Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΡΩΒ

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
EΥΡΩΒ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ενας πυθμένας τύπου κούπα με χερούλι εχει δημιουργηθεί με την κίνηση της μετοχής κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
Ο τίτλος αρνήθηκε την ανοδική διαφυγή απο το "χερούλι" με στόχο την Χ  στα 0,5850 και διέσπασε καθοδικά την σημαντική D στα 0,5080 € και τον εκμο 30 ημ που ταυτίζεται με αυτήν.
Συνέχεια της κίνησης προς την κάτω πλευρά του καναλιού ειναι το επικρατέστερο  σενάριο οπου κινείται και ο απλός κινητός μεσος των 30 ημ ( 0,4790) επίπεδο που ειναι πιθανή η επανεμφάνιση αγοραστών ,αν και η μεγάλη σημαντική στήριξη ειναι η Κ στα 0,4580 €. 
Αντίθετα επιστροφή πάνω απο την D και τον εκμο 30 ημ στα 0,5080 ,σημείο ορόσημο για τον τίτλο ,θα επιτρέψει το θετικό σενάριο και την ανοδική λύση του σχηματισμού.

52 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

ΘΥΡΑ 13 ΞΥΠΝΑ.
ο στραμπατσώνις δεν ξαιρει μπαλα.
ο αλαφ-μπαλάφ δεν ξαιρει μπαλα.
τωρα ποιοι(;)στηριζουν αυτη την επιλογη πεισματικα...ειναι θεμα
προς διερευνηση "η αλεως πλακωστε τους στις σφαλιαρες και ωξω.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε ολους

Που είσαι ρε ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑ ……….Τον ξεχείλωσες τον Αύγουστο για τα καλά !!!

Όλα καλα ??

Θα σε πάρω την Κυριακή τηλ να τα πούμε

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ Γιαννακι,παρε οποτε θελεις,
ευπροσδεκτος .

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Μπάρμπα. Μας έλειψες!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους ! Ο Μπαρμπας τοσο καιρο εξαφανισμενος, οσο επαιζε καλα ο βαζελος, τωρα που εκανε τη γκελα
ξετσουτσουδισε ..καταλαβες φιλε μου ,καταλαβα να λες

michele είπε...

triple witching day σημερα να μην ξεχνιόμαστε

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

Σε αναστολή η ΑΤΤ...

ArTaXiA είπε...

Επιτέλους, ένας υπεύθυνος!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Που το ειδες αυτο για αναστολή;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους

austin είπε...

χαχαχα!

Καλημέρα σε όλους.

Μπάρμπα όντως ήταν πολύ αισθητή η παρουσία σου...και αυτός ο γλαφυρός σου τρόπος να τα λες!

Andreas D. είπε...

Όπλα,

Ανακοίνωση στο ΟΑΣΙΣ

10:38:38 ΑΤΤ σε αναστολή διαπρ/σης. Διάφοροι Λόγοι

michele είπε...

Προφανως μπαινει επιτροπος για διοικητικη ανεπαρκεια

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για κολο η για κακο η αναστολη;μπορει να κλεισει η τραπεζα;

ArTaXiA είπε...

Ποτέ μια αναστολή δεν ήταν για καλό, φίλε Οπλαρχηγέ. Η τράπεζα -να σου θυμήσω- ακόμη δεν έχει ανακεφαλαιοποιηθεί.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για να δούμε καθώς εχω κάτι κομματακια...που παω και μπλεκω.

austin είπε...

Μα τι σας έχει πιάσει με τα σαπιόχαρτα. Δεν βλέπετε ότι αυτοί οι άνθρωποι ότι ακουμπάνε το ξεφτιλίζουν?? Μα λέγεται δεη, μα λέγεται παιδεία, μα λέγονται τράπεζες.

Τόσο καιρό κάνουν αηδίες. Ακούω και από άλλους για την Αττικής, λες και δεν υπάρχουν άλλα χαρτιά στο ταμπλό. Μακριά από αυτά που θέλουν "να φτιάξουν" οι κατσαπλιάδες.

