Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ..
                           


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

hippy είπε...

Περι ΟΤΕ

Θεωρώ τον τιπΟΤΕνιο πολύ καλή επιλογή. Μου έκανε λοιπόν δυσάρεστη εντύπωση η χαρακτηριστική αδυναμία του στο 2ο μισό της συνεδρίασης χθες και σήμερα. Σκέφτηκα να ψάξω την "ατμόσφαιρα" και τιμή μεταβίβασης του 10% από τον ΓΑΠ το 2011. Ήταν 7,99 ευρώ/μετοχή, αφορούσε 49.015.038 μετοχές κι η μεταβίβαση έγινε στις 11/7/2011 βάσει της συμφωνίας που υποχρέωνε σε 15% premium την DT από την μεσοσταθμική τιμή "κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ημερών διαπραγμάτευσης πριν από την αναγγελία άσκησης του δικαιώματος πώλησης". Την ίδια μέρα η μετοχή στο ταμπλό έκλεισε 6,01. Το χαρτί είχε κτυπήσει και πάνω από 8 ευρώ μόλις δυο μήνες πριν, ήταν όμως φανερό στο μυαλό των κυβερνώντων τότε πως η διαφορά τιμής από το ταμπλό θα άμβλυνε τις αντιδράσεις για την κωλοτούμπα τους.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=279023

https://kostasxan.blogspot.gr/2011/07/950.html

Τυχαία τα links που ποστάρω...όλα όσα βρήκα το ίδιο κραυγάζουν....ξεπούλημα....ξεπούλημα....ξεπούλημα (ο Στρατούλης κρατούσε τη ντουντούκα τότε χα χα...θα ζήσουμε επανάληψη).

Θεωρώ την εταιρεία σαν μια απ΄τρεις ποιοτικότερες μετοχές του ΧΑΑ. Όμως (με τη δική μου λογική) δύσκολα να κάνει κίνηση πριν την μεταβίβαση του 5%. Πολύ περισσότερο με τους "επικοινωνιακούς" συριζαίους.

Νομίζω έκανα λάθος που φόρτωσα αρκετά το χαρτοφυλάκιο. Παραμένω συγκρατημένα αισιόδοξος (έρχεται κι ο αυθεντικός Μπάμιας στη χώρα). Σε τιμές 7,90 και πάνω (που ελπίζω να βρω αύριο) σκέφτομαι να δώσω τα μισά με σκοπό την επαναγορά τους μετά την ολοκλήρωση της πώλησης στην DT. Πιθανότητα delesting πάντα θα υπάρχει αλλά προς το παρόν οι τιμές μας ευνοούν.

michele είπε...

Συμφωνω σε ολα Ηippy. Θυμομουνα ολες τις καταστασεις ( ΚΑΙ τα 27,5 ευρω του Αλογοσκουφη ηταν ξεπουλημα για καποιους)
και ολες τις τιμες.
Στα δικα μας, ναι απο πλευρας ανοδου λογω του πιθανου delisting που παντως θα ειναι ενα ακομα πληγμα για το ελληνικο χρηματιστηριο)

θα εχουμε θεμα ,αλλα και λογω της διαθεσης του 5% .Οποτε θα εχουν πιστευω μεγαλυτερο ενδιαφερον αλλοι τίτλοι

michele είπε...

Οι μέτοχοι της Ελληνικά Καλώδια να ανταλλάξουν 0,447906797228002 μετοχές της, με μία (1) νέα μετοχή της Cenergy Holdings

michele είπε...

Παραδεκτό

hippy είπε...

Προχθεσινό σχόλιο από το soltrade και τον χρήστη Αδείμαντο

"Μιας και έχω μεσημβρινή όρεξη: Ο Νικολάκης ως γνωστόν στην τσέπη του έχει καβουράκια. Αντι λοιπόν να κάνει δημόσιες προτάσεις για τα χαρτάκια του αποφάσισε να κάνει ανταλλαγές με χαρτάκια. Και επειδή τα ΕΛΚΑ ήταν στριμωγμένα στην γωνία με δανεισμό 3 φορές τα ίδια κεφάλαια τους και ζημίες στις χρήσεις αποφάσισε να πηδήξει τους μετόχους της ΣΩΛΚ (με δανεισμό 1 φορά τα ίδια κεφάλαια της και κέρδη στην χρήση) και να δώσει αέρα στα ΕΛΚΑ (και να αποφύγει προβλήματα με τις τράπεζες που είναι ανοιχτές στον δανεισμό τους).

Αυτός είναι ο Στασινόπουλος γι αυτό το νου σας οι ενδιαφερόμενοι.........Σεβασμός στους μικρομετόχους ΜΗΔΕΝ. Χρόνια τώρα."


Τα είπε όλα το παληκάρι. Προσυπογράφω...

http://www.soltrade.gr/2016/10/16/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%89%CE%BD-sp-500-%CE%B5/

michele είπε...

Κι εγω Ηippy, συμφωνω με τον καλο χρήστη Αδειμαντο. Αλλωστε τοσο που ειχα κραξει για την αποτιμηση της ΕΛΒΑ ..

ΝίκοςΤ είπε...

φίλτατοι το σημαντικό είναι να παντελονιάσουμε όσα το δυνατόν περισσότερα από την μητρική.Μην ξεχνάτε ότι έχω προηγούμενα εξαιτίας της ΕΛΒΑ. Εξάλλου χτες το euro2day,αν δεν κάνω λάθος, τοποθετούσε την ΒΙΟ μαζί με τις ΜΥΤΙΛ,ΜΠΕΛΑ και ΦΦΓΚΡ στις εταιρείες του αύριο,η γραμμή δόθηκε.Καλό σας βράδυ,άντε να βγάλουν και άλλα προσωπικά δεδομένα δικαστών στην φόρα για να μην δουν ποτέ οι κυβερνώντες επιθυμητή απόφαση.Μα τόσο άσχετοι είναι;

JimMarkus είπε...

Σύμφωνοι παιδιά αλλά όλα αυτά που λέτε.. Θεωρώντας όμως όλες αυτές τις αλλαξοχαρτιές του Στασινόπουλου ως μηδενικού αθροίσματος, καλό θα ήταν να αφήσουμε τους "συναισθηματισμούς" και να κοιτάξουμε την μητρική εταιρεία η οποία εποπτεύεται στην τελική από την Βελγική επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Αυτό το 1,36 κάποια στιγμή θα σπάσει που θα πάει...