Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μετοχή κινείται το τελευταίο διάστημα στην οριζόντια ζώνη συναλλαγών Ζ1-Ζ2.
Για μια ακόμη φορά "πάτησε" στην Z2 στα 0,1280 απ όπου ξεκίνησε η ανοδική αντίδραση που βρίσκεται σε εξέλιξη ,διασπώντας ανοδικά και τον εκμο 30 ημ.

 Στην χθεσινή συνεδρίαση έκλεισε ακριβώς πάνω στην πολύ σημαντική κατερχόμενη D ,η επικυρωμένη διάσπαση της οποίας,θα δώσει την απαραίτητη ορμή προς την επόμενη αντίσταση Ζα στα 0,1680€.
Πάνω από κεί,θα απαιτηθεί αυξημένος όγκος συναλλαγών με επόμενη αντίσταση την Ζ στα 0,1910 ευρώ.
Αδυναμία της μετοχής να υπερβεί την D ειναι πιθανό σενάριο, με στηρίξεις την Ζ1  στα 0,1450 καθώς και τον εκμο 30 ημ ( 0,1390€).
Μόνο καθοδική διάσπαση του κινητού ,θα ανοίξει το δρόμο προς την Ζ2 για ακόμα μια φορά.

61 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους. Οταν ακουω για Τσιπρα και κατσαπλιαδες βγαζω εξανθηματα...μιας και τους εχουμε πληρώσει ακριβά. Χθες όμως στην βουλή του πηρε τα σωβρακα του Κυριάκου για πολλούς λόγους.. .Ενας εξαυτων ειναι ότι οταν μιλας για διαφθορά σε αυτον τον τόπο εννωεις Πασοκ ΝΔ Πασοκ ΝΔ...και ολιγον απο Συριζα για δυο περιπου χρόνια. Λαθος του Μητσοτάκη και αυτων που τον συμβουλευουν να πάνε να μιλησουν για διαφθορά.. .Στο σπιτι του κρεμασμενου δν μιλας για σχοινί. Υπαρχουν τοσα αλλα θεματα να κουβεντιασεις...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΟΠΛΑ,
μη φοβάσαι τίποτα...

http://www.protothema.gr/economy/article/618289/kourema-hreous-kai-meta-grexit-proteinoun-ta-germanika-mesa-/

λές?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ολα παίζουν.. τι να πω.

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,
εαν ήσουν στην Ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας θα καταλάβαινες οτι δεν ασχολείται κανείς με εμάς...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Που τέτοια τύχη (να ημουν.δηλ...) χαχα

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους. Ρε συ τι λες ΟΠΛΑ ,δεν μπορει να γινει μια συζητηση και να μην..πας.
Ασε που ο σκοπος ειναι να φανει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το "ηθικο" πλεονεκτημα απ αυτους
και ο στοχος αυτος εχει ΗΔΗ επιτευχθει. Καλα τα ιδια βλεπουμε; χαχαχ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ηθικό πλεονεκτημα Έχει χαθει σίγουρα.. .αλλα οταν μιλας για διαπλοκη σου λεει ο Τσιπρας...ζημενς...βατοπεδι....εξοπληστικα...πτωση αεπ την πρωτη πενταετία.. και καπου εκει κερδίζει στα σημεία.. .Μην κοιτας που εμεις βλεπουμε και πιο πέρα.. ο κόσμος ο πολύς αρεσκεται σ εντύπωσεις και γιαυτό ο Κυριακος δεν εχει παει στο 40% ...ειναι μεγαλο θέμα..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα στους παίκτε.

Η διαπλοκή δεν θα εξαλειφθεί, διότι η διαπλοκή εκλέγει κυβερνήσεις.

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη και Art. Mα αυτο λεω, αν εχει καταφερει σε 1,5 χρονο να εχει ΠΡΑΓΜΑΤΑ να του τη λενε,ενω αυτοι ειναι 40 χρονια και εχουν βαριδια, βλεπεις αυτα που βλεπεις.

