Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΔ

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΓΔ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ 
σε λογαριθμική κλίμακα ..

Εβδομαδιαίο και πιο αξιόπιστο γράφημα του ΓΔ ,απο την εβδομάδα επαναφοράς μετά τα capital controls μεχρι σήμερα.
Απο τα χαμηλά του Φεβρουαρίου 2016 ο δείκτης κινείται εντος του πλαγιοανοδικού καναλιού ΑΒ .Ταυτόχρονα εχει δημιουργηθεί και σχηματισμός συμμετρικού τριγώνου FB .
Κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού η συσσώρευση πραγματοποιήθηκε με βάση την κάτω γραμμή Β και πάνω στον ακμο 30 εβδ.
Το σύστημα των δύο κινητών ( εκθετικου και απλου 30 αρη στη λογαριθμικη κλιμακα 576-581) ,καθως και τα υψηλά των δυο προηγούμενω εβδομάδων ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ την μεγαλη ΣΗΜΑΣΙΑ της ζώνης αυτής,η ενδεχόμενη υπέρβαση της οποίας θα γίνει με έντονη κίνηση σηματοδοτώντας θετικά νέα απο το πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι.
Αρνητικό σημείο, η ΕΞΟΔΟΣ την τρέχουσα εβδομάδα απο το κανάλι κατω απο την Β, με πρώτη στήριξη την G στις 545 μον.
Καθοδική διάσπαση και της G θα επικυρώσει  την διαφυγή, με στόχο τις 519 μον της G1,απ όπου αναμένεται η επιστροφή των αγοραστών με προσπάθεια αντίδρασης, τουλαχιστον προς τις 558 μον. Θα επανέλθουμε.


47 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Για τους σκοτεινούς καιρούς που έρχονται, ένα ας είναι το μέλημά σας. Η προστασία του κεφαλαίου σας. Σταυρίτης λέγεται ο Σεπτέμβριος και χθες τον γιορτάσαμε.

Bonjour

Lorac είπε...

UPaisiodoxo το μύνημα σας monsieur! Βλέπετε άλλη μια περιπετειώδης διαπραγμάτευση?? Ένα μινι-κραχ για τους δολαριοδανεισμένους απο αύξηση της FED?? Την έλευση του Τρα(μ)π?? Ενα γεωπολιτικό συμβάν στην περιοχή μας? Ολα μαζί? Bonjour.

ArTaXiA είπε...

All the above and some more

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους

Artaxia πες τα... Όταν βλέπεις να γίνεται καζίνο ξαφνικά και (υποτίθεται) άνευ λόγου κάνει κάτι -2,5% την επόμενη +1,5% κι την μεθεπόμενη -1,5%, κάτι δεν πάει καλά. Κάτι δεν αρέσει.

Και για μένα οι πιθανότητες να έχουμε άνοδο καλή από εδώ που είμαστε χρονικά, δεν το βλέπω. Πρέπει να γίνει κάτι "εξωπραγματικό", αλλά από την άλλη, πολλές φορές στην αγορά γίνεται αυτό που δεν περιμένουν οι πολλοί.

ArTaXiA είπε...

Αυτά που λες Austin συνέβαιναν σε άλλες δεκαετίες που τις εντολές τι ελάμβαναν άνθρωποι, δεν υπήρχε διαδίκτυο και οι αγορές δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένες. Αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι αποτέλεσμα μερικών τηλεδιασκέψεων με κλειστές πόρτες. Γι αυτό κι όταν εμφανίζεται κανένας μαύρος κύκνος, ψάχνονται όλοι.

Περιμένω απλώς μια στατιστικά μη αναμενόμενη εξέλιξη. Το σύστημα θα καταρεύσει σε λίγα λεπτά της ώρας.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα στον φίλο καλλιτέχνη,

κε ΗΙΡΡΥ ήρθε και η πρόταση επαναγοράς της ΙΝΛΟΤ στο 105 κ κάτι κέρματα. Νομίζω είναι καλη ευκαιρία να ξεφορτωθούν κάποιοι αυτό το ΜΠΛΟΥ ΤΣΙΠ... που θα πλήρωνε πάνω από 9% επιτόκιο μέχρι το 2018 !
Ευχαρίστως θα γύριζα μερικά ομόλογα σε καμια μετοχή ΟΛΠ... με σκεπτικό όμως διακράτησης 3Υ ομολόγου.

