Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

EXAE

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΧΑΕ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετά το brexit η μετοχή απεικονίζοντας την στασιμότητα της ελληνικής αγοράς,κινείται σε μια στενή ζωνη S-S1 [4,00-4,30]με υψηλά στα 4,45 ,αλλά κάτω απο την Β.
Απο τις 8/9  η μετοχή επιδεικνύει αδυναμία υπέρβασης του ακμο 50ημ.
Μετά την χθεσινή καλή συνεδρίαση η μετοχή ειναι προ των πυλών της ανοδικής διάσπασης  του κινητού με στόχο την υπέρβαση της S και την συνέχεια της κίνησης προς τα τοπικά υψηλά και την Β στα 4,50€.

Σε αντίθετη περίπτωση που η ΑΔΥΝΑΜΙΑ υπερβασης του 5ο αρη συνεχισθεί,ειναι αναπόφευκτη η κίνηση προς την ζώνη S1-S2 όπου και θα κλείσει το gap της 29/6  στα 3.90 της S2.
Ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση και της S2 θα δυσχεράνει ιδιαίτερα την διαγραμματική εικόνα της μετοχής ,με υποχώρηση προς τα χαμηλά της Z στα 3.65 που κράτησαν τις ρευστοποιήσεις την επόμενη ημέρα του brexit ( -19%).


51 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...Ξερει καποιος πόσοι ανενεργοι κωδικοί ενεργοποιηθηκαν ηποσοι νεοι άνοιξαν στην άνοδο του χρηματηστιριου την περιοδο Σαμάρα και αφου πρωτα ειχαμε πιασει πατο;Ευχαριστώ και Καλημέρα

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Οπλαρχηγέ. Μου αρέσει που ξεκινάς τη μέρα σου με γόνιμη ανησυχία.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Μετά το σημερινό άνοιγμα, κάθε απορία θα εκλείψει και κάθε ανησυχία θα φουντώσει.

Πωπωπω τι είπα πάλι!! Χαχα. Δύσκολη μερά σήμερα. Για τις τράπεζες, αλλά και εν γένει. Κουραγιο και μία ευχή το "extend and pretend" να μπορέσει να βρει εφαρμογή και στην DB, αλλα και να "λειτουργησουν" οι άμυνες λόγω εκλογών στην Αμερική. Το δεύτερο δύσκολο...εδώ ετοιμάζουν τον τραμπ να βγει, γιατί στην μεγάλη πιθανοτητα να βγει ο παλαβός, να κρατήσουν τις αγορές.

Άντε να δούμε και σημερα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξ...το μυαλό μου κάνει σκέψεις πολλές. ..Εσύ κατάλαβες το πνεύμα μου...αλλά αν θυμάσαι μου λες γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρος και δεν έχω προχειρα τα στοιχεια.

ArTaXiA είπε...

Ποια περίοδο θέλεις ακριβώς ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ να σου πω, αν και δεν νομίζω πως αυτό οδηγεί σε κάποιο στατιστικά σημαντικό συμπέρασμα, καθώς μερίδες ενεργοποιούνται και για να πουλήσουν, όχι μόνο για αγορές.

ArTaXiA είπε...

Για πρώτη φάση ρίξε μια ματιά εδώ


https://plus.google.com/photos/photo/115000932836422396759/6336009535671781058?icm=false&authkey=CIXRvreBivm22wE

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιλαω για την περίοδο που.πηγε 1300 με Σαμαρα....

austin είπε...

Gap down στην DB, με νεότερα χαμηλά. Για να δούμε τη συνέχεια...

SCALPER είπε...

Καλημερα...σημερα προσεχουμε ΒΙΟΧΑΛΚΟ...ανακοινωση αποτελεσματων και ακριβως στο σημειο διασπασης 1,26 για ανοδικη εκτονωση...

austin είπε...

