Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετά το brexit gap down η μετοχή ισορρόπησε στην Ζ2 [0,1280€] δημιουργώντας ενα πυθμένα  που περιορίζεται απο την κατερχόμενη D με τα υψηλά του στην Ζα στα 0,1680 ευρώ.

Η Ζ2 αποδεικνύεται ιδιαίτερα ισχυρή σε αυτή τη φάση και η αντίδραση εξελισσεται με δυναμικό τρόπο,διασπώντας κατα την χθεσινή συνεδρίαση τον εκθετικό κινητό μ.ο των 20 ημ.

Επόμενη αντίσταση η κατερχόμενη D και η προαναφερθείσα Ζα στα 0,1680.
Ανοδική διάσπαση ΚΑΙ αυτου του επιπέδου θα σηματοδοτήσει λυση του πυθμένα με επόμενο στόχο την κάτω πλευρά του gap brexit στα 0,1910 ευρώ.

Αδυναμία υπέρβασης της D θα επαναφέρει την μετοχή με μεγαλες πιθανότητες εκ νέου στην μεγάλη στήριξη των 0,1280 ευρώ.

52 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα σας!!!!

Αισιόδοξος αν έχεις χρόνο θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.

Aximoutou@gmail.com

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε όλους. Μούτου,χρόνια και ζαμάνια

Unknown είπε...

Αδελφακι μου... Μόνο εσύ μέχρι εχθές στην θάλασσα??????? Χαχαχααα φέτος το ξεσκισαμε...... Αντε καλό χειμώνα να έχουμε και κάθε επιτυχία!!!!

michele είπε...

Ευελπιστουμε παντα Μούτου,καλο φθινόπωρο παίκτη μου

michele είπε...

Λογικη η κινηση της ΔΕΗ,μπαινει υπερταμειο οπως και τα νερα. Τα εχουμε δει και τεχνικα τις τελευταιες μερες τα χαρτιά αυτά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αχιλλέα που είσαι ρε φιλε;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολουςς...για να εμφανηστει ο Αχιλλέας κατι βρωμαει...για καλο;

giaxy είπε...

Καλημέρα και απο εμένα.οι άλλες αγορές γράφουν ιστορικά υψηλά και το χαα ακόμα ούτε τις τιμές πριν το brexit δεν έχει πιάσει.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους! GiXi αυτό τα λέει όλα. Δικαιολογία για πτώση τότε με το μπρέξιτ και η αγορά δεν έχει την απειροελάχιστη διάθεση να ανέβει γερά, ακόμα και με το ότι οι Συριζαίο σήμερα πάνε το νομοσχέδιο ακόμα και για πώληση της ΕΥΔΑΠ!

Σκέψου, έχουν δώσει τα πάντα, ακόμα και τα νερά...και το ΧΑΑ σέρνεται. Θέλει υπομονή και...λίγη προσοχή δεν βλάπτει.

ΛΕΑ την καλημέρα μου

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά... Και εύχομαι καλα κέρδη!!!

austin είπε...

http://www.capital.gr/epikairotita/3156430/gia-kakourgima-minuei-o-alpha-ton-l-kretso

Έλα να ξεκινάμε. Γιατί ο παπατζης, είπε τα διάφορα πάλι, για να υποστηρίξει τα ανυπόστατη.

Δυστυχώς για εμάς εδώ, είναι καταλυτικό για την κίνηση ποτέ και αν θα φυγουν. Οπότε οποίο νέο χτίζει δυναμική για αλλαγή κυβέρνησης το παρακολουθούμε. Το πρόβλημα είναι, ότι δαυτοι εύκολα δεν φεύγουν.

ArTaXiA είπε...

Tην καλημέρα μου



https://youtu.be/rR0Mcu6_8ZU

austin είπε...

πάει και η αττικής...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Mε προλαβες....

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Βόμβα Γιούνκερ: Ιδέα της Ελληνικής κυβέρνηση είναι η πώληση των κόκκινων δανείων στα funds

http://www.greekmoney.gr/%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%ba%ce%b5%cf%81-%ce%b9%ce%b4%ce%ad%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%ba%cf%85%ce%b2/ …

michele είπε...

