Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΠΕ

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΛΠΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Απο τον Δεκέμβριο του 2015 η μετοχή κινείται στην κυρίαρχη ζώνη συναλλαγών LZ [4.15-3.41] με κάποιες εξόδους και επαναφορές ,κυρίως με τα χαμηλά του Φεβρουαρίου στα 2.74€.
Κατα την διάρκεια του τελευταίου διαστήματος,ο τίτλος εχει δημιουργήσει ενα ανοδικό τρίγωνο  E101-E102 και έχοντας διασπάσει το σύστημα των 2 κινητών 50 και 200 ημ ,ετοιμάζεται για την διαφυγή.

Σε τέτοια περίπτωση ,θα δοκιμαστεί εκ νέου η L με αρκετές πιθανότητες προσέγγισης και των τοπικών υψηλών στα 4.33€.
Σε ενδεχόμενο υπέρβασης και των 4.33 ,η D1 στα 4,67 θα ειναι η επόμενη αντίσταση.

Πολύ σημαντικό το γεγονός της επικείμενης διάσπασης του ακμο 200ημ απο τον αντίστοιχο 50 αρη ( golden cross),επίπεδο που πιθανόν να λειτουργήσει ως στήριξη σε περιπτωση υποχώρησης ειτε απο τα 3,95 ,ειτε απο τα υψηλότερα επίπεδα.
Παραμένει πάντως η γραμμή Ε102 ,γραμμή τάσης απο τα χαμηλά του Ιουνίου στα 3.13 ευρώ,σημαντική γραμμή στήριξης για τον τίτλο.
Μονο κάτω απ αυτην η κίνηση θα επεκταθεί προς τα 3,41 της Ζ,επιστρέφοντας στην συνηθισμένη διακύμανση των τελευταίων 10 μηνών.

68 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

...are picking a fight for someone else`s barn...some in the neighbour...και ο θεος βοηθός Καλημερα σε όλους.

JimMarkus είπε...

Three white soldiers θέλουμε στα ΕΛΠΕ σήμερα.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους και καλή εβδομάδα. Δυσκολο το βλεπω προς το παρoν Jim

michele είπε...

Παει για ..εξω και ο ΑΒΑΞ; ποιος ο λογος του 25%;

michele είπε...

Επέστρεψε κατω απο το 50 o PMI στην Ελλαδα, στο 52,4 αυτος της Ευρωζωνης

ArTaXiA είπε...

Καλημερίζω τους παίκτε. Είμαστε καλά, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. (Στις ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ)

michele είπε...

Aνακοινωνει τα αποτελεσματα 2015 ηΑΕΓΕΚ την ξαναβαζουμε μεσα 27/9
δεν ανακοινωνει εξαμηνο 2016 την ξαναβγαζουνε 3/10

Γελανε και τα τσιμεντα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ξυλο τρώνε τωρα οι συνταξιουχοι εξω απο το Μαξίμου.. .. Εγω πιστευω πως 300 ευρω τον μηνα ειναι μια δίκαιη σύνταξη. Οταν με καπιταλ κοντρολ πας και ξαναψηφιζεις ΣΥΡΙΖΑ και πολλά τους είναι.. .

JimMarkus είπε...

Καλημέρα σε όλους, συγνώμη για την αγένεια μου να μην σας καλημερίσω νωρίτερα...

ArTaXiA είπε...

Γεια σου JimMarkus. Καινούργιος;

michele είπε...

Xα,σιγα ρε συ Jim δεν τρεχει τιποτα, το θεμα ειναι οτι χωρις ογκο ανεβαινει λιγο το μαγαζί,με καποιες ενδιαφερουσες περιπτωσεις σημερα

ΑΒΑΞ-ΙΝΛΟΤ-ΟΠΑΠ

Λευτερης είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.

michele είπε...

Kαλημερα Λευτερη ! ( εχεις παρει το mail μου φανταζομαι :) )

JimMarkus είπε...

