Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

19 σχόλια:

hippy είπε...

Καλησπέρα

Μισός όγκος από το χθεσινό. Επιβεβαιώνει το σχόλιο του Μιχάλη ότι χθες από κάποιο σημείο και πέρα υπήρξε sort covering. Μια σταθεροποίησει όμως, έστω με λιγότερα καύσιμα, μπορεί να υπάρξει και θα είναι πολύ καλό για την αγορά.

hippy είπε...


"σταθεροποίηση" βρε χίππη. Ουσιαστικό όχι ρήμα.

Lorac είπε...

sort (Unix)
From Wikipedia, the free encyclopedia

In Unix-like operating systems, sort is a standard command line program that prints the lines of its input or concatenation of all files listed in its argument list in sorted order. Sorting is done based on one or more sort keys extracted from each line of input. By default, the entire input is taken as sort key. Blank space is the default field separator.

Sort covering ??? χαχαχα Σας πειράζω προφανώς!!

Παμε στην ουσία. Παραθέτω μέρος απο το έργο ενός μεγάλου "Αλεξανδρινού"

Εκ των μελλόντων οι σοφοί τα προσερχόμενα αντιλαμβάνονται.
Η ακοή αυτών κάποτε εν ώραις σοβαρών σπουδών ταράττεται.
Η μυστική βοή τους έρχεται των πλησιαζόντων γεγονότων.
Και την προσέχουν ευλαβείς. Ενώ εις την οδόνέξω, ουδέν ακούουν οι λαοί

michele είπε...

Ποσο σοφος. Και ποσο αρμόζει στην εποχη μας. Οπως καταλαβες Hippy δεν ειναι να ξεφυγει κανα μικρο λαθακι :)

Lorac είπε...

Τολμηρή η άποψη σας και για μη-ΑΜΚ το 2017.Η σφοδρότητα της προηγούμενης αμκ ίσως εν μέρη να σας δικαιώσει. Πάντως ppi κοντά στο 1δις σημαίνει 999 εκ. προβλέψεις και όλα καλά. Με στόχο να μειώσουν τα npe(?) κατά 40% περίπου μέχρι το 2019 έχουν δύσκολη εξίσωση να λύσουν. Βλέπετε μείωση γίνεται με διαγραφή ή με επιστροφή σε κανονικότητα. Ακόμα και ρυθμισμένο να είναι ένα δάνεια δεν βγαίνει αμέσως απο την λίστα NPE. Οπότε αν πάμε σε πωλήσεις δανείων στα φαντς που πιστεύω 1000% οτι θα γίνει θα πρέπει να γράψουν την διαφορά τιμή πώλησης με λογιστική τιμή. Λαμβάνοντας υπ'όψη και το τρέχων περιβάλλον εκτιμώ η τιμή πώλησης θα είναι χαμηλή. Προσοχή θέλει λοιπόν στις επιμέρους κατηγορίες npl , npe τί ποσα έχουν Γιατί πχ 5 δις καταναλωτικά πιστολιασμένα με 75% προβλέψεις εμφανίζονται να αξίζουν 1,2δις αλλά τελικά ούτε 100 εκ. δεν θα πιάσουν.

Lorac είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη. Ελπίζω το σοφός να είναι για τον κυρ-Hippy μόνο !! Εγώ σίγουρα δεν είμαι χαχαχα (λόγω ηλικίας και μόνο καταλαβαίνεις χεχεχε)

Lorac είπε...

Τέλος για το άλλο που λέγαμε σας αφήνω εργασία για το βράδυ!!!
Νόμος ν.4389/2016 ,•ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η' ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' Αρθρο 142...149

michele είπε...

Για τον Αλεξανδρινο και τα λογια του ελεγα αγαπητέ Lorac. Δεν ηθελα με κανενα τροπο να υπονοησω κατι για την ηλικια σου ;)

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους

michele είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε,τι βλέπεις?

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ

Μου άρεσαν οι δυο τελευταίες συνεδριάσεις ΑΝ μείνουμε εδώ κοντά κανα δυο ακόμα πιστευω να αλλάξουμε επίπεδο

giannhs kon είπε...

οχι gia τιποτα αλλο έχουμε και κατι gap ΑΚΛΕΙΣΤΑ από το brexit …..χαχα

michele είπε...

Ειναι ψηλά και ειναι και μεγάλα εκεινα τα gaps παντως Γιαννη. Πρεπει οντως να φυγουμε απ αυτο το επίπεδο για να τα απειλήσουμε

giannhs kon είπε...

Ε ναι να τα βλέπουμε τουλάχιστον χαχα

austin είπε...

Τι φαιδροτητες είναι αυτές ρε παιδιά με τις τηλεοπτικες άδειες; 54 ώρες ταμπουρωμενοι. Που αλλού; Μόνο σε μπανανιά.

michele είπε...

Εδω βλέπεις και υποτίθεται μορφωμένοι νομιζουν οτι τηρειται η νομιμότητα. Τουλαχιστον εχουμε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ εδω πολυ νωρίς πριν ερθουν αυτοι να ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ για κατσαπλιάδες

hippy είπε...

Χαίρομαι τις αναλύσεις σου, χαίρομαι και το (καθε άλλο παρά short) χιούμορ σoυ φίλε Lorac.

Για να ακριβολογούμε όταν γράφω για πιθανή αποφυγή των ΑΜΚ το 2017 αναφέρομαι κατά βάση σε ΑΛΦΑ και ΕΤΕ. Η Πειραιώς με τα cocos κι η ΕΥΡΩΒ με τις αλογοσκούφιες προνομιούχες των 950 εκ. κάτι πρέπει να κάνουν. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι ελάχιστα μνημονεύονται από τους δημοσιογράφους στις αναφορές τους. Μαζεύω τις ερωτήσεις (όπως αυτή την 7:57 μ.μ.) και θα τις θέσω γραπτά στους αναλυτές των ΑΧΕ, από βδομάδα όμως, να προλάβουν πρώτα να μελετήσουν τ΄αποτελέσματα.

michele είπε...

Ετσι Ηλια,ενημερωσε και μας που ..τρεχουμε και δεν φτανουμε με την γραφειοκρατια ( απαραιτητη παντως)

hippy είπε...

Για το άλλο, το ενεργειακό απαιτείται μελέτη. Ο νεολαίος φίλος μου είναι προχώ, δεν με παίρνει για προχειράντζες.