Φιλος μου συναδελφος της αγορας,ξυπναειτο πρωι στις 6 φτιαχνει τον καφέ,λεει ας βλω την ΕΡΤ να δω κατατίθεται το νομοσχεδιο με τις ΔΕΚΟ;

Ακουει ΟΛΕΣ τις απιθανες ειδησεις,περναει ΜΙΣΗ ωρα και τοτε αναφερεται σε 30 δευτερόλεπτα η είδηση για τους πρωινους θεατες.

Αυτο ειναι το πραγματικό ΜΑΥΡΟ.

ArTaXiA είπε...

Και φαντάσου ρε Mic, σε τι χάλι βρίσκεται η χώρα που ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ακούει στο επώνυμο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.... Πάμε αύτανδροι!

michele είπε...

Ποιο ειναι το προβλημα αν ακουει στο ονομα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; αν αφηνανε τον πατερα του να κυβερνησει θα ειχαμε μια νορμαλ φιλελευθερη ευρωπαικη χωρα.
Ισχυει για δεξιους-αριστερους-πασοκους και καθε μορφης λατρεις του κρατισμου και του σοβιετικου μοντελου αναπτυξης.


Επισης κανω μια "προβλεψη" για το επομενο χρονικο διαστημα ολιγων μηνων.
ΑΝ και εφ οσον τυχει να προκηρυχτουν εκλογες μεχρι το Μαρτη, η κινηση του χρηματιστηριου θα ειναι αντιστροφως αναλογη

με εκεινο το -16% που ηρθε οταν προαναγγελθηκε η εκλογη ΠΤΔ το Δεκεμβρη του 2014 και που καποιοι αναρωτιοντουσαν "μα τοσο κακος ειναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ που ..ερχεται?"

Σοφη αγορα παικτη μου.

ArTaXiA είπε...

Δηλαδή τώρα εσύ μου λες πως τον Δεκέμβριο του 2014 η αγορά γνώριζε

α) Πως θα κέρδιζε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ
β) Πως θα επέβαλε C.C.
γ) Πως θα υπέγραφε τρίτο μνημόνιο
δ) Πως θα άδειαζε Βαρουφάκη, Ζωή και λοιπούς αντιπάλους προκυρήσσοντας εκ νέου εκλογές
ε) Πως θα κέρδιζε τις εκλογές για δεύτερη φορά.


Αυτή δεν είναι αγορά, είναι η Λίτσα Πατέρα....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και φυσικα γνώριζε οτι θα βγουν οι κατσαπλιαδες...αυτο έφτανε.. .

ArTaXiA είπε...

Επίσης η αγορά έκανε -16% μετά το Brexit....


Και για να σοβαρευτούμε, το κακό δεν είναι αν λέγεται κανείς Μητσοτάκης ή Παπαδόπουλος, ή Τσίπρας. Το κακό είναι να είναι κάποιος αρχηγός κόμματος και υποψήφιος πρωθυπουργός, ενώ το μόνο εφόδιο του είναι το επώνυμό του. Κάποιος δηλαδή που αν δεν λεγόταν Μητσοτάκης, αλλά Ματζαφλάρης, όχι στη βουλή δεν θα βρισκόταν, ούτε υποψήφιος για διαχειριστής πολυκατοικίας. Κι αυτόν τον τύπο τώρα, εμείς πρέπει να τον θεωρήσουμε μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος.

michele είπε...

Συγνωμη η αγορα στις 9 Δεκεμβριου του 2014 που αναγγελθηκε η εκλογη Προεδρου εκανε ΜΟΝΟ -12.74% δικο μου λαθος.