Γι αυτο και ο,τι και να κανει και οποτε και να γινουν εκλογες θα παρει τον πουλο.

Η διαπλοκη ειναι μια win-win situation γι αυτο δεν θα εξαλειφθει :)

JimMarkus είπε...

Αν αποφορτίσει κανείς τη λέξη και την πάρει καθαρά ετυμολογικά, η διαπλοκή είναι μία άλλη λέξη για την πολιτική. Το ζητούμενο είναι όλα αυτά τα πλέγματα συμφερόντων να διαπλέκονται φανερά και αυτό συμβαίνει μονάχα όταν υπάρχει το δυνατόν μικρότερο κίνητρο να το κανουν κρυφά. Άποψη μου είναι ότι η Ελλάδα πάσχει από ελλειπή θεσμοθέτηση του lobbying. Μόνο οι συνδικαλιστές και τα επιμελητήρια έχουν την θεσμική κατοχύρωση και τα μονοπώλια μόνο κακό κάνουν.

michele είπε...

Συμφωνω απολυτως Jim.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους...με μισή δόση αλλά διάσπαση συσσώρευσης προς το παρον κ;ο νέα υψηλά τεσσάρων μηνών ή 16 εβδομάδων!

Mazeltov, άντε πάμε και εις ανώτερα.

ArTaXiA είπε...

Shalom austin

michele είπε...

Xαχα εσπασα πλακα τωρα με τη στιχομυθια σας :)

Lorac είπε...

Καλημέρα και απο μένα. Καλή διαπλοκή - κακή διαπλοκή έννοιες δυσδιάκριτες πολλές φορές ,ανάλογα με το πρίσμα που βλέπεις τα πράγματα. Για παράδειγμα κάτι που θεωρούμε καλό σήμερα ,αύριο στο δυναμικό περιβάλλον μας γίνεται "κακό". Το κράτος δεν χρειάζεται να κυνηγά καμιά διαπλοκή. Αρκεί κάθε φορά να οριοθετεί το πλαίσιο και να θέτει τα ακρότατα όρια. Άλλωστε σε μακρο χρονικό επίπεδο καμία κακή διαπλοκή δεν επέζησε και όσες επεζήσαν είναι πλεόν καλές στα μάτια των ανθρώπων.

Η κίνηση μέχρι τώρα φαίνεται να είναι τεσταρισμα νούμερων, γραμμών ή ότι άλλο θέλει κανείς να βλέπει. Με μια γρανιτούρα μαζέματος τραχανά.

michele είπε...

Το θεμα ειναι ..τεχνικο,αλλωτε οπως ειπε και ο Τσεκελωτος ,δεν εχουμε αναγκη τα λεφτα ( ποσως τον ενδιαφερει που τα εχουν αναγκη οι προμηθευτες του δημοσιου).

Και βεβαια οι ξενοι ΕΥΚΑΙΡΙΑ εψαχναν να παει αυτος στο συνεδριο και να μην μπορει να θριαμβολογησει ,για το οτι ουτε καν πηρε την ..υποδόση ολόκληρη.

Θα πει βεβαια για τους 3 καναλαρχες που κλειστηκαν σε ενα δωματιο χαχα

Lorac είπε...

Το φλέγον θέμα είναι αν ήταν στρατηγική για να πανηγυρίσουμε το γεγονός ότι πήγε να πάρει και τα 2,8 σε ένα eurogroup ενώ θα μπορούσε να πάρει μέρος της δόσης και νωρίτερα. Ή κατέληξε για τα πανηγύρια και ισχύει αυτό που γράφανε χτές ότι δεν θέλανε ορισμένες χώρες του Βόρειου μπλοκ να του δώσουνε ούτε την υποδόση και τελικά με παρέμβαση Νταις έσπασε στα δύο. Όπως και να έχει τελικά μπικίνι θα πέσει τέλος μήνα (sell the fact??) οπότε τώρα έχουμε μπροστά την προσμονή και την αξιολόγηση Μουντυς (buy the rumor??)