Ορίστε...να και μία ευχάριστη έκπληξη. Δεν καταρρέουν οι ελληνικές τράπεζες, παρά τον χαμό. καλές αντοχές μέχρι στιγμής. Θα μου πεις, στο μηδέν είναι...αλλά παρόλα αυτά περίμενα πιο επιθετικά κάτω άνοιγμα.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους

michele είπε...

Γράφει ο Μιχάλης Πιτένης:

Το μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Jean d' Ormesson εφηύρε την λέξη «inaptocratie» που εμφανίζεται στα γαλλικά λεξικά και σημαίνει «Αδεξιοκρατία».
Ο ορισμός της είναι:

«Σύστημα διακυβέρνησης, όπου οι λιγότερο ικανοί να ηγηθούν, εκλέγονται από τους λιγότερο ικανούς να παράγουν και στο οποίο σύστημα, τα λιγότερο ικανά μέλη της κοινωνίας επιβιώνουν, πετυχαίνουν και επιβραβεύονται με αγαθά και υπηρεσίες, που πληρώνονται από τον κατασχεθέντα πλούτο ενός ολοένα και συρρικνούμενου αριθμού παραγωγικών ατόμων».

austin είπε...

Πολύ καλό! Τελικά καμία ανησυχία δεν υπάρχει σήμερα. Απλά μία μικροδιόρθωση.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ετσι ακριβώς Μιχάλη ...η αλλιώς Κατσαπλιοκρατια....οπου για τους απανταχου κατατρεγμενους κανεις συναυλίες.. .απο το οτι δεν ζευγαρωνει η σουρικατα εως ...τι νοημα μπορει να εχει ενα μάτι μεσα σε εναν κύκλο μεσα σε ενα τετράγωνο και τι μπορει να σημαίνει αυτο για το παγκόσμιο γειγναισθε....δηλαδή παπαρες μαντωλες...γιαυτο φωναζω καθε μέρα οτι οποιος παιρνει θέσεις τώρα μπορει και να γινει πλουσιος με αλλαγή κατάστασης.. ...

austin είπε...

Σε συνέχεια του "δεν βγαίνει άκρη και οι αγορές έχουν γίνει περίεργες", αν χτες με την αναταραχή που έγινε στην Αμερική με την DB έλεγες σε κάποιον ότι η Γριβ έστω και για κάποιες ώρες συνεδρίασης θα έχανε μεγαλυτερο ποσοστό από ότι η ΕΤΕ ποιος θα το πίστευε?

Δλδ, πέφτει 2,17% η ΕΤΕ και 2,2% η γριβ και όλος ο πλανήτης μιλάει για τις ευρωπαικές τράπεζες μπλα μπλα μπλα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φιλε austin μπερδευεις τις ξενες αγορες με την Ελλάδα.. .αλληθεια.ακομα πιστευεις οτι εχει καποια σχεση το δικο μας με το Γερμανικό;

michele είπε...

Επειδη ο Austin μνημονευσε εδω ενα κειμενο της Ειρηνης Αγαπιδακη που οντως εγινε viral να πω οτι ειναι φιλη ,εξαιρετη επιστημονας και ωραιο τυπακι :)

ArTaXiA είπε...

Ορίστε ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ. Πες μου όμως τι συμπέρασμα βγάζεις, διότι είμαι πολύ περίεργος!


https://plus.google.com/photos/photo/115000932836422396759/6336051697854269506?icm=false&authkey=CMqhrdbLhsf7aA

austin είπε...

ΟΠΛΑ εννοείται και έχει σχέση. Αν δεν είχε σχέση με τα έξω, τότε μετά το brexit δεν θα έπεφτε. Αλλά όπως έχουν διάφοροι παρατηρήσει, το ΧΑΑ ακολουθεί σητν πτώση και όχι στην άνοδο των έξω. Για αυτό και είναι το μόνο που έχει αφήσει γκαπ από το μπρέξιτ.