Καινούργιος είμαι στα σχόλια αλλά σας παρακολουθώ από τις αρχές του χρόνου φέτος.
Πολιτικός μηχανικός είμαι και εδώ μέσα μαθαίνω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Τώρα πως παραστράτησα στο ΧΑΑ, είναι μεγάλη ιστορία. Από τότε που ο ΓΑΠ μίλησε για δημοψήφισμα τσατίστηκα και πρωτοέφτιαξα ένα χαρτοφυλάκιο εξωστρεφών κυρίως εταιρειών. S&B, eurodrip (πάνε αυτές) Μετκα , Φφγκρπ, πλαστ. Κρήτης, mls, πλαίσιο, ΟΤΕ κλπ και σιγά σιγά άρχισα να κάνω διαχείριση θέσης.

michele είπε...

Οι μηχανικοι εχουν γενικα καλη αισθηση της αγορας απο την εμπειρια που εχω. Αλλωστε εχω και αρκετους φίλους( και κουμπαρο).Ελπιζω να βοηθαμε λιγακι :)

JimMarkus είπε...

Αυτό που σίγουρα λείπει από το ΧΑΑ είναι το money supply (MS), αλλά αυτό λείπει από όλη την ελληνική οικονομία και δεν βλέπω φως με αυτή την νοοτροπία. Δεν είναι μόνο οι κατσαπλιάδες σήμερα αυτούς τους βλέπω ως αποτέλεσμα μίας γενικότερης διάβρωσης η οποία αφοράει και τα άλλα κόμματα και την βάση που τα εκλέγει φυσικά.

Λευτερης είπε...

Μιχάλη καλημέρα και καλό μήνα. Ρίξε μια ματιά στην αλληλογραφία.

ArTaXiA είπε...

Καλωσήλθες Jim. Λύσε μου όμως μια απορία. Γιατί ένας μηχανικός, να επιλέγει να ασχολείται με κινητές αξίες, και όχι με την κτηματαγορά; Ειδικά σε περίοδο γενικευμένης πίεσης αξιών αυτής; Eίναι θέμα αξίας χαρτοφυλακίου, ή κάτι άλλο;

JimMarkus είπε...

Με βοηθάτε ιδιαίτερα σε τεχνικά θέματα τα οποία δεν θα μπορούσα να προσέξω, όπως και στο γεγονός ότι "ισορροπώ" καλύτερα με περισσότερες τεκμηριωμένες απόψεις. Πάντα στο τέλος η ευθύνη είναι αυτού ππυ παίρνει τις αποφάσεις, καιώς είναι ο απόλυτος ιδιοκτήτης τους.

JimMarkus είπε...

Artaxia καλή ερώτηση. Θα σου απαντήσω ότι από το 2011 και έπειτα αύξησα σταδιακά το ποσοστό της ακίνητης περιουσίας μου, αρχικά πιο πολύ ως διασπορά και εξασφάλιση από τον νομισματικό κίνδυνο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 όπου από το ενοίκιο της πρώτης κατοικίας πέρασα στην αγορά της χωρίς καν να βρω εγώ τον ιδιοκτήτη και να τον ρωτήσω αλλά βρίσκοντας με ο ίδιος. Η ειρωνία είναι ότι έως τότε με συνέφερε να είναι στο ενοίκιο διατηρώντας την αντίστοιχη θέση σε μετρητά ενώ τώρα με τα επιτόκια καταθέσεων (δεν μιλάμε για cc) δεν θα έβγαζα τα ενοίκιο και θα ανάλαβαν κεφάλαιο. Τελικά σε γενικές γραμμές ισχύει το "αγόρασε όταν κανείς δεν αγοράζει" και "το πούλα όταν όλοι σου ζητάνε να τους πουλήσεις". Ξέχασα να σας πω ότι το καλοκαίρι του 2007 πούλησα το μεγαλύτερο οικόπεδο της ακίνητης περιουσίας μου με τις τότε τιμές και με παρακαλούσαν να το κάνω πάτα πολλοί μεσίτες για πάνω από δύο χρόνια.

JimMarkus είπε...

*ανάλωνα κεφάλαιο...

ArTaXiA είπε...

JimMarkus διακρίνω πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.

JimMarkus είπε...

Artaxia θα προτιμούσα να είχα τη δυνατότητα να κάνω και κάτι απτό και δημιουργικό χωρίς φόβο στην χώρα μου.

