Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΑΝΕΜΟΣ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΝΕΜΟΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μετοχή κινείται για αρκετές συνεδριάσεις πανω απο τον ακμο 200 ημ και ετοιμάζεται να διασπάσει ανοδικά την S στα 0,7150 που μετα τις 9/6 την εχει απωλέσει χωρίς να καταφέρει  έκτοτε να την υπερβεί.

Ο στόχος ειναι τα 0,76€ της Α που όπως επισημαίνεται με τις ελλειπτικές γραμμές ειναι πολύ σημαντιή  και υπέρβαση της οποίας θα δώσει ιδιαίτερα δυναμική κίνηση,προς την R των 0,85 ευρώ.
Διαφορετικά ο τίτλος σε περίπτωση αρνησης διάσπασης  της S θα κινηθεί εκ νέου νότια προς τον ακμο 200 ημ ,με το αρνητικό σενάριο να θέλει την επαναπροσέγγιση της S1 στα 0,64€ εφ όσον τμήσει καθοδικά τον 200 αρη.

10 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους,
με τέτοιο άνεμο χθες στην ΑΘήνα.... ωραία επιλογή Μιχάλη! χαχαχαχα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...Εγω παντος στις 16/08 εκανα μια ερώτηση.. .Καλημερα σε όλους.

hippy είπε...

Καλημέρα

Άσχημα κατά τη γνώμη μου τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ.

Συνολο δανεισμού 3.104.239 χιλ. (από 3.230.987 πέρσι) στο 6μηνο παρά την αποπληρωμή των $400 εκ ομολόγου, αρνητικές ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες 421.173 χιλ. από θετικές 274.101 το 2015. Μηδένισα μια μικρή θέση που είχε απομείνει απ΄τον Ιούνιο.

Στην ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΑΧΕ τα βλέπουν συνολικά (κι ελαφρώς λιγότερο άσχημα)

* Realised margins benefit from improved crude and product slates, and the widening discount of heavier crudes to Brent

* Another huge swing in FCF, this time positive; in 1H16, FCF of -EUR0.6bn drives net debt up to EUR1.7bn

* Despite July’s stumble, 2H outlook remains constructive

Andreas D. είπε...

Καλό μεσημέρι.

http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/epixeiriseis/297764-oi-eisigmenes-pou-tha-%C2%ABzimiothoun%C2%BB-40-ekat-eiro-apo-to-sxedio-gia-ti-marinopoulos

Andreas D. είπε...

Ξυδάκης για φόρους-ΕΝΦΙΑ: Η κυβέρνηση συμπονά και υποφέρει μαζί με τους πολίτες

Andreas D. είπε...

Group G: Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης, Θέλτα, Παναθηναϊκός

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους!

Ανδρέα πολύ χρήσιμο το link που έβαλες, όπως και πολύ χρήσιμη η άποψη του hippy.

Βέβαια ειδικά για τις εταιρείες με την ζημιά που θα πάθουν από τον Μαρινόπουλο, νομίζω ότι το έχουν ήδη αποτιμήσει...

Lorac είπε...