Τώρα, αν για παράδειγμα (δύσκολο το βλέπω και δεν θέλω να το πιστέψω κιόλας γιατι είναι too big too fail story) αποφασίσουν ότι πρέπει να γίνει bail in στην DB...ειλικρινά δεν θα βρίσκω κανένα λόγο να μην πέσουν και οι δικές μας, εκτός και αν πουν ότι πάνε άμεσα σε επιθετικές πωλήσεις κόκκινων δανείων και ταυτόχρονα επιστρέφουν και καταθέσεις.

Να υπενθυμίσω ότι ο Βενιζέλος είπε και αυτός στην πρόσφατη ομιλία του, ότι χρειάζεται να "δοθεί κάποιο είδος ευρωπαικής εγγύησης των καταθέσεων ειδικά στις ελληνικές τράπεζες", καταλαβα΄νεις ότι με ένα ατυχές συμβάν στην DB, δεν θα μείνουμε ατάραχοι εμείς. Και δεν εννοώ ότι θα γίνει κούρεμα εδώ...απλά ότι με αναταραχή, σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν οι Ευρωπαίοι με εμάς. Άρα άνοδος...μέχρι να λυθούν τα έξω (ξαναλέω, εαν δημιουργηθεί πρόβλημα) δεν πρόκειται να έρθει. Εαν έξω είμαστε χαλαροί και ωραίοι...τότε το συζητάμε.

https://vimeo.com/184520631

Να και η ομιλία του Βενιζέλου. Ας είναι για πολλούς κατάπτυστος, αξίζει να ακούσετε τι λέει. Η αναφορά που έβαλα παραπάνω είναι στο 13:00.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν εχεις σε ολα άδικο.. αν θες την γνωμη μου κουρεμα ειναι πολυ δυσκολο να γινει σε Γερμανικη τραπεζα για πολλους λογους...Οι Αμερικανοι ειναι λαος που δεν ξεχνα ποτε το παρελθον ουτε τα λογια που ειχαν πει καποτε οι Γερμανοι στον τοτε υφ οικ τους...για τον Βενιζελο μα σου πω το εξης...θα ερθει ωρα που θα παρακαλαμε να μας ξανακυβερνησουν Σαμαρας Βενιζελος...Σημίτης.. .Καραμανλής.. .Παπανδρέου και πολλοι αλλοι...αυτο δεν το λεω εγω...το ειχε πει πριν λιγα χρονια ο Βενιζέλος ακομψα για τον ευτο του...

austin είπε...

Και κάτι σε σχέση με το χρέος και την ρύθμιση/διαγραφή του:
http://www.newmoney.gr/palmos-...
Ο Ερντογάν είναι πιθανόν να μέρος της εξίσωσης/μεθόδευσης (με υποκίνηση ΗΠΑ), καθώς πιθανή ΕλληνοΤουρκική κρίση ανοίγει τον δρόμο για μονομερή διαγραφή χρέους με νόμιμη αιτιολογία (άρα και επάνοδο σε εθνικό νόμισμα) λόγω πολέμου ή σοβαρής απειλής της εθνικής κυριαρχίας μας.
Προΐόντος του χρόνου, θα φανεί και ο πραγματικός λόγος BREXIT καθώς και ότι αφού μας αφήσουν στο έλεος (ίσως πολέμου ίσως μόνο ) κρίσης, οι Σωτήρες μας (ΗΠΑ/Ισραήλ/Γαλλία) που θα επέμβουν αποφασιστικά για το καλό μας (συμφέρον τους ...) θα αποσπάσουν κάθε ασημικό που μας απέμεινε

Κλεμμένο από τον χρήστη NikoS δίπλα στον μαρκακη. Είχε γράψει ένα ακόμα ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον σχόλιο πριν κάποιο καιρό. Τραβηγμένο σεναριο...αλλά πόλη επιθετικός έχει γίνει και δίπλα ο ερντογαν

