Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ,Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ,Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ,Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ..



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

michele είπε...

Εχει τεχνικο ενδιαφερον ο ΟΤΕ οπως ειπε ο Νικος ,ειχε μια καλη συνεδριαση,γι αυτο αυριο θα δουμε ΟΤΕ στητην πρωινή μας αναρτηση

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα είχε πολύ τρέξιμο ή μέρα..σχεδόν δεν είδα συνεδρίαση, αλλά πολύ καλό που μάζεψε τόσο και έκλεισε πράσινο.

Μία από τις δουλειές ήταν να πάω στην ΕΥΔΑΠ. Είχα πολύ καιρό να πάω, αλλά για διάφορους λόγους, έπρεπε να πάω από εκεί και επ ευκαιρία να πληρωσω κιόλας ένα αξιοσημείωτο ποσό, αφού ήταν λογαριασμός 1+ χρόνου. Ξέρετε ότι δεν έχουν μηχανάκι για να κάνεις πληρωμες; Απλά ΤΡΑΓΙΚΟ. Μας έφεραν τα cc, πιέζουν να βάλουν όλες οι επιχειρήσεις μηχανάκι, "σχεδόν θα ποινικοποιειται" κάποιος που δεν έχει στο κατάστημα του μηχανάκι για κάρτες, αλλά ο δημόσιος οργανισμός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ακόμα.

Ρωταω εκεί έναν προϊστάμενο ή κάτι τέτοιο: "πραγμαρικα, θες να σου δώσω τόσα λεφτά cash, την ώρα που μας περιορίζουν αυτά που κάνουν αναληψη από τις τραπεζες;"

Ενώ στην αρχή μου είπε τι να κάνουμε, μπλα μπλα μπλα, όταν του είπα "άντε με το καλό να βάλετε, για να μπορούμε και εμείς να κάνουμε την δουλειά μας" ή απάντηση του ήταν..."αχαρακτηριστη":
"Εγώ δεν το εύχομαι, γιατί εδώ θα γινεται χαμος για να γλυτώνουν οι καταναλωτές τα 50 λεπτά προμήθειας που χρεώνει ή τράπεζα μέσω e-banking".

Τραγικός! Και δυστυχώς για όλους μας...είμαστε αξιοι να "μας πάρουν" ακόμα και το νερο. Να ιδιωτικοποιήθει κάθε τι στην χωρα. Αφού ακόμα και στα απλα, η νοοτροπία δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα.

Θλιβομαι για την κατάντια της χώρας, και περισσότερο γιατί δεν λέει να υπάρξει κάτι "υγιές" και φυσιολογικό ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια κρισης

Lorac είπε...

Ο ΟΤΕ έκανε το "γερμανικό" ωκω χαχαχα. Λέω γερμανικό γιατί ενώ σε βραχυ -τέμπο τον έφτιαξε και έσπασε κάτω (π.χ. <8,40) γύρισε αμέσως και τώρα πάει να τον ακυρώσει. Αυτό τον ωΚω τον έχω δεί αρκετές φορές εκεί στα τζερμάνια με ψευτοδιάσπαση αρχικά και μετά γύρισμα ακόμα και πάνω απο την "Κ" πολύ γρήγορα. Ένα καλό σημείο ψαρέματος είναι >30% του προσδοκόμενου της κίνησης ,αν και προσωπικά πάντα περιμένω κοντά στο 60% για το γύρισμα-τεστάρισμα της neckline.

κ.austin ελπίζω να αντιλαμβάνεσται το εννοιλογικό σας λάθος. Μιας και δεν είμαι μέτοχος στην ευδαπ χαχαχα δεν έχει νόημα να το συνεχίσω με παραπάνω ανάλυση.Απλά για πιθανή διευκρίνηση που θα χρειαστεί να πώ ότι στο πλαίσιο οι έννοιες " τραγικό , νοοτροπία που δεν αλλάζει , "να μας πάρουν " το νερό , κτλ δεν κουμπώνουν με το "αφού ήταν λογαριασμός 1+ χρόνου"

Ευτηχώς ο ΟΤΕ άμα αργίσεις 2-3 μέρες απο την ειδοποίηση στο κόβει να ησυχάσεις

michele είπε...