Υπομονή για αντίδραση απο πονηρά σημεία κανενός ΟΤΕ...
διαφορετικά καλή παρέλαση ????

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Αλεξ. Σε βρίσκω ετοιμοπόλεμο!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους . Προσοχη στο σημερινο διαγραμμα,ξεκαθαριζει πολλα σε μεσομακροπροθεσμο επίπεδο.

Η αληθεια εναι οτι εξεδόθη το ομολογο της ΙΝΛΟΤ με αυτο το επιτοκιο,εκανα παλι κοιλιακους ..

παντελως μαιμου η σημερινη συνεδριαση με το +4% της ΕΕΕ

michele είπε...

Για οσους ξερουν πεντε νομικα και καταλαβαινουν απο πολιτικη,ΣΟΒΑΡΗ η υποθεση του πειθαρχικου του εισαγγελεα Ντογιάκου

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Ντογιακος δεν ειναι αυτος που εκαναν τον Τσιπρα μια ωρα αρχιτερα Πρωθυπουργο;Σαμαρα λεβεντη μου...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

Blogger Ο/Η michele είπε...
Χαμηλό ημερας ,πεταει ο ΛΕΒΠ Ανδρεα χαχα
14 Σεπτεμβρίου 2016 - 4:32 μ.μ. Διαγραφή

Μιχάλη, έφυγα νωρίτερα χθες και δεν σε είδα

michele είπε...

Καλημερα Ανδρεα ,ναι επειδη ειχαμε την κουβεντα του

austin είπε...

Μιλάμε για τόσο, μα τόσο κατσαπλιάδες, που βγαίνει και λέει στη ΔΕΘ ο Τσίπρας για το χρέος, και ο Δραγασάκης τον ακύρωσε. Ότι να ναι.

Πλέον έχω καταλήξει. Μόνο παντελώς χαζός μπορεί ακόμα να υποστηρίζει αυτούς τους γελοίους. Μετά από όλα αυτά που έχουν και μας έχουν κάνει.

austin είπε...

Δελατόλας: δεν νομίζω να κλείσουμε τον Οκτώβριο, αλλά λίγο αργότερα.

Πολύ, πολύ ωραία! Δύο ακόμα μήνες δλδ που απλά δεν θα ξέρουμε τι και πως. Τέλεια!

michele είπε...

ο Δραγασακης δεν ακυρωσε τιποτα, ειπε απλως ( ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ) την αληθεια

austin είπε...

Μιχάλη σωστή η επισήμανση. Το θέμα είναι ότι όταν ξεκινάει να ακυρώνει ο "σοβαρός" (γελάει ο κόσμος, αλλά σε σχέση με κάτι σκουρλέτηδες και πολάκηδες...) του συριζα τον ίδιο τον πρωθυπουργό...ξεκινάει η αποσύνθεση.

Η σαπίλα ξεκίνησε από το ΧΑΑ, πήγε στην οικονομία, πήγε μετά στην κοινωνία με διχαστικές αηδίες, συνέχισε ακόμα και στην εικόνα του Τσίπρα με την αντίδραση στην Τσικρίκα και η σήψη θα καταλήξει ακόμα και στην εσωτερική τους σφαγή.

Ελπίζω να έρθει τόσο γρήγορα η εσωκομματική σήψη, μήπως και γλυτώσει η κοινωνία την απόλυτη σαπίλα που θα δημιουργήσουν.

michele είπε...

Ολα στο χρονο τους που ελεγε και ο ΠΘ ο μαγος

Lorac είπε...

Sorry επανέρχομαι λίγο στα πρωινά σχόλια. κ.ArTaXiA οι μαύροι κύκνοι (Rara avis in terris nigroque simillima cygno) τελικά υπήρχαν και ΔΕΝ ήταν τόσο σπάνιοι όσο θεωρούσαν εκείνες τις εποχές.

Ο Taleb πιό χαρακτηριστικά μας φέρνει το παράδειγμα της γαλοπούλας. 999 ημέρες τρώει και πίνει αμέριμνη και την 1000η έρχεται ο "μαύρος κύκνος" της και την σφάζουν για να γίνει ψητούρα. Αν ήσουν "πάνω" από το σύστημα της γαλοπούλας δεν θα ήταν καθόλου "μαύρος κύκνος" το event του σφαξίματος ,αλλά κάτι φυσιολογικό και 100% βέβαιο. Εντός όμως η 1000η ημέρα είναι ένα 100% καταστροφικό γεγονός που ξαφνικά έγινε.