Έχει τον τριανταφυλλίδη στον real. Όσο μίλαγε, σου έδινε την εντύπωση σοβαρού (?). Κάποια στιγμή μεταφέρει ερώτηση πολίτη ο Χαντηνίκος: Έβγαλα 8000 κάτι, έχω ένα αυτοκίνητο, και μου ήρθε φόρος 3500 περίπου. Τι θέλετε να μας κλείσετε όλους?

Η απάντηση του, να πάρει στο γραφείο μου ο κύριος, γιατί μου φαίνεται περίεργο αλλά δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο. Να πάρει τηλ να το δούμε το θέμα.

Καταλαβαίνουμε όλοι για το πόσο καραγκιόζηδες είναι.

michele είπε...

Ποιος ειναι ο Τριανταφυλλιδης ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλημερα σε ολους.Τον Αλεξοαδη θα εννοει Μιχαλη,τον ακουγα και εγω.κανω Τεχωικη Αναλυση στο υφος και τον τονο της φωνηςτου Χατζηνικου τωρα τελευταια χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλα δεν γραφω που δεν γραφω καλα τα κανω και λαθος αντε να καταλαβεις τι ειπα.Μαλλον ειμαι ο Elliot του blog

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...
Ποιος ειναι ο Τριανταφυλλιδης ;



https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82

michele είπε...

Ενδιαμεση λυση,παει ο Πανταλακης για ceo στην Αττικης και ο Ρουμελιωτης για προεδρος μη εκτελεστικος ,αφου δεν πληροι τα κριτηρια για διευθυνων συμβουλος

austin είπε...

Ρε πως γυρίζει ο τροχός... Όλοι αυτοί που σε χαρακτήριζαν με ποικίλους τρόπους, που έλεγες το αυτονόητο (οι χαζοί δλδ, γιατί μόνο χαζός μπορεί να είναι κάποιος να σε λέει γερμανοτσολιά, επειδή τους έλεγες ότι ο Συριζα λέει μπαρούφες), τώρα τους έρχεται η μία σφαλιά μετά την άλλη.

Από την αλλαγή της απόφασης του δημοψηφίσματος, στα αίσχη των αδειών, στην εμφάνιση του πραγματικού προσώπου του Συριζα και του Τσίπρα. Γενικά όλα αντίθετα από αυτά τα 2 στα 10 που περίμεναν να κάνει.

Και τώρα, ο αντισυστημικός ναός τους, το unfollow, κάνει σύμπραξη με ποιον?? Με ποιον ωρέ συντρόφια??

Πωπωπωπω ξεφτιλισμός ιδεολογίας και ένδειξη ότι η πλειονότητα του ενεργού και γεμάτου ενέργεια κόσμου (όχι τρίτης ηλικίας δλδ, αλλά αυτών που μπορούν να καθορίσουν πιο δυναμικά την κατάσταση) είναι...αστο, ας μην χαρακτηρίσω.

Απλά οι φιλόδοιξοι έχουν φύγει εκτός χώρας. Πίσω πλέον οι έχοντες όραμα είναι το πολύ 1 στους 10.

Andreas D. είπε...

Μάλλον θα ανοίξει η ΑΤΤ με Πανταλάκη - Ρουμελιώτη...

austin είπε...

Α έχεις δίκιο...μπερδεύτηκα εντελώς, ο αλεξιάδης ήθελα να γράψω, αλλά επειδή έκανα και άλλα μπερδέυτηκα. χαχαχα

austin είπε...

Άντε, ας πω και κάτι για την αγορά σήμερα που έχω όρεξη...

Το λοιπόν, αν και η σημερινή μέρα είναι περίεργη και χαλάει την συνέχεια της τεχνικής εικόνας, προς το παρόν, οι bollinger δείχνουν το εξής σενάριο:

False breakout αντίστασης, μαζί με προσπάθεια σπασίματος της συσσώρευσης, με άνοιγμα των λωρίδων πάνω, αλλά απέτυχε (το λεγόμενο leg). Μετά συνέχισε κάτω και τώρα ήδη έχουν αρχίσει να γέρνουν προς τα κάτω οι λωρίδες. Λόγω ιδιομορφίας της σημερινής μέρας, αλλά και ότι η συσσώρευση είναι ακραία και πλησιάζει τις 50 μέρες, καμία κατεύθυνση δεν είναι απόλυτα σίγουρη. ΑΠλά οι πιθανότητες γέρνουν (όπως και οι λωρίδες) για το κάτω... Αν μαζέψει όμως ο δείκτης, τότε θα είναι η απόλυτη παγίδα άρα και ένα πολύ δυνατό πάνω.