Γνωριζοντας φυσικα οτι επομενοε πρωθυπουργος θα ειναι ενας αμορφωτος ιδεοληπτικος καταληψιας και ο σοβαροτερος του κομματος Δραγασακης παρα 3 ψηφους δεν εγινε γενικος γραμματεας του ΚΚΕ.
ΑΥΤΑ γνωριζε οπως κι εγω αλλωστε που διαψευστε με εσεις οι πιο παλιοι αναγνωστες,πρωτος στο διαδικτυο χρησιμοποιησα τη λεξη "κατσαπλιάδες"

Απο την αλλη δεν μου λεει τιποτα αν ειναι η οχι γόνος ο Μητσοτακης. Και σε μια απο τις πιο πολιτισμενες χωρες ου κοσμου τον Καναδα ο πρωθυπουργος ειναι γιος του πρωην πρωθυπουργου.
Εγω κοιτω βιογραφικο και ιδεες.
Εκτος αν το Stanford και το Harvard κανουν χαρες επι σε λενε ...Μητσοτακη ξερω εγω

michele είπε...

Επειδη σε λενε*..

μπαρμπαλιας είπε...

Αρταξί μου...
εισαι σε λαθος σκεπτικο ,με λαθος συμπερασματα.
δειγματα γραφης εδωσε...
αλλα στο ελλαδισταν μην ξεχνας
εχουμε και τις πισινες μας.
οποιοδηποτε βγει,θα φτυσει αιμα απο τους γνωστους αγνωστους ηττημενους

ArTaXiA είπε...

Στην αρχαία Ρώμη, συγκλητικοί δεν γινόντουσαν τίποτα τυχαίοι. Για να γίνεις μέλος της Συγκλήτου, συνήθως είχες αριστοκρατική καταγωγή, κι αν δεν είχες όφειλες να έχεις διακριθεί για την προσφορά σου στη Δημοκρατία. Κακώς βέβαια, την αναφέρουμε ως δημοκρατία διότι ήταν "Repubblica" και όχι "Democracy".

Απο κει κι έπειτα, για να εκλεγείς ύπατος, το ανώτερο αξίωμα στη Ρώμη, θα είχες σίγουρα διακριθεί στη ρητορεία, ή στο πεδίο της μάχης, σπανίως και στα δύο, όπως ο Ιούλιος Καίσαρας. Ο ίδιος ο Καίσαρας υπερίσχυσε του αντιπάλου του, Κικέρωνα, μολονότι ο Καίσαρ δεν είχε άμεση καταγωγή από αριστοκρατική οικογένεια, διότι είχε να επιδείξει εξαιρετική ανδρεία και στρατηγική δεινότητα, ας πούμε ο Ιούλιος ήταν ο Πούτιν της εποχής, έκανε μπάνιο στον Τίβερη Γενάρη μήνα, γυμναζόταν και προπονούταν τόσο στα αθλήματα, όσο και στη ρητορεία. Ο Κικέρων πάλι, αν και κατά πολλούς καλύτερος ρήτωρ, ήταν ο κλασσικός μπούλης της εποχής. Με τα καλά του τα σχολεία, τις πολιτικές του γνωριμίες, τις δολοπλοκίες του. Έχασε όμως από τον Καίσαρα γιατί δεν είχε το πολιτικό εκείνο ανάστημα που χρειαζόταν η Ρώμη.

Έτσι λοιπόν και με τον Κυριάκο. Το Harvard σε κάνει σίγουρα δεκτό εάν είσαι υιός πρωθυπουργού. Και βεβαίως έχεις τις συστάσεις που πρέπει και τα χρήματα που πρέπει. Το πολιτικό ανάστημα όμως ελλείπει. Και όσο κι αν θέλεις να βαφτίσεις το κρέας, ψάρι, κάποια πράγματα γίνονται αντιληπτά.

μπαρμπαλιας είπε...

απο την παραπανω αναρτηση
βγαινει αβιαστα το συμπερασμα οτι συγκρινεις - εξομοιωνεις
τον καισαρα Ιουλιο ...με τον νεαρο απαιδευτο Τσε

ArTaXiA είπε...

