Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΧΑΕ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

EXAE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Απο τις 27/9 και χωρίς να κλείσει το gap 2 και απο τα χαμηλά των 3,98 ευρώ,ο τίτλος κινείται πάνω στην πλαγιοανοδική γραμμή τάσης Κ100 και αφού διέσπασε ανοδικά την S ( επισημαίνεται με κύκλο) προσέγγισε την D στα 4,50 ευρώ.
Ηδη η μετοχή κινείται πανω απο τα τοπικά υψηλά της 6/9 [ 4,45] και εχει να αντιμετωπίσει και τον απλό κινητό 200 ημ στα 4,57 €.
Επόμενη αντίσταση η G στα 4,62 και το κλείσιμο του gap -brexit στα 4,71 € ( επισημαίνεται με κόκκινο παραλληλόγραμμο).
ΠΑΝΩ απο κεί και κυρίως τα 4,78 η μετοχή θα κινηθεί με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο και αύξηση του όγκου συναλλαγών για αισθητά υψηλότερα επίπεδα > 5 ευρω.
Απο τις προαναφερθείσες αντιστάσεις ,απαιτείται προσοχή,καθως οι πιθανότητες υποχώρησης και αποθέρμανσης των ταλαντωτών αυξάνονται, με καθοριστικότερη στήριξη την γραμμή τάσης Κ100,καθοδική διάσπαση της οποίας, θα φέρει προσέγγιση της S στα 4,25 ευρώ.

51 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. .ειδα ολο το ντιμπειτ μεταξύ Τραμπ..Χίλαρι.. .Δεν ηταν κακός ο Τραμπ..οσο μας τον δείχνουν τα μέσα.. .προσοχη η καλπη ειναι σαν την γκαστρωμενη που έλεγε και ο Χαρίλαος.. .Στα δικα μας σημερα θα φανεί αν θα τραβηξουν το χαλι απο τον Αλέξη και θα παμε σε αλλες λύσεις.. .

μπαρμπαλιας είπε...

europa ...
τρια ματσ με δυο ηττες και μια ισοπαλια.
κερδιζεις 2-0 και φευγεις χ
τη δευτερα παιζει με τη Βεροια(τελευταια)...
παλι ιωσεις και διαιτησια θα εχουμε;
ο αλλος ο χονδρος ξεκινησε και ριχνει τεσσαρες...
να τον δουμε με μΠΑΟΚ και τα λεμε

Nick The Greek είπε...

Με αφορμή αυτά που λέγαμε για την γριβ

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3163857/kraugi-agonias-gia-ti-foroepidromi-stis-aeeap

Καλημέρα.....

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Να κληρονομείς μεζονέτα στην Κηφισιά και να εύχεσαι να κληρονομούσες δυάρι στην Κυψέλη.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους

Lazaros είπε...

Πολύ καλημέρα σας.ΑΡΑΙΓ όσο ειναι νωρίς ;;

michele είπε...

Εαν περασει επιτυχως το 6.12 Λαζαρε ,νομιζω θα επιστρεψει για τα καλά

michele είπε...

ΤτΕ: Πτώση 9,2% στις τουριστικές εισπράξεις Αυγούστου

Παρα τη μικρη αυξηση των αφίξεων.Δεν ειναι καλό αυτο

ArTaXiA είπε...

Α ρε Mic.... Αυτό που ανακοίνωσε ο ΤτΕ τώρα, είναι κάτι που θα μπορουσες να το είχες πληροφορηθεί εάν έκανες μια κουβέντα με κάποιον στη Ρόδο αρχές Ιουνίου....

Εξαφανίστηκαν οι Γερμανοί, Σκανδιναβοί, και τη θέση τους πήραν Κούρδοι, Ιορδανοί, Αιγύπτιοι.

Stavros D είπε...

ΑΡΑΙΓ μαλλον ετοιμαζεται

michele είπε...

Αrt ειχα καποιες τετοιες πληροφοριες γιατι ειδικα στη Ροδο εχω επαφη.

