Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ONLY LOVE 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

hippy είπε...


Αχ βρε Κατερίνα. Χάλια η επιχειρηματολογία σου, χάλια κι η οδοντοστοιχία σου γαμώ το κάπνισμα γαμώ.


Ο τιπΟΤΕνιος συμπλήρωσε 4 πτωτικές. Έσπασε κάτω σαγόνι bollinger και RSI. Σκέφτηκα πως βραχυπρόθεσμα (κι αν βοηθήσει ο γιάνκης μπου χα χα χα) ίσως και να δώσει αντίδραση και μπήκα. Η λογική βέβαια πρόσταζε υπομονή μέχρι το rebalancing της Παρασκευής ωστόσο έδωσα πίστη στην άποψη των αναλυτών της ΑΧΕ πως οι εισροές από τα φαντς των μικροτέρων αγορών ίσως και να υπερκεράσουν τις εκροές.

Ανησυχητικό βέβαια ότι έκοψε πτωτικά τον απλό 200αρη σαν βούτυρο. Επειδή όμως κινείται σε σχετικά μικρό εύρος το΄χει εύκολο αυτό το κόψιμο πάνω κάτω και το παρέβλεψα.

Παρέα με την παρέα (πρώην τακαρόπληκτοι)!!

michele είπε...

Αγαπητε Hippy οσον αφορα την σημερινη τοποθετηση σου στον ΟΤΕ ,απαιτειται ΑΜΕΣΟ γυρισμα καθως εκλεισε σχεδον πανω στην γραμμη B του συμμετρικου τριγωνου ΑΒ
οπως φαινεται εδω: http://freeforumstocks.blogspot.gr/search/label/%CE%9F%CE%A4%CE%95
Εαν διασπασει καθοδικα την Β ,η διασπαση θα γινει με δυναμη,με πρωτο στοχο τα 7,75

hippy είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ πολύ. Οι τεχνικές μου γνώσεις εξαντλούνται στα στοιχειώδη.

Επειδή το χαρτί είχε λόγο να διορθώσει (rebalancing) πιστεύω πως η πτώση θα εξαντληθεί εκεί που περιγράφεις max. Αν έχει και λίγο παραπάνω την Παρασκευή σκέφτομαι να 2πλασιάσω (τουλάχιστον). Στην τελική ΟΤΕ είναι όχι τίποτα ΜΙΓ και κοντά δυο χρόνια είναι χοντρικά στο κανάλι 7-9. Δίνει κι ένα μερισματάκι άρα καλύτερα από να τα΄χω ρευστά στην χρηματιστηριακή.

Εννοείται πως σε αντίδραση προς το 8,50 τον χαιρέτησα. Τα πράγματα μέχρι στιγμής έχουν κινηθεί περίπου όπως τα περιμέναμε (αναποτελεσματικός συριζα-2/15 προαπαιτούμενα + αναβλητική ΕΕ = ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι). Πιθανολογώ (βασιζόμενος στα στατιστικά δεδομένα της σανελικης διακυβέρνησης) πως έτσι θα κινηθεί όλο τούτο το μήνα, ίσως και τον επόμενο. Ημιανάπαυση λοιπόν κι ας με τρώει το χέρι μου.

michele είπε...

Οπως τα λες Ηλια.Το διεθνες κλιμα ειναι ασταθες, ισως γιατι βρισκεται ψηλοτερα απο το fair value,λογω των κεντρικων τραπεζων.

Εδω εχουμε την ολοκληρωση της α αξιολογησης ακομα,αλλα αυτοι συχνα καθυστερουν και οσο οι αλλοι ειναι στο Hilton ( οπου πληρωνουμε 2000€ την ημερα ,γιατι δεν μας αρεσει να ερχονται στα υπουργεια)
δεν θυμαμαι καλες συνεδριασεις.

ΝίκοςΤ είπε...

Είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι αύξησα την θέση μου στον ΟΤΕ. Με το σκεπτικό ότι:"Στην τελική ΟΤΕ είναι όχι τίποτα ΜΙΓ και κοντά δυο χρόνια είναι χοντρικά στο κανάλι 7-9. Δίνει κι ένα μερισματάκι άρα καλύτερα από να τα΄χω ρευστά στην χρηματιστηριακή." Το εφαρμόζω χρόνια,καλύτερα μετοχές και ας χάνω παρά όλο ρευστό στην τράπεζα. Πέρασαν οι εποχές του επιτοκίου 22,5% και βάλε!.καληνύχτα σας,έβλεπα τον Poitot για τρίτη ή τέταρτη φορά,έπρεπε να τον απομνημονεύσω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν καναμε ενα γκαλοπ...ο πιο αρλουμπας υπουργός ποιος θα ηταν;μονο ενα ονομα έκαστος..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω λεω Σταθακης...