Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο πιο ενδιαφέρον δείκτης ,συσσωρεύοντας σπανω απο την Μ  των 672 μον ,δημιούργησε διπλή κορυφή στο 61,8% της fibo διόρθωσης απο τα ψηλά της 1/9 [764,41] ως τα χαμηλά της 30/9 [628,53].

Η ενδεχόμενη ενεργοποίησή της με καθοδική διάσπαση της Μ3 στις 660 μον θα επιφέρει αυξημένες πωλήσεις στους τραπεζικούς τίτλους και με στόχο τις 615 της Μ1,που πάντως παρέχει ισχυρή στήριξη ,οπως επισημαίνεται με τους λευκούς κύκλους.Ενδιάμεση στήριξη παρέχει η Ζ στις 635 μον.

Αντίθετα,αντίδραση απο την Μ3 ,σχεδόν άμεση και επαναφορά πάνω απο την Μ των 672 μον θα επαναφέρει την κίνηση στην γνωστή διαδρομή συσσώρευσης και ΜΟΝΟ με την υπερβαση των 705 μον η τάση θα επιστρέψει σε ανοδική ,με στόχο την Κ1 και τα υψηλά της 1/9/2016.

41 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Εξαιρετικό "έχετε γεια βρυσούλες" pattern.

Bonjour mes amis.

austin είπε...

Καλημέρα. Αρταξια τίποτα δεν θα γίνει, όλα στο κόσμο πάνε πρίμα... Θα βγει και ή κλιντον και ξαφνικά επειδή είναι αυτή, τα οικονομικά προβλήματα στον πλανήτη τέλος. Τέλος και οι γεωπολιτικές ανησυχίες. Βλέπει κάποιος κάποιο θέμα;

Βγαίνει και αυτός της fed και άφησε παράθυρο για μη αύξηση των επιτοκιων, οπότε όλα καλά. Και εδώ εμάς, θα φάνε ένα χωσιμο οι τράπεζες πρόσκαιρο θα τραβανε την ΕΕΕ και το φολι και θα ρεγουλαρουν την στασιμότητα του πυθμενα.

Είδε άραγε κάνεις τι έγινε χθες με τα ζεύγη του CAD? Βγήκε και είπε ότι δεν θα πειράξουν τα επιτόκια στον καναδα και έκανε κάτι κεριά λες και έγινε κοσμογονία.

Αγορές στηριζόμενες στα ποσά "δεν" θα πει κάποιος

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin για να λες εσυ χωσιμο στις τράπεζες θα πανε πανω..χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους

ArTaXiA είπε...

Καλέ, όλα καλά στον κόσμο.

https://youtu.be/SmMxJz9oOMg

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα σε όλους

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

XAA=νεκρα και οπισθεν σαν χαλασμενο αυτοκινητο...!!!

ArTaXiA είπε...

https://youtu.be/cXKMXqEgzLA?t=2m16s

Τι είμαστε εμείς; Αλβανέζες; Παλιορατσιστήδες. Θα πάρουμε κι εμείς τώρα το νόμο στα χέρια μας!

michele είπε...

Που τα βρισκεις ρε φιλε

ArTaXiA είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω εάν τελικά είμαστε ρατσιστές, ή απλώς κάποιοι τσεκάρουν τα όριά μας....

michele είπε...

Ρατσιστηδες που ειπε και μια στο βιντεακι .. δυσκολη απαντηση σ αυτη την ερωτηση

JimMarkus είπε...

