Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΔΑΠ

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΥΔΑΠ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απο τα χαμηλά του Φεβρουαρίου, η μετοχή ξεκίνησε μια ανοδική πορεία,που στο πρώτο σκέλος της υπήρξε εντονα ανοδική,ιδιαίτερα με την διάσπαση του ,ακμο 50 εβδ.
Η S στα 5,95€ αποτέλεσε ανυπέρβλητο εμπόδιο ,παρα τα υψηλά των 6.10 ευρώ με αποτέλεσμα μετα και την καλοκαιρινή συσσώρευση ,την διόρθωση το τίτλου.
Αυτη κράτησε για πέντε εβδομάδες, οπου και λειτούργησε η στήριξη S1 στα 5,11€ ,οπως επίσης και ο κλασσικός εβδομαδιαίος 50 αρης.
Δημιουργήθηκε η πλαγιοανοδική γραμμή τάσης F1 που οδηγεί τη μετοχή στην ανοδική της πορεία.
Με την διάσπαση της F στα 5,40 ευρώ,επόμενοι στόχοι η S στα 5,95 και η D στα 6,30 ευρώ ,υψηλά του Μαίου του 2015 καθως και του Αυγούστου του ίδιου έτους ,μετα τα capital controls.
Eνδεχόμενη αδυναμία υπέρβασης της S θα φέρει την αναμενόμενη διόρθωση προς την F1, πριν να συνεχίσει την πορεία της προς υψηλότερα επίπεδα.
ΜΟΝΟ η καθοδική διάσπαση της F1 θα επιφέρει ασχημη διαγραμματική εξέλιξη για την μετοχή με ο,τι αυτο συνεπάγεται.

53 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Γουέρ αρ δη ινβέστορς τουντέϊ;

Μπονζούρ

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους ! Εξαφανιστηκαν ,πανε να γλεντησουν με τα κερδισμενα

giaxy είπε...

Καλημέρα σε όλους.ελπιζω ή συσσώρευση να μη συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

ArTaXiA είπε...

Εγώ περιμένω από χθες που είχαμε 20 του μηνού τα γεγονότα που μας μήνυσε εκείνος ο Απαισιόδοξος.

michele είπε...

Η συσσωρευση συνεχιζεται, γιατι η στασιμοτητα συνεχιζεται Gixi

Τωρα ο Απαισιοδοξος,ελπιζω να μας παει ποθεν βλεπει τα θετικα του ,ισως η ολοκληρωση της αξιολογησης, κατι αλλο ;

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι, κι εγώ γι αυτή τη μέρα ζω! Για τη στιγμή που ο Απαισιόδοξος θα επιστρέψει από τη βαρκάδα του και θα μας πει τι παίρνει!

michele είπε...

Το θεμα ειναι να πανε οι 3 συστημικες εκει που θελουμε να πουλησουμε αυτα που πηραμε οταν πηγαν εκει που θελαμε

και να κανει ενα τσικ πισω και ο ΑΡΑΙΓ να παει εκει που θελουμε.Πολλα ζηταω;

austin είπε...

Καλά αναρωτιέστε που είναι οι επενδυτές? Κολλημένοι πίσω από τα τερματικά τους να δίνουν εντολές!

Έλα και εσύ ρε Αρταξία, άσε τον άνθρωπο. Άλλωστε πότε έπεσε μέσα σε κάτι που μας είπε? Ακόμα και το golden cross της ΤΕΝΕΡΓ δεν έκανε τίποτα στην ουσία...οπότε μην περιμένεις και πολλά. Και μην σκαλίζεις γιατί θα εμφανιστεί να μας πει ότι το "UP" μεταφράζεται και ως "απ" και ότι τα πάντα είναι σχετικά.

Μία δυο φορές, όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με το ΧΑΑ, την πάτησα από κάτι παρόμοια ποσταρίσματα γιατί νόμιζα ότι επειδή κάποιος πέταγε ένα χρυσό σταυρο και ότι ακούω για κάτι, την πάτησα.