ArTaXiA είπε...

Σε έναν τόπο όπου στο όνομα της Ευρώπης, παρεμποδίζεται ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες ελευθερίας της Ευρώπης, η ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων, μην περιμένεις προκοπή. Ο φόβος θα σκεπάσει τα πάντα.

michele είπε...

Το ειπα εγω οτι οι μηχανικοι ειναι καλη παστα χαχα. Art οντως ειναι μεγαλο προβλημα η ελευθερη διακινηση κεφαλαιων.
Στο ονομα Μπαρουφ βεβαια,οχι στο ονομα της Ευρωπης,να διευκρινιζουμε

austin είπε...

Καλημέρα στους επενδυτάς. Σήμερα νόμιζα ότι θα έχανα κάτι το φοβερό λόγω του τρελού ρεμπάουντ στην DB. Αλλά μπα...μια ραθυμία.

Πόσο μου αρέσει επίσης, να ακούω τον Αρταξία να μιλάει "διερευνητικά" ψάχνοντες υγιές δυνάμεις. Που να βρεθούν άλλωστε αυτές εύκολα. Βέβαια δεν κρύβω ότι απολαμβάνω όταν χώνεται και σφήνα να κράξει αυτά που δεν είναι ή δεν θεωρεί και τόσο υγιή...

Γειά σου Jim και από μένα. Καλωσήρθες. Διέλεξες την τέλεια περίοδο για ενασχόληση. Άντε να έχει ένα ακόμα κάπως κάτω και μετά, το κάτω τελειώνει. Τον φάγαμε τον γάιδαρο. Αργά ή πολύ αργά κάποια άνοδο θα δούμε. Μπορεί βέβαια να κρατήσει αυτή η στασιμότητα καιρό, αλλά και πάλι καλύτερα τα λεφτά σε σοβαρές μετοχές παρά εγλωβισμένα στις τράπεζες. Όσο για το δημιουργικό...Αυτό το τρώει η μαρμάγκα στην χώρα μας. Τουλάχιστον για την ώρα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

JimMarkus είπε...

Έχω αυτό τον στόχο -αν και δεν περνάει μόνο από το χέρι μου αλλά και από αυτό- να ζήσει το παιδί μου σε μία χώρα όπου η δημιουργικότητα ανταμείβεται.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν θες την γνωμη μου η αγορα ακινήτων ειναι οτι χειρότερο μπορείς να κανεις....επενδυεις σε ανυπαρκτη αγορά χωρις αγοραστές και μονο με πωλητες...με βαρια φορολογία και ειδικά αν θες να νοικιασεις τα ακινητα σου θα τα νοικιασεις πολυ δύσκολα σε τιμες πριν 25 χρόνων και δεν θα ξερεις αν θα παρεις ποτε το ενοικιο που εχεις συμφωνήσει.. .για αύξηση μην το συζητας μιας και οποιος μπει μεσα στο ακινητο σου θα πληρωνει τα ιδια μια ζωή μιας και θα φοβασαι να ζητησεις αύξηση.. ..και μην μου πει κάποιος για συμβόλαια μιας και αυτα ειναι κουρελοχαρτα... αν εχεις χρημα κρατησε το καπου με ασφάλεια (ξενη τραπεζα...η καλες μετοχες)η κανε μια δουλειά καλη στον Τουρισμό να βγαλεις χρημα Καλό.. .

Λευτερης είπε...

Πιστεύω πως κάποιος που βρίσκεται με ακίνητα, μπορεί τώρα και για λίγα χρόνια ακόμη, να στενάζει κάτω από βαριά φορολογία, αλλά σε βάθος δεκαετίας θα αμείβεται πλουσιοπάροχα.
Στηρίζω αυτή τη σκέψη λαμβάνοντας υπ όψιν μου την προσφορά και την ζήτηση.
Η προσφορά είναι αυτή που είναι και σε στάσιμο νούμερο. Η ζήτηση όμως ανεβαίνοντας αρχίζει να ξεπερνά την προσφορά.
Ένας άλλος παράγοντας είναι πως η μεγάλη διασπορά ακινήτων σε πολλούς, αρχίζει και μαζεύει σε χέρια λίγων. ¨όλα τα παραπάνω θα δημιουργήσουν ελκυστικά έως και υπέρογκα ενοίκια και βέβαια μεγάλες ακίνητες αξίες.

JimMarkus είπε...

Εν πολλοίς οι τιμές έχουν ενσωματώσει την υπερφορολόγηση Οπλαρχηγέ. Ιδιώς σε τουριστικές περιοχές που έχουν ένα στόρυ για τα επόμενα χρόνια. Ζω στο Ρέθυμνο και σας γράφω τώρα από την ηλιόλουστη παραλία του. Την μεγαλύτερη σε μήκος αστική παραλία στην Ελλάδα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τα φιλετα θα ειναι παντα φιλετα...η περιουσία του κόσμου του φτωχου θα εξαερωθει σε τιμές πολυ κατω απο οτι ειναι σήμερα.. .

ArTaXiA είπε...

Φίλοι μου.

Καταρχάς, το να κατηγορεί κανείς τον Βαρουφάκη για 16 μήνες Capital Controls, είναι σαν να κατηγορεί τους Οθωμανούς για το δημόσιο χρέος. Η Ευρώπη, τρόϊκα, κουαρτέτο, θεσμοί, ή τα πα...ρια του Καράμπελα θα έπρεπε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να διασφαλίσουν πως σε μια χώρα μέλος εφαρμόζονται οι συνθήκες. Αν δεν έχεις ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων, τότε δεν λογίζεσαι μέλος κι αυτό να το μάθουν κι οι δήθεν Ευρωπαϊστές (θου Κύριε).

Κατά δεύτερον, και το έχω ξαναματαγράψει, το ακίνητο αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κανείς για να εξασφαλίσει τη σύνταξή του, τα παιδιά του, ή τη γκόμενά του. Χρήματα νόμιμα, χωρίς τερτίπιτα, αν δεν σε πληρώνουν, διαταγή απόδοσης μισθίου σε 15 ημέρες, επαγγελματικές μισθώσεις 3 ετών πλέον, και τιμές Αφρικής. Στα χρήματα που αγοράζεις 80 τ.μ στο Παρίσι, στην Αθήνα παίρνεις βίλα στο Καβούρι με οικόπεδο μπροστά στη θάλασσα. Δεν υπάρχουν αυτά.

Τα ενοίκια έχουν αρχίσει να αυξάνονται, και όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο δεν έχουν βγει στην πιάτσα τελευταία κι έχουν μείνει σε τιμές 2012.

Επίσης, η εκμετάλλευση ακινήτων είναι ίσως η μοναδική ενασχόληση, όπου το ελληνικό δημόσιο δεν σου ζητά ΟΑΕΕ. Αυτά!

JimMarkus είπε...

1 τμχ στα 2,40 στην φλεξοπακ! Χαχαχα η αγορά δεν παίζεται....

JimMarkus είπε...

Artaxia συμφωνώ μαζί σου. Επίσης να προσθέσω ότι με την λήξη του συμβολαίου μίσθωσης μπορείς να ζητήσεις απόδοση μισθίου δικαστικά (μέσα σε 5-6 μήνες δικάσιμος) αν κρίνεις ότι το ενοίκιο είναι υπερβολικά χαμηλό.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω απο την εμπειρία μου ξερω οτι απο το 2010 και μετα 8 στους 10 σου τρωνε ενοικια ρεύματα και εχουν καθε φορα που βαζεις νεους μεσα ολο απαιτήσεις.. .μιλαω εκ πειρας...αυτα με τα δικαστηρια ειναι ιστοριες με αγριους...και ποτε δεν εχω μπει στην διαδικασία καθε φορα που μου τρώνε 2 η 3 ενοικια να πηγαινω δικαστικως...θεωρητικά ειναι όπως τα λέτε αλλα στην πράξη ειναι αλλιώς.. .

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ δεν είναι η ώρα, αλλά θα σου πω πως η ποιότητα του μισθωτή είναι ευθέως ανάλογη της ποιότητας του ακινήτου.

Εάν νοικιάζει κανείς χρέπια, σε υποβαθμισμένες περιοχές, ή παραμελημένα ακίνητα, θα έχει να αντιμετωπίσει κακούς μισθωτές.

Αντιθέτως, ένα προσεγμένο ακίνητο, σε καλή περιοχή, με το ανάλογο μίσθωμα, φέρνει τον αντίστοιχο συμβαλλόμενο.

Είναι όπως τα αυτοκίνητα. Αν έχεις αγγελία πως πουλάς κανένα ΚΙΑ του 2000 θα σου τηλεφωνήσουν εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, από το να πουλάς μια Cayman του 2010.

JimMarkus είπε...

Όσο μιλάμε ο μυτίλος κινείται προς τον στόχο. Το θέμα είναι που είναι αυτός; Στο 4,38 ή στο 4,61; ή κάπου ενδιάμεσα; ή θα τα βροντήξει να πάμε κουβά βραχυπρόθεσμα;

austin είπε...

Εγώ σε ένα διαφωνώ μόνο με τον Αρταξία.

Ότι και αν κάνει ο ένας συμβαλλόμενος αν ο αντισυμβαλλόμενος είναι εντελώς μαλάκας, τότε..."what to do"? Και αναφέρομαι προφανώς στα cc. Σου είπαν μία φορά, σου είπαν δεύτερη αυτό που έχουν να σου πουν οι ευρωπαίοι. Εσύ εκεί κολλημένος ούτε να είσαι στο ευρώ ήθελες, ούτε να είσαι εκτός ευρώ ήθελες.

Στην ζωή μου μέχρι τώρα ξέρω ότι αν δεν ξέρεις τι θέλεις και είσαι με το ένα ποδί εδώ και με το άλλο πολύ παραπέρα και αμφιταλαντεύεσαι, στο τέλος θα έρθει η χειρότερη δυνατή λύση για σένα. Αν βάλεις στη εξίσωση της δική μας που παίζονται λεφτά και συμφέροντα, κλάφτα χαράλαμπε.

Μετά τα cc θα έρθει και καμιά νέα γκρίζα ζώνη...έτσι επειδή μπορούν και χέστηκαν για την χώρα μας και το λαό της. Άλλωστε το είχε πει η Μέρκελ, όποιος έλληνας θέλει να βρει δουλειά μπορεί να μεταναστεύσει εκεί.

Σα να σου λέει, εκεί τον χώρο θα τον έχουμε για τις διακοπές μας, γιατί μόνο αυτό μπορεί να προσφέρει. Νομίζω ότι οι περισσότεροι στον μικρόκοσμο τους κάνουν αυτό που έχει γίνει με την χώρα μας. Εκμεταλεύονται τον "αδύναμο" για να κερδίσουν οι ίδιοι. Και μην βγει να μου πει κανείς ότι αν ξέρεις ότι ο πωλητής καταστρέφεται, και τον πνίγουν τα χρέη θα πάει να αγοράσει το αυτοκίνητο του με premium κιόλας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ολοι ειναι πρώτης Τάξεως νοματεοι...εχουν ακριβα γουστα ...και οπως λεει και ο λαος τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξειους Κ......αλλα οταν ανακαλυπτεις ποιους βαζεις μεσα ειναι αργά. Εγω μιλαω εκ πειρας... Στην θεωρία ακουω πολλά .. αλλα οταν μιλαω για λευτα εγω φερνω τουμπα και καθηγητη οικονομικών.. δεν παει να λεει αυτός.. .εγω ξερω οτι ενα και ενα κανουν δύο. Καλο μεσημέρι σε ολους παω για ουζα.

ArTaXiA είπε...

Δηλαδή Οπλαρχηγέ, εγώ δεν μιλαω εκ πείρας; Τι μου λες τώρα;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξ..εσυ πευτεις σε μεταξωτους πελάτες και εγω στα χρεπια...παιζει και αυτο φίλε..

ArTaXiA είπε...

Μην το ευτελίζεις, δεν εννοούσα αυτό. Ίσως είμαι περισσότερο εκλεκτικός, προκειμένου να μην πέφτω σε κακοτοπιές. Τέλος πάντων, άντε στη λιακάδα κι εμείς εδώ είμαστε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ε πάω.. αλλα με αφηνεις να αγιασω..;χαχα καλό απόγευμα φιλε.

Λευτερης είπε...

Ελέγχοντας το ΑΦΜ του υποψήφιου ενοικιαστή πορεύεσαι. Πολύ απλό, φτάνει να έχεις άκρη και άκρες στην μπανανία άλλο τίποτα.

JimMarkus είπε...

Από τα 8 το 1 εκατομμύριο το έχει κάνει ο μυτίλος σήμερα.

michele είπε...

Oρθη-ορθοτατη παρατηρηση οτι στο μεγαλυτερο μερος των περιπτωσεων η ποιοτητα του ακινητου /αυτοκινητου συναδει με τον αντισυμβαλλομενο.

Τα περι cc και Βαρουφακη δεν τα σχολιαζω :)

Τελικα θα μου πεις καποιος εκεινο το απιστευτο μουλαρι ο ΑΒΑΞ, που ειχαμε γεμισει απο λατρεις του πριν 2 χρονια πως και παει ετσι σημερα;
αληθεια ρωτω

michele είπε...

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/09/blog-post_6.html#more

Εδω ο ΜΥΤΙΛΟΣ στις 6/9. Δεν μπορουσε παρα να γινει με καλο ογκο η εκτιναξη.Βεβαια αφησε μια γκαπαρα απο τις λιγες

Το ρεκορ της χρονιας το ΑΡΝΗΤΙΚΟ ειναι 12,5 εκ τζιρος. Με το ρυθμο που παμε το παλευουμε σημερα

johnflas είπε...

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
για τον Αβακα τα αποτελέσματα 6μηνου δείχνουν turn around από ζημιές σε κέρδη ... παρά την επενδυσάρα στην τρπεζάρα
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1453638/kerdh-kai-afxhsh-tziroy-sto-examhno-gia-jp-avax.html

michele είπε...

Aρκει ομως αυτο John για το σημερινο 26% που βεβαια ηδη ειχε δειξει μια καλη συμπεριφορα που ειχα διακρινει;
Το γεγονος οτι δεν τον αναρτησα οφειλεται στην "εμπαθεια" που τρεφω για το χαρτι αυτο, ξερω δεν ειναι σωστο
αλλα ολοι εχουν τις αδυναμιες τους χαχα

ArTaXiA είπε...

Mic, τον ΑΒΑΚΑ τον έγραψε ο Χαμαιλέοντας σήμερα. Είχε μια θυγατρική στα Εμιράτα που μόνο ζημιές -λέει- έφερνε στον όμιλο. Και την έδωκε για 1$. Οπότε θα γυρίσει σε κερδοφορία το χαρτί το απίθανο. Βέβαια αυτό έγινε στις 30/6, αλλά επειδή η αγορά διαβάζει μόνο ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ, αντιδρά σήμερα.

austin είπε...

χαχαχαχα Αρταξία.

Και όπως έλεγα χθες σε σχόλιο, είναι σημαντικό να έχουμε ένα σκοπό, μία κατεύθυνση. Ε εδώ και δύο μήνες είναι αν θα σπάσουμε το ρεκορ απαξιωτικού τζίρου. Κάτι και είναι και αυτό, έχουμε κάτι να συγκριθούμε. χαχα

michele είπε...

Βασει παντως ενος λεχθεντος ( σωστου) δικου σου artaxia για την γενικοτερη πορεια της αγορας [ ε αν παιξει κι ο ΑΒΑΚΑΣ στα ψηλα,καιρος ειναι να φευγουμε]
μηπως πρεπει να το δουμε αναποδα.
Οτι αφου ξυπναει ο πεθαμενος ,μηπως ...χαχαχ

johnflas είπε...

κ την παρασκευή Μic to χαρτί έκανε +10%
δουλειές παίρνει κ Ελλάδα κ στο εξωτερικό
μερίσμτα από Αττική κ Εθνικές Οδούς βάζει ταμείο...
το μετρό στον Πειραιά το προχωράει
μια ωραία επενδυσούλα στη Κύπρο την τρέχει μαρίνα με βιλίτσες
Το μπομπολέικο δηλαδή είναι καλύτερο μαγαζί ????

michele είπε...

Εσυ παντως εμαθα, εισαι αναγνωστης accanito του Χαμαιλεοντα και του Εκη του συνονοματου μου.Καλο ειναι αυτο.

ArTaXiA είπε...

Όχι, είναι θέμα Χαμαιλέοντα αυτό. Και ταύτων λεχθέντων, να σας παρουσιάσω τη νέα μορφή του ιστολογίου ενός πολύ καλού και καταρτισμένου φίλου και επαγγελματία, που επιτέλους έπιασε τον παλμό της αγοράς.

http://vasilismarkakis.blogspot.com/

Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει πολύ καλά και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο του γαστρονομικό εγχείρημα.

michele είπε...

John με ΚΑΘΑΡΟ δανεισμο 522 εκ δεν με εμπνεει παρα το γεγονος οτι αυτα που αναφερεις ειναι αληθή.

Το μπομπολεικο που παιρνει ευκολα δανειακι,ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ο μεγαλομετοχος στην Κυπρο και πολλα αλλα ,μας δειχνει το ταμπλο οτι ειναι καλυτερο μαγαζι

michele είπε...

Πανω που μιλαγαμε για εμπαθεια artaxia ..

ArTaXiA είπε...

Πες με κι εμπαθή τώρα.. Αυτό ν' ακούσω!

johnflas είπε...

ετσι είναι Μic
o δράκος στο παραμύθι του Αβακα είναι ο μεγάλος δανεισμός
γι αυτό κ αποτιμάται στα 33 εκ χρημ/κα
από την άλλη ενας 3σμος της κεφ/σης ειναι πιο εφικτός εδώ παρά στο μπομπολέικο

michele είπε...

Exεις τα ιδια αισθηματα που εχω εγω για τον Παζόπουλο,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε

michele είπε...

Ναι John οντως απ αυτην αποψη εχεις δικιο,αλλα δεν επιτρεπεται και τετοια χρηματιστηριακη συμπεριφορα ( ειχε φτασει στα 15,5 εκ η κεφαλαιοποιηση του τον Φεβρουαριο)

austin είπε...

Μιχάλη αφού δουλειά δεν έχουμε και κοντεύουμε να το ρίξουμε το πλέξιμο... Δεν βάζεις έτσι για πλάκα μία δημοσκόπηση τι πιστεύουν οι αναγνώστες τι θα κάνει η αγορά? Για να έχει και ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έλεγα να μπει και ο χρόνος, όχι μονο ένα πάνω κάτω.

Για παράδειγμα θα πέσει μετά από τρεις μήνες. ή θα ανέβει μετά από 1 μήνα. Σου βάζω δύσκολα μήπως? χεχε

michele είπε...

Οχι,εχω σκεφτει να κανω μια δημοσκοπηση,αλλα ψαχνω το ερωτημα.
Και αυτο γιατι,η αγορα καλως η κακως αυτες τις εποχες ειναι ΠΟΛΥ συνδεδεμενη με τα πολιτικα πραγματα,ελληνικα και ευρωπαικα

JimMarkus είπε...

Πάει να χαλάσει ένα ωραίο marubozu ο Βαγγέλας στο τέλος.

austin είπε...

Πρώτος στόχος επετεύχθει. Ξεπεράσαμε τον τζίρο 12,5 που ήταν το ρεκόρ...

Δεύτερος στόχος: Πόση ώρα θα γράφουν ίδια τιμή στο ταμπλό ο ΟΤΕ και ο ΟΠΑΠ. χαχα

michele είπε...

Ενταξει Jim και 4,31 να κλεισει που δειχνει τωρα,καλα ειναι.Οντως το αρνητικο το γλυτωσαμε

michele είπε...

4.30 τελικα ο βαγγελας ΑΒΑΞ-ΙΝΛΟΤ ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΟΠΑΠ καλοι
και με μικρο σχετικα ογκο καλοι ΑΝΕΜΟΣ-ΧΑΚΟΡ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΕΧΑΕ

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση :)