Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Στο επίκεντρο πάλι ο ΔΤΡ ,ο οποίος για 4η φορά προσέγγισε το επίπεδο που καθορίζει η Μ1 ( 612 μον) απ οπου και παρά το χαμηλό των 604,86 μον ,αντέδρασε με ιδιαίτερη δυναμική.
Σε δυο συνεδριάσεις :
1) Υπερέβη τη ζώνη Ζ (634-647)
2)Εκλεισε πάνω απο την κατερχόμενη περιοριστική G,προδιαθέτοντας για ανοδική διαφυγή
3) Διεσπασε ανοδικα και τον εκμο 30 ημ.
Τούτων δοθέντων η Μ στις 672 μον καθίσταται καθοριστική ,οριοθετώντας και τη ζώνη συναλλαγών Μ-Μ1 ,που αποτελεί κομμάτι ενος ευρύτερου τοπικού πυθμένα.
Με επικυρωμένη ανοδική διάσπαση της( θα απαιτήσει αύξηση του όγκου συναλλαγών και καλά νέα για τον κλάδο)το επόμενο επίπεδο αντίστασης αποτελείται:
1) απο το 50% της διορθωσης fibo στις 684 μον
2) απο το τοπικο υψηλό Κ3 στις 687 μον.
Υπέρβαση και αυτού του επιπέδου θα ενεργοποιήσει τον διπλό πυθμένα με στόχο τις 760 μον περίπου στα υψηλά της 1/9 και πάνω απο την σημαντική Κ1 στις 738 μον.
Η Μ και η Κ3 θα μπορούσαν να αποτελέσουν ισχυρές αντιστάσεις με το ενδεχόμενο υποχώρησης  εντος της ζωνης  Μ-Μ1 για μια ακόμη φορά με την Μ1 να αποτελει πολύ ισχυρή στήριξη.

59 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. .Ακουω πολλές φορες στην τηλεόραση για τους συνταξιουχους που εχουν πληρωσει εισφορες για την συνταξη τους και παίρνουν ταχα λιγοτερα πίσω οταν παρουν την συνταξη τους....Για να κανουμε εναν.πρόχειρο υπολογισμό για τον ΟΑΕ πχ......Αρχη ασφαλιστικου βίου ας πούμε 28 ετων για 37 συνεχομενα έτη φτανουμε στην ηλικια 65 ετων ....δηλ 444 μήνες επι 350 εωρω τον μηνα 155.000 περιπου εισφορες.με σύνταξη περίπου 900 ευρω τον μήνα και χωρις να υπολογιζω ιατρικες δαπάνες του ασφαλισμενου...γενες...και διαφορες παροχες...σε 14 χρονια εχεις πατσισει...αυτα που εχεις δώσει.. .αν δεν εχεις συνεχόμενα έτη ασφάλισης και εχεις.συνολικα π.χ. 20 Χρόνια και παρεις συνταξη στα 67 εστω και 500 ευρω τον μηνα ..εκει το συστημα μπαινει μεσα με τα μπουνια...εκτος αν ο συνταξιουχος αφησει χρόνους πριν πολυ νωρίτερα απο τα 80 του χρονια και δεν εχει και συνδυκαιουχο..χηρα ..ορφανα κ.τ.λ...Αυτα ετσι χοντρα χοντρα γιατι βαρεθηκα να ακουω για τους συνταξιουχους που φωναζουν που ειναι τα λευτα μας.

kostas είπε...

σωστος αλλα φαντασου οτι και απο αυτα τα λιγα λεφτα χαθηκαν και σε ομολογα και μετοχες τα μισα

ArTaXiA είπε...

Bonjour

Οπλαρχηγέ μ' αρέσεις. Αυτό που δεν μου αρέσει όμως είναι οι υπολογισμοί σου.

Γι αυτό θα τους ξανακάνουμε:

Πρώτη ασφαλισιμότητα στα 25.
Σύνταξη στα 65.

40 έτη εισφορών. Μέση μηνιαία εισφορά κλάδου σύνταξης 305€.

ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥ 5%, ένα τίμιο επιτόκιο δεδομένων των συνθηκών και των επιτοκίων που μπορεί να λάβει ένας επενδυτής.