Οπότε πάλι καλά που πέρα από site υπάρχουν και τα blogs να βάζουν λίγο φρένο σε αυτούς που απλά πετάνε φωτοβολίδες.

austin είπε...

Την καλημέρα μου ξέχασα...

ArTaXiA είπε...

Το μαγαζί είναι άνευ αντικειμένου Mic. Χωρίς διακύμανση, χάσιμο χρόνου. Χωρίς προοπτική εκπλήξεων, απλώς περιμένουμε το μοιραίο. Τώρα, έρχονται κάποιοι και λένε "αυτή είναι η στιγμή να επνδύσει κάποιος, η στιγμή της πλήρους απαξίωσης". Θα διαφωνήσω! Και θα παραλληλήσω με έναν κλάδο που γνωρίζω καλά. Τα ακίνητα. Πλήρης απαξίωση υπάρχει και στην κτηματαγορά, αλλά εκεί η απόδοση είναι πραγματική, γνωστή εκ των προτέρων και βασισμένη στις δικές μου ενέργειες. Και ανάμεσα σε μια επένδυση -όχι τζόγο- σε ελληνικές αγορές και αγορά κάποιου ακινήτου για εισόδημα, θα επιλέξω το δεύτερο.

austin είπε...

Α και μην ξεχνάμε κάτι. ο Kuroda της BoJ, αγοράζει πλέον ακόμα και κάλτσες για να τονώσει την οικονομία και αυτή δεν λέει να τονωθεί. Είχε βάλει χρονικό στόχο για να επιτευχθεί 2%+ για πληθωρισμό, αλλά αφού δεν τον πιάνει, σήμερα είπε στην ουσία θα συνεχίζουμε να αγοράζουμε ότι βρούμε μπροστά μας, μέχρι να το πετύχουμε.

Congrats! Χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα (πέρα από πλουτισμό κάποιων funds, αλλά και υπερσυγκέντρωσης πλούτου είτε έμμεσα στις κεντρικές τράπεζες είτε στο 1% αυτών που ελέγχουν και κατέχουν το χρήμα) δημιουργείται η μεγαλύτερη φούσκα και ο μεγαλύτερος εθισμός που έχει επικρατήσει ποτέ στην χρηματοοικονομική ιστορία.

Άντε να μας πει και η fed το απόγευμα, ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε αύξηση επιτοκίων ακόμα, γιατί υπάρχουν κίνδυνοι, να δημιουργούνται συνέχεια "κίνδυνοι" για να μην σταματήσει αυτό το πράγμα παρά μόνο με κάποιο ατυχές συμβάν-σκάσιμο της φούσκας. Μέχρι τότε...ήρεμα δεν μπορούν να κοιμούνται οι επενδυτάς.

ArTaXiA είπε...

Εδώ ειπώθηκε πως το πρόβλημα για την επικράτηση των αρνητικών επιτοκίων στις οικονομίες είναι η ύπαρξη των μετρητών και πως "καλό θα ήταν να καταργηθούν, προκειμένου οι πολίτες να τα ξοδεύουν, και όχι να τα διατηρούν στα σπίτια τους". Κι ο χρυσός, που σε άλλες εποχές θα βρισκόταν στα 5000$ η ουγγιά, κάθεται ήσυχα ήσυχα, επειδή οι fund managers που εμπλέκονται στη διαπραγματευσή του είναι όλοι ελεγχόμενοι. Κι αν πεις θα πάω με την άλλη πλευρά, αντικρύζεις κάτι τύπους με μούσια και ένα κοράνι, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πλέον άλλη πλευρά.

austin είπε...

Έχουμε και gap up στον τραπεζικό! Γελάει ο κόσμος. Βέβαια, το κάνουν έτσι οι παίκτες για όταν ξεκινήσει η αγορά να σε έχουν συνηθίσει σε κοινά χάσματα, και όταν κάνει την γκαπάρα εκκίνησης να μην το πιστέψεις.