ArtAxia όταν οι άθρωποι διεκδικούν τα μέσα παραγωγής αυτοί που βρίσκονται σε καλύτερη θέση τείνουν να κατηγορούν όσους τους πιέζουν από κάτω ως αμόρφωτους, απαίδευτους, ανεπίδεκτους μαθήσεως, εγκληματίες κλπ και αυτό σιγά σιγά παγιώνεται και γίνεται συνείδηση μέσω του ρατσισμού. Οι από κάτω τώρα έχουν και αυτοί με την σειρά τους παρόμοιους μηχανισμούς για να πιέζουν τους από πάνω ακόμα και για να αισθάνονται καλύτερα με την μοίρα τους, ένα είδος ταξικού ρατσισμού ο οποίος δεν οδηγεί πουθενά παρά στον κατσαπιαδισμό -όπως λέει και ο michele-, ο οποίος είναι βραχύβιος και καταστροφικός αλλά δίνει στο υποκείμενο του μία προσωρινή αίσθηση ικανοποίηση, σπουδαιότητας και δικαίωσης.
Τώρα αν αναζητούμε πρωτογενείς ευθύνες για οποιαδήποτε κοινωνική καταστροφή θα σας παραπέμψω στον Σοπενχαόυερ ο οποίος λέει ότι : "όταν δύο άνθρωποι μαλώνουν, φταίει ο πιο έξυπνος"....

JimMarkus είπε...

η φράση αυτή δεν αποκλείει ότι ο εξυπνότερος βρίσκεται σε οποιαδήποτε απ'τα δύο "στρατόπεδα" ή ανάμεικτα και στα δύο, και μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία θα συντηρεί τον πόλεμο... η ισορροπία έρχεται όταν οι εξυπνότεροι βρεθούν συο ίδιο "στρατόπεδο"...

michele είπε...

Eξυπνη η τοποθετηση του Αρθουρου Jim,παρ οτι δεν ειναι πολυ του γουστου μου :)

..βραχυβιος και καταστροφικος.Αληθες

michele είπε...

Πολυ το γρατζουναει το 590 ,ο δε ΔΤΡ κατω απο το 660,για να δουμε

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας , αυτό το 615 που είπες Μιχάλη έχει όντως εδιαφέρον. Θα το έβλεπα και ως κάτω πλευρά τριγώνου εκεί. Πάντως ένα ρίσκο στο 660 αξίζει αν κάποιος έχει λίπος να κάψει ,βάζοντας το απαραίτητο στοπ ,αν κινηθεί χαμηλότερα και κυρίως με κλεισίματα με το επόμενο σημείο ενδιαφέροντος εκεί στο 615.

Θα προτιμήσω αυτή τη φορά την εβρομπανκια, αν και ετε & πειρ έχουν έως επόμενη βδομάδα ανακοινώσεις για διοικητικά. Αλφα ήταν για το 1ο εξάμηνο

JimMarkus είπε...

χαχαχαχαχα! το γνωμικό το είπε ο Γκαίτε όχι ο Σοπενχάουερ... θυμόμουν λάθος, επί της ουσίας το ίδιο κάνει βέβαια.

michele είπε...

Α δεν το ηξερα αυτο Jim,αλλα εχω ασχοληθει ολιγον με Σοπενχαουερ γι αυτο εξεφρασα αποψη

Lorac συμφωνω με περισσοτερη ενασχοληση ΕΥΡΩΒ αν και τεχνικα για μενα δεν μπορει να διακρατηθει κατω απο 0,5080-0,5050.Μεχρι εκει ναι

Δεν βλεπω κατι θετικο στον κοντινο οριζοντα, εξαρτιομαστε παντα και απο την πολιτικη κατασταση.Οι ογκοι φυσικα παραμενουν χαμηλοι,ειτε στο πανω,ειτε στο κατω

JimMarkus είπε...

Mόνο οι μηχανισμοί της αγοράς φέρνουν τελικά την ειρήνη και την ισορροπία....
όπου δεν υπάρχει αγορά υπάρχει πόλεμος και καταστροφή.

JimMarkus είπε...

έχω κάποια χαρτιά στον Ελλάκτωρα και δεν ξέρω τι να κάνω, δείχνει να μπάζει νερά, αλλά ίσως είναι κανένα ελαφρύ συνάχι...

Lorac είπε...

κ. Jim μην μπερδεύεσαι πόλεμο και καταστροφή έχουμε πάντα , απλά υπάρχουν και ενδιάμεσα σημεία στις ταλαντώσεις, που ανθίζουν και οι"αγορές". Επίσης μην μπερδεύεσαι με την έννοια του χρόνου. Γιατί μπορεί πχ να έχεις μια καταστροφή που διαρκεί 2 χρόνια και μετά 20 χρόνια "ειρήνης". Άλλα αν μετρήσεις το ρυθμό μεταβολής των πραγμάτων μέσα στα 2 χρόνια μπορούν να μεταβληθούν πράγματα που κάναν και 20 χρόνια να αναπτυχθούν.