Μελοντική αξία εισφορών στη θεμελίωση της σύνταξης:

€454,540

Μήπως τελικώς έχουν δίκιο Οπλαρχηγέ;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποσο ειπες επιτοκιο;ποτε πριν 20 χρονια; και πριν ποιος πλήρωνε τεβε;κατι ποσα της πλακας πλήρωναν οι δε αγρότες μηδέν και στο δημόσιο ηταν και ειναι Γιαννης πινει Γιαννης κερναει...βαλτα κατω και θα δεις πως υπερκαλυπτουν την υπεραξια που εχουν αν εχουν αυτοι ποι ειναι ΟΑΕΕ.μην βαλω και τα εφαπαξ...εκει να δεις ανταποδοτικοτητα...

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ το δεκαετές σήμερα 8.5%. Εταιρικά ομόλογα από 5% και πάνω. Δεν εξετάζω τις ατυχείς επιλογές του ΟΑΕΕ, αυτές αφορούν τους εισαγγελείς. Απλώς, σου τονίζω πως τα χρήματα των ασφαλισμένων δεν πάνε σε έναν κουβά. Υποτίθεται επενδύονται, γι αυτό και ονομάζεται ΤΑΜΕΙΟ. Σου αφαίρεσα τις εισφορές υγείας, και υπολόγισα τις καθαρές εισφορές για σύνταξη. Αλλά κι άλλιώς να το πάρεις. Οι συνταξιούχοι που εξίστανται σήμερα πλήρωναν εισφορές και πριν 20 χρόνια. Τότε το επιτόκιο ήταν 20%. Θα παριστάνω πως δεν το βλέπω, για να να ισχυροποιηθεί το επιχείρημά σου;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξ..στο ΟΓΑ δεν πλήρωναν και παιρνουν σύνταξη.. .οσοι πληρώνουν εδω και 20 Χρόνια πληρωνουν ενα ποσο απο 600-1000 τον χρονο..πως να βγει το σύστημα περα;...Για τους δημόσιους που βγαζω σπυρακια οταν λενε οτι τους εχουν κρατησει τα ποσα και περνάνε κατι συνταξαρες και παχυλα εφαπαξ τι εχεις να πεις;Αυτος του ΟΑΕΕ παει με ζεστο χρημα και πληρώνει αν εχει η μενει ανασφαληστος και χρωσταει μια ζωη...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν δεν κανω λάθος τα ταμεία ειχαν τα χρηματα σε προθεσμιακους λογαριασμούς με 2% πιο παλια και τους τα παιρνει τωρα σε κοινο λογ της ΤΤΕ με περίπου 3%...ετσι τους ταζουν τουλάχιστον.

ArTaXiA είπε...

Κάθε φορά που διαβάζω για τραβογραμμιάδες, μου έρχεται στο μυαλό τούτος δω:


http://www.ted.com/talks/james_randi?language=el#t-6422

Και ειλιρινά, σκέπτομαι να θεσπίσω ένα ανάλογο βραβείο.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους

Lorac είπε...

Καλημέρα σας διαβάζω όμορφη πρωινή συζήτηση με ενδιαφέρουσες απόψεις για το φλέγον θέμα των συντάξεων. Ελπίζω αφορμή να μην ήταν τίποτα ανάληψη το πιό πρωί απο ΑΤΜ 3ης ή 4ης σύνταξης που ήταν λίγο πιο κουτσουρεμένης!!

Η αλήθεια - όπως πάντα -είναι κάπου στην μέση. Το θέμα δεν είναι όμως τι έγινε αλλά τι θα γίνει. Εδώ προτάσεις??? Ή απόψεις έστω??

Άσχετο αλλά η αραιγα τεστάρει καμιά γραμμή απο κάτω όμως??

michele είπε...

Η ΑΡΑΙΓ αφου κοροιδεψε λιγο στο επιπεδο 6.04-6.12 απορροφησε τους πωλητες και ..γυριζει προς το 6.55

michele είπε...

ο ΟΑΕΕ πρεπει να παγωσει τις οφειλες των ασφαλισμενων του,με αντιστοιχη μειωση της συνταξης στο τελος,ετσι να επανεισαχθουν ελευθεροι βαρων οι ασφαλισμενοι του και να δραστηριοποιηθουν εκ νεου.