Το όμοιο έκαναν και με gap up στον ΓΔ, την δευτέρα.

michele είπε...

Kαλα ολα αυτα,αλλα η φουσκα υπαρχει απ οταν ο Dow ειχε 12.000.
Το 1996 ο Γκρινσπαν μιλησε για "παραλογη ευφορια" ( irrational exuberance) και 4 χρονια μετα ο dow ειχε διπλασιάσει

Follow δε τρεντ γκαις

michele είπε...

Τα ακινητα ωστοσο,ακολουθουν χρονικα την οποια κινηση των κινητων αξιων

ArTaXiA είπε...

Μπορείς να ανεβαίνεις μια σκάλα Mic, όσο αυτή έχει σκαλοπάτια....

Μόνο που άλλο να πέφτεις από το πέμπτο σκαλί, κι άλλο από το πεντηκοστό....

austin είπε...

Το τρεντ είναι παραλογισμός! Αυτό λέω...και να το ακολουθήσεις, ήρεμος δεν μπορείς να είσαι, γιατί αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Και όταν θα λήξει, μην τον είδατε. Ότι και όπου και αν είσαι αγορασμένος, η ζημιά θα είναι χειρότερη από ότι το 2008.

Σε ένα βαθμό, θα ευχόμουν να αυξήσει επιτόκια η γέλεν σήμερα, να ξεκινήσει μία διόρθωση. Να μην είναι όλοι στο συννεφάκι τους και ξαφνικά μια μέρα να δεις -5% στον s&p.

Και ενώ οι αγορές χαίρονται για τον kuroda που δεν σταματάει τα ψώνια του, και ενώ ο dax βρίσκεται 1% πάνω. Η DB, ενώ ξεκίνησε θετικά, πλέον είναι -0,90% και φλερτάρει με νέα ιστορικά χαμηλά.

michele είπε...

Eσυ λες δηλ οτι υπαρχει περιπτωση πριν τις αμερικανικες εκλογες στις 8/11 να ..καταποντιστει;

hippy είπε...

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
Και ανάμεσα σε μια επένδυση -όχι τζόγο- σε ελληνικές αγορές και αγορά κάποιου ακινήτου για εισόδημα, θα επιλέξω το δεύτερο.

Καλημέρα

φίλε καλλιτέχνη ακριβώς αυτό υποστηρίζω σε σχετικές συζητήσεις στην παρέα. Συμφωνούμε τόσο πολύ λες και το έχουμε συζητήσει πρωτύτερα. Εναλλακτικά προτείνω δε εταιρείες ακινήτων (δλδ την μόνη που έχει εμπορευσιμότητα ΓΡΙΒ) σε όσους δεν έχουν το απαιτούμενο (μεγαλο) κεφάλαιο.

Αυτό ταυτόχρονα εξασφαλίζει και στο πολύ μικρό ενδεχόμενο εξόδου από την ΕΕ.

Γενέθλια σήμερα o Leonard Cohen (82). Να τα εκατοστήσει με όλες τις μέρες ευτυχισμένες.

https://www.youtube.com/watch?v=3XzAjfwQtvM

austin είπε...

Ο κουρουπλής (ααα ρε ΠΑΣΟΚΟΙ μανούλες) κάνει "καμπάνια αποστασιοποίησης". Μεθόδευση για να πέσει η κυβέρνηση είπε και συνέχισε ότι ή παίρνουν πίσω αυτό που έκαναν με την άδεια του καλογρίτσα ή πέφτει η κυβέρνηση.

hippy είπε...

Επίσης υποστηρίζω (στις παρέες) ότι το να ξοδεύεις τα ευρώ μέχρι και το τελευταίο, εδώ που φτάσαμε είναι πατριωτική συμπεριφορά προς τον συνέλληνα που παλεύει και όχι σπατάλη.

michele είπε...