Αυτό που πρέπει σίγουρα να προβληματίσει είναι η στάση πλέον της τρόικας τις παραμονές της 2ης αξιολόγησης. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά για να κλείσει στα χρονικά πλαίσια που θέλουν οι κυβερνώντες

ArTaXiA είπε...

Συγγνώμη τώρα....

Και άσχετο με την κουβέντα σας.

Ο άλλος έφτιαξε προφίλ "Πρόβλεψη Μετοχών"; Κι έχει 88 φίλους, μεταξύ των οποίων τον αγαπημένο σου Παζό;

michele είπε...

Ναι αυτο εχω δει.Φαινεται παντως λογικος ανθρωπος,δεν ξερω ποιος ειναι καν.
Παντως ειδες οτι ο ..φιλος μου λεει να πια μετοχη μπορει να με κανει να ..επιστρεψω στο ΧΑΑ και βαζει τον ΑΒΑΚΑ

ε ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ..ΧΑΧΑΧ

austin είπε...

Γεια χαρανταν και σε σένα αρταξια.

Τι λεφτά να θέλουμε ρε συ Μιχάλη, εδώ μία κρίσιμη μέρα όπως ή χθεσινή, καθοντουσαν και λέγανε το μηδέν. Το μηδέν. Αυτοί το πάνε για κουπόνια γενικά.

https://youtu.be/7h2QH9yfIQY

Ορίστε τι βλέπω τις τελευταίες μέρες να συνήθιζω. Οι αμερικάνοι το κάνουν σειρα και για να δείξουν την φιλανθρωπικη τους πλευρά...εμείς εκεί θα καταλήξουμε όταν ακούς τον ΥΠΟΙΚ να σου λέει δεν θέλουμε λεφτά.

michele είπε...

Lorac ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση η β αξιολογηση να ολοκληρωθει στα χρονικα πλαισια που θελουν οι κυβερνωντες.

ArTaXiA είπε...

Αν δεν αγοράσεις ΑΒΑΞ, δηλαδή τι θα αγοράσεις; Καμιά παλιοΦΦΓΚΡΠ που πουλάει στον μισό πλανήτη; Τίποτα τσιμέντα με διεθνή παρουσία; Μήπως τους μεγάλους λιανοπωλητές; Όοοοοοχι καριολάκια! Οι επενδυτές δίχως σύνορα δεν είναι του συρμού.

Άσχετο: Ο ΑΒΑΞ δεν θα έκανε ΔΠ; Που μας πιπιλούσε τα παπ...ια εκείνος ο ... ούτε το ψευδώνυμο του δεν θυμάμαι.

austin είπε...

Α και για να πυροδότησω την κουβέντα, Ανδρέα στο λινκ που εβαλες και αναρωτήθηκες "λες;" Θα συμπλήρωσω:

Είναι ο μονος τρόπος εξιλέωσης και μη επανάληψης της ήττας της αριστεράς ένα δημοψήφισμα για δραχμή ή κάτι τέτοιο. Ή ρετσίνια όλων αυτών που είπαν και έκαναν οι συριζαιοι δεν το ξεπλενεο ούτε ο νιαγαρας. Αν έρθουν και πουν "να, εμείς είμαστε ειλικρινείς. Έχουμε την ιδεολογία μας αλλά ο λαός δεν ήταν έτοιμος για την επανάσταση. Κάναμε τα πάντα και δεν οδηγεί πουθενά, οπότε τώρα οι συνθήκες είναι ώριμες για να υλοποιήσει το όραμα του ο λαος".

Από παπατζες άλλωστε είναι μανουλες οι κατσαπλιαδες. Προφανως και δεν λέω ότι θα γίνει έτσι... Αλλα ο Τσίπρας έχει ξοφλησει πολιτικά έτσι όπως το πάει.

michele είπε...

Art ναι θα εκανε στα 1,5 ευρω ,αλλα υποψιαζομαι μην την κανει εδω στα 0,50 χεχε

michele είπε...