Απο κει και περα,ειναι θεμα δομης του συστηματος και αναγκαστικα θα πρεπει να παμε κατα τη γνωμη μου σε ενα mix ιδιωτικο-κρατικο συστημα,με επαγγελματιες διαχειριστες

ArTaXiA είπε...

Υπαινίσσεσαι πως η επενδυτική εκ του νόμου επιτροπή του ΟΑΕΕ δεν αποτελείται από πιστοποιημένους και ως εκ τουτου επαγγελματίες διαχειριστές,

JimMarkus είπε...

Μα φυσικά και αποτελείται ArTaXiA. Περνάνε πρώτα από το ΤΣΜΕΔΕ και την Attica Bank για εμπειρία και αν δεν γίνουν υπουργοί τους στέλνουν στα άλλα ταμεία..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κε HIPPY σας χρωστάω χοντρικά την σκέψη μου για τον ΑΣΤΗΡ...

Προσφορά Αράβων 400.000.000

Μετοχές τώρα 63.900.000
Μετοχές ΑΜΚ λόγω εισφοράς γης 17.222.516
Σύνολο μετοχών 81.122.516

Άρα 400.000.000 / 81.122.516 = 4,93 ανα μετοχή.


*** Σημειώσεις ***

Βασικά τα 400 εκ είναι για το 90% των μετοχών, άρα θεωρητικά για το 100% η τιμή μπορεί να φτάσει μέχρι 5,47.

Δεν έχουν δηλώσει πουθενά αν επιθυμούν να κάνουν δημόσια πρόταση για να βγάλουν την εταιρία. Και ειδικά με τον τρόπο που γίνονται οι "αποκρατικοποιήσεις" του δίνεται η δυνατότητα να μην κάνουν... (βλέπε περίπτωση ΟΛΠ)

Διαπραγμάτευση κάθε 1,5ώρα περίπου...
Ελάχιστη εμπορευσιμότητα, καμιά 30αρά μέτοχοι κ αν είμαστε - ΜΜ ικανοί να στραγγίξουν το χαρτί.


Αν και ελπίζω οτι το σκεπτικό μου είναι σε σωστές γραμμές,
δεν προτρέπω κανέναν να αγοράσει/πουλήσει τη μετοχή.
Μέσο κόστος της θέσης μου 3,60ευρώ κάθε φορά που την πλησιάζει τους κλέβω κανα κομμάτι...

michele είπε...

Ακομα δεν μου απαντησες, ΜΜ ειμαι εγω κι ο Μανολο Μητσοτακης.Ποιος αλλος;

Andreas D. είπε...

MM = market maker
ή
MM = Μανώλης Μαυρομάτης

ArTaXiA είπε...

Εναλλακτικά Μαντώ Μαυρογένους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολυ σωστη η αποψη σου Μιχάλη.. .ειναι και παγιο αίτημα των ασφ...ΟΑΕΕ...Ακουσφε και αυτο τωρα για να δείτε τι δικαιο συστημα εχουμε....Ανασφαληστος στον ΟΑΕΕ εκανε εισαγωγή και εγχείρηση σε κρατικο νοσοκομείο και του ζητησαν 4.500 ευρω....αφου.τον αφησαν να φύγει με υπεύθυνη δηλ..οι θα τους πληρωσει....αυτος δεν πλήρωσε και το ποσο ολο πηγε σην εφορια...Πηγε εκανε ρύθμιση στον ΟΑΕΕ για τα παλια του χρεοι και πληρωνει τωρα κανονικά.. .Ερώτηση.. ...γιατι δεν του επιστραφησαν τα 4.500 αφου πλήρωσε για το επιμαχο διάστημα; ερωτηση Ν2 Γιατι δν μπορουσε να κανει αναλωση προηγούμενων ετων οταν ηταν ανασφαληστος μιας και δενειχε παρει ασπιρηνη για 20 χρονια και πλήρη ωνε κανονικα;Τα ταμια θελουν μάνατζερ να λυθουν τα θεματα αυτα και οχι κομματοσκυλα.

michele είπε...

Aυτες οι στρεβλωσεις πρεπει να διορθωθουν ΟΠΛΑ και αυτος προυποθετει επαγγελματιες και ..τομληρους πολιτικους που ενω αρκετοι ξερουν τι πρεπει να κανουν δεν κανουν καμμια κίνηση.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εμένα στο νου μου ερχόταν... "μεγάλος μ@@@@@ς" για αυτόν που κουνάει τη μετοχή αλλά το πιο ωραίο "ΜΜ" νομίζω ότι πάει για τον ευρωβουλευτή πλέον Μανόλο !