Είχαμε κάνει μια πολύ ενδιαφέρον κουβέντα με τον κ.ManoV στο μπλογκ του Τακαρου για risk assessment. Το σύστημα τελικά χρησιμοποιεί αυτά τα εργαλεία που του είναι εύχρηστα στην καθημερινή τους χρήση. Έτσι πολλά γεγονότα που τελικά έχουν πιθανότητες να συμβούν απαλείφονται από τους αλγορίθμους "ρίσκου" ....γιατί έτσι βολεύει!! Οπότε όταν τελικά εμφανίζονται να θεωρούνται "έκτακτα" , "απρόσμενα" κ.α.

Πιο πολύ ενστερνίζομαι την θεωρία του "μαύρου δράκου" χαχαχα Μαύρου για τις αρνητικές εντυπώσεις του χρώματος και "δράκου" από την ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Εκεί ο "δράκος" έχει αρνητικό συμβολισμό ως ον μεγάλης σοφίας αλλά που την στρέφει σε κακόβουλες πράξεις. Ένα γεγονός λοιπόν μπορεί να είναι "μαύρος δράκος" όταν υπάρχει η νοητική λειτουργία που συνδέει πολλά μικρά γεγονότα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους σε ένα συνολικό μεγαλύτερο που έχει αρνητικές επιπτώσεις στο υφιστάμενο μέλος. Εδώ και οι εξισώσεις του Μάντελμπροτ δεν μπορούν να προβλέψουν τέτοια γεγονότα. Γιατί κάτι που δεν αποβάλει "πληροφορία" με τα μέχρι τώρα δεδομένα θεωρείται μαύρη τρύπα. Έτσι λοιπόν και γεγονότα "μαύρου δράκου" δεν εκπέμπουν πληροφορία γιατί έτσι ακριβώς είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν. Οπότε η πρόβλεψη τους στην παρούσα φάση θα πρέπει να είναι "αντίδραση υψηλών αντανακλαστικών" σε συνδυασμό με παρατήρηση "απουσίας δεδομένων".

Όλα λοιπόν τα πιθανά που σας έγραψα είναι παρατηρήσιμα ,οπότε σε ένα συμβατό σύστημα "ανάλυσης ρίσκου" ας πούμε, θα έπρεπε να υπάρχουν έτοιμες λύσεις αντιμετώπισης τους ή/και εκμετάλλευσης τους. Άρα για να μην κουράζω άλλο δεν θεωρώ κανένα από αυτά ως πιθανό "μαύρο κύκνο" Λαμβάνω υπόψη όμως ότι κάποια μπορεί να γίνουν χρονικά οπότε λαμβάνω τα μέτρα μου. Εδώ έρχεται και "κουμπώνει" το πολύ ωραίο διάγραμμα του Μιχάλη που πρέπει να θυμίσει σε όλους ότι η τεχνική ανάλυση είναι το σκουπάκι που καθαρίζει τη σκόνη από τα ίχνη των μεγάλων παικτών. Δύσκολα και με πολύ γνώση και εμπειρία θα σου πει μπες τώρα για 100% σίγουρη κίνηση ,αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να ιχνηλατήσεις προς τα που κινούνται οι μεγαλύτεροι παίκτες.

austin είπε...

Ο άδωνις που χαλάει τους περισσότερους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ...και γιατί τους χαλάει, γιατί τα λέει στα μούτρα τους και έχει δικαιωθεί κάποιος που ήταν στο ΛΑΟΣ και φωνάζει...και για τα ματάκια τα αγνά των δήθεν αριστερών, χαρακτηρίζεται φασίστας... πλέον τα χώνει σε κάτι δημοσιογράφους τύπου Χουδαλάκη και Παυλόπουλου και άλλων, για την ευθύνη που έχουν που έφεραν τον Συριζα.

Και απλά, πόσο γουστάρω, που βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια. Και πόσο γουστάρω όταν τους ξεφτιλίζει λέγοντας τους ότι εμείς είπαμε για 30% μείωση του ΕΝΦΙΑ, σε βάθος διετίας ενώ ο άλλος είχε πει αυτά που είπε.

Αλλά συγγνώμη δεν ζητάει κανείς! Λίγοι έχουν την μεγαλοψυχία για να ζητήσουν συγγνώμη για το τραγικό λάθος τους. Γιατί πολύ απλά ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα, ούτε ιδεολογία. Είναι νοοτροπία. Σάπια.

michele είπε...