Μιχάλη τα νούμερα που γράφεις είναι το προηγούμενο χαμηλό κεράκι πριν κάνει νέο υψηλό στο μικρό timeframe απο Σεπτ.16 και μετά. Έχω ξαναδιαβάσει για χχ υυ υχ κτλ και ιδίως την αξία του πρόσφατου υχ ως στοπ για μια κίνηση. Τα χρησιμοποιείς έτσι ή τα νούμερα τα βλέπεις απο άλλο πρίσμα?? Πάντως συμφωνώ μιας και σε βγάζουν έξω απο το τρίγωνο που έβαλα και στο μορφονιό σαν εικόνα.

michele είπε...

Για τον φιλο μου τον Austin που αναρωτιεται πως και γιατι κρατανε τις αγορες να σημειωσουμε και το dealmaking που βρισκεται σε εξελιξη

http://www.capital.gr/story/3164748

austin είπε...

Να τοποθετηθώ και εγώ λίγο στα περι ρατσισμού. Είναι άλλο να χαρακτηρίζεις και να συμπεριφέρεσαι με απαξίωση σε κάποιον ή κάποια εθνικότητα και άλλο να προσπαθείς να "προστατέψεις το βιος σου και την οικογένεια σου". Τα εισαγωγικά επειδή είναι λεπτός ο διαχωρισμός με το πρώτο.

Και φέρνω ένα παράδειγμα:
Οι καλύτεροι υπάλληλοι που συνεργάστηκα και είχα υπό την εποπτεία μου ήταν αλλοδαποί και συγκεκριμένα μπαγκλαντεσιανοί και πακιστανοί. Οι πρώτοι ασχολιόντουσαν με κουζίνα, οι δεύτεροι με διανομή. Μάλιστα το κόστος για να έχω αυτούς τους υπαλλήλους ήταν μεγαλύτερο από ότι το να έχω έλληνες..γιατί έπρεπε να δουλεύουν συγκεκριμένες ώρες για να έχουν την άδεια παραμονής.

Έφτασα σε σημείο, να μην προτιμώ έλληνες στην δουλειά, αφού όσο και να προσπαθούσα να δώσω δουλειά σε αυτούς (μιλάω για το 2012), όλο κάποιο πρόβλημα μου δημιουργούσαν ή έφευγαν ή δεν συμπεριφερόντουσαν καλά. Σκεφτείτε ότι ήταν τόσος ο επαγγελματισμός των πακιστανών ως διανομείς, που είχαν ακόμα και δεύτερο μηχανάκι καβάντζα σε περίπτωση που χάλαγε το κύριο τους. Εγώ λοιπόν, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αντιμετώπιζα "με ρατσισμό" τον έλληνα εργαζόμενο μπλα μπλα, καταλαβαίνετε τι εννοώ μην πλατιάζω.

Όταν σήμερα, βιώνουμε κατά κόρων (και για διάφορους λόγους, όπως ότι έφταιγε η νοοτροπία του έλληνα γενικότερα) μία κατάσταση "είσαι έλληνας, μένεις ελλάδα και έχεις τα λεφτά σου στις ελληνικές τράπεζες, ε, θα σε γαμήσουμε" τότε όταν βλέπεις κάποιους μετανάστες να κατακλύζουν την περιοχή σου, την αγορά σου κ.α. προκύπτει αντικειμενικό θέμα (λόγω συνθηκών, και όχι ότι φταίνε οι δύσμοιροι οι μετανάστες) επιβίωσης και δραστηριοποίησης στην περιοχή σου αυτή.

Όταν μάλιστα ο πόνος, η ταλαιπωρία, πολλές φορές η εξαθλίωση των όποιας εθνικότητας μεταναστών, μπορεί να προκαλέσει την ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ εκτροπή του χαρακτήρα ενός ανθρώπου...τότε η διαχωριστική γραμμή αυτού που ανέφερα αρχικά γίνεται ακόμα πιο δυσδιάκριτη.

