Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΥΓΕΙΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΥΓΕΙΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η πλαγιοανοδική γραμμή τάσης G2  αναδεικνύεται ιδιαίτερα ισχυρή ,καθώς μετά την καθοδική διάσπαση του συστήματος των 2 κινητών ,κράτησε τους πωλητές
δημιουργώντας μια συσσώρευση πάνω απ αυτήν.
Στην χθεσινή συνεδρίαση ,εκλεισε πάνω και απο τους δυο  εκθετικούς 
κινητούς 20 και 100 ημ ,με αυξημλενο όγκο συναλλαγών που μας προιδεάζει για συνέχεια της κίνησης.
Η γραμμή Ζ ( 0,1630) και το κλείσιμο του gap brexit ( 0,17€) ειναι οι ελάχιστοι στόχοι του ανοδικού σεναρίου, υπέρβαση των οποίων θα ¨δώσουν¨τα τοπικά υψηλά των 0,1970 ευρώ.
Στο αρνητικό σενάριο αντιθέτως ,ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση της G2,θα αποτελέσει πολυ κακή διαγραμματική εξέλιξη για την μετοχή με ελάχιστο στόχο προσέγγισης τα 0,1260 της G1 και λίγο πιο κάτω τα 0,1190.

8 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλημέρα σας Σήμερα έχει στοιχεία για πορεία οικονομίας στο β τρίμηνο με βιομηχανία και υπερ-τουρισμό να στηρίζουν Στον αντίποδα κατανάλωση και άλλα δεδομένα όπως οι εξαγωγές να προβληματίζουν.

Θα έχει λογικά και ανακοίνωση για τους μνηστήρες του Αδμηε , με αναμενόμενο οι 3 απο τους 4 να συνεχίσουν. Εδώ ενδιαφέρον έχει αν θα φτάσει νούμερα πορτογαλικού αδμηε για το 24%. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι αυτό το

......Το υπόλοιπο 51% θα εισφερθεί στην εταιρεία συμμετοχών της οποίας η μετοχική σύνθεση παραμένει ίδια με τη σημερινή μετοχική σύνθεση της ΔΕΗ....

Τέλος γλυκόπικρο νέο η αναβολή μέχρι νεωτέρας της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού (ΕπΑν), η οποία είχε ορισθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου. Εώς 22/8 μπορεί και άλλοι να προσφύγουν στη διαδικασία διευθέτησης. Οπότε κερδίζει χρόνο ο κλάδος (γλυκό) και όσο κερδίζει πέφτει το παραδάκι απο τα εσπενια έργα που συνεχίζουν. Το πικρό είναι ότι ορισμένοι "αποδέχτηκαν" την συμμετοχή τους με την αποδοχή της διευθέτησης. Άρα δένει πιο καλά η υπόθεση (πικρό) με πιθανό κάποια στιγμή μελλοντικά να έχει γερά πρόστιμα.

Μιχάλη βλέπω γουτσου γουτσου με τον όμιλο χαχαχα Πάντως ο βαγγελίνιο αποδείχτηκε γουρλής μέχρι τώρα. Εγώ δεν ακουμπώ μίγες ειδικά καλοκαίρι που δεν ξέρεις που βόσκαν πριν χεχεχε.

michele είπε...

Καλημερα σε ολους ,καλημερα Lorac

Moλις βγηκε και το ΑΕΠ του β τριμηνου -υφεση 0,7%

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αύξηση 1,6% στο ΑΕΠ της ευρωζώνης ....

michele είπε...

Οι τρεις δεικτες της Αμερικης χτες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε ιστορικα υψηλα απο το 1999
κι εμεις στις 580 μον

και αντι να εχουμε 2,5% αναπτυξη βρισκομαστε σε υφεση,επειδη ο περιουσιος λαός ,νομιζε οτι θα καταργηθει ο ΕΝΦΙΑ

ευαγγελος είπε...

Γιατι, τι εγινε? Δεν καταργηθηκε τελικα? Αφου το υποσχεθηκαν!

michele είπε...

Αν κατοχυρωσουμε το 575 ,δεν θα ειναι ασχημα

Lorac είπε...

Τελικά η ελστατ ανακοίνωσε αύξηση 0,3% στην οικονομική παραγωγή το β'2016 έναντι του α'2016 (και έναντι εκτιμήσεων για πτώση κατά 0,2%).
Η οικονομία της Ελλάδας συρρικνώθηκε κατά 0,7% σε ετήσια βάση, όμως τα στοιχεία ήταν πολύ καλύτερα από την πτώση 1,8% που προέβλεπαν οι οικονομολόγοι και την ύφεση 0,8% που ανακοινώθηκε το α' τρίμηνο (σε ετήσια βάση).

Οπότε "οκ" το πρώτο νέο μπορεί και να boostαρει τις μπανκιες απο εβδομάδα που θα λείπουν όλοι . Περιμένω και απο δεη νεότερα.

Μιχαλη δεν το κάνουμε 577,13 να είναι όλοι χαρούμενοι αυτή την εβδομάδα χχαχχα. Αστειεύομαι βέβαια μιας και που θα κλείσει ο ΓΔ είναι δυναμική εξίσωση πολλών παραγόντων. Προτιμώ προσωπικά να ακολουθώ τα μεμονωμένα στοιχεία.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ξαναλαβεται θέσεις. Καλησπέρα σε όλους.