Δυστυχως ο ..φοβος διακρατησης μετρητων ειναι μεγαλος Hippy και παρ οτι η παραίνεση σου ειναι σωστη ειναι και δυσκολα υλοποιησιμη.
Υπαρχουν παντως εναλλακτικες.

ΠΧ δεν κοστιζει τιποτα να παρεις το περιοδικο "Σχεδία" που πουλανε οι αστεγοι, ουτε αν θες να παρεις ενα λαχειο ας πουμε να επιλεξεις ενα πλανόδιο πωλητη,αντι ενα πρακτορειο.

hippy είπε...

Το κελί 153

Πήγε ο μικρός Αλέξης να μιλήσει παγκόσμια διάσκεψη για το προσφυγικό στον ΟΗΕ. Κλασική αριστερή προσέγγιση. Κριτική, κριτική, κριτική. Φταίνε οι άλλοι. Ούτε μια πρόταση επίλυσης. Πρέπει να γίνει κάτι, πρέπει κάνετε κάτι-πρέπει να βοηθήσετε (οι ανατολικοευρωπαίοι) κλπ κλπ. Γιατί δεν ανάβεις αγόρι μου μια λαμπάδα στον άγιο Φανούρη μήπως και πάρουν καμιά φλασιά? Ποιο γρήγορο και κυρίως πιο οικονομικό για τον φορολογούμενο (γλυτώνει τα έξοδα ταξιδιού και συνοδείας).

Ως προς τα οικονομικά νομίζω τό΄χει πάρει-επιτέλους-το μήνυμα πως μόνη λύση οι ιδιωτικοποιήσεις. Αφού δεν έχεις εσύ λεφτά για επενδύσεις πρέπει να πουλήσεις για να τις κάνουν οι άλλοι. Αλλά....μεγάλη άγκυρα οι 153. Ούτε ανασχηματισμό δεν τολμά να κάνει. Δύσκολο ν΄αλλάξει κάτι σε κοινωνία (και μαγαζί) εάν δεν το λύσει. Έστω λεβέντικα...

michele είπε...

Και συζητησε με τον Μπαιντεν για το ..χρεος που ληγει η θητεια του και που φυσικα οπως λεει κι ο Δραγασακης παει για μετα το 2018 ( καλα εμεις το ξεραμε).

Σανό παντού

austin είπε...

Μιχάλη προφανώς και δεν ξέρω τι θα γίνει...Το μόνο που ξέρω είναι ότι φέτος έχουν γίνει όλα τα ανάποδα που ξέφευγαν από την λογική τύπου "αποκλείεται πριν τις αμερικανικές εκλογές να καταποντιστεί".

Θυμίζω :
-όποιος έπαιξε το January effect πήγε κουβά
-όποιος έπαιξε το sell in may and go away, πήγε κουβά
-Όποιος είπε αποκλείεται να βγει το brexit, πήγε κουβά
-Όποιος πίστεψε ότι λόγω brexit θα γίνει αφορμή για διεθνές sell off, πήγε κουβά.
- όποιος είπε ότι μετά από αυτό τον κακό χαμό που έγινε Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ότι πάμε να σκάσει η φουσκά και μετά το rebound του s&p έπαιξε το κάτω...πήγε κουβά.
-πλειάδα επιχειρήσεων στην Αμερική, ενώ έβγαζαν καλά αποτελέσματα, την επόμενη των αποτελεσμάτων τσακιζόταν η μετοχή και την επόμενη, μεθεπόμενη, αντιδρούσαν πολύ πολύ δυνατά.
-Έπαιξε κάποιος το σενάριο ότι μπήκαν οι άραβες στην DB, πήγαν κουβά.

Γενικά, χωρίς άμεση πληροφόρηση, πήγε όλος ο πλανήτης κουβάς. Γιατί σε πάρα πολλά πράγματα φέτος δεν υπάρχει λογική!