Ο νεαρός απαίδευτος Τσε, κατάφερε να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό δις. Επίσης, κατόρθωσε να καθυσηχάσει τους δανειστές, να ροκανίζει χρόνο, να εξοντώσει όλους σχεδόν τους εσωκομματικούς του αντιπάλους και να ποζάρει ως μονδέλο στη Ν. Υόρκη τύπου Succesful Story.

Μήπως τελικώς, δεν είναι και τόσο απαίδευτος;

Και όχι Μπάρμπα μου δεν συγκρίνω τίποτα, παρατηρήσεις κάμω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Προτιμώ να με κυβερνουν ενας Μητσοτάκης ενας Καραμανλής.. ενας Σαμαρας..ενας τεχνοκρατης ...ενας Σημίτης.. .ακομα και ενας Παπανδρέου παρα τα ορφανα του Σταλην...Η ομιλία του Αδωνη και πιο παλια του Βοριδη οπου ειχε ξεβρακωσει τους Αριστερους με την δήθεν ιδεολογική καθαρότητα και το μονοπολιο της αλανθαστης αριστερής κουλτουρας ηταν χαρακτηριστική.. .Σε αυτο φυσικα φταινε οι δεξιοι που δεν ειχαν δωσει την πρεπουσα σημασία ...μιας και δεν περιμεναν ποτε οι κατσαπλιαδες να φτασουν στην εξουσία. Εγω προτιμω τον Μαραντόνα προπονητή στο ποδόσφαιρο και ας φαω 5 απο τους αντιπάλους παρα τον Ομπράντοβιτς να προσπαθει να πείσει ποδοσφαιριστες οτι η μπαλα ειναι πορτοκαλί και παίζεται με τα χέρια.

michele είπε...

Kαι να μας φορτωσει μια 80 αρα στην πλατη ακομα.Να του δωσουμε και μπραβο.Επειδη ξεγελασε τον ..ελληνικο λαο δις. Που ψηφιζει επι τη βαση του αν θα πληρωσει ΕΝΦΙΑ

Ξυλο απελεκητο..

μπαρμπαλιας είπε...

παλι σου διαφευγει το λαικο γνωμικο....
ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο εχουν χαρα...
και μιας και ανεφερες τη Ρωμη ,
πιστευω αμα ειχε φερει τετοιες συμβασεις ξεπουληματος...καταλαβαινεις
οτι δεν ειχαν τρις και κατσε τα παιδια με τις λευκες ρομπες

ArTaXiA είπε...

Και επανέρχομαι στο αρχικό μου σχόλιο, πως εκεί που θα θέλαμε έναν Ιούλιο, έναν Πούτιν, έναν Βενιζέλο (τον πρεσβύτερο βεβαίως), μας προκύπτει κάποιος που τον φώναζαν Κούλη.

Δεν υπάρχει ελπίς!

michele είπε...

Οριακα εισαι να σε βαλω στην ιδια κατηγορια με Παζόπουλο χαχαχα

Καλα ενταξει ενα αστειο ειπα,εσυ εχεις μυαλό.

Αλλο που πιστεψες στον Βαρουφάκη :)

ArTaXiA είπε...

Εγώ με τον Παζόπουλο στην ίδια κατηγορία; Αχαχαχαχαχα, με περιμένει μια λαμπρή καριέρα στον Φούρνο του Μαυρίδη.

Πάντως πέρα από πλάκα, αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση, θα γραφτώ στο κόμμα του Βελόπουλου. Είμαστε που είμαστε για τα πανηγύρια, τουλάχιστον να το γλεντήσουμε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μια χαρά ειναι ο Κουλης....ειναι και σπουδαγμενος..και αμα.σηκωσει και το τηλέφωνο μιλαει με τον Ομπάμα χωρίς μεσαζωντες...και Μεταφραστές..εκτος.αν περιμενεις και εσυ αυτον που περιμένουμε όλοι αλλα μπορει να μην εχει γεννηθεί ακόμα η στην χειρότερη να μην γουσταρει να ασχοληθεί με τα κοινά.. ..τον κανένα. δηλαδη.

ArTaXiA είπε...