Το νερο δεν το κοβουν ευκολα και λογω υγιεινης .Και επειδη ειναι φθηνο ,οι περισσοτεροι το πληρωνουν.Καμμια φορα ξεχνιεσαι και λες
καλα αστο θα παω 2-3 λογαριασμους μαζι χαχα

Τωρα ξερεις Lorac αυτοι οι μικρουληδες ωκω,εχουν και περιορισμενη αξιοπιστια ,πανω απο 8,80 θα ακυρωθει και τουτος

giannhs kon είπε...

Καλησπερα σε ολους

michele είπε...

Καλησπερα Γιανναρε και θερμους χαιρετισμους :)

austin είπε...

Lorac βαριομουν λίγο να γράφω γιατί και πώς. Για αυτό είπα για "διάφορους λόγους". Επειδή πληρωναμε στον δήμο, και πριν κάμποσο καιρό "ανηκαμε" πλέον κατά κάποιο τρόπο κάτω από την ΕΥΔΑΠ, δεν είχε έρθει λογαριασμός για 1+ χρόνο. Δεν ήταν ληξιπροθεσμος, ήταν σωρευτικος λόγω της αλλαγής. Ταυτόχρονα ήρθε και του επόμενου τριμήνου. Οποτε το ποσό ήταν μεγάλο για να πληρωθεί με μετρητο

Lorac είπε...

k.austin να με συγχωρείτε δεν ήθελα να σας κάνω αμυντικό παίκτη και να απολογείστε γιατί και πώς! Η αλήθεια σας χρησιμοποίησα λίγο ,τα γραφόμενα σας , για να επισημάνω ένα λάθος που κάνουμε πολλοί μαζί και εγώ. Κρίνουμε και κατακρίνουμε ενώ σε πολλά πράγματα είμαστε εμείς η πραγματική αιτία της δυσλειτουργίας. Η έλλειψη παιδείας που έχουμε μας οδηγεί να δείχνουμε με το δάκτυλο προς τους άλλους ,ενώ εμείς οι ίδιοι είμαστε τα πραγματικά "τέρατα".

Στα χρηματιστηριακά η πορεία των εσόδων από εδώ και πέρα και σε επίπεδο εκτέλεσης προϋπολογισμού ,αλλά και η εισπραξιμότητα κρατικών ή μη εταιριών θα μας δείξει αν σε λίγους μήνες έρχεται ο Κοφτης!!

κ.Hippy λύσατε το "αλεξανδρινό" γρίφο Ελπίζω να κατανοείτε όμως ότι η "κοινή" σχέση που αναπτύσσεται μπορεί να αποδειχτεί ένας επικίνδυνος έρωτας. Εδώ –στο σύνολο των μεταβλητών-παικτών -έχουμε έναν συνδυασμό /"zero sum"/ κατάστασης και πιθανής αύξησης της "εντροπίας" του συστήματος. Αναμένω κινήσεις από τους παίκτες λοιπόν σε χρονικό πλαίσιο «μηνών

hippy είπε...

Αφήνω τον "αλεξανδρινό" προς χάριν του "αλεξανδράτου" φίλτατε...

austin είπε...

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες Lorac. Πρέπει πρώτα να κοιτάμε τα του οίκου μας και μετά να προχωράμε σε δημιουργική κριτική. Στην Ελλάδα βέβαια, αυτός που κοιτάει πρώτα τα δικά του λάθη, και δίνει και ενέργεια προς μία σωστή κατεύθυνση δεν είναι το παράδειγμα. Και δεν εννοω ότι το κάνω εγώ αυτό...πολλές φορές μπορεί να ξεφυγω, να έχω άδικο ή/και να έχω κατηγορήσει πρώτα κάτι που κάνω ο ίδιος, κάτι που μπορεί να διαιωνίσει την λειτουργία.