Οπότε το συμπέρασμα μου είναι: η λογική λέει ότι δεν θα καταποντιστεί, αλλά ο παραλογισμός έχει κατακλύσεις τις αγορές, οπότε δεν ξέρω, απλά οι πιθανότητες δεν είναι και στο αποκλείεται. Και επειδή δεν ξέρω..σε γενικές γραμμές απέχω. Και όποια θέση έχω πλέον την hedgarw με κόστος βέβαια κάποιες φορές...

michele είπε...

Μονο το brexit για μενα ηταν κατι ΜΗ αναμενομενο και παντως risky γιατι εξαρτιοταν απο τη βουληση καποιου λαου.

Ολα τα αλλα ενσωματωνονται στην τεχνικη αναλυση και αν παρουμε παραδειγμα απο μεγαλους δεικτες,μεγαλες μετοχες και καθησουμε
να τις μελετησουμε, θα δουμε οτι κινουνται by the book.

Ακομα και ο ΓΔ εδω η ο FTSE που εχουμε ενα ψοφιο χρηματιστηριο ετσι κινειται.

austin είπε...

*...όλες οι πιθανότητες

michele είπε...

Παμε τώρα στο ΔΤΡ για παραδειγμα.

Τον παρουσιασαμε στις 8 Σεπτεμβρίου :

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/09/blog-post_8.html#more

Λεγαμε:"Στο αρνητικό σενάριο που θα ανησυχήσει τους long ,ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση της Μ, θα αποτελέσει το έναυσμα κίνησης προς την ζώνη Ζ ( 647-635)και το οχυρό των 614 μον."

Ηταν τότε στις 692 μον.

ΠΟΥ ΠΗΓΕ? Στις 614,08 μον.

michele είπε...

Που λεω οτι θα πρεπει να παει τωρα; μεταξυ των 667-672 μον.Και βλέπουμε. Εκει ειναι η αντισταση

hippy είπε...


Φίλε Γιώργο βλέπεις μόνο τη σκοτεινή πλευρά και δεν βοηθάς τον εαυτό σου (και την οικογένεια).

Το January effect ήρθε κανονικά με μικρή καθυστέρηση, το sell in may and go away επίσης ήρθε στις αρχές Ιουνίου, το brexit ήταν επικίνδυνο στοίχημα (λόγω οριακών δημοσκοπήσεων) η δε άνοδος στο Λονδίνο μετά την υποτίμηση της στερλίνας ήταν περίπου προφανής.

Κόβουμε τράπεζες και λοιπά επικίνδυνα τζογαρικά κι ησυχάζουμε (προσωρινά)

austin είπε...

Πότε ήρθε Hippy το january effect? Όπως επίσης το sell in may and go away, πως ήρθε με νέα ιστορικά υψηλά στον s&p για πόσες συνεδριάσεις τον Ιούλιο...?

austin είπε...

Το point του σχόλιου μου δεν ήταν τόσο η μαυρίλα, όσο το απρόβλεπτο που ζούμε όλο το 2016...όποιος περίμενε τον Ιανουάριο άνοδο...έφαγε πτώση. Και όποιος τον ιούνιο και μετά πτώση, ήρθε άνοδος. Από αυτή την άποψη το λέω.

hippy είπε...

Οκ αναφερόμουν στην δική μας αγορά και στην αντίδραση της πτώσης του Φλεβάρη.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αγαπητέ ΗΙΡΡΥ, εγώ πάλι άρχισα και δεν τους δίνω ούτε κομμάτι πίσω το χτίσιμο θέσης στον ΟΛΠ.

Τα παλιά χρόνια είχαμε για αποταμίευση τις μετοχές απο Ε (ΕΠΕΡΑ, ΕΛΕΧΑ).... τώρα ελπίζω ότι ήρθε η σειρά του Ο.

ΝίκοςΤ είπε...