Λευτερης είπε...

Η ΑΡΑΙΓ μετά το 6,55 βλέπει 7,50??? Η έχει κάτι σημαντικό στο ενδιάμεσο Μιχάλη???

Καλημέρα σας

ArTaXiA είπε...

Ρε σεις! Καφετζούδες μου γίνατε; Η ΑΡΑΙΓ αν δεν βγάλει κέρδη δεν βλέπει ούτε το 6. Ryan πετάει Μύκονο με 7.99.

michele είπε...

Tα κερδη artaxia ειδικα τωρα που ειναι υποχρεωτικη ΜΟΝΟ η δημοσιευση εξαμηνου και ετους,θα φανουν ΠΡΩΤΑ στο ταμπλο

michele είπε...

6,70-6,80 ειμαι μια περιοχη ολιγον δυσκολη Λευτερη για ΑΡΑΙΓ

michele είπε...

Πολλα νησια παντως ( αγονες γραμμες και μη) τα πηρε η sky express

http://www.skyexpress.gr/

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

η ΟΤΟΕΛ..του ιδιου δεν ειναι? γιατι μου φαινεται καλυτερη?!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ιστορική συμφωνία μεταξύ ΔΕΗ και Αλουμίνιον της Ελλάδος
http://www.capital.gr/epixeiriseis/3159508/istoriki-sumfonia-metaxu-dei-kai-alouminion-tis-ellados

JimMarkus είπε...

Σε αυτά τα επίπεδα δεν με συγκινεί η ΑΡΑΙΓ. Τελικά δεν κρατήθηκα και ψώνισα λίγα ΒΙΟ πιο πρωί. Να δούμε ανά θα μου βγει.

μπαρμπαλιας είπε...

για το φιλο μου τον ΟΠΛΑ σχετικα με τις συνταξεις...ασ πουμε των μαριναίρων...
μηπως γνωριζεις τα ποσα που καταβαλονταν σε μπαξ "η λιρονια αγγλιας απο το ναυτικο ,ομου με τον εφοπλιστη ανα μηνα;
γνωριζεις την ιδια περιοδο
τι εισφορες κατεβαλαν -και ποίοι-εδω στην πατριδα;
γνωριζεις τι συνταξη λαμβανουν τομηνα νυστευσαντες και μη;
κανε μια ερευνα και εδω ειμαστε.
χαιρετω ολους.

σσ με συγκινει μονον ο ΟΠΑΠις

michele είπε...

ΟΤΟΕΛ ηδη εχει κανει την κουρσα της ,δεν ξερω αν δικαιολογει την αποτιμηση της εδω πανω.Επιπροσθετως ποσα να παρεις και που ( και σε ποιους να τα δωσεις)

μπαρμπαλιας είπε...

ο φιλος Καμπουλ αγορασε μ.ο.3,60 και κααααθεται εν αναμονη αν και ποτε θα του κανουν δπ 1 ευρω συν.
ο ΜΜ για την ΟΤΟΕΛ δεν ξερω αν δικαιολογει τα λεφτα της εδω πανω και σε ποιον να τα δωσεις;
ο Αταραξί μας λεει για τις εγγλεζικες εταιρειες που κουβαλανε τους φτιαγμενουν "στρωμα"...και πιρπαρα.
τουταυτο συμβαινει με πολλες που κουβεντιαζουτε καθημερινα.
για δαυτο ψηφιζω ΟΠΑΠι

michele είπε...

Για τον ΜΥΤΙΛΟ δεν ειπες τιποτα που εγραψε τα καλυτερα νουμερα.Φυσικα τον ειχαμε ανεβασει και αυτον

SCALPER είπε...

Mπραβο καλα εκανες...
.που την περιμενεις;;??

μπαρμπαλιας είπε...

το Μπύτιλο τον περιμενω φυλλο φτερο στην πρωτη διορθωση που
θα γυρισει κατω απο 4 με συνοπτικες διαδικασιες...
ειπαμε δεν εχει αντερα...
ΟΠΑΠις και ΜΟΗ δαγκωτα

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Άνοιξα πλατφόρμα να δω, άνοιξα να δω κανά τίτλο είδησης. Άνοιξα εδώ στο μπλογκ να δω τι γράφεται, ξεκίνησα να γράφω και κάπου εδώ πέρασε η πέμπτη εντολή σε συμβόλαια. 5 πράξεις 8-10 λεπτά. Ωραιά. Ωραία τα λέτε κιόλας... ειδικά για τις συντάξεις.

