Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΕΥΡΩΒ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
EΥΡΩΒ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Στις τελευταίες 14 συνεδριάσεις ,η μετοχή συσσωρεύει μεταξύ των Κ και D1  ( 0,4240-0,4570) αρνούμενη να υποχωρήσει.

Ετοιμάζεται για την διάσπαση της Κ ,γεγονός που με αυξημένο ογκο συναλλαγών θα της δώσει μια κίνηση με ελάχιστο στόχο τα 0,498 του εκμο 30 ημ και κατόπιν  την ισχυρή αντίσταση τωρα πιά D των 0,508 ευρώ.

ΜΟΝΟ κίνηση πανω απο αυτήν η αντιθέτως καθοδική διάσπαση της D1 θα σηματοδοτήσει σοβαρή διαγραμματική εξέλιξη ,είτε θετική ,είτε αρνητική.

14 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Κουτσου κουτσου ball λοιπόν η Eurobank! Όπως ο Αλεξιάδης με τον ΕΝΦΙΑ...
Καλημέρες!

Lorac είπε...

https://www.stoxx.com/press-releases-details?articleId=466937624

Καλημέρα σας . Οι αλλαγές απο 19 Σεπτ. 2016.

Panos είπε...

Καλημερα σε ολους..χαχαχα Μιχαλη

Να πουμε καταρχην κουραγιο στους φιλους μας τους ιταλους για το κακο που τους βρηκε τα ξημερωματα με τον μεγαλο σεισμο 6,2 ριχτερ στην κεντρικη Ιταλια....τους επιασε κυριολεκτικα στον υπνο.

εδω σε εμας τι να πουμε....μια απο τα ιδια και σημερα μαλλον, η ΑΛΦΑ δεν μου αρεσει καθολου μεχρι τωρα, θα μου πεις με κουτσουλιες...οπως και ναχει αυτη ειναι το 1/3 του χαα

καλη συνεδριαση

Panos είπε...

οι ΑΛΦΑ και ΕΥΡΩΒΑΝΚ τρωνε το ξυλο της αρκουδας λογω εξοδου stoxx 600 να υποθεσω ?

Lorac είπε...

Εντάξη η αλφα τρώει ,αλλά ευρωβ όχι άσχημα για την ώρα. Οτε που είναι ο 3ος ήδη κοντά στα 8,40 -γραμμή μαζινό- που πρέπει να κρατήσει για λίγο τουλάχιστον αλλιώς μάλλον ομαδική βουτιά στα επόμενα κρίσιμα νούμερα όπως τα βάζει ο Μιχάλης. Πολλές μέρες πάντως μέχρι την έξοδο χοράνε πολλά πάνω-κάτω όπως έχουν ξανακάνει και άλλες παλιότερα πριν βγουν απο δείκτες .Πιο πρόσφατη νομίζω οπαπ απο τον stoxx.

Panos είπε...

εχεις δικιο Lorac, ξεχασα και τον ΟΤΕ...αλλα τι να τι κανεις Βιετναμ ειμαστε ετσι και αλλιως..

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους ! Αργει η 19/9 ,εχουμε πριν FITCH στις 2/9
8 και 9/9 ΕΚΤ και Εurogroup

Andreas D. είπε...

Κατρούγκαλος: Αν δεν δίναμε συντάξεις 384 ευρώ δεν θα παίρνατε ποτέ σύνταξη στο μέλλον.

mixalis mixalios είπε...

Και η 13η σύνταξη?

hippy είπε...

Καλησπέρα στους φίλους

άργησα λίγο να μπω οπότε σχολιάζω κάπως όψιμα για τον stoxx. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον κ. Μαντζαβρά (ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ) προς τους πελάτες της ΑΧΕ στις 12 Αυγούστου οι αλλαγές ΔΕΝ θα είναι σημαντικές μια και θα υπάρξουν (λέει) και εισροές.

Εδώ το μύνημα απ΄την αυτόματη μετάφραση του πρωτότυπου (της συμφοράς αλλά διαβάζεται)


"Έτσι, το επίκεντρο στρέφεται τώρα σε υποβιβασμό στην Ελλάδα στις αναδυόμενες κατάσταση της αγοράς στην οικογένεια STOXX των δεικτών από το κλείσιμο των επιχειρήσεων στις 16 Σεπτεμβρίου (οι άλλες τρεις παρόχους κύριο δείκτη, MSCI, S & P και FTSE, έχουν ήδη αναταξινομήθηκαν Ελλάδα να ΕΜ). Η Ελλάδα τότε θα ενταχθούν στις τάξεις της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, το Μεξικό, το Πακιστάν, Φιλιππίνες, Πολωνία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη, την Τουρκία και το Βιετνάμ.

Μετά τον υποβιβασμό, η Alpha (ACBr.AT - ALPHA GA), Eurobank (EURBr.AT - ΕΥΡΩΒ GA) και του ΟΤΕ (OTEr.AT - ΟΤΕ GA) θα βγείτε από το 600 δείκτη STOXX Europe, με τις εκροές από trackers παθητικοί επενδυτές / index προβλέπεται σε περίπου 12 εκατ μετοχές, μετοχές 19m και 2m μετοχών, αντίστοιχα. Τούτου λεχθέντος, η προκύπτουσα ένταξη στο EM δείκτες προφανώς θα προκαλέσει επίσης εισροές, ωστόσο αυτές δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί. Ελληνικές μετοχές θα έχουν σίγουρα μια πολύ πιο ουσιαστική βάρος της αγοράς στο χώρο EM, παρά ουσιαστικά να είναι ένα απλό σφάλμα παρακολούθησης σε DM."

mixalis mixalios είπε...

Κανένας λόγος ανησυχίας....

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1444449/ekrhxh-sta-fesia-apo-akalyptes-epitages-ton.html

Lorac είπε...

K. Hippy χάρηκα που σας ξαναδιάβασα ,αναμένω και τον Αρκάδα :-).
Με αναζήτηση στο google βγάζει και ενα ρεπορτ απο τις 8/7 που μιλάει για την έξοδο και τις εκροές. Οπότε στην watch list πλέον για κρυφές ματιές η επιλογή σας ο κ. Μαντζαβράς.

Lorac είπε...

Άντε να προσθέσω για να φτάσω και το 31% των σχολίων σήμερα ότι αυτό το 11εκατ αλφα που προβλέπεται ως εκροή είναι και ταμαμ με τον αριθμό στην σελίδα 60 πάνω δεξιά!!
http://www.helex.gr/documents/10180/4464536/%CE%97%CE%94%CE%A4%20-+2016-159+%2824+%CE%91%CF%85%CE%B3%29/bdcb802f-9abc-4355-a11c-7c2444e5282c?version=1.0

hippy είπε...

Κι εγώ χαίρομαι τα εύστοχα σχόλια σας κ. Lorac καθώς επιβεβαιώνουν την εικόνα που έχω για σας.

Μην ξεχνιόμαστε όμως...Μεταξύ μας έχουμε σε εκκρεμότητα την χώρα των αναδυομένων που προσομοιάζει με την Ελλάδα χα χα.