Επιστροφή στα ψηλά ημέρας,με καλο σχετικά τζίρο ,σταθερα στο +3% και η ΕΕΕ βοηθαει στην συντήρηση των δεικτων

michele είπε...

Πλησιαζει η ΔΕΗ στα 2,78 --πλησιαζει και η ωρα αποχωρησης του Σκουρλετη απο την συγκεκριμενη υπουργικη θεση

michele είπε...

Στην Επιτροπή Θεσμών

Στουρνάρας: Η Τράπεζα Αττικής δανειοδοτούσε τον Καλογρίτσα σαν να ήταν η Microsoft

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Συνεχίζει σταθερά και συστηματικά τις αγορές μετοχών του ομίλου ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Στις 6 Οκτωβρίου αγόρασε 68.561 μετοχές της εταιρίας (αξία 305.000 ευρώ) και στις 7 Οκτωβρίου αγόρασε επιπλέον 150.000 μετοχές αξίας 703.000 ευρώ.
Μονο μη του ερθει και τα πουλησει ...οπως παλιοτερα!!!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

περασε και το fibo 50%~587

austin είπε...

Έχω την αίσθηση ότι αν όντως κλείσουμε εδώ και παραπάνω, τότε η αγορά τιμολογεί κάτι που δεν γνωρίζουμε και δεν έχει καμία σχέση με το eurogroup και τα λεφτά που πήραμε χθες.

michele είπε...

Η ..διάσπαση σε εξέλιξη,μετατρεπεται σιγα-σιγα η ζώνη 577-581 σε στηριξη

Lorac είπε...

michele είπε...

Πλησιαζει η ΔΕΗ στα 2,78 --πλησιαζει και η ωρα αποχωρησης του Σκουρλετη απο την συγκεκριμενη υπουργικη θεση
11 Οκτωβρίου 2016 - 1:45 μ.μ.

Πόθος , αίσθηση ή κάτι παραπάνω Μιχάλη?? αν θες βέβαια να απαντήσεις ανοικτά. Πάντως αν μας κουνήσει μαντίλι νομίζω πρέπει να να βρούμε ένα σουίφερ να ξεσκονήσουμε εκείνο το ξεχασμένο 17%.

Ακόμα πιο θετικό αν υπάρχει ανταγωνισμός για την τιμή του αδμηε πρώτα!!

JimMarkus είπε...

Η ΕΧΑΕ σιγοψήνεται κι αυτή!

μπαρμπαλιας είπε...

στην απορια του Μικε για τον Μυτιλ...
του θυμιζω οτι ειναι δεδηλωμενος και στιγνος μπουστις

austin είπε...

Γειά σου ρε μπάρμπα..μια που το πες και μία που έφαγε κάτι μαρκετιές στο κεφάλι! χαχα

michele είπε...

Lorac οσον αφορα το Σκουρλετη,πιστευω οτι ουτε ο ιδιος ,αλλα ουτε και οι ξενοι τον θελουν σε τοσο σημαντικο υπουργειο γι αυτο και θα φυγει απο οτι μαθαινω.

Ειναι και ο λογος που η μετοχη εχει καθηλωθει,παρα το γεγονος οτι εχει ψηφιστει ο ΑΔΜΗΕ στα 15 προαπαιτουμενα

michele είπε...

Μπαρμπα ας μην τα ξαναλεμε παλληκαρι μου.Ο Βαγγελης αποτελει ο,τι ποιοτικοτερο σαν ομιλος στο ελληνικο χρηματιστηριο

Μακαρι να τον ειχαν ολα τα χαρτοφυλακια,ιδιως μετα τα ιστορικα χαμηλα του 2012 που ξεσκιστηκε

ArTaXiA είπε...

Άσε μάστορα, πήραμε κάτι ΜΕΤΚ γι αυτούς τους λόγους και παραλίγο να μας χωρίσει το ταίρι μας λόγω ανήθικου, μσκροχρόνιου δεσμού...

michele είπε...