Και από Β αγαπητέ Alexandratos-Kaboul........
και από Β . Δεν γνωρίζω τι γνωρίζουν οι τραπεζίτες αλλά φαίνεται ότι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Β.Ή μήπως δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά;
Καλησπέρα σας.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble ενέκρινε μία ένεση ρευστότητας ύψους 1 δισ. ευρώ στην υπερχρεωμένη κρατική σιδηροδρομική εταιρεία Deutsche Bahn
Βρες διαφορες με το Ελλαδα..???

michele είπε...

Yπαρχουν κρατη που εχουν λεφτα,γιατι ειχαν τους συνταξιουχους 10 χρονια χωρις αυξηση

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άντε να υποκύψω στην περιέργεια και να ρωτήσω....

Υπάρχει μετοχή απο Β ?

hippy είπε...

Ο/Η ΝίκοςΤ είπε...
Και από Β αγαπητέ Alexandratos-Kaboul........
και από Β . Δεν γνωρίζω τι γνωρίζουν οι τραπεζίτες αλλά φαίνεται ότι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Β.Ή μήπως δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά; "


ΒΑΛΚΑΝ? ΒΑΡΑΓΚΗ ? ΒΙΟΣΩΛ ? ΒΙΣ ? (τούτο μπορεί και να το αδικώ)

Αστειεύομαι φυσικά Νίκο μου. Αλλά δεν αγοράζω Βιοχάλκο που να μου βγάζουν τα νύχια. Όπως σου είχα γράψει παλιά στου Τάκη έχω διαζύγιο με τους Στασινόπουλους από το 2000 που φούσκωσαν το χαρτί, έκαναν συνδυασμό ΑΜΚ κ πώληση ιδίων μετοχών τους στις 12.000 δρχ (6000 μετά το σπλιτ 1 χρόνο μετά) και την άφησαν να κατρακυλήσει χωρίς τα καθίκια ν΄αγοράσουν ούτε λέπι για την τιμή των όπλων απ΄το ταμπλό. Όταν πήραμε τα χαρτιά στα χέρια μας και ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών έγραφε 10.500. Με το που έσπασε τις 10.000 τα σκότωσα επιτόπου (stop loss). Ας πρόσεχα.

Βέβαια όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και ξέρω πως γνωρίζεις τα χούγια του χαρτιού.

Γιάννη μου αρέσουν τα λιμάνια, προσπαθώ όμως να αυτοσυγκρατηθώ μέχρι το Νοέμβριο. Εκτός κι αν ο Τσίπρας βγάλει κανένα λαγό απ΄το καπέλο (χε χε λέμε και καμιά λαμακία πότε πότε).

Από την άλλη σήμερα η ΛΑΜΔΑ με την μικρή της κίνηση μας δείχνει πως αξίζει να κυνηγάμε εταιρείες που έχουν καλά νέα μπροστά.

ArTaXiA είπε...

Από "Β", μόνο Βαρουφάκης! Γεια σου Hippy, επενδυτή!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάτσει να αναλύσω το project της ΛΑΜΔΑ λίγο παραπάνω για να δω τι κεφάλαια θα χρειαστεί και πως θα αναπτύξει ίσως ένα από τα σημαντικότερα μεγάλα έργα μετά τη γέφυρα και το αεροδρόμιο.

Άλλωστε κοιτάμε πάντα για σταδιακό χτίσιμο θέσεων, ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχει τόσο κραχτή ευκαιρία μπροστά μας που να αξίζει ολική ανάληψη ρίσκου. Προχωράμε σεμνά και ταπεινά.

michele είπε...

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε τον Αύγουστο, εν μέσω τουριστικής περιόδου, το ισοζύγιο απασχόλησης με τις αποχωρήσεις - απολύσεις εργαζομένων να υπερισχύουν των προσλήψεων κατά 16.128.

Τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος Εργάνη δείχνουν ότι το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης

michele είπε...

