Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 σχόλιο:

Lorac είπε...

Κύριε Πρέσβη μας κακομαθαίνετε!!

Πληροφορίες λένε ότι βάρκα με 11 ποδοσφαιρικούς μετανάστες εντοπίστηκε νότια απο το Καστελλόριζο...

Η κίνηση του Βαγγελίνιου στο Ιραν με προβληματίζει... Παρόλα αυτα θα εξελιχθεί στο χρόνο η στρατηγική του Ομίλου οπότε και θα κριθεί αναλόγως. Σε μικρούς χρόνους γυρνάει σε hammeraki το εβδομαδιαίο και νομίζω βάζει τις βάσεις να απειλήσει το ανοικτό γκαπ κάπου στα 4 14 συν πλην.

κ. Νικο καλή δύναμη τώρα που ο υιός φεύγει στην ξενητιά. Να είστε πάντα έτοιμος να τον στηρίξετε και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα γίνει αμερικανάκι ,αλλά κάποια μέρα θα γυρίσει πίσω "για καλύτερα".

Αυτό το "για καλύτερα" σημαίνει ότι εμείς οι εντός θα έχουμε αφήσει πίσω στο παρελθόν την μιαρή εποχή που χαρακτήρισε την μεταπολίτευση. Πράγμα που ή θα το κάνουν οι χρήσιμοι "τωρινοί" ή νέα νεα δημοκρατία που έρχεται με φόρα απο το βάλτο της δικιάς της αποτυχίας του 2004 ή αναγκαστικά νέες πολιτικές κινήσεις θα εκφράσουν βάση της απαίτησης των νέων για ένα καλύτερο μέλλον.