Αλλα τα επισημα νουμερα, δεν αντικαθιστουν καμμια εσωτερικη πληροφορηση μου :)


Σταυρο, εδωσε η Euroxx μειωμενη τιμη στοχο για ΑΡΑΙΓ σημερα στα 6,30 ,οποτε οντως καιρος ειναι να παιξει λιγο :)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

γιατι το διαγραμμα του Μιχαλη ειναι διαφορετικο απο του Ztrade ...ιδιαιτερα στα gaps?

JimMarkus είπε...

Η διακράτηση στα καλώδια φαίνεται να αποδίδει.

Stavros D είπε...

Για να δουμε εχουμε δικιο.

ArTaXiA είπε...

Jim Markus με στενοχωρείς. Σαν χθες θυμάμαι που μιλούσες για "διακράτηση", και όλοι εδώ σε κοιτάξαμε με απορία!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Τραπεζα της Ελλάδος θα πρέπει να υπολογίζει οτι το χρημα ειναι μαυρο πλέον.. .αλλα και τα μαυρα παλι στην αγορα πευτουν...για εμενα Χωρίς αξια μεγαλη αυτο που είπε.. ..

hippy είπε...

Καλημέρα

έψαξα αρκετά μήπως και βρω απάντηση στο ερώτημα:

"Αφού ο Τσίπρας έχει υπογράψει και γνωρίζει πως η συζήτηση για το χρέος θ΄ανοίξει τον Ιούλιο 2018 μετά την λήξη του μνημονίου γιατί πάει να σπάσει τα μούτρα του?"

Μια λογική απάντηση που πήρα ήταν πως "χτυπάει το σαμάρι για ν΄ακούσει ο γάιδαρος". Στην πραγματικότητα δηλαδή σκοπεύει όχι στο μεγάλο το διακρατικό αλλά στο πρόσφατο που πήρε το καλοκαίρι 2015 ο συριζα από τον ESM. Από τα πρώτα 23 δις τα 10 δις πρέπει να πληρωθούν σε τρεις δόσεις -των 3, 4 και 3δις έκαστη- τον φλεβάρη του 2017 τον αύγουστο του 2017 και τον φλεβάρη του 2018 αντίστοιχα. Ταυτόχρονα το 2017 πέφτουν και άλλα 7δις της ΕΚΤ που πρέπει να αποπληρωθούν. Είναι από αυτά που αγόρασε κοψοχρονιά και με πολύ καλά επιτόκια (5,9%), αλλά επιμένει να τα εισπράττει στο ακέραιο και μετά ΑΝ είμαστε καλά παιδιά να μας επιστρέφει τη διαφορά (όπως γλαφυρά επισημαίνει ο μοναδικός κ. Στασινός)

http://www.techiechan.com/?p=2560

Αυτή η εξήγηση σε μένα μοιάζει λογική. Καθώς αυτή η τεράστια υποχρέωση (που μάλλον έβαλε ο ESM για εκβιασμό και 4ο μνημόνιο) απομακρύνει τον Τσίπρα από την έξοδο στις αγορές. Που (δικαίως) πιστεύει πως είναι η μοναδική του δυνατότητα μήπως και γυρίσει το παιχνίδι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρα τι;hippy;

michele είπε...

Ειναι μια ορθολογικη απαντηση αυτη Hippy και εχει να κανει με συγκεκριμενα νουμερα.

Εγω χτες ανεβασα εδω επιγραμματικα το πλανο που υπογραφηκε στο Eurogroup σε βραχυπροθεσμο-μεσοπροθεσμο-μακροπροθεσμο οριζοντα.
Ειναι σαφες και βασιζεται στην εφαρμογη των ορων του 3ου μνημονιου.

Απο κει και περα το θεμα μπηκε για να πωληθει ΠΑΛΙ σανος και να γινεται κουβεντα εντυπωσεων ( ηδη χτες ο Σουλτς αρνηθηκε οτι αναφερθηκε στο χρεος ,οπως ηθελα να μας "περααασουν" οι κυβερνητικοι.

