Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

michele είπε...

ΓΙατί δεν είναι όλοι ίδιοι Διάγραμμα Νο2: Οι καταθέσεις και η σημασία της αβεβαιότητας.
Η κυβέρνηση ΓΑΠ παρέλαβε σύνολο καταθέσεων ιδιωτικού τομέα 238 δισ και παρέδωσε 173 δισ το Νοε 2011 (απώλεια 65 δισ σε 25 μήνες) λόγω συγκρουσιακών και παρατεταμένων διαπραγματεύσεων. Υπό το φόβο έλευσης του Σύριζα και εξόδου από το ευρώ οι καταθέσεις υποχώρησαν περαιτέρω στα 151 δισ τον Ιούνιο του 2012. Επί κυβέρνησης της ΝΔ η συνεργατική στρατηγική διαπραγμάτευσης οδήγησε σε σταδιακή υποχώρηση της ακραίας αβεβαιότητας και σε ΑΥΞΗΣΗ των καταθέσεων στα 164 δισ (κέρδος 13 δισ σε 29 μήνες). Η συγκρουσιακή διαπραγμάτευση του Σύριζα οδήγησε όμως εκ νεόυ σε καθαρές εκροές και νέο χαμηλό, στα 121 δισ (δηλ απώλεια 43 δισ σε 8μήνες)

by Christos Catiforis

austin είπε...

Και για την ευκολία, να φαίνεται αποτυπωμένο, αν κάνει κάποιος την πράξη εκροής καταθέσεων ανα μήνα έχουμε και λέμε.

Επί ΠΑΣΟΚ ήταν 2,6 δις ανά μήνα ενώ με ΣΥΡΙΖΑ 5,37δις ανα μήνα. Διπλάσιο και άμεσο κακό από τους γελοίους, που θέλουν να κάνουν και αναμόρφωση του κράτους.

Πιο πιθανό είναι να το αναμορφώσουν σε μαδουρέικα πρότυπα παρά σε κάτι φυσιολογικό.

DINOSAUR είπε...

Οι σχολιασμοί περριτεύουν. Ό,τι φαίνεται στο διάγραμμα είναι το σχέδιό τους. Δεν χρειάζεται κανένας προβληματισμός, εξελίσσεται ομαλότατα.

michele είπε...

Δυσκολο το σχεδιο αγαπητή Dinosaur να εκτελεστει κατα γραμμα.
Υπαρχουν και φύλακες εχοντες γνώσιν :)

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...


Αν είχε φέρει τα capital controls ο Γιωργάκης τώρα θα είχαμε 220 ΔΙΣ στισ τράπεζες....

Καλό βράδυ σύντροφοι... Κερδάμε!!!!

austin είπε...

Πάντως, ο τεχνικός αναλυτής της FBN Securities, JC O'Hara, τονίζει ότι ένα ακόμη ρεκόρ μέσα στον Ιούλιο θα μπορούσε να είναι μεγάλο πρόβλημα.
Ειδικότερα, από το 1950, σε 27 χρονιές κατεγράφησαν νέα υψηλά 52 εβδομάδων τον Ιούλιο.
Η μέση κίνηση έπειτα από 3 μήνες δείχνει ότι η τάση για νέα υψηλά είχε «σβήσει» και είχε μετεξελιχθεί σε πλάγια κίνηση, με μία μέση μείωση των προβλέψεων κατά 7,5% και μία πραγματική μέση υποχώρηση κατά 12,5%.
Έπειτα από τα υψηλά του Ιουλίου, οι μετοχές συνήθως πιάνουν «πάτο» στα τέλη Οκτωβρίου.
«Το να κυνηγάς την αγορά δεν είναι η καλύτερη επιλογή», ειδικά εν μέσω «πληθώρας δεικτών για υπεραγορασμένους τίτλους».

Κοίτα να δεις περίεργα στατιστικά...8 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές στην Αμέρικα οπότε μία δημοσκόπηση εκεί στα μέσα-τέλη οκτωβρίου ότι είναι μπροστά ο τραμπ μπορεί να κάνει τον "πάτο" που γράφει τον οκτώβριο. Το κρατάμε και αυτό, να δούμε θα τύχει ή όχι..?