Όχι ρε Οπλαρχηγέ, μην πέσουμε στο μη χείρον βέλτιστον.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τωρα που ειπες για Βελοπουλο...χθες συμπληρωσα την.αίτηση για το κόμμα του..δεν σου κανω πλάκα. Τοσοι μαλακες βγηκαν βουλευτές που ξέρεις.. το εκλογικο συστημα μπορει να μου δωσει εδρα με 300 σταυρούς.. .θα.χαλασω ενα 30νταρι και θα παρω συνταξη στα 43..δεν το λες και άσχημα

Ctsam είπε...

Καλησπέρα

Εδω έχουμε δοκιμάσει φρούτα και φρούτα ο Μητσοτάκης θα μας πειράξει και αν το δούμε και αντίστροφα γιατί κάποιος που επειδή έτυχε να είναι από συγκεκριμένη οικογένεια δεν μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του και κυρίως να δοκιμάσει την ψήφο του λαού ?

Επίσης πιστεύω έχουμε χορτάσει από σινιάλα και συσχετισμούς γραβάτας και παλικάρια που το παίζουν ηγέτες ας δοκιμάσουμε και έναν "φλώρο".....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Μιχάλης ξερει...στα μεροι μας μεχρι και οι πέτρες θα γραφουν οπλαρχηγος με ενα 30αρι για 2 μηνες σερι...χαχα

ArTaXiA είπε...

Οπλααρχηγέ, το έπιασες το νόημα! Είμαι περήφανος για σένα, και δεν κάνω πλάκα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν νομίζεις οτι ο Ανατολακης η ο Λαγός η η κυρια λουκι λουκβαγενα τα λενε καλυτερα απο μας εισαι γελασμενος...χαχαχα

austin είπε...

Έλα αρταξια... Το ότι κορόιδεψε ένα μάτσο άσχετους και με λάθος νοοτροπία δεν τον κάνει μορφωμένο. Απλά είχε την στοιχειώδη εξυπνάδα απέναντι σε άσχετους, χωρίς μόρφωση πολλές φορές και σίγουρα χωρίς κουλτούρα, που μπόρεσε να τους κορόιδεψει.

Αλλωστε ακολούθησε την πεπατημένη του Α. Παπανδρέου (όπως πολλές φορές) που είχε πει "τα λέω γιατί ο κόσμος θέλει να τα ακούσει".

Οποιοδήποτε έβαζε απλά την λογική του σε αυτά που έλεγε ο Τσίπρας απλά καταλάβαινε ότι έλεγε βλακειες. Άρα..όταν με βλακειες παίρνεις την εξουσία τι σημαίνει;

Ερώτηση για κουιζ!

austin είπε...

Και δεν εννοώ ότι μόνο με βλακειες πήρε ο Τσίπρας. Έχουμε ακούσει βλακειες και βλακειες για να έρθει καποιπς στην εξουσια

ArTaXiA είπε...

Κοίτα Austin. Οι "ένα μάτσο άσχετοι" προφανώς είναι το εκλογικό σώμα, στο οποίο αναφέρεσαι. Να τονίσω εδώ πως το ίδιο "μάτσο άσχετοι" είναι το κοινό του Κούλη, της Φώφης και του Σώρρα. Στις δημοκρατίες, αυτό το μάτσο εκλέγει κυβερνήσεις. Στις ΗΠΑ, ας πούμε εξέλεξαν τον Ομπάμα δυο φορές. Δεν είναι καλύτεροι. Να σου υπενθυμίσω πως οι ΗΠΑ έχουν τους περισσότερους φυλακισμένους τόσο σε απόλυτο αριθμό, όσο και ως ποσοστό επί του πληθυσμού στον πλανήτη. Και σίγουρα ένα τέτοιο κράτος δεν μπορεί να είναι εξαιρετικά μορφωμένο.