Βαρυ χαρτι γιγαντα,αλλα τα χρονια που ισοπεδωθηκαν ΟΛΑ αυτο κρατησε τα 5,20 αν θυμαμαι καλα

michele είπε...

Ελπιζω το ταίρι να εχει την ιδια ..αξιοπιστια :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

20 χρονια φυλακή.. .20 χρονια καταναγκαστικα έργα.. .κοντευω ισοβιτης...δεν εχω παραπονο.

michele είπε...

Βγαιεις καθολου στο προαυλιο για βολτα ΟΠΛΑ;

hippy είπε...

Καλημέρα

σήμερα το πρωί ο Πάγκαλος (που δεν τον λες και συμπολιτευόμενο-κάθε άλλο) είπε στον κ. Παπαδόπουλο στον ΒΗΜΑ FM ότι κατά τη γνώμη του προφανώς παρεξήγησαν οι φυλλάδες τα δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου. Η Ελλάδα-κατάλαβε αυτός-θα πάρει την 2η αξιολόγηση
και μικρή μείωση-ρύθμιση χρέους και ΔΕΝ θα ξαναενοχλήσει το EWG (όχι grexit όπως αποδόθηκε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του κομιστή κλπ).

Νομίζω πως πρέπει να βάλουμε στον επενδυτικό σχεδιασμό μας ότι οι ευρωπαίοι σ΄αυτήν τη φάση έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα ν΄ασχοληθούν (προσφυγικό, brexit) και δεν θα ήθελαν ν΄ανοίξουν επιπλέον θέματα. Πολύ περισσότερο που ο Τσίπρας μια χαρά τους κάνει την δουλειά (και το πιθανότερο είναι να τους την κάνει μέχρι τη λήξη του 3ου μνημονίου το 2018).

Σε ότι με αφορά σε κάποιες εταιρείες που απέκτησα θέση τις προηγούμενες βδομάδες σκέφτομαι διακράτηση (πχ ΟΤΕ, ΑΡΑΙΓ, ΕΧΑΕ) μέχρι την επόμενη Άνοιξη. Με το γνωστό σκεπτικό. Καλύτερα ποιοτικά χαρτιά παρά στην τράπεζα μετρητά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχω γινει Σαββατομαγκας..χαχα

Vasilisg είπε...

ο Ευάγγελος μέχρι και τις 7/10 αγόραζε για λογαριασμό του Μυτιλ , συνολικά τεμάχια 701,562 με μέση τιμή 4,33
Αντιθέτως στη θυγατρική Μέτκα καμία βοή και κίνηση από μέλη ΔΣ και μετόχους πάνω από ένα έτος. Έχω την αίσθηση πως πλησιάζει ο καιρός για απορρόφηση.....

michele είπε...

Hippy οι ξενοι ΔΕΝ προκειται να παρεκκλινουν απο το προγραμμα της αποφασης της 24ης Μαιου οπου μιλανε για πρωτο βημα-δευτερο βημα-τριτο βημα για το χρέος.
Το θεμα το βαζει η κυβερνηση για λογους επικοινωνιας καθως δεν εχει και πολλα πραγματα να επιδειξει.

Η αποφαση με το σπασιμο της υποδοσης στα 2 δειχνει και την ..πραγματικοτητα.
Η β αξιολογηση δεν θα τελειωσει γρηγορα κατα τα ειωθοτα,αλλα ειναι καλο πως αυτοι ψηφιζουν τα παντα προκειμενου να παραμεινουν στις θεσεις τους.

η αρθογραφος της DIE WELT εγραψε ενα αρθρο γνωμης περι ..κουρεματος και χρεους,τα δε ελληνικα μεσα αναπαραγουν οπως θελουν ο,τι θελουν αναλογως με τι σκοπους εξυπηρετουν.

michele είπε...