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν βρίσκω (προς το παρόν) κανένα λόγο για να πάμε δυνατά πάνω. ειδικά εν αναμονή διεθνών εξελίξεων, γιατί κάποιος να ρίξει λεφτά στο ΧΑΑ με κατσαπλιάδες στην κυβέρνηση.

austin είπε...

Πάλι καλά που έχουμε και κανά rebalancing να βλέπουμε την κορδέλα να κουνιέται

austin είπε...

hippy είναι "μεγάλος"! Μιλάμε..ο ΟΤΕ κάνει αυτό που πίστευες...

hippy είπε...


Καλημέρα

"τι θα κάνουν οι αγορές στο μέλλον δεν το γνωρίζω. Σε αντίθεση όμως με τους παπαγάλους ξέρω τι έκαναν στο παρελθόν και καταλαβαίνω χοντρικά τι γίνεται στο παρόν" έλεγε ο καλός Αντρέ (Κοστολάνι)

Οπότε Γιώργο μου πιθανολόγησα επαλήθευση της στατιστικής των προηγουμένων rebalancings. Τίποτε δεν είναι ακόμα τελειωμένο, ωστόσο κατά τη γνώμη μου ένα στοίχημα αξίζει όταν οι πιθανότητες είναι υπέρ μας. Προσπαθώ να αιτιολογήσω γιατί θα πάρω σχετικά νωρίς, στην δημοπρασία των 2, ένα μικρό στοίχημα σε ΑΛΦΑ κ ΕΥΡΩΒ με αυστηρό stop loss 8% από την επόμενη Δευτέρα.

michele είπε...

Ενα μικρο λαθακι του Hippy ( αγορα την ΙΔΙΑ μερα καθοδικης διασπασης του 200 αρη) το συγχωρουμε λογω της τεραστιας προσωπικοτητας του στο πως αντιλαμβανεται στις αγορες.

Το 7,75 γραφτηκε by the book και φυσικα ο Ηippy διορθωσε αμεσως το λαθακι.

Εμεις κανουμε χειροτερα :)

Εγω προσωπικως ΗΔΗ στην ΑΛΦΑ τοποθετηθηκα και οπως φαινεται και στο σημερινο γραφημα ΚΑΙ στην ΕΥΡΩΒ.
Κρατωντας μια πισινη για χαμηλοτερα η υψηλοτερα -εκει που θελω-επιπεδα.

Tα ανωτερω δεν συνιστουν προτροπη για πωληση η αγορα κινητων αξιων.

Andreas D. είπε...

Πάντως εγώ περιμένω περισσότερα τμχ (για το τέλος) απ' όσα έχει αναφέρει ο Ηλίας/hippy...

Tα ανωτερω δεν συνιστούν προτροπή για πώληση η αγορά κινητών αξιών.

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας Π-οτε μην λές ποτέ δηλαδή σήμερα!! Αν λέμε υποθετικά πάντα κοίταγε κάποιος μόνο rsi τί θα έλεγε για μοη σήμερα κ τώρα συγκεκριμμένα που είναι στο μείον??

Tα ανωτερω δεν συνιστούν προτροπή για πώληση η αγορά κινητών αξιών.

Το ανωτερω που εξυπηρετεί ωρε συντρόφια??? Ή είναι προετοιμασία για το "κρυφό σχολείο"??

austin είπε...

Πάντως με -7,9% η DB και γενικά σημαντική πτώση στις Ευρωπαικές τράπεζες...προσωπικά τράπεζες δεν θα ακούμπαγα. μικρή σημασία βέβαια τι πιστέυω εγώ...Αλλά αυτή η γκαπάρα στην DB μόνο ελπιδοφόρα δεν την λες για την επόμενη εβδομάδα

ΝίκοςΤ είπε...

