Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1445990/halkor-kerdh-enanti-zhmion-sto-examhno.html

Χαλκόρ: Κέρδη έναντι ζημιών στο εξάμηνο

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1445968/oriakh-kerdoforia-to-a-examhno-gia-thn-ete.html

Οριακή κερδοφορία το α’ εξάμηνο για την ΕΤΕ

michele είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3150738/eurobank-ergasias-sta-106-ekat-euro-ta-kathara-kerdi-a-examinou

Eurobank Ergasias: Στα 106 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α’ εξαμήνου

giannhs kon είπε...

καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ καλωσόρισες

καλησπέρα σε όλους

michele είπε...

Καλησπερα Γιανναρε,καλωςσας βρηκα και ..θερμους χαιρετισμους :)

Lorac είπε...

Α) Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης για τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου 2016 του ΟΠAΠ στους αναλυτές ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ , Ντάμιαν Κόουπ παρουσίασε σήμερα το όραμα, την στρατηγική και τις προτεραιότητές του για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου...Ακολουθεί μπλα μπλα μπλα (διαβάστε τα αυτά που είπε αλλά πάμε στο ζουμί).... >>> ΟΥΔΕΝ νεώτερο για τα vlt.

Πάντως η δυνατή κίνηση μετά τα χαμηλά του brexit έδειχνε καλύτερες ειδήσεις. Σχεδόν κουπα-χερούλι το διάγραμμα ,τώρα έχει μόνο το προμέρισμα ως θετικό μπροστά.

Β) Είδηση και από τη ΔΕΗ. Σχέδιο για σύμπραξη με τους κινέζους CMEC για τον Μελίτη ΙΙ. Γύρω στο 1δις αυτή η επένδυση (700+300). Αλλά ΜΑΓΙΚΟ κλείσιμο (και όχι ΒΟΥΝΟ 2009) ακριβώς πάνω στη γραμμή ΩΚΩ. Μέσα του μήνα και επαφές με τους 3 που συνεχίζουν αδμηε.

Γ) Βόλτα στο λιμάνι σήμερα . Οι στοχαστικοί στο πάτο της προβλήτας ΙΙ Είδα και έναν παππούλη να ετοιμάζει δόλωμα για αύριο πρωί πρωί μπας και πετύχει κανα αφρόψαρο.

Δ) κ.Hippy κλειδί γρίφου #2
http://www.energyglobal.com/pipelines/project-news/31082016/Cyprus-and-Egypt-sign-pipeline-agreement/

hippy είπε...

" κ.Hippy κλειδί γρίφου #2
http://www.energyglobal.com/pipelines/project-news/31082016/Cyprus-and-Egypt-sign-pipeline-agreement/"

Τώρα μάλιστα...είδαμε φως...αλεξανδρινό!!

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ για τον ΟΠΑΠ. Βέβαια κάπου είδα πως συμπληρώνεται 3ετία και μπορεί ο μαφιόζος να πουλήσει μέρος της επένδυσης του. Που σημαίνει πως εάν (δεν ξέρω) έχει τέτοια πρόθεση έχει συμφέρον να κρατήσει και την τιμή ψηλά.

Χορταστική η σημερινή άνοδος στις τράπεζες, λογικά αύριο θα μυρηκάσει (παρά τα καλά αποτελέσματα της ΕΥΡΩΒ). Χαίρομαι όμως που ο κλάδος έδειξε τη δύναμη του και σπεύδω να πω ότι άρχισα ν΄αμφιβάλλω για ΑΜΚ το 2017 (βιάστηκα για να κατοχυρώσω το copyright)