Οσον αφορα τις επιλογες ΟΤΕ -ΕΧΑΕ-ΑΡΑΙΓ φυσικα και μ αρεσουν αλλα χρονια περιθωρια τυπου "μεχρι την ανοιξη" με αυτους εδω,δεν υπαρχουν για μένα. :))

Πανω απο το πληκτρολόγιο, για παν ενδεχομενον

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η β αξιολόγηση ισως τελειώσει πιο γρηγορα ...ισως αυτο πληρωσαμε χθες με την καθυστέρηση στην δόση.. .μιας και ίσως δεν θα μπορεσουν οι ξενοι παλι να μας στριγμωξουν καθώς το προγραμα ειναι εμπροσθοβαρες καιτα δυσκολα περασαν ...αποψη μου ...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απο εδω και περα θα πρεπει να εφαρμοστουν τα ψηφισμενα...εδω ειναι το στοίχημα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των δικαστών θέλει η Βασιλική Θάνου

michele είπε...

Εγω βλεπω ..μηνες να κανει να τελειωσει η β αξιολόγηση

michele είπε...

Κωστα ειναι αντισυγματικη το αρθρο 88 παρα 5 μιλαει καθαρα,χωρις διασταλτικη ερμηνεια περι της ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ των ανωτερων δικαστων.

Η χωρα εχει σοβαρα θεσμικα προβληματα,οικονομικα επισης ,ελπιζω να μην ανακυψουν και εθνικα.

austin είπε...

Τώρα αυτό το πισωγύρισμα τι είναι? Retest ή false breakout?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Με χαρακτηριστική επιτυχία συνεχίζεται φέτος η επέκταση στον αγροτικό τομέα τόσο των Πλαστικών Θράκης, όσο και... http://fb.me/1dPSEWFmz

michele είπε...

Πριν το κλεισιμο ( αλλα και το ανοιγμα της επομενης μερας) δεν κανουν τετοιες ερωτησεις Austin χαχα

Αυτο θα το δειξουν τα νουμερα και οι επι μερους μετοχες.ΣΥΧΝΑ στις οριακες αντιστασεις -στηριξεις γινονται κινησεις ΠΑΓΙΔΑΣ για τους εμπλεκομενους.Γνωστα αυτα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

και ο dax προς την "δοξα τραβα"....

austin είπε...

Και σε συνέχεια Μιχάλη...τι καλλιτεχνικό κλείσιμο είναι αυτό?
Με πρώτη μετοχή να κλείνει την ΕΕΕ? χαχαχα

michele είπε...

Επικρατησαν πωλητες στο τελος ,αλλα χωρις να χαθουν τεχνικα στοιχεια
η ζωνη παραμενει ισχυρη
περισσοτερο επηρεαστηκαν απο το κακο ανοιγμα στην Wall που γυρισε και τον DAX

hippy είπε...

Μιχάλη θα διαφωνήσω λιγουλάκι...αν οι επιλογές είναι ΙΝΤΚΑ, ΙΝΛΟΤ, ΒΓΕΝΟ, τράπεζες...ναι...Πανω απο το πληκτρολόγιο, για παν ενδεχομενον

Εάν επιλέξεις τμήμα από τα ρευστά κάν΄το ασημικά μπορείς να περιμένεις και την άνοιξη και το 2018 και τον Κυριάκο. Ενδιάμεσα θα παίρνεις μέρισμα.

Βέβαια ισχύει πάντα και σταθερά ...καθένας μας είναι υπεύθυνος για την οικογένεια του.

michele είπε...

Hippyστο διαχωρισμο τίτλων που κανεις δεν διαφωνω καθολου.
Αλλα δυστυχως σε μια ενδεχομενη πολιτικη κριση
ο ΟΤΕ θα παει στα 7 τα ΕΧΑΕ πιθανα στα 3,5 και η ΑΡΑΙΓ στα 5 κατι

Αυτο εννοουσα,σαφως και δεν υφισταται συγκριση στην ποιοτητα εταιρειων.

Βεβαια αμυντικοτερος ολων το τελευταιο αρκετα μεγαλο διαστημα ειναι Η ΙΝΤΚΑ μια και την ανεφερες :))