Επειδή φίλτατοι για μια υστεροφημία ζούμε,για μια διεθνή αναγνώριση τέλος πάντων ή κάτι τέτοιο εορταστικό, σας υπενθυμίζω ότι και ο υποφαινόμενος αύξησε θέσεις στον ΟΤΕ προ ολίγων ημερών. Τον πλήρωσε βέβαια κάπως ακριβότερα από τον Ηλία,αλλά τυγχάνει large επενδυτής και υπομονετικός.Και μην ξεχνάμε ότι είναι 30% φτηνότερος από τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς,ο ΟΤΕ βέβαια όχι ο ΝίκοςΤ.
Καλησπέρα σας.

michele είπε...

Lorac οταν πεταω πολυ συγκεκριμενα νουμερα και πραγματα και μιλαω για κινησεις που κανω για τον προσωπικο μου λογαριασμο το γραφω κι αυτο για ενισχυση χαχα.

Austin λογικο ειναι αν ακους για 14 δισ προστιμο,παρ οτι εχει εγγραψει πολυ υψηλες προβλεψεις η DB,νομιζω 5,5 δισ. Απαντηση στην υποθεση apple?

Nικολα, γιατι δεν περιμενουμε τα τεχνικα σημεια σε συνδυασμο με την γνωστη εξοδο απο το δεικτη; εκανε και κομματια μαλιστα πεφτοντας.Μην χαριζετε ουτε ευρω,ετσι πως ειναι τωρα το συστημα.

Lorac είπε...

ΟΚ Μιχάλη got it ! Αγαπητέ κ.Νίκο βλέπετε το πρόβλημα!! Παλιά θα ανατρέχαμε 20-30 σχόλια το πολύ και θα βλέπαμε την καλή σας κίνηση! Τώρα εδώ είναι η ημέρα της Μαρμότας ,κάθε μέρα καινούργια μέρα!!

Aπλώνω τα δίκτυα για "πλεονεξικά" χαμηλά χαχαχα!! Μια θεωρητική ερώτηση προς το κοινό το 545 ως προηγούμενο χαμηλό πριν το 585 είναι καλό ΣΤΟΠ ή είναι ορθότερο να μπεί ποσοστό π.χ 5-10% πτώση???

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

- Αν δε με θες πες το μου.
- Το μου.

michele είπε...

Lorac τελευταιο οχυρο το 536 ,αν θελεις να δωσεις λιγο αερα.Προσωπικα ουτε πομτο κατω απο το 545
εκτος αν ειναι μαιμου ( δηλ αν ειναι οι μετοχες πανω και η ΕΕΕ -4% ξερω εγω

michele είπε...

Μια χαρα τα πηραμε στην ΕΥΡΩΒ εκει κατω ,τωρα τι τα κανουμε ; χαχα

hippy είπε...

"Ο/Η michele είπε...
Μια χαρα τα πηραμε στην ΕΥΡΩΒ εκει κατω ,τωρα τι τα κανουμε ; χαχα

16 Σεπτεμβρίου 2016 - 4:17 μ.μ."


Την πουλάμε τη Δευτέρα στο χθεσινό ψηλό (0,5280) κερνάμε μια μπύρα τους φίλους μας και σεντουκιάζουμε τα υπόλοιπα για τις άγριες μέρες του Νοέμβρη...

michele είπε...

Αυτο προυποθετει να παει Hippy χαχαχ. Το ειπα επειδη ηδη εβγαζα περιπου δυο ποντακια ( το μικροβιο του daytrader) ,διαφορετικα συμφωνω απολυτα μαζι σου

και απ την ΑΛΦΑ βγαινουν μπυρες σιγα-σιγα ,μονο που εγω δεν πινω χαχα

καλα δεν λεω για τον ΟΤΕ εσυ πας για κερασμα ουισκακι και πανω

michele είπε...

Αμα βρουμε και την εθνικαρα κατω απο 0,17

UPαισιοδοξος είπε...

Ο/Η hippy είπε...


Καλημέρα

"τι θα κάνουν οι αγορές στο μέλλον δεν το γνωρίζω. Σε αντίθεση όμως με τους παπαγάλους ξέρω τι έκαναν στο παρελθόν και καταλαβαίνω χοντρικά τι γίνεται στο παρόν" έλεγε ο καλός Αντρέ (Κοστολάνι)

16 Σεπτεμβρίου 2016 - 1:14 μ.μ.

Ο/Η hippy είπε...

Την πουλάμε τη Δευτέρα στο χθεσινό ψηλό (0,5280) κερνάμε μια μπύρα τους φίλους μας και σεντουκιάζουμε τα υπόλοιπα για τις άγριες μέρες του Νοέμβρη...

16 Σεπτεμβρίου 2016 - 4:35 μ.μ.


πριν αλλεκτωρ λαλησει τρις...
Κυριος ημων Ιησους Χριστος

(βεβαια ειναι απολυτα φυσιολογικο φιλε μου οταν ποσταρεις ολο το 24ωρο...)

UPαισιοδοξος είπε...

Ειδαμε σημερα, το πρωτο μικρο κυμματακι των αγορων-τοποθετησεων- που πραγματοποιηθηκε σημερα απο ...επαγγελματιες του συστηματος.
Το επομενο διαστημα(μηνων) τα πραγματα ...προβλεπω,θα εξελιχθουν ...τσουναμικα (σκεφτειτε πως παει το τσουναμι??? την κινηση του και θα καταλαβατε.
Επιμενω να γραφω οτι αυτες ειναι προσωπικες και μονο αποψεις μου και δεν δεσμευουν κανενα να τις αποδεχθει.

Αντε και καλο μας Σ/Κ

michele είπε...

To γνωστο... 558 ( τυχαια φυσικα χεχε) στο κλεισιμο Οντως πολλα κομματια παντου εδω ( 156 εκ τμχ συνολο)

michele είπε...

Εμενα μ αρεσουν οι προσωπικες αποψεις UP αν υπαρχει και μια τεκμηριωση,δεν εχει σημασια το αποτελεσμα γιατι προφητες δεν ειμαστε,αλλα η τεκμηριωση ωστε να γινεται μια συζητηση

michele είπε...

Και το τελικο 559,5 ΠΑΝΩ απο το 558 Αρα η ζωνη αυτη παλευεται,αν και εχει γινει στο κλεισιμο,οποτε χρειαζεται καποια επιφυλαξη

michele είπε...

ΟΤΕ πολλα κομματια η ΜΠΕΛΑ πολλα επισης ΦΟΛΙ -ΟΠΑΠ αρκετα ΓΡΙΒ 130χιλ

ΦΡΛΚ επισης οχι ασχημα

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ,ενδεχομενως εχεις δικιο.
Θα σου απαντησω ομως απο... Δευτερα.
Τωρα θα φυγω ταξιδακι ...σκαφατος.
Να εισαι καλα.

Lorac είπε...

http://en.sat24.com/en/forecastimages Καλός καιρός για ταξιδάκι!! Λίγη προσοχή απο Δευτέρα για όσους ζαλίζονται με το μποφοράκι.

Δυνατό κλείσιμο για αρκετές! Οπότε για τους λονγκ λογικά όμορφο κλείσιμο για όμορφο Σαββατοκύριακο. Οτε 8,12 οπότε οι κύριοι Ηλίας και Νίκος να ετοιμάζουν το πάγο για το ουισκάκι που λέει και ο Μιχάλης!

michele είπε...

Χαχα γι αυτο το ειπα Lorac :) οκ απο Δευτερα UP

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση

hippy είπε...

Ο/Η michele είπε...
Εμενα μ αρεσουν οι προσωπικες αποψεις UP αν υπαρχει και μια τεκμηριωση,δεν εχει σημασια το αποτελεσμα γιατι προφητες δεν ειμαστε,αλλα η τεκμηριωση ωστε να γινεται μια συζητηση

Συγνώμη που θα είμαι απρεπής και θα χαλάσω την καλή παρέα αλλά βρε Μιχάληπου βλέπεις την τεκμηρίωση?

Άκουσα...μου είπαν...κλπ κλπ.

Εμένα μάλλον σαν παπαγαλιά μου κάνει. Μακάρι να του βγει η γκουρουδιά του UP, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αντίθετα στην λογική και στην συριζαική στατιστική. Προσωπικά ΔΕΝ τσιμπάω, θεωρώ πιθανότερο σενάριο προσπάθεια περπατήματος στο τέλμα, έδωσα το 1/3 ΟΤΕ σήμερα κι ελπίζω Δευτέρα-Τρίτη με το καλό να δώσω άλλα τόσα καθώς και το σύνολο απ΄τα ΕΥΡΩΒ-ΑΛΦΑ που πήρα για ξεπέτα.