Αν τώρα πούμε πως διατηρούμε τη δημοκρατία, κερδίζει εκείνος που θα πει τα καλύτερα ψέμματα, κι ο πρωθυπουργός αποδείχτηκε μανούλα. Αν πάλι δεχτούμε πως το εκλογικό σώμα είναι ανίκανο να ξεχωρίσει το ψέμμα από την αλήθεια, τότε κακώς έχουμε δημοκρατία, και μας αξίζει άλλο πολίτευμα.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ!

michele είπε...

Αustin πως σου φαινεται το τουιτερ ; TWTR χεχε

Lorac είπε...

Ζητείται Ελπίς!!! χαχαχα

ΜΟΗ καλή αντιδρασούλα τελικά με +5% πάνω κάτω , όπως και δεη η οποία την επόμενη βδομάδα βγάζει αποτελέσματα και μέχρι 15/10 εκτιμώ θα έχει δώσει φώς στο θέμα του αδμηε.

Το Β του κ.Νίκου μήπως γράφεται πλέον V στα βελγισσ??? Αν ναι και εγώ το εκτιμώ ,αν και σήμερα παίζει στο πόντο!!

Αραιγα κάνει ήδη χαμηλότερο οπότε αν κλείσει έτσι ή καλύτερα (χειρότερα δηλαδή) και την Δευτέρα ανοίξει πτωτικά έρχεται στα νούμερα τα καλά του Μιχάλη.

michele είπε...

Mακαρι Lorac ειναι στο στοχαστρο,υπομονη εχουμε

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλε Lorac
Στο V το βελγικό αναφέρθηκα.Και σιγά σιγά αυξάνω θέση,οι βελγικές πραλίνες είναι νοστιμότατες.
Για την ΑΡΑΙΓ τι να πω.Την κοιτάζω και συλλογίζομαι.Έχω τον ενδόμυχο φόβο που με εμπόδισε να συμμετάσχω στην ΑΜΚ όταν εισήλθε στο ΧΑΑ.Αλλά στα 6,12 του φίλου οικοδεσπότη μάλλον θα κάνω είσοδο,ο Ηλίας ο hippy είναι πιο τολμηρός από μένα;
Καλό Σαββατοκύριακο στα νιάτα πάσης ηλικίας.

Lorac είπε...

Στο όριο το V για να δούμε!!

michele είπε...

Λουκουμάκι η ΑΡΑΙΓ Lorac γεια στο στομα σου χεχε

μονο η ΕΕΕ εμεινε αλλα μικρη διαφορα.Δεν καναμε ασχημο κλεισιμο,καλο το εβδομαδιαιο κερί !

austin είπε...

Ακριβώς αρταξία.

Όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή το όποιο ποσοστό του "εκλογικού σώματος" ότι με το ΠΑΣΟΚ έφαγε και η κουτσή μαρία και μόνο οι λίγοι ηθικοί-άτυχοι-τελείως εκτός συστήματος δεν έφαγαν, αλλά τους κατηγορούσαν, ενώ τώρα δεν "έφαγε κανείς" με τις κουταμάρες που έκανε αυτή η κυβέρνηση, παρά μόνο λίγοι κοντινοί παρά τους κυβερνώντες, και ακόμα δεν τους κατηγορέι το 90+% του εκλογικού σώματος, καταλαβαίνεις ότι το τόπος αυτός είναι μόνο για κάτω...

Lorac είπε...

Σουτζουκ λουκουμ ξανθιώτικο!! Καλά και σ'αυτές που βλέπω τα κλεισίματα. Αγαπητέ κ.Νίκο θα την ήθελα λίγο πιό πάνω στα 1,24 ας πούμε οπότε την επόμενη βδομάδα θα έχω το νού μου μην χάσει τα 1,16 χοντρικά που είναι περίπου η γραμμή χαμηλών της.

Άντε να κυλίσει ομαλά και με τη δόση των 2,8δις έχουμε και τα κενά του brexit να καλύψουμε τελευταίοι μείναμε!!

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Καλησπέρα σας. Παιδια με τι τιμη στοχο θα αγορασετε Αραιγ?
Μεχρι το τελος της χρονιάς την βλέπετε πανω απο 7-7,50?