Artaxia o Βαρουφακης δεν ειναι απο "Β" ειναι απο "Μπ" :)

hippy είπε...

Όποιος φίλος ενδιαφέρετε για το ομόλογο του ΦΟΥΡΛΗ μπορεί να διαβάσει το ενημερωτικό του

(εγώ ΔΕΝ-θεωρώ μικρό το κουπόνι 5%-προ ημερών ο χαμαιλέων είχε σχόλιο ότι η κεφαλαιαγορα ψάχνει τρόπο ν΄απεγκλωβιστούν τα επιτόκια των νέων εκδόσεων της ομολογιακής αυτής αγοράς από το 5,30% max που ισχύει σήμερα. Εάν γίνει και βγουν άλλες εταιρείες με πχ 7-8% είναι πιθανόν να πιεσθούν οι τιμές των προηγουμένων. Επιπλέον η αγορά είναι νέα, θεωρώ αρνητικό ότι αγνοώ την εμπορευσιμότητα εάν θελήσω να πουλήσω)


"Σας ενημερώνουμε πως η εταιρεία «HOUSEMARKET Α.Ε.» (IKEA), πραγματοποιεί δημόσια προσφορά για ομολογίες αξίας μέχρι σαράντα εκατομμυρίων ευρώ (€40.000.000).

Η δημόσια προσφορά θα διαρκέσει από 28-30 Σεπτεμβρίου 2016,απευθύνεται και σε ιδιώτες πελάτες, ενώ η ελάχιστη αξία εγγραφής είναι τα χίλια ευρώ (€1.000).

Η διάρκεια του ομολόγου είναι πενταετής. Έχει ετήσιο επιτόκιο 5%. Κατά την ημερομηνία πληρωμής τόκων, τριμηνιαίως, διενεργείται η απαιτούμενη από το νόμο παρακράτηση φόρου (κατά την ημερομηνία του Ενημερωτικού Δελτίου, 15%).

Μετά την δημόσια προσφορά οι ομολογίες θα διαπραγματεύονται, δευτερογενώς, στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ενεργεί ως Ανάδοχος στην εν λόγω δημόσια προσφορά.

Οι επενδυτές θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τους κινδύνους της επένδυσης, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Mπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρείας μας, όπου είναι διαθέσιμο το Ενημερωτικό Δελτίο: http://www.pantelakis.gr/Pantelakis/services/housemarket

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.naftemporiki.gr/video/1150211/omilia-tou-ad-georgiadi-st-suzitisi-gia-tin-kurosi-tis-sumbasis-tou-ellinikou

μιας και κουβεντιαζουτε για μετοχικες ΜΠαρουφες...
δωστε 18 μινουτια απο το χρονο σας στην ομιλια του Αδωνιδος στη Βουλη για το Ελληνικο.
ανεπιφυλακτα συνισταται

hippy είπε...

Για ξεπέτα εννοούσα τη ΛΑΜΔΑ συναγωνιστές.

Σε χαρτί που διαχρονικά ΔΕΝ δίνει μέρισμα γιατί στην ευχή να επενδύσεις? Μάλλον το φλάμπουρο θα παραστήσεις.

michele είπε...

Γεια σου φιλε μου καλε Μπαρμπα, την ειδα και τη συνιστω ανεπιφυλακτα κι εγω :)

mixalis mixalios είπε...

Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ο Άδωνις για ποιο λόγο τον φοβάται ο Τσίπρας...

Respect Αδωνις...

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, μπορείς να μου πεις πόσο έκλεισε η ΕΥΔΑΠ?

michele είπε...

Γιατι εχεις φυγει Ανδρεα; 5.44

Andreas D. είπε...

όχι, στο πόστο μου είμαι...

αχαχαχαχα

Andreas D. είπε...

στο τσακ δε την έκλεισα στο 5,45...

michele είπε...

χαχαχ μια χαρα πηγε