το λενε? Για να πουν Bonsoir πρέπει να πέσουν μαύρα μεσάνυχτα...

michele είπε...

Μια ισχυρη αναμνησή μου ηταν η μυρωδιά των ζιταν και των γκολουαζ σε ολα τα μπαρ και τις καφετεριες.Δυστυχως φαινεται οτι τα τσιγαρα αυτα θα παψουν να υπάρχουν

ArTaXiA είπε...

Στην Avenue de Champs Elysees που είναι ο ακριβότηερος δρόμος στο Παρίσι, διαμένουν 245 μετρημένοι μόνιμοι κάτοικοι, όλοι τους πλούσιοι κληρονόμοι, και εκατομμυριούχοι. Τα υπόλοιπα είναι χώροι γραφείων και καταστήματα. Βεβαίως είναι όμορφο να μπορείς να κατεβαίνεις στο βουλεβάρτο να κολατσίζεις, εξίσου όμορφο βέβαια είναι να εργάζεσαι στη Σαντορίνη, αν και δεν θα βρεις κανέναν εργαζόμενο εκεί που να βρήκε χρόνο να απολαύσει την καλντέρα.

Το Bonjour, λέγεται όλη μέρα, μέχρι να πέσει το βράδυ. Ωραίο το Παρίσι, κι εγώ το αγαπώ πολύ, αλλά από το να ζω εκεί σαν τον φτωχο συγγενή, προτιμώ μια βίλλα στη Μαρμαρίδα με το ίδιο κόστος και με 10 ευρώ, να τρώμε δύο σαν άρχοντες.

mixalis mixalios είπε...

Αυτό έχει αυτή η πόλη...μυρωδιές από φαγητά ( εξαιρετική αλλά και ακριβή βεβαίως κουζίνα), κρασί αλλά κυρίως μια αύρα πολιτισμού, κουλτούρας κτλ! Φοβάμαι όμως ότι η πολλή κουλτούρα και το σοσιάλ τους έφαγε...

michele είπε...

Αφου ανασυρατε αναμνησεις,θα..ανασυρω καμμια μερα στο fb ,φωτο με ..μαλλια απο την Champs Elysees

αλλα οχι και Μαρμαριδα μωρε χαχα .Καλυτερα στο μεροβίγλι

mixalis mixalios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mixalis mixalios είπε...

Αυτές τις σουλήνες που χαροπαλεύουν να τις ακουμπήσουμε ή κάνουν τζίς?

austin είπε...

Ύπνος και σήμερα η κορδέλα. ΤΟ θέμα είναι ότι κάποια στιγμή ότι και αν κάνει (πάνω ή κάτω) θα το κάνει με δύναμη και θα μας πιάσει εμάς στον ύπνο! Μας έχουν τώρα στην αδράνεια και στην νηνεμία και ξαφνικά...επιθετικά όλα.

Μιας και είναι άνευ αντικειμένου και σήμερα..Το παρακάτω βίντεο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαφήμιση της audi για την τετρακίνηση της.

https://www.youtube.com/watch?v=l0KQSspmSfQ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Στο συνεργείο ρωτάω τον μάστορα
- Έχω ένα Σμαρτ και δεν ξεκινάει τι φταίει;
- Μήπως πάτησες καμία τσίχλα ;;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Γλίτωσαν τα πρόστιμα Ισπανία και Πορτογαλία για παραβίαση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Και εμεις...???

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

-Θα μας φέρεις τον λογαριασμό;
-Βεβαίως, να μαζέψω τα πιάτα;
-Παρακαλώ.
-Τι θέλετε να σας κεράσουμε;
-Αυτά που φάγαμε.

michele είπε...

Χαχα ειδικα με το ΦΠΑ 24% μια χαρα βολευει το κερασμα. Βρεχει χρήμα απο τις κεντρικές τράπεζες και μεις κρατάμε ομπρελα

makis είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Μιχάλη ποιά η αποψή σου για τραπεζικές μετοχές στα τρέχοντα επίπεδα. Ποιά θα συνιστούσες; Αγόρασα Πειρ στο ο.144.

michele είπε...

Oσο ο δεικτης τραπεζων Μακη ( ΔΤΡ) ειναι κατω απο τις 740 μον ειναι παρακεκινδυνευμενη οποιαδηποτε τοποθετηση

Οσον αφορα τις τραπεζικες μεμονωμενα ,ριξε μια ματια στα γραφηματα μας για να δεις τα σημεια.Σου χρωσταω και μια συγκεκριμενη επικοινωνια,δεν εχω ξεχασει.Αλλα εμπλεξα ..

makis είπε...

Οκ Μιχάλη. Όσο αφορά την επικοινωνία μας από τότε πολλά έχουν αλλάξει στο χαρτοφυλάκιό μου άρα.. δεν πειράζει, οτιδήποτε άλλο χρειαστώ θα σου πω. Ευχαριστώ.

michele είπε...

Για την ΑΡΑΙΓ αναφεραμε χαρακτηριστικά εδω στις 18 Ιουλιου,ακριβως για να μην περιμενετε μονο τις τραπεζες

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/07/blog-post_18.html#more

michele είπε...

Σχετικα καλο κλεισιμο με γυρισμα και των τραπεζικων μετοχων ΕΤΕ στο ψηλο ημερας
πολυ καλη η ΒΙΟ
μενει να κλεισουν ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΛΑΜΔΑ-ΜΙΓ απ τις μεγαλες

Unknown είπε...

Πόσο βλήμα είσαι. .κάθε μέρα το δείχνεις

Παίζει και με τα ποκεμον ο Austin

Ηλιθιε

Unknown είπε...

Χάχα. ..πόσο βλακας εισαι

SCALPER είπε...

Καλησπερα...γνωριζει καποιος για το εξαμηνο των ΕΛΚΑ??....ωραιο το Παρισι....προτιμω ομως τις πιο αγνωστες πολεις των χωρων.....εξαιρετικο π.χ το BRNO της ΤΣΕΧΙΑΣ

Jack Hoston είπε...

κάτι υποβόσκει στην ΔΕΗ.. στον επόμενο τόνο σκίσιμο της αντίστασης του 3,35 και πάμε για το 5,40!

mixalis mixalios είπε...

Για να πάει 5,40 η ΔΕΗ θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και κυρίως ο υπουργός, για να μην πω όλη η κυβέρνηση...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποσό ειπατε;2.40;χωρις τράπεζες ξεχαστε την άνοδο.. .η για να το πω πιο καλα..Χωρίς τραπεζικο σύστημα ξεχαστε την Ανάπτυξη. Αποψη μου μονο οι τράπεζες μπορουν να δωσουν 3 και 4 φορες πάνω απο τα τρεχοντα επίπεδα .αν λεω αν παει ο ΓΔ 1500 μονάδες ποσο θα τρεξουν οι τραπεζουλες;Και μονο με την αναγκελια εκλογών όποτε και αν γίνει θα δειτε τι εννοώ. Καλα μπανια σε όλους.. καλησπερα Μιχάλη.

austin είπε...

Είσαι που είσαι τρολ...δεν ξέρεις και να διαβάζεις! Διάβασε τι είπα και μετά κάνε τα βλακώδη σχόλια σου.

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1132259/sarantis-dipsifia-auksisi-poliseon-kai-kerdon-sto-eksamino

Μιχάλη τι λέγαμε για περίεργη κίνηση ο Σαράντης..

hippy είπε...

Καλησπέρα

παίρνω αμπάριζα από το σχόλιο του Μιχάλη για την σημερινή κίνηση της ΑΡΑΙΓ. Αξίζει νομίζω να παρατηρήσουμε πως μια σειρά από διαμαντάκια δίνουν κίνηση μεγαλύτερη του 10% δυο φορές τον χρόνο και ΔΕΝ εγκλωβίζουν (διότι είναι διαμαντάκια). Προσωπικά θα πρόσθετα πχ τις ΣΑΡ, ΜΠΕΛΑ, ΓΡΙΒ, ΟΠΑΠ, ΕΧΑΕ (στα προσεχώς) και είμαι σίγουρος πως αρκετοί φίλοι θα είχαν 2-3 να προσθέσουν στον κατάλογο. Οπότε η ερώτηση είναι...αξίζει το άγχος των συστημικών?

Η σημερινή κίνηση της ΔΕΗ φίλε Chabo προφανώς έχει να κάνει και με τις (μη δεσμευτικές) προτάσεις για τον ΑΔΜΗΕ. Το είχαμε σχολιάσει στο παρελθόν στου Τάκη, το περιμέναμε. Ωστόσο ξέρουμε ότι επί της ουσίας η πώληση ΔΕΝ θα βοηθήσει τα αποτελέσματα της εταιρείας. Οπότε μάλλον πουλάμε πλησιάζοντας το τοπικό υψηλό που περιέγραψες. Η αντίσταση των Ε5,40 επί των ημερών του προηγούμενου περσινού rebalancing θέλει βοήθεια κι απ΄τα τραπεζικά χαρτιά του 25αρη, δύναμη που πιθανολογώ θα δούμε απ΄τη νέα χρονιά. Ιδιαίτερα εάν βοηθήσουν και τα spreads των επιτοκίων (υπερδανεισμός). Πάντως ο περιορισμός των συνδικάτων προσεχώς κατά τη 2η αξιολόγηση κι η ανοδική κίνηση των συγγενικών εταιρειών στην ΕΕ με κάνουν να συμφωνήσω μαζί σου πως τα χαμηλά (μάλλον) τα είδε.