Διοτι το ΑΦΗΓΗΜΑ πρεπει να εχει δρακο για παν ενδεχομενο που θα στριμωχτουμε ( ηδη ειμαστε στριμωγμενοι με πολλα) ως κυβέρνηση.

michele είπε...

Εξαιρετος στις αναλυσεις του ο αριστερος κυριος Στασινος.Τον παρακολουθω ανελλιπως. Οσο και αν -λιγοτερο απο πολλους αλλους βεβαια- "εξαπατηθηκε" και αυτος για ..λιγο.

JimMarkus είπε...

Γιατί σε στενοχωρώ ArtAxia; ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του, δεν υπάρχει καμία στενοχώρια...
Σήμερα παρεπιμπτόντως ο γέρο Στασινόπουλος μου δίνει λεφτά και με την μαμά εταιρεία. Το θέμα τώρα είναι 1,51 ή 1,57 ; έχει και μία μικρή πιθανότητα για 1,71 αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο....

JimMarkus είπε...

έχω στα υπόψιν μου και την ανάλυση του οικοδεσπότη μας... αλλά προτιμώ να λειτουργώ εν αρμονία καθώς οι αριθμοί σε συνδυασμό με τα σχήματα είναι κάτι στο οποίο έχω νιώθω καλά ως πολ.μηχανικός

Deltas είπε...

To 72% της ΕΛΚΑ ανηκει στην ΧΑΛΚΟΡ ,μηπως γνωριζει κανεις γιατι αυτο δεν φαινεται στο ταμπλο;

ArTaXiA είπε...

JimMarkus, σου εύχομαι πάντοτε τα πονταρίσματά σου να βγαίνουν. Όμως, σε αντίθεση με το έργο ενός μηχανικού, η κίνηση των αγορών δεν είναι μετρήσιμη. Αν π.χ. γνωρίζω το βάρος ενός κτιρίου, μπορώ να υπολογίσω τη διατομή των δοκών του φέροντα σκελετού και το ανάποδο. Αν μου δείξεις μια κολώνα, μπορώ να σου υπολογίσω, τι βάρος ήθελε ο μηχανικός η κολώνα αυτή να σηκώσει.

Στις αγορές δυστυχώς, εαν σου δείξω μια τιμή, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να μπορέσεις να μου υπολογίσεις, τι προεξοφλεί η αγορά με την τιμή αυτή, ούτε κοιτώντας ένα γράφημα να προεκτείνεις την αριθμοσειρά στο μέλλον.

Γιατί στη μεν επιστήμη σου, κουμάντο κάνουν οι αριθμοί, ενώ στη δική μας, κάτι τύποι άστατοι και συχνά αλλοπρόσαλοι, που ούτε οι ίδιοι δε γνωρίζουν πως σκέφτονται, ή εάν είναι ικανοί να σκεφτούν.

JimMarkus είπε...

σε αυχαριστώ για την συμβουλή artaxia αλλά δεν εννοούσα ποτέ ότι μπορώ να γίνω προφήτης, υπάρχουν όμως κάποια εργαλεία που μπορεί να σε βοηθήσουν

Andreas D. είπε...

Η κόρη του Τέρενς Κουίκ εξομολογείται: Βλέπω πολύ συχνά τον Αλέξη Τσίπρα στα όνειρά μου

Οι συνταξιούχοι εξομολογούνται: Εμείς τον βλέπουμε κάθε βράδυ !!

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...


Η αλήθεια είναι ότι οι βραδινές ειδήσεις ΜΜΕ είναι χειρότερες κι από ταινία τρόμου Αντρέα.

Δεν ξέρω εάν διαβάσατε τον Τέκι. Εχει βρει και ποστάρει τις συνολικές υποχρεώσεις της χώρας ( αναλυτικά κάθε χρονιά προς κάθε δικαιούχο) από άρθρο της wall street journal

http://graphics.wsj.com/greece-debt-timeline/

Εξαιρετικό εργαλείο...για το αρχείο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σωκράτης Βαρδακης...Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.. ...Grexit και εκλογές αν δεν βρεθει λύση στο χρέος εντος του 16....Αρχισαν τα οργανα λεω εγω.

hippy είπε...