JimMarkus είπε...

Αν πάνε όλα καλά γύρω στο 1,56.

austin είπε...

Βλέπω δεν έχει αναφερθεί αυτό που έγινε σήμερα με τις παραιτήσεις των δικαστικών...άντε βάλω το φυτίλι

JimMarkus είπε...

H Φιφή μάλλον έκανε triple top. Τα ξαναλέμε με αυτήν πολύ πιο κάτω . Χρωστούσε ένα ακόμα διορθωτικό κύμα. Είχαν πολύ ζόρι οι αγοραστές να την πάνε στα 25€.

michele είπε...

Προκειται για ενδιαφερουσα εξελιξη που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ οτι δεν εφταιγε το..κλιμα, απλα δεν πολυβολευε καποιους η αμεση διασκεψη.

Οι ανθρωποι δεν παραιτηθηκαν απο συμβουλοι-αντιπροεδροι,αλλα απο την ένωση τους διαμαρτυρομενοι και την επιστολη της ενωσης που ηθελε καπως να "καλυψει" την πραγματικότητα.

ΝίκοςΤ είπε...

Εστησα για πώληση το 1/10 των ΜΥΤΙΛ που διαθέτει τι χαρτοφυλάκιο.Ας μην ήμεθα πλεονέκτες και ας έχουμε και γνώση για το που πατάμε.
Καλησπέρα σας.

Καλά αυτό με τους αντιπροέδρους του ΣΤΕ δεν έχει ματαγίνει.Οι καταγγελίες τους συνταρακτικές και αληθείς εκ πρώτης όψης.

SCALPER είπε...

1,70 ανετα

michele είπε...

Δεν μπορουσε το φολι να παει απευθειας 25 μεταξυ 22.40-22.80 μια υποχωρηση θα δωσει καινουργια πνοη,να αποθερμανθει κιολας

JimMarkus είπε...

Εγώ την βλέπω κάτω από τα 20€ αυτήν την υποχώρηση.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και ο Astir bitches καλά πάει....

JimMarkus είπε...

Γύρω στο 50% του ανοδικού κύματος μετά το Brexit καλά δεν είναι; Άντε ίσως και λίγο πιο πάνω μην είμαστε πλεονέκτες

austin είπε...

Μετά την έξοδο ο οτε από τον δείκτη, μιλάμε για μπούκωμα..όχι αστεία

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...
Και ο Astir bitches καλά πάει....

5 Οκτωβρίου 2016 - 4:45 μ.μ. Διαγραφή


Γιάννη, μπήκα χθές... λέω να αποχωρήσω...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

πούλα άνετα φίλε.

michele είπε...

Mια χαρα παει η πλαζ του φιλου μου του Γιαννη

hippy είπε...

Χαίρετε

η Eurobank properties συστήνει πώληση στην ΕΥΔΑΠ...χωρίς μάλιστα να συνυπολογίσει τις 3-4 εκατοντάδες προσλήψεων από το αίσθημα της Δούρου...ας το έχουμε κατά νου (αυτό με τις ακάθαρτες ποσότητες νερού το ανέφερα κι εγώ παντού όπου συζητούσαμε για την εταιρεία, ερχεται απ΄το 1998 και είναι αρκετά τα χρήματα από το 2013 και δώθε)


EYDAP | Uncertain returns, low regulatory visibility
Rating: Sell
Target Price: EUR4.80


Heavy investment plan… – Recently, EYDAP’s investment case has been based mainly on the expectation of the privatisation acting as a catalyst for regulatory visibility and of a hefty capital return being made to shareholders. That said, following the announcement of a heavy capex bill for 2016e (which is, however likely to be lighter due to different phasing), it appears that EYDAP will proceed with another cEUR400m investment program over FY17-18e. Although we do understand that the past underinvestment warrants an increase in investment spending in the coming years, the magnitude of the capex bill over 2016-2018 raises concerns as to the returns from the associated projects while it also limits the headroom available for a capital return, unless EYDAP decides to gear up the balance sheet. With the capex program expected to drain liquidity in the coming quarters and with low visibility regarding associated returns, we downgrade the stock to Sell on a twelve-month investment horizon.