Για οσα αναφερει ο Lorac. 1) Xτυπησες φλεβα αναφεροντας τον Taleb καθως ειναι αγαπημενος του artaxia,αλλα και δικος μου
2) Για την τεχνικη αναλυση.Εχεις δικιο εδω αλλα απαιτειται ταυτοχρονη παρατηρηση του tape που ενσωματωνει μικρους-μεγαλους -HFT κλπ.

michele είπε...

Το προβλημα με τον Αδωνι ( των αλλων) ειναι οτι λεει λογικα πραγματα με αντιπαθητικο και εριστικο υφος.Αυτος ο συνδυασμος τους σκοτωνει.

Οταν μεχρι και ο Τσιπρας που βεβαια ειναι αμορφωτος μπροστα του,τον αναφερει στην συνεντευξη του στη ΔΕΘ, καταλαβαινεις οτι παραμενει ενα προβλημα δυσεπιλυτο γι αυτους.
Το χειροτερο ειναι οτι ενεργοποιει επιθετικα χαρακτηριστικα,σε μια αστικη ταξη που δεν ειναι συνηθισμενη στις μαχες πεδίου.

michele είπε...

Νέα εμπλοκή στην Attica bank – Ο Σαπουτζόγλου δεν εγκρίνεται λόγω Proton, δεν μπορεί να είναι εκτελεστικός ο Ρουμελιώτης

Οχι θα σας αφηνε ο Στουρναρας

austin είπε...

Lorac πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που έγραψες...Αλλά για να συζητάμε εμείς και να γουστάρουμε κάνοντας..κοζερί!

Σόρρυ που θα το γειώσω, χωρίς να λέω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά όσο αναφορά τις αγορές και τις οικονομίες, η αλήθεια είναι μία.

Μία κλίκα κάνει κουμάντο. Όποτε αποφασίσουν, κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν. Μιλημένα τα περισσότερα γεγονότα. Η κατεύθυνση έχει δοθεί σε γενικές γραμμές και αναμένουν το "συμβάν" (ή ο μαύρος κύκνος) δήθεν εμφανίζεται. Η κλίκα, μία χαρά τον περίμενε.

Ο πλούτος πλέον ειναι υπερ-υπερ-υπερ συγκεντρωμένος και κουμάντο κάνει αυτό το 1%. end of story. Αυτές οι θεωρείες είναι για να αιτιολογήσουν πράγματα. Και απλά υπάρχει ένας θόρυβος με την όμοια μεταβλητότητα. Η ελλάδα για παράδειγμα ήταν για κάτω. Οι μεγάλοι το ξέρανε. Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι προκοπή δεν κάνουμε...και απλά αποφάσισαν να τα πάρουν όλα τσάμπα. Ε και έφεραν τον συριζα.

Το παιχνίδι είναι πουλημένο. Είτε για πάνω είτε για κάτω. Εμείς απλά ακολουθούμε.

Και συνεχίζοντας για την Ελλάδα...Είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει νέος ανοδικός κύκλος. Όχι επειδή το λέει η οικονομική θεωρεία, αλλά γιατί έγινε αναδιανομή πλούτου (και συνεχίζει να γίνεται) και όταν πάρουν το μερίδιο που θέλουν οι μεγάλοι, θα βρουν τον λόγο που θα ξεκινήσει μία εξωφρενική άνοδος. Το timing πρέπει να ψάχνουμε, όπως και να ευχόμαστε να μην έρθει μία "γενική καταστροφή" που δεν θα μπορεί για μεγάλο διάστημα να σηκώσει κεφάλι καμία αγορά.

Κλείνοντας...δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήρθε τυχαία στην εξουσία ο Τσίπρας, ούτε αν θα έρθει ο Τραμπ την εξουσία, θα είναι ένα τυχαίο γεγονός...

Τυχαίο γεγονός ήταν το ΟΧΙ στο ελληνικό δημοψήφισμα, που όμως το στημμένο παιχνίδι ήθελε να είναι ναι. Και ο καλοθελητής το γυρισε σε ναι, με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό και μόνο...προσωπικά μου λέει ότι το παιχνίδι είναι ακρα στημμένο.

michele είπε...

Χαμηλο ημερας με την ΕΕΕ στο +4,30%. Μαλιστα

austin είπε...