Ο Βαρδάκης λογικά θα ήθελε να ξαναβγεί βουλευτής και μάλλον πιστεύει πως μ΄ενα συριζαικό ποσοστό 25% θα τα καταφέρει. Θα είναι αντιπολίτευση, θα λέει ότι θέλει ν΄ακούσουν τα βόδια και θα εισπράττει χειροκρότημα αντί για γιουχάισμα τώρα.

Ο Τσίπρας λογικά θα ήθελε να ξαναβγεί πρωθυπουργός και γνωρίζει πως μ΄ενα συριζαικό ποσοστό 25% ΔΕΝ θα τα ξανακαταφέρει ΠΟΤΕ. Το επόμενο ποσοστό θα είναι 12% και μετά 4%.

Έχει περάσει τα απίστευτα νομοσχέδια από την βουλή χωρίς ν΄ανοίξει ρουθούνι. Ούτε στο κόμμα, ούτε στον κοινοβουλευτικό συνασπισμό αλλά ουσιαστικά ούτε και στον κόσμο που υπομένουν γαιδουρινά (οι ανόητοι).

Ειλικρινά ΟΠΛΑ δεν βλέπω γιατί να κάνει εκλογές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εκλογές μπορει να κανει για πολλους λόγους.. .πρώτον.. ..να παρει το 18-20% δεύτερον .. .να πει το ποίημα στο λαο για τους κακους Γερμανούς.. .τριτον να εκβιασει κατάστασεις...Εντος και εκτός.. .να κα ει ηρωικη έξοδο.. .και φυσικα αλλη αντιπολίτευση κανεις με 18% και αλλη με 12%....το σιγουρο ει αι οτι ο κουλης θα περασει άσχημα με Συριζα αντιπολίτευση κοντα στο 20%....

michele είπε...

Oντως εξαιρετικο ,εχω ενα παρομοιο στο αρχειο μου δεν θυμαμαι απο που.
Τωρα οι σχολες σκεψης ( λεμε τωρα ) μεσα στο Συριζα ειναι δυο:

Η πιστευουμε στην αντιστροφη και το παλευουμε με ρισκο περαιτερω συρρικνωσης
η
κανουμε ηρωικη εξοδο αφηγηματικου χαρακτηρα ( οι κακοι οι ξενοι,δεν μας δινουν το χρεος κλπ) προκειμενουν να κρατησουμε αξιοπρεπες ποσοστο την επομενη μερα.

Βασει των σοβαρων ερευνων που παρακολουθω το πιο ΘΕΤΙΚΟ πραγμα της κυβερνησης συμφωνα με τις απαντησεις των ερωτωμενων ειναι
οτι οι ΑΛΛΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ δεν τα εκαναν καλα και ησαν διαπλεκομενοι.

michele είπε...

Το προβλημα της χωρας ειναι,οτι επειδη ειναι πληγωμενο θηριο, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εκτρεπεται και σε αλλα θεσμικα -σοβαρα θεματα της πολιτικης ζωης.Δικαιοσυνη-παιδεια-εξωτερικη πολιτικη κλπ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη βλεπω οτι κανουμε ίδια εκτίμηση.. .οπότε μάλλον θα εχουμε εξελίξεις σύντομα..

michele είπε...

Ναι περιπου την ιδια εχουμε.. παντως η ..απραξια στο χρηματιστηριο υποδηλωνει την στασιμοτητα που υπαρχει

ο ομιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΑΝΕΜΟΣ κινειται με ιδαιτερα ενδιαφεροντα τεχνικα χαρακτηριστικα για τον Ανεμο που αν κουνηθει απο εδω παει 0,85 και κατοπιν 0,96

michele είπε...

Για να δουμε θα την κανει την κινηση ο δεικτης απο εδω;

michele είπε...

Πανω απο 2,77 ετοιμαζεται και η ΤΕΝΕΡΓ, αντε βρε ζαγαρι

μπαρμπαλιας είπε...

ζαγαρρρρρρρ
μλαρρρρρρρρ

makis είπε...

http://www.capital.gr/story/3164004/arnitiki-i-merkel-se-anoigma-suzitisis-gia-to-xreos
Καλησπέρα σε όλους.
Σας διαβάζω καθημερινά!

makis είπε...

Πως και έτσι. Αρνητική η Μέρκελ?
χαχα

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Πολύ ενδιαφέροντα σχόλια για ακόμα μία φορά.

Που είναι οι εποχές που μίλαγε ο Τσίπρας και έπεφτε κάθε μα κάθε φορά το ΧΑΑ.
Σήμερα μιλάει και μαζεύει τις απώλειες.

Η πατάτα πάντως είναι πιο καυτή από ποτέ! Από όλες τις απόψεις:
-Γεωπολιτικά
-Οικονομικά (συσσωρευμένη πίεση, υψηλή φορολογία, cc κα)
-Κοινωνικά (πλέον όλοι πληττονται, έχει κουραστεί ο κόσμος, έχει βαθύ το αίσθημα της απογοήτευσης κ.α. πολλά)

Και με δαύτους περνάει ακόμα πιο βαθιά η κρίση στους θεσμούς και άλλους τομείς της καθημερινότητας.

Ο μόνος λόγος για να έκανε εκλογές είναι να παραδώσει αυτή την πατάτα για να κάψει τον επόμενο. Με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις...αλλά δίνω λίγες πιθανότητες για να το κάνει τώρα άμεσα.

austin είπε...

Και εγώ ερωτώ λοιπόν (σαν τον αδαή), αφού όπως επισήμανε ο Hippy σε ειδησεογραφικό επίπεδο, μόνο καλά δεν είμαστε. Θετική είδηση μπορεί κανείς να εκλάβει, αν έχει πολύ φαντασία και είναι πολύ αισιόδοξος εκ φύσεως, μόνο τι είπε ο Ντράγκι για εμάς χθες και για το χρέος.

Κατά τα άλλα, κάτι πολύ καλό δεν διακρίνω εγώ προσωπικά. Αν δεχτούμε ότι στο άμεσο μέλλον δεν υπάρχουν εκλογές (κάτσε να γίνει ο ανασχηματισμός και βλέπουμε μετά), τότε, το ΧΑΑ τι προεξοφλεί και από την Παρασκευή που περιμέναμε την moodys ανεβαίνει...?

Γιατί πάλι ως παρατηρητής αν βγει κάποιος από έξω έχουμε και λέμε:
-Οι επενδυτές περίμεναν αναβάθμιση, κινήθηκαμε ανοδικά αλλά δεν ήρθε
-Οι δημοσιογράφοι θέλοντας να δικαιολογήσουν την άνοδο, λένε ότι μάλλον είναι κάποια υπόσχεση για το χρέος. Αλλά ούτε αυτή ήρθε από κάπου
-Κάποιοι άλλοι είπαν "έρχεται ο Ομπάμα", αλλά ο ομπάμα έρχεται για σουλάτσο, αφού δεν θα είναι ποια πρόεδρος.
-Τώρα κάποιοι για να δικαιολογήσουν το πάνω, λένε εκλογές.

Καμία ιδέα κανείς τι προεξοφλεί? Όχι τίποτα άλλο, έχω μείνει εκτός αγοράς (από επιλογή) και αναρωτιέμαι αν δεν βλέπω κάτι που βλέπουν όλοι αυτοί που ανεβάζουν το ΧΑΑ.

paolostar είπε...