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω να σε ρωτησω κατι Άλλο.. .Με πτωση τσιπρα...και ανοδο Μητσοτάκη στην.εξουσια ..με ποσ χαλαρωση...με εξοδο στις αγορες...και αλλα που δεν κανουν οι κατσαπλιαδες...και ταυτόχρονα Πτωση στον Γερμανο...στον Αμερικανο και οτι αλλο θες...εμεις θα πευτουμε η θα ανεβαινουμε;;;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Ερντογαν τα λεει αυτα για εσωτερική κατανάλωση.. .δεν εχουν καμια αξια μιας και ειναι καμενο χαρτί.

austin είπε...

Εξαρτάται γιατί θα πέφτουν τα έξω. Είναι τόσο μεγάλη η φούσκα στις αγορές έξω, που αν πέφτουμε απλά γιατί έγινε κάτι τύπου brexit ή "με ποιο τρόπο θα λύσουμε το πρόβλημα της DB", τότε ίσως και αν διορθώνουν απλά τα έξω και έρθει εδώ ο μητσοτάκης, εμείς να πηγαίνουμε πάνω. Αν όμως συμβεί ένα τρελό συστημικό ατυχές συμβάν, όπως σκάσιμο της φούσκας των ομολόγων ή σταματήσουν οι κεντρικές τράπεζες να "αγοράζουν ακόμα και τις κάλτσες μας" ή κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ, με τα ψέματα, και ενώ έχουμε cc και ενώ κλείνουν επιχειρήσεις, και ενώ η εργασία γίνεται ανελαστική μπλα μπλα μπλα, δεν νομίζω να μην μας πάρει και εμάς ο ....

Άρα όλα σε πρώτη φάση εξαρτώνται από τα έξω. Αν συνεχιστεί η φούσκα...τότε με άνοδο του Μητσοτάκη μία εκτόνωση προς τα πάνω θα γίνει. Αν αποφασίσουν ότι έχουμε διεθνή και αξιοσημείωτη διόρθωση, άνοδο μην περιμένεις εδώ.

Προσωπική, ταπεινή μου άποψη.

Υ.Γ. Ούτε εγώ πιστεύω ότι ο σόιμπλε θα κάνει bail in, εκτός και αν έχει το απίστευτα "τρομερό σχέδιο", να δείξει αυτός πρώτα ποιος είναι ο δρόμος από εδώ και πέρα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του κάποιο φοβερό σχέδιο για...την Γερμανία προφανώς πρώτα από όλα και μετά για την Ευρώπη.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

σύμφωνα με πληροφορίες, στο προσχέδιο του προϋπολογισμού θα προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα για το 2017 που θα προσεγγίζει το 2% του ΑΕΠ -υψηλότερο του στόχου που ήταν 1,75% του ΑΕΠ. Το προσχέδιο του προϋπολογισμού θα προβλέπει ακόμη ρυθμό ανάπτυξης 2,7% το 2017.

ArTaXiA είπε...

Παίκτε μου!

Το να δεχόμαστε πως η ελληνική αγορά έχει συσχέτιση με τις υπόλοιπες αγορές είναι ένα θέμα.

Το να λέμε πως η συσχέτιση έχει να κάνει με τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ και όχι ας πούμε με τον δείκτη των αναδυομένων ευρωπαϊκών αγορών, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, δεν δείχνει σύνεση.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξ.. εισαι μεσα στο μυαλο μου...εισαι ημιθεος

michele είπε...

Eιναι μερικοι Austin που αρεσκονται σε δυσβατα σεναρια λατρεις της συνωμοσιολογιας ( με καποιες παραδοχες παντως που μπορει να ισχυουν)και ..αναλυτες της παγκοσμιας πολιτικης σκηνης.
Θεμιτο.

Αλλα προσοχη,οσο περισσοτερα σεναρια κυκλοφορουν στο μυαλο ενος επενδυτη αν δεν εχει μαθει να ξεχωριζει πραγματα,τοσο πιο δυσκολες γινονται οι επιλογες του στις αγορες.

Αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος,που εγω προσωπικα εδω ,προσπαθω να απλοποιω και να προυσιαζω οσο πιο ευληπτα γινεται την τεχνικη μου αποψη.
Γιατι ειναι αλλο να παρουσιαζουμε μια εικονα με ΟΛΕΣ τις παραμετρους που περισσοτερο μπερδευουν παρα ξεδιαλυνουν ενα θεμα και αλλο να ενεργουμε,προσπαθωντας να απλοποιησουμε μια περιπλοκη κατασταση που ειναι και το ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ πραγμα.
Απαιτειται ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ στα παντα.

hippy είπε...

Χαίρετε

μια και την συζητούσαμε τις τελευταίες μέρες ποστάρω την άποψη των αναλυτών της Eurobank Equities προς τους ξένους πελάτες της



Aegean Airlines | Just turbulence, not a blast
Rating: Buy
Target Price: EUR8.00


Loss of altitude in Q2… – Notwithstanding the fact that capacity deployment in 2016 has been less pronounced than in 2015, Q2 was quite weak for Aegean (yields -13%). The weakness in yields was driven by the imbalance between supply and demand, with the latter being softer than-initially envisaged. The situation was further exacerbated by the adverse impact from the VAT hike affecting domestic routes. The cEUR26m drop in H1 EBITDAR is unlikely to be recovered in H2, thus triggering significant downgrades (EBITDAR c-20%) although mgt did emphasize that run-rates in Q3 have improved markedly, both in terms of traffic and pricing.

… but long-term story remains intact on the demand side… – Despite the disappointment from the soft Q2 performance, the long-term story remains intact. Aegean is the purest Greek play on international inbound tourism with long-term traffic growth prospects remaining firm. Besides underlying traffic growth, there is also plenty of scope for share gains given that Aegean’s share in the international market from Greece is still significantly lower than the typical >30% for the largest carrier in other European markets.

… while the capacity outlook is set to be more benign in FY17 – On the supply side, the outlook for 2017 is looking more benign as Ryanair shifts its focus to other markets (e.g. Germany) and Aegean rationalizes capacity discontinuing underperforming routes and re-allocating seats. Assuming no major disruption to demand (e.g. Brexit, terrorist events etc.), we believe there is scope for yields to recover in FY17e following c8% decline in FY16e. Our assumption is predicated on yields edging up c1% in FY17e. This ought to help margins recover in FY17e.

Compelling dividend story – Given the inherent cash generative characteristics of the business model (consumers paying ticket in advance) and limited capex, we forecast cumulative FCF cEUR170m over 2017-19e, namely c40% of the current market cap. Taking into account mgt’s past guidance for a dividend payout ratio of 60-70%, provided that the cash position is at least EUR150-200mn, we anticipate DPS of another EUR1.2 cumulatively in the next 3 years (of which cEUR0.32 in FY16e). Although annual future dividend will be below the 2014-15 level (EUR0.7 per share) on our estimates, it still translates to a compelling c5-7% dividend yield. Aegean thus remains one of the highest-yielding stocks under our coverage.

Valuation – Following on from Q2, we have cut our FY16-17e EBITDAR by c20%, lowering our PT accordingly. On our new numbers, the valuation remains attractive, after the recent share price drop, as Aegean trades at c5.3x 2017 EV/EBITDAR, c30% discount to Turkish carriers. Taking into account the dividend yield, we believe the valuation offers compelling compensation still justifying a Buy.

ArTaXiA είπε...

Rubbish!

michele είπε...

Α ωραια, δικαιολογειται η τεχνικη επιλογη του triple bottom ,αλλα με το ενα ματι στην επομενη στηριξη των 5€

hippy είπε...

" Ο/Η ArTaXiA είπε...