Αν θυμάται κανείς...Κάποια στιγμή στο καλοκαίρι έλεγα ότι μία δημοσκόπηση για τον Τραμπ να προηγείται τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, αρκεί για να σκάσει η φούσκα.

Δεν ήξερα κάτι...Μπορεί να το πετύχαινα, μπορεί και όχι! Αλλά βαφτίζοντας την χρονια του 16 οι μεγάλοι, ως χρονιά μεταβλητότητας και ότι θα σφαγιαστούν οι μικροεπενδυτές, δημιουργούν ή ακόμα και με το τίποτα, ειδήσεις ή γεγονότα για να τρελάνουν τους επεδνυτές, και για αυτό το είχα πει τότε. Ως μία "λκογική σκέψη". Προς το παρόν, ο τίτλος που έχουν δώσει, επιβεβαιώνεται περίτρανα. Απλά κοιτάξτε το διάγραμμα της Αμερικής συγκρτικά με τα γεγονότα, και θα το καταλάβει ακόμα και...ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. χαχα.

Νομίζω ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας μεγάλες φουρτούνες μεταβλητότητας

michele είπε...

Στα καθ ημας, να προσεχθει η παραβολικου τυπου ανοδικη κινηση της αποδοσης του 10 ετους ομολογου 8,58 +1,47%

ArTaXiA είπε...

Lorac, υπάρχουν γεγονότα που μπορούν να προβλεφθούν, αλλά μόνο ως προς την έλευσή τους και όχι ως προς την επίπτωση που έχουν. Ομοίως η ημερομηνία έλευσης των, δεν μπορεί να προσδιοριστεί. O πολύς Michael Berry, μάτωσε πληρώνοντας premium σε CDS, επί δύο και πλέον χρόνια και σήμερα τον γνωρίζουμε μόνο και μόνο επειδή έτυχε να βγει σωστός προτού φαλιρίσει. Και για να θυμηθούμε και τον Rumsfeld "there are the known unkowns, and the unknown unknowns".

Yπό αυτό το πρίσμα, δεν πιστεύω να υπάρχει trading system σε λειτουργία σήμερα που να έχει πιθανολογήσει μια ενδεχόμενη κρίση παροξυσμού του Kim, ή μια πτώση μετεωρίτη.

Κατά τα λοιπά, κάπου εδώ εμφανίζεται η Πυθία Upαισιόδοξος που είναι αγορασμένος από το Μάϊο, αλλά όλο το ξεχνάει για να πει μια βλακεία και να κερδίσει τα 5 λεπτά προσοχής που δικαιούται τη μέρα.

kostas είπε...

νομιζω και αρταξια και απαισιοδοξος θα δικαιωθουν . η αγορα θα αποκτησει επιτελους volatility.

Nek είπε...

καλησπερα και καλο χειμωνα σε ολους. Τα σεβη μου στους καλους της παρεας... ξερουν ποιοι ειναι αυτοι. Μιχαλη I am waiting for you.. να το κανονισουμε

Nek είπε...

Παρεπιπτόντως Μιχάλη η πορεία του 10-year είναι οχι παραβολική αλλά εκθετική :) Είσαι της δικανικής πλευράς το ακταλαβαινω :)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Μιχαλη μια ερωτηση,η σταθμιση π.χ ΕΕΕ πως βγαινει?...

austin είπε...

χαχαχα!

Lorac είπε...

Δεν ξέρω για τον KIM αλλά για ΤΗΝ ΚΙΜ σας βρήκα προβλέψεις χαχααχα(Yπό αυτό το πρίσμα, δεν πιστεύω να υπάρχει trading system σε λειτουργία σήμερα που να έχει πιθανολογήσει μια ενδεχόμενη κρίση παροξυσμού του Kim, ή μια πτώση μετεωρίτη.). Ειναι αυτό μια λύση άραγες ????

http://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a57986/psychic-celebrity-predictions-thomas-john/


Ευχαριστώ για τις απόψεις σας ,τίποτα δεν είναι κοζερί εκτός αν εμείς το κάνουμε έτσι. Αλλά και αυτό (το κους κους ) μερικές φορές είναι το πιό καλό χαλαρωτικό μέσα σε μια δύσκολη γεμάτη βολατιλιτι μέρα!

Κλινγκ Κλινγκ κτυπάει το κουδουνάκι που είχα κρεμάσει στον ΤΑP-εμπλεκόμενο για όταν έφτανε στο 1,15-1,10.

Παράδοξο πάντως χτές κιόλας η ΜΟΗ με την ίδια σχεδόν αναβάθμιση έπεφτε ενώ σήμερα η κοκακολα πετάει!

michele είπε...

Ω καλως και τον ΝΕΚ,δεχομαι την επισημανση γνωστο οτι δεν ειμαι ειδικος!Το σιγουρο ειναι κακη η κινηση της ,βγαινει long εσπασε και την γραμμη λαιμου της

michele είπε...

Lorac κατακαλόκαιρο 25/8 αναμεσα τις βουτιες επισημάνθηκε και η περι ης ο λόγος

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/08/blog-post_25.html#more

Εκανε αμεσα ενα 14% ,αλλα απο δω και περα βρισκεται σταθερα στα υπ οψιν

michele είπε...

η Κοκα κολα πεταει γιατι πρεπει να κοροιδεψουμε το λαο ,οτι πεφτουμε λιγο

Lorac είπε...

Ποιό Λαό??? το 90% ίσως δεν έχει ιδέα ότι υπάρχετε και ότι ξέρει είναι απο το μακρινό 99 που μάλλον λειτουργεί και αποτρεπτικά για τωρινές γνωριμίες!! Που να τους πείτε ότι η κοκα-κολα είναι εισηγμένη στο Ελληνικό Χαα - χαχαχαχα!

Για τον όμιλο απο Βέλγιο είχε και καλό πομπάρισμα σήμερα στο μικρό Μέτοχο. Ποιός να αγόραζε άραγες μέσα στο κατακαλόκαιρο???

UPαισιοδοξος είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...

Κατά τα λοιπά, κάπου εδώ εμφανίζεται η Πυθία Upαισιόδοξος που είναι αγορασμένος από το Μάϊο, αλλά όλο το ξεχνάει για να πει μια βλακεία και να κερδίσει τα 5 λεπτά προσοχής που δικαιούται τη μέρα.

15 Σεπτεμβρίου 2016 - 1:38 μ.μ.


Κομφουκιος

Ο καλυτερος τροπος να εξαπατηθει καποιος, ειναι να υποκρινεται ότι ειναι εξυπνοτερος από τους αλλους.

michele είπε...

Εδω υπαρχει ακομα ο μικρομετοχος λες ποιο λαο χαχα .Παντα υπαρχει λαος που παρακολουθει.Τωρα ειναι 5-10 οταν καποτε ηντουσαν εκατομμυρια.
Ετσι ειναι οι οικονομικοι κυκλοι.

Λεφτα δεν εχουν και δεν βαζουν.

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ G είπε...
Μιχαλη μια ερωτηση,η σταθμιση π.χ ΕΕΕ πως βγαινει?...


https://www.helex.gr/el/web/guest/index-composition/-/select-index/62

michele είπε...

A ναι το ξεχασα αυτο,μπραβο Ανδρεα

michele είπε...

Στο 1,51 τσιμπαμε λιγη ΑΛΦΑ που σπρωξαμε στο 1.64;; Αυτα ειναι τα σοβαρα ερωτηματα

giaxy είπε...

Ή μαγκια είναι να παραμείνεις πιστός στο χαα όταν το 99.9 του πληθυσμού δεν ασχολείται καν.υπομονη και θα έρθουν καλύτερες μέρες.μην απογοητευεστε

michele είπε...

Ε ναι GIXI αλλιως οταν ολοι ειναι τραλαλα μες στην καλη χαρά εμεις πρεπει να τους τα δινουμε

michele είπε...

Τσιμπησαμε ολιγα ,ποτε δεν ξερεις ..κλεισιμο αναμενομενο, τζιρος περιπου ιδιος κρατησε η ΠΕΙΡ τον τραπεζικο
εσωσε την παρτιδα η ΕΕΕ ( +3,73%)

paolostar είπε...

Καλησπέρα σε όλους.Μιας και αναφέρθηκε η alpha ,μήπως πέσει λίγο ακόμα αύριο που είναι και η τελευταία της ημέρα πριν την εξοδο από τον eurostoxx;Ρητορικό το ερώτημα βεβαίως....

michele είπε...

Ναι ειναι πιθανο,αλλα εχει στηριξη εκει και μια επαφη δεν χαλαει.Καλο θα ηταν να πηγαινε στο 1,32 ..ιδωμεν paolo