Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


               
IΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

austin είπε...

Θα πρότεινα την μετά την συνεδρίαση ανάρτηση να την μετονομασίες από "ΧΑΑ μετά την συνεδρίαση" σε "ΧΑΧΑ μετά την συνεδρίαση"

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τα ξενοδοχεία δεν κοβουν αποδείξεις και τα τουριστικα καταλυματα σε μεγαλο βαθμό.. .Μαλιστα με μεθόδους βαρουφακη βρεικαν οτι δεν καιδεν....σπουδαία ανακάλυψη όπως αυτη της ΤΤΕ οτι τα εσοδα ηταν μειωμενα παρολη την αύξηση των τουριστών.. .Βαλτε και αλλους φόρους ...δεν φτάνουν.. .φπα 35% να μην κόβει κανένας .. .καλα κρασιά.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

ΟΠΛΑ δίνεις εξαιρετική πάσα για διατύπωση άποψης-ερμηνείας του φαινομένου πως γίνεται να "αυξήθηκαν οι αφίξεις σε λιμάνια κι αεροδρόμια αλλά μειώθηκαν οι τουριστικές εισπράξεις"

Τα ξενοδοχεία δεν κοβουν αποδείξεις και τα τουριστικα καταλυματα σε μεγαλο βαθμό...

Πάντα υπήρχε μαύρο αλλά η αριστερή ανοχή το γιγάντωσε.

Αν έχεις δίκιο (κι εγώ αυτό πιστεύω) είναι καλό νέο καθώς δεν θα λείψει το λίπος στην καθημερινότητα του λιανεμπορίου κι οι εργαζόμενοι θα διατηρήσουν τις θέσεις τους. Εννοείται ότι θα ήταν καλύτερα εάν οι φορείς έκαναν σωστά τη δουλειά τους και αυξάνονταν τα έσοδα απ΄την φοροδιαφυγή.

hippy είπε...

Επειδή το συζητούσαμε προχθές

+12,41% το 2ετές

(τώρα γιατί το λένε 2ετές, αφού όταν εκδόθηκε ήταν 3ετές ενώ λήγει σε 9 μήνες είναι ένα ερώτημα)

Σχετικά ασφαλής επιλογή. Λήγει τον Ιούλιο του 2017 ενώ το μνημόνιο ένα χρόνο μετά. Δεν φοβάται εκλογές καθώς όλα τα κόμματα είναι μνημονιακά και είναι σχετικά μικρή έκδοση (λίγο περισσότερο από 2 δις). Για μένα το best buy των ομολόγων.

Lorac είπε...

https://www.dei.gr/Documents2/DELTIA%20TYPOY/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F%20%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%2026102016.pdf

320εκ για το 24% οι κινέζοι τελικά. Δηλαδή μια αποτίμηση 1,3δις για την εταιρία που εμπεριέχεται στα 691 εκατ. κεφ/ση της δεη ,μετά μάλιστα απο το επικό ράλλυ απο τα 2,30 στα 3(σχεδόν)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτός είναι ικανός να μην κάνει ανασχηματισμο και να μας τρέχει στις κάλπες ...