Καταλήγωντας και τι εννοώ: Αν όλα είναι καλά..και κάποιος κατηγορεί την μετανάστευση τότε είναι φασισταριό. Αν όμως κινδυνεύει έμμεσα ή άμεσα (και χωρίς να φταίει οποιαδήποτε ανθρώπινη οντότητα, το ξανατονίζω, αλλά οι συνθήκες εκατέρωθεν) η επιβίωση κάποιου τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ότι είναι ρατσιστής. Γιατί και αυτός πονάει.

Εδώ, λόγω έλλειψης κουλτούρας (για όλα είναι ο πυρήνας του κακού αυτό το πράγμα) αντί να κάτσουμε ως πολιτεία και ως κοινωνία να βρούμε μία λύση, κλασσικά χωριζόμαστε σε δύο στρατόπεδα: Οι μεν ανθρωπιστές στα λόγια, που τον εθελοντισμό τον έμαθαν στις αρχές της ολυμπιάδας και τον ξέχασαν στα τέλη της. Οι δε που πάνε τσουβαλισμένοι μαζί με τους πραγματικούς ρατσιστές και φασίστες, επειδή λένε το αυτονόητο...Δλδ ότι υπάρχει ή θα υπάρξει πρόβλημα από μία ανεξέλγκτη μετανάστευση.

Με ένα σωστό κράτος, σωστή πρωτοβουλία όλων των πολιτικάντιδων, αλλά και την πολύ σημαντική βοήθεια του εθελοντισμού τέτοια σκηνικά εκτροπών αλλά και ρατσισμού θα μπορούσαν να αποφευχθούν ή να μειωθούν κατά πολύ.

Αλλά τι λέω τώρα εγώ..εδώ δεν έχουμε τα βασικά, θέλουμε να περάσουμε και σε συνολική λύση για προβλήματα που δεν μπορούν άλλες και άλλες κοινωνίες να λύσουν??

austin είπε...

Ναι μιχάλη, τα διάβασα...

Για να δικαιολογήσεις την φούσκα ή το πλιάτσικο του πυθμένα, πολλοί λόγοι μπορεί να υπάρχουν

Δεν μας λένε όμως τα μέσα που αποτυπώνεται το πολύ μεγάλο γεωπολιτικό ρίσκο? Που η αναιμική ανάπτυξη? Που ότι ενώ κόβουν τρις χρήματος οι κεντρικές τράπεζες είναι σαν, ξαναλέω σαν, να κάνουν μία τρύπα στο νερό? Που και για πόσο αποτυπώθηκε το ρίσκο του brexit (και καλά δεν έγινε τίποτα λένε. Μα είναι δυνατόν? κοτζάμ αγγλία βγήκε...). Που αποτυπώνεται το ρίσκο του δημοψηφίσματος της Ιταλίας?

Αλήθεια, έχουμε κάποιο νεότερο για την λύση που θα βρεθεί για την DB και τις ιταλικές τράπεζες? Ο ρέντζι που το παίζει νταής και λέει ότι θα συνεχίζει να έχει ελλειματικούς προυπολιγισμούς, το ακούει η αγορά? Το οτι η Κίνα είχε κακά νούμερα, είχε απλά μία μέρα αντίκτυπο στην διεθνή αγορά? Και άλλα μπορώ να σκεφτώ...αλλά το αφήνω προς το παρόν εδώ

Όπως και να έχει, αυτά τα πράγματα είναι σοβαρά. Και οι αγορές χορεύουν στον δικό τους ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ περιβάλλον. Και εξαρτιόμαστε από το τι θα πει ο κάθε ένας "επιτήδειος". Για τα δικά μου δεδομένα και για το δικό μου πορτοφόλι, αυτό δεν είναι διαχειρήσιμο για trading. Μπορώ να κάνω μόνο δύο πράγματα. Είτε να απέχω. Είτε να είμαι μακροπρόθεσμος, πιστεύοντας σε θεμελιώδη ή ένα story μιας εταιρείας. Και κάθε μέρα να προσεύχομαι ότι όταν τραβήξουν την ¨μηχανική υποστήριξη" στις "ότι να ναι" αγορές, τότε δεν θα με πάρει εντελώς ο διάολος.

Αχ και να είχα αυτή την εικόνα για τις αγορές νωρίτερα...Θα είχα γλυτώσει όλη την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ. Αν όχι σε κεφάλαια, σε ψυχολογική ηρεμία!

JimMarkus είπε...

Lorac για να μην καταχραστώ τον χώρο που μασ δίνει ο οικοδεσπότης δεν συνέχισα να πω ότι η όποια ισορροπία επικρατεί ανά πάσα στιγμή είναι δυναμική, όπως συμβαίνει και παντού στην φύση. Απλά όταν πάψουν οι μηχανισμοί μιας κοινωνίας να ανεβάζουν τους ικανούς (έξυπνους) τότε η ισορροπία αυτή γίνεται εύθραστη μέχρι να αντραπεί. Στο μεσοδιάστημα έως την αποκατάσταση μίας νέας πιο "στέρεης" ισορροπίας και μέχρι να δημιουργηθούν οι μηχανισμοί που θα την εγγυηθούν (και αυτοί θα γίνουν ανεπαρκείς και παρωχημένοι) η αγορά και οι μηχανισμοί δείχνουν να "πηγαίνουν περίπατο". Ίσως από την άλλη να βιώνουμε απλά κάποια δυσάρεστα ακρότατα σημεία της.

ArTaXiA είπε...

Παιδιά πολύ ωραία όλα αυτά που γράφετε. Ωραίος και ο οιωνεί Αρθούρος, Johann. Αυτό που ήθελα να καταδείξω με την απαξιωτική και άκρως ρατσιστική φράση της γύφτισσας "εμείς δεν είμαστε Αλβανέζες", είναι πως η μεταχείριση και συμπεριφορά που δείχνουμε στις μειονότητες, είτε αυτοί είναι ρομά (sic), είτε Αφρικανοί, δεν έχει καμία σχέση, ούτε ποιοτικά, ούτε ως μέγεθος με την αντίστοιχη που δείχνουν αυτοί οι ίδιοι στις πατρίδες τους. Όποιος λευκός έχει προσπαθήσει να κάνει δουλειά με γηγενείς στην Αφρική, ή στην Ανατολή, θα το έχει διαπιστώσει.

Ηθικόν δίδαγμα: Όπου μας βρίσκουν μπόσικους!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας εχει θέσει το ζήτημα στη σωστη του βάση.. .Καθώς η συζηγος μου ειναι Αυστραλεζα και εγω εχω και Αυστραλεζικο διαβατήριο θα συμφωνήσω σε αυτο που εχει πει απόλυτα.. .Κάποια μερα που θα εχω χρόνο θα σας πω πως λειτουργεί το σύστημα στην Αυστραλία αν και οι περισσότεροι Γνωρίζετε.. .

michele είπε...

Νομιζω απλα οτι ενας φτωχος μαυρος ειναι μαυρος ,ενω ενας πλουσιος μαυρος ειναι πλουσιος :)

michele είπε...

Παντως η στερλινα Austin ειναι 25% κατω ,δεν το λες και λιγο για ενα τετοιο νομισμα

Lorac είπε...

Τώρα θα σκάσω.... ποιός ΔΕΝ πήρε τα 10 mwh??? Τα αποτελέσματα πάντως με τιμές/ποσότητα υπάρχουν στο site του φορέα υλοποίησης της δημοπρασίας. Επόμενο και πιο ενδιαφέρον - νομίζω και έντονα χρημ/ριακο - είναι ποιός πήρε 100αρα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

«Η αρπαγή της Ευρώπης» ο τίτλος του νέου βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

No Pasaran - Kostantis Papakonstantinou
https://www.youtube.com/watch?v=a9uoCA0w2mg

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχουν αρχίσει οι καλές δηλώσεις απο τους φίλους μας ...πρωτα ο Πιερ και πριν λιγο ο Ρεγκλινγκ...γιατι αραγε;γιατι;

michele είπε...