Άποψή μου austin την οποία εξέφρασα και την περασμένη εβδομάδα για την άνοδο(δειλά δειλά και σε πολύ επιλεγμένα χαρτιά) είναι ότι αρχίζουν οι ξένοι και βλέπουν οτι τα ψωμιά του πρώην καταληψια είναι πλέον λίγα και ΕΧΕΙ ήδη αρχίσει και μετράει αντίστροφα...θα τον τελειώσουν με την Β αξιολόγηση.Τώρα όσον αφορά τα κολπάκια του ανασχηματισμου αυτά μας τα είπαν και άλλοι (βλέπε ανδρέας) που την είχαν πιοοοο μεγάλη......

paolostar είπε...

Καλησπέρα σε όλους

michele είπε...

Αustin 20 ποντοι δεν ειναι ανοδος, κινουνται καποιες μετοχες της πραγματικης οικονομιας που εχουν μεμονωμενο ενδιαφερον σε συγκεκριμενους κλαδους ( τους εχουμε πει μην επαναλαμβανομεθα)

Οποτε το να προσπαθει καποιος να δικαιολογησει 20 ποντους ανοδο δεν ειναι και το καλυτερο.Τωρα αν μενει κανεις εξω, περιμενει την πτωση και ..υπομονη!

austin είπε...

20 πόντοι σε γενικό.Αν λίγο έπαιζαν οι τράπεζες είχαμε φύγει. Κάποιες μετοχές όμως που παίζουν...κάτι τους αρέσει.

Ίσως εν τέλει είναι και μία εκτόνωση των μετοχών που δεν τις πλήττει και τόσο αυτή η κατάσταση.

michele είπε...

Κλεισιμο μετριο,μια αλλη συνεδριαση διχως σκοπο. ο ομιλος Βιοχαλκο με τα ΕΛΚΑ του Jim πηγε καλά
πολυ καλος ο ΟΠΑΠ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Λύθηκε το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων...
Aρα εχουμε ελπιδες.....χαχα!

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Κυριε Μιχαλη το 6.12 ειναι τεχνικο σημειο για την Αραιγ?
Θα ηθελα πολυ και την συμβολη του κυριου Hippy για το αν ξερει πως περιμενουν το 9μηνο στην eurobank χρηματηστηριακη που απ'οτι εχω καταλαβει εχει διασυνδεσεις. Σας ευχαριστω πολυ.

michele είπε...

https://3.bp.blogspot.com/-gV1CuVmjd1g/V-m7KnVEoWI/AAAAAAAAWio/F2aKgU1m0vwIFFvxT4l8OTwxlB9cJJ9rACLcB/s1600/%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%2599%25CE%2593%2B27-9-2016.png

Εδω το γραφημα που αναρτησαμε στις 27/9 Music Charts to 6.12

ειναι η G .Εκτοτε εχει παει και πιο κατω ( χαμηλο 5.88) και επιστρεφει

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Σας ευχαριστω πολυ...Ελπιζω σε ενα καλο 3ο τριμηνο διαβαζοντας παλι την 6μηνιαια οικονομικη εκθεση της εταιριας που μιλα για τις προοπτικες. Αν το 3ο τριμηνο βγαλει καμια 50 εκ καθαρα κερδη μειον 23,7 (ζημιες 6μηνου) θα εχει 26,3 εκατ κερδη 9μηνου...υποθετικα παντα....Αν βγαλει 60 τοτε θα εχει 37,3 εκατ στο 9μηνο...Το θεμα ειναι θα τα βγαλει???? Εκει ειναι το στοιχημα......

6μηνιαια εκθεση:
"Παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου και ειδικότερα τους μήνες Μάιο και Ιούνιο η ζήτηση και οι ναύλοι ήταν κατώτεροι από τις αρχικές εκτιμήσεις, η επιβατική κίνηση Ιουλίου και Αυγούστου βελτιώθηκε σημαντικά, επίσης οι κρατήσεις για τους τελευταίους μήνες της καλοκαιρινής περιόδου δείχνουν ενθαρρυντικές και θα είναι σημαντικές στην διαμόρφωση του ετήσιου αποτελέσματος του Ομίλου."