Το να δεχόμαστε πως η ελληνική αγορά έχει συσχέτιση με τις υπόλοιπες αγορές είναι ένα θέμα.

Το να λέμε πως η συσχέτιση έχει να κάνει με τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ και όχι ας πούμε με τον δείκτη των αναδυομένων ευρωπαϊκών αγορών, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, δεν δείχνει σύνεση"


Ποιός μπορεί να διαφωνήσει? Κανείς.

Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω την μοίρα μου εγώ ο μικρός μαριδαίος?

Κατά τη γνώμη μου να εστιάσω σε 3-5-8 ποιοτικές εταιρείες και όχι συνολικά στην αγορά. Άλλωστε δεν τζογάρω σε παράγωγα. Συνολικά έχω πιθανότητες να κερδοσκοπίσω με επιτυχία όταν αλλάξει η τάση. Κάποτε θα γίνει κι αυτό. Στον τζόγο τσουβαλιάζω όχι μόνο το κυνήγι φωτοβολίδων (πχ πως θα επωφεληθώ από ΣΩΛΚ-ΕΛΚΑ) αλλά και όοολα όσα υπόσχονται γρήγορα κέρδη (ΜΙΓ κλπ χα χα χα για να δούμε τώρα που την ξαναμνημόνευσα θ΄ανέβει?)

ArTaXiA είπε...

Εγώ triple bottom δεν είδα. Σπάσιμο στήριξης και retest από κάτω είδα.... Αλλά δεν πειράζει.

hippy είπε...

"Ο/Η michele είπε...

Α ωραια, δικαιολογειται η τεχνικη επιλογη του triple bottom ,αλλα με το ενα ματι στην επομενη στηριξη των 5€"


Μιχάλη χθες έφαγα φλασιά. Βρήκα που τελικά σκοπεύει η ΤΑ. Σκοπεύει λοιπόν στο να ΜΗΝ δίνει λύση. "Στρίβειν δια του αρραβώνος"

Εάν σπάσει η α΄αντίσταση θα πάει στην β΄. Εάν δεν αντέξει η 1η υποστήριξη θα δοκιμαστεί η 2η.

Ευχαριστώ πολύ αλλά η ερώτηση (όχι δική μου) κάθε φορά είναι: "Ν΄αγοράσω ή όχι?"

Κι αυτό δυστυχώς ποτέ δεν απαντιέται. Λογικό. Η ΤΑ διαβάζει το παρελθόν όχι το μέλλον.

michele είπε...

Σε απολυτο by the book ορισμο,δεν εχει ενεργοποιηθει ο triple. Oμως δεν παυει να ειναι ισχυρο σημειο και σημερα γινεται
μια κινηση ακριβως απο κατω χωρις να εχουμε δει ακομα κλεισιμο.
Γι αυτο το λογο εχουμε και ανεβασμενο ογκο.

Θα δουμε κατα ποσο θα φυγει κατω, η θα εχουμε ΑΡΝΗΣΗ απομακρυνσης απο το 6,12 και επαναφορα πανω απ αυτο.
Ενας τεχνικος που σεβεται τον εαυτο του,δεν μπορει να ΜΗΝ μπει σ αυτο το επιπεδο χαχαχα

michele είπε...

Hippy εχουμε μια διαφορετικη οπτικη εδω. Πχ πραγματι το μελλον αδηλον!
αλλα πχ στην προκειμενη περιπτωση που συζηταμε

εγω προσωπικα ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την κινηση προς το 6,12 ,που τελικα εγινε και εμεινα ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφορος για τα 6,45-6,50 κλπ καθως και για την εκθεση της hsbc που βγηκε εκεινη την ημερα.

Εσυ σαν απο τους πιο ενημερωμενους και μελετημενους επενδυτες που εχω γνωρισει, μετρας: αξιζει η εταιρεια βασει θεμελιωδων και κλιματος τα 6.50 πχ ; αξιζει αγοραζω,δεν αξιζει δεν αγοραζω

michele είπε...