κ. ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ θεωρώ τις εκλογές ελάχιστα πιθανό ενδεχόμενο. Ο Τσίπρας δεν τις θέλει γιατί θα τις χάσει. Σόιμπλε κι ΕΕ δεν τις θέλουν καθώς ο μικρός είναι ο άνθρωπος τους αλλά ΔΕΝ έχει τελειώσει ακόμα τη βρώμικη δουλειά. Ο κ. Μητσοτάκης ΔΕΝ τις θέλει καθώς αν κάνει υπομονή οι κυβερνητικές αστοχίες μέχρι κι αυτοδυναμία θα του δώσουν. Άρα σφίγγουμε το ρευστό, είμαστε σε εγρήγορση αλλά κάνουμε υπομονή.

Χθες επέστρεψα από μια εβδομαδιαία απόδραση στην Άνδρο. Δεν είχα ξαναπάει, ωραίο αρχοντικό νησί με φυσικές ομορφιές και ευγενικούς μαγαζάτορες που περιέργως ΟΛΟΙ έκοβαν απόδειξη.

michele είπε...

Mου αλλαξε το προγραμμα η οδοντιατρος και δεν προλαβα την απογευματινη αναρτηση,μικρη σημασια εχει αφου συνεχιστηκε εδω

michele είπε...

Ετσι κι αλλιως την παρακολουθω απο προχτες που την ειπες Austin γι αυτο και αυριο θα την βαλουμε να την δουμε

michele είπε...

Ωραιο νησι η Ανδρος (το νησι των εφοπλιστων,μαζι με τη Χιο) με μπολικο πρασινο και καθολου κυκλαδιτικα χαρακτηριστικα Hippy.

Oσον αφορα τα διαμαντακια,τα ..επισημαινουμε και τεχνικα μιας και οοι ασχολουνται με δεικτες και τραπεζες.


Οσον αφορα τις εκλογες ειχα την ιδια εντυπωση με σενα αλλα:

1) Βεβιασμενα να περασουμε εκλογικο νομο ( της πλακας η μελετη )

2) Βεβιασμενα να μιλησουμε για συνταγματικη αναθεωρηση ( μελετησα τις προτασεις γιατι ειναι αντικειμενο που μου αρεσε στο πανεπιστημιο).
Της πλακας επισης ,λιγα σημεια συμφωνω.

3) Μοιραζουμε ...σπιτια που δεν ιδιωτικοποιηθηκαν ( χαχα) σε ανθρωπους που κοψαμε το ΕΚΑΣ.

4) Παμε στον Αγ Δημητριο να εγακινιασουμε εκταση 35 στρεμματων απο αποδοθηκαν στο δημο .Αλλο αν η προσπαθεια αυτη ξεκινησε το 2011

5) Παμε επισης να εγκαινιασαμε το νοσοκομειο Σαντορινης που επισης εγινε απ τους προηγουμενους ,αλλα την επομενη μερα παει μια εγκυος να γεννησει με καισαρικη και την στλενουν αεροπορικως στο Ηρακλειο.

6) Παμε 60!! ατομα στην Παρο να εγκαινιασουμε
το νεο αεροδρόμιο που εφτιαξε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ αλλα επειδη δεν ειχαμε λεφτα για την λειτουργια του θα μας τα βαλει η Αegean ( AΡΑΙΓ) και θα πατσισουμε με τα τελη.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ :
Με την τροπολογία με γενικό αριθμό 592 και ειδικό αριθμό 113 της 27.7.2016 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατήργησε το όριο στις κρατικές δαπάνες για τα πρόσωπα που συνοδεύουν τον ΠτΔ, τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας σε επίσημα ταξίδια και προέβλεψε ότι όλοι αυτοί οι συνοδοί θα δικαιούνται να μένουν σε ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας με τον υψηλό ταξιδιώτη που συνοδεύουν.




mixalis mixalios είπε...

Έιχα την ατυχία να μην νυστάζω και να δω τη συνεδρίαση της εξεταστικής Επιτροπής για τα κανάλια με τον Αλαφουζο! Τα τσακάλια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ερωτήσεις ιδεολογικοπολιτικού περιεχομένου για το πως λειτουργούν οι τράπεζες και αν δίνουν factoring και τι σημαίνει προσωπικές εγγυήσεις κτλ! Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...