Σου εχω πει οτι αυτα που λεει ο Μοσκοβισι δεν εχουν απολυτως καμμια σημασια,αυτα που λεει ο Ρεγκλιγκ εχουν.

Τωρα αυτο που παιζει ειναι μια διευθετηση για 25 δισ με σχεδιο ανταλλαγης με σταθερο επιτοκιο, το μαξιμουμ που μπορει να παραχωρησουν αλλα και αυτο ειναι στα πλαισια της αποφασης της 24 Μαιου.

mixalis mixalios είπε...

Και ο Ρενγκλινγκ δήλωσε πως ΑΝ συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις τότε είναι ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ βγούμε στις αγορές το 2017....φεξε μου και γλιστρησα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Νέο «χτύπημα» Δρίτσα (των «53»): Όχι άλλες ιδιωτικοποιήσεις
http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1460412/neo-htyphma-dritsa-ton-53-ohi-alles.html

mixalis mixalios είπε...

Εγώ λέω να πάρουμε πίσω το Λιμάνι....όσο θυμάμαι τον Γιωργάκη να αγωνιά μαζί με τους λιμενεργάτες αλλά και να συνδιαλέγεται με τον Τσίπρα πέρυσι σκέφτομαι ότι αυτή η χώρα είναι μάλλον καταδικασμένη...

michele είπε...

Εχουμε συνηθισει απο τετοια Κωστα,η χωρα κινειται στο παράλογον.Και το πληρωνει αδρά.

hippy είπε...

Η δική μας χώρα κινείται στο παράλογο. Η Ιταλία της τσιτσιολίνας και του μπερλουσκόνι? Η Αμερική του Τραμπ?

Καμιά λογική δεν υπάρχει στους τεμπέληδες των εύφορων της γης κοιλάδων. Πάντα και παντού.

austin είπε...

Hippy και που να βγει ο Τραμπ στην Αμερική...και άντε μετά να "αποδείξει" κάποιος ότι δεν έχουν βαλθεί να μας αποχαζέψουν φέρνοντας στο προσκήνιο ότι πιο φαιδρό και τραμπούκικο κάποιες φορές υπάρχει στον κόσμο για να κυβερνήσει. Άντε να αποδείξεις ότι το συστημα δεν θέλει την υποτίμηση νοημοσύνης στο πόπολο για να κάνει την δουλειά του.

Μιχάλη όχι δεν είναι λίγο το 25% στην στερλίνα. Αν και κάποιο ποσοστό της πτώσης γίνεται και λόγω qe (βλέπει δήλωση ΥΠΟΙΚ σήμερα. Και όχι του κεντρικού τραπεζίτη!!!!!).
Άρα από το brexit, μας λένε οι αγορές, μόνο η στερλίνα έχει πρόβλημα....

michele είπε...

Οχι η Ιταλια δεν κινειται στο παραλογο. Η Cicciolina ηταν μια "ευθυμια" της εποχης της 10 ετιας του 80. ο Berlusca ψηφιστηκε γιατι ηταν πλουσιος και οι Ιταλοι ειχαν βαρεθει να τους τα μασανε οι πολιτικοι,υπηρξε σοβαρο προβλημα corruption και γι αυτο αναδειχθηκαν δικαστες που εκαναν πολιτικη καρριερα οπως ο di Pietro.

Τους αλλους Falcone πχ τους εφαγε η μαφία.

Ο Berlusca ηταν χαζοχαρουμενος στην προσωπικη του ζωη,εκανε ολες αυτες τις παπαριες που εμαθε ολος ο κοσμος οτι εκανε μετα,αλλα κατορθωσε να εχει σταθερες κυβερνησεις σχετικα και βοηθησε την Ιταλια,κατι που δυσκολα αντιληφθηκαμε εδω στην Ελλαδα.

ο TRUMP οντως ειναι ενας παλιατσος,αλλα δεν βλεπω να βγαινει.Το παραλογο εδω το πληρωνουμε ακριβα και ηταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ απ οσους γνωριζουν τα αδυτα των νεοκομμουνιστικων κομματων και