Τελικα το ομολογο Φουρλακου για πλακα βρηκε και τα 40 εκατ ,βοηθησε βεβαια η EBRD ...

Tωρα γιατι κατεβηκε το αρθρο Παπακωνσταντινου στο καπιταλ με τον τιτλο" Οχι ευχαριστω" θα σας γελάσω

PETE είπε...

Καλησπερα σε ολους ,
Μιχαλη γνωστο οτι διαβαζουμε την στηλη σου καθημερινως και χωρις να γραφουμε
τωρα ιδιως που "καθαρισε" ειναι απολαυση με μαθηματα απο ΑΡΤ , HIPPY και λοιπες δυναμεις.

Με τοσα που εγραφε ο Παπακ για το ομολογο Φουρλη (Ελληνικο Δικαιο) παλι καλα που ειναι και εξω.

hippy είπε...

Με τις μετοχές (δλδ με τον "μετοχικό" εαυτό μας) πρέπει να είμαστε τίμιοι και να ξέρουμε τι σχέση θέλουμε μαζί τους. Θέλουμε μετοχή γκόμενα? αρραβωνιάρα? σύζυγο? νοσοκόμα στον οίκο ευγηρίας?

Το αεροπλανάκι (προσωπικά και όσο έχει ταμείο) το τοποθετώ στην 2η περίπτωση. Αρραβωνιάρα.

JimMarkus είπε...

Εγώ hippy γκομενίζω λίγο ακόμα με τα καλώδια γιατί μου προέκυψαν με προίκα από τον μπαμπά. Μόλις βαρεθώ θα της πω ότι της αξίζει κάποιος καλύτερος.

michele είπε...

E ρε παιχνιδι πανω στο ΟΡΙΟ η db, 9.90 χαμηλό 10,80 πριν λιγο

JimMarkus είπε...

ΥΓ πολύ καλά τα λες... Respect

michele είπε...

Γεια σου PETE ! Hippy δωσε παραδειγμα στο λεω απο μια

γκομενα-συζυγο-αρραβωνιαρα ειπες-νοσοκομα ! μου αρεσε η συγκριση :)

michele είπε...

Αρραβωνιαρα παντως με τοσα λεφτα και χωρις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ καλο μου ακουγεται χαχα

Andreas D. είπε...

Deutsche Bank: Ορισμένες δυνάμεις της αγοράς θέλουν να μας χτυπήσουν

JimMarkus είπε...

"Υπάρχουν δυνάμεις τώρα στην αγορά που θέλουν να εξασθενίσουν την εμπιστοσύνη σε εμάς"!....
Όταν ο CEO της Deutsche Bank John Cryan κάνει κόπυ πάστε τις δηλώσεις του Μαδούρο.

austin είπε...

Έχω μία αίσθηση ότι όλος ο πλανήτης έχει πάει κουβά με την σημερινή μέρα! χαχα.

Αρταξία, στα σχόλια μου καταλάβαίνεις νομίζω τι εννοώ... Δεν λέω ότι έχουμε άμεση σχέση με τον Dax και όχι με τις αναδυόμενες...Αλλά ότι αποφασίσουν οι ¨μεγάλοι¨είναι...

ArTaXiA είπε...

Το να βγαίνει ο Cryan και να κάνει τέτοια δήλωση, είναι σαν να δηλώνει ο Χριστός πως οι Απόστολοι του κλέβουν το μεροκάματο.

austin είπε...

xaxaxa και για τους δύο!

austin είπε...

Απίστευτο! Θετική η DB...και πάει για υψηλότερα από ότι χθες...

michele είπε...

Exoυμε πει οτι οι στηριξεις κανουν ...πολλα κολπα και πετανε κοσμο εξω,ειδικα οταν ειναι σημαντικες και απο πανω υπαρχουν gaps
που θα μπορουσαν να ερμηνευτουν ως exhausting