Ή επισήμανση, η υπενθύμιση είναι αναγκαίο να γίνεται σε μία τέτοια κοινωνία, που πέρα από τις παθογενειες της και την έλλειψη κουλτούρας, φαίνεται σα να τα έχει χαμένα.

Δεν μπορεί να καίγεται το δάσος και εσύ να λες "σωπα μωρέ, το σπίτι μου απέχει και εγώ να είμαι καλά". Γιατί στην προκειμένη φάση, μέσα σε μία δυσχέρεια γενική των ελλήνων, ελάχιστοι είναι αυτοί που ψάχνουν να πράττουν προς το συμφέρον και την ήρεμη συμπόρευση με τους συμπολίτες του.

Προσωπικά νιώθω ότι πρέπει να επισημαίνονται, να τα ακούμε, να αποδεχτούμε ότι δεν φταίει μόνο ένα πασοκ ή ένας Σύριζα ή μία ΝΔ, ότι γύρω μας βλέπαμε πολύ απλά πράγματα να είναι ή να γίνονται λαθος, λέγαμε ένα ωχ μωρέ και προχωραγαμε. Από το να σου κλέψουν την σειρά σε ουρά, μέχρι να να σου βάζουν cc και να λες καλά εκαναν.

Είναι θεωρώ ή τελευταια ελπίδα πριν την πλήρη εξαθλίωση, και δεν μιλάω μόνο οικονομικά, οποίος μπορεί και όπου σταθει να δίνει τροφή για σκέψη (να βάλουμε την φαντασία μας βρε αδερφέ, τόσο πλούτο έχουμε όρος εκμετάλλευση), να ασχολείται με τα τεκταινόμενα- ειδικά της καθημερινότητας του-, να εξηγεί αύτα που γνωρίζει ανταλλασωντας απόψεις, να προσπαθεί να συμφωνήσει με τον συνομιλητή του, τον συνεργάτη του κοκ, γιατί έχουμε ροπή προς το δίπολο και τον διχασμό. Θέλει προσπάθεια για να ομονοεις με τον συνάνθρωπο σου και εν τέλει να έχεις καποιο γενικότερο κοινό στόχο.
Τέλος πρέπει να επισημαίνεις τα λάθη ακόμα και των άλλων (και κάποιος πρέπει να βρεθεί να πει τα δικά μου, οποία κάνω), γιατί ή κατρακύλα είναι ασταμάτητη. Ελάχιστα έχει αλλάξει ή κοινωνία και αυτός είναι δυστυχώς και ένας μηχανισμός συνειδητοποιήσης.

Οπότε ναι! Αν ήταν ιδιωτική εταιτεια θα είχε από την πρώτη στιγμή των cc (δλδ πριν αυτά θα έχει, αλλά τελοσπαντων) μηχανάκι, και ή ΕΥΔΑΠ δεν έχει μετά από 1+ χρόνο από το cc, και ο τύπος ενώ παίζει αφαίμαξη φορολογική στον έλληνα πολίτη, και για να μην έχει δουλειά αυτός (που καποιος ιδιωτικός υπάλληλος σκίζεται για τα ίδια λεφτά) να εύχεται να μην μπει μηχανάκι γιατι θέλει κάποιος να γλυτωσει προμήθειες 50 λεπτών...δεν θα το αφήσω ασχολιαστο. Στην ουσία ή φράση του δείχνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί αυτός που δεν θα τον νοιάζουν τα 50 λεπτά, δεν θα πάει για χαβαλε να περιμένει ουρες και ταμείο...

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη ούτε και να με λες κύριο οστιν. Νομιζω περίπου Ίδια ηλικία έχουμε άλλωστε. Είσαι ένας ακόμα και εσύ που δίνεις ενδιαφέρον στα σχόλια!