Τα ΕΛΠΕ έδειξαν νούμερα καλύτερα από τα περσινά τελικά ,αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο μιας και φέτος είχαν μεγαλύτερη παραγωγή προϊόντων μιας και δεν υπήρχαν οι αναποδιές με τις βλάβες στα διυλιστήρια της.
Βέβαια -και αυτό πρέπει να προσεχθεί στην εταιρία- ο δείκτης AIF είναι στο 3,9 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό μέσο όρο(CONCAWE) -1,9 για το 2015 (σελ.22 Οικ. Έκθεση).
Επομένως έγινε αντιστάθμιση από την πτώση των περιθωρίων με το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και το τελικό αποτέλεσμα σε επίπεδο ebitda ήταν καλύτερο από πέρσι. Χαρακτηριστικά η μονάδα Ασπροπύργου από 2406 χΜΤ το α εξαμ.2015 έφτασε στο αντίστοιχο του 2016 τα 4043 χΜΤ και συνολικά αύξηση 26,8% στο παραχθέν για τον όμιλο.
Τα δύσκολα όμως είναι μπροστά μιας και τα περιθώρια διύλισης έχουν κατηφορική ορμή και δεν αναμένεται κάποια βελτίωση από την πλευρά της ζήτησης. Η παραγωγή αναμένεται να παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα και θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο της θερμοκρασίας. Αύξηση που λογικά θα μειώσει της ανάγκες θέρμανσης
Θετικό αλλά με ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι περιλαμβάνεται η μετοχή στα προς πώληση στοιχεία. Αν κανείς αναλογιστεί και το πρόσφατο παρελθόν με τις τραπεζικές αμκ μπορεί η πώληση να αποδειχτεί σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο και σε αρνητικό τροχοπέδη!!
Στο γρήγορο αν δεν έχουμε εξωγενείς απρόβλεπτους παράγοντες η μετοχή με κλείσιμο > 3,9χχ τον Αύγουστο ένα 10% μέχρι να ξεκινήσει μέσα Σετεβρη η Τρόικα την Αξιολ-Β’ μπορεί να το κάνει. Πιο ενδιαφέρον πάντως θα έδειχνα αν δώ την μοη στα και κάτω από 9,70 τις επόμενες μερικές μέρες.

hippy είπε...

Φίλε Lorac θυμίζω καθημερινά στον εαυτό του αυτό που γράφω σποραδικά στο μπλογκ. Έχουμε κυβέρνηση συριζα που δεν προβλέπεται ν΄αλλάξει τουλάχιστον πριν τα μισά του 2017 αφού εξυπηρετεί την ΕΕ επιβάλλοντας (με δάκρυα) τις επιλογές της κι έχοντας ξεγελάσει τους κοιμισμένους στον καναπέ ιθαγενείς. Αυτό κατά τη γνώμη μου κάνει κάποιες επιλογές λιγότερο ελκυστικές (ΔΕΗ, ΕΛΠΕ λόγω κακού managment πχ Τσοτσορός και προνομίων εργαζομένων πχ 16 μισθοί) σε σύγκριση με άλλες που έχουν κάποιο στόρι (αποκρατικοποιήσεις). Μηδένησα με τα ΕΛΠΕ και ΔΕΝ θα ξαναασχοληθώ. Από Οκτώβρη με το καλό κι αν υπάρχει ούριος άνεμος στο ΧΑΑ υπάρχουν κι οι τράπεζες. Εάν δω προγράμματα εθελουσίας εξόδου κι άλλες κινήσεις μείωσης λειτουργικών εξόδων αντίστοιχες με ΟΤΕ (χα χα χα τι λέω ο μπαγάσας σιγά μην ζορίσουν τα δικά τους παιδιά) θα το ξανασκεφτώ. Μέχρι τότε βλέπουμε.

Καλά κάνατε που θυμίσατε την ΜΟΗ. Οι αναλυτές πιθανολογούν πως τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα απ΄τα περσινά -ρεκόρ οπότε εστιάζουμε μήπως μας δώσει καλές τιμές εισόδου..

Lorac είπε...

...In light of the continued solid performance of the labor market and our outlook for economic activity and inflation, I believe the case for an increase in the federal funds rate has strengthened in recent months,” she said in the text of a speech Friday to central bankers and economists in Jackson Hole, Wyoming.

Η γιαγιούλα άφησε μια χαραμάδρα για τις 20-21 Σετεβρη. Βέβαια είναι λίγο πριν τις εκλογές εκεί.
Οπότε μέχρι τότε έχουμε
α)Β' Τροικό πόλεμο ,β) διώξιμο απο στοXXX που στατιστικά να το πάρεις μια "έκπτωση" απο δείκτη μέχρι κα την Τ-2 μέρα μπορεί να δώσει ένα καλό μετοχικό χαμηλό.

Μια μέτρια απόδοση σε ΕΤΕ την πήρα σήμερα και προς ώρας μένω μόνο βιομηχανικός/ενεργειακός χαχαχα