…adds to the regulatory fog – The lack of clarity on several regulatory issues continues to weigh on the investment case. Among these, the most pivotal issue in our view is the cost of raw water: EYDAP continues to offset the cost of the collected water against the maintenance and operation services it provides on behalf of EYDAP Fixed Assets (the 100% state-owned Propco). This entails the risk of a settlement payment being imposed on EYDAP in the future, as past experience has shown (e.g. 2013).

Privatisation: catalyst or not? – EYDAP’s privatization has returned on the agenda as part of the updated asset development plan agreed between Greece and its creditors. The plan provides for the disposal of up to an 11% stake, leaving the Hellenic Republic with a 50% holding in EYDAP (plus one share), namely the minimum stipulated by the Greek law. One of the interim steps in the process is supposed to be the proposal for a return of capital to shareholders. Although, we do anticipate the privatisation to eventually act as a positive catalyst (e.g. better corporate governance), from an operational perspective concrete results are not likely to be visible in the near-term. In addition, there remains low visibility with regard to the state’s intentions as far as the capital return is concerned, especially in the light of the upcoming investments.

Valuation – We have proceeded to significant downgrades to our near term FCF estimates to reflect the elevated capex needs over 2016-18e. We note that we have reduced our medium-term capex numbers accordingly, effectively leaving our assumed total investment bill through to 2030 unchanged at cEUR1bn. On our new estimates, post EUR280-300m of investments in 2016-17, the stock trades at c6x 2017 adj. EV/EBITDA, which looks rather stretched to us especially taking into account the regulatory uncertainties. Our new PT of EUR4.8 (based on a blended methodology using DCF and multiples) values EYDAP at c5.5x 2017 adj. EV/EBITDA, namely broadly in sync with our target valuation for the rest of our non-financials’ universe.

michele είπε...

Προφανως η Eurobank Equities Ηippy :))

michele είπε...

Καλο φυσιολογικο κλεισιμο με μαζεματακι στο τελος πανω στο 575

hippy είπε...

Γιάννη μου άργησες μια μέρα δυστυχώς

4 κιλά αστεράκια αγορασμένο περί τα 3,80 πουλήθηκαν από τον αδιάβαστο χίππη στα 3,98 μο (που είχε κατά νου ΔΠ στα Ε4). Κρίμα. Λάθος...αλλά σάμπως θά΄ναι το τελευταίο?

Ας ελπίσουμε να βγουν κάποια διαφυγόντα από το αεροπλανάκι.

hippy είπε...

Eurobank Equities ναι...καλά που είναι κι ο Μιχάλης να μας προσέχει. Η άλλη (πρώην ΕΥΠΡΟ) είπαμε είναι συζυγάτα...

Andreas D. είπε...

Τελικά, έμεινα για αύριο Γιάννη...

Ηλία, δικά σου (πρέπει) να πήρα χθές...
χαχαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ρε τι μου θυμιζει...
ΔΝΤ: Ιστορικό ρεκόρ για το χρέος στα $152 τρισ.

- στο 225% του παγκόσμιου ΑΕΠ!

hippy είπε...

Αντρέα χαίρομαι που έμειναν τ΄αστέρια στην παρέα...όσο να πείς ένα κέρασμα το χρωστάς (δεν τρώω πολύ...μη φοβάσαι)

Ο Φουρλάκος έχει πιστούς. Με 15% της εκδοσης η EBRD. Μακάρι να τον στηρίξει από αύριο και στο ταμπλό. Είναι πολύ, πολύ σημαντικό σε μια περίοδο τραπεζικής συρρίκνωσης να προχωρήσει αυτή η νέα αγορά του ΧΑΑ.

Fourlis // Successful bond issue with participation of EBRD
Following the announcement of the successful bond issue by its subsidiary Housemarket S.A., Fourlis has announced that the EBRD has participated with cEUR5.9m. The EBRD participation translates to c15% of the EUR40m bond offering, which was oversubscribed 1.25x. As a reminder, recently the EBRD also provided cEUR339m funding to OTE (syndicated facility) for the financing of NGA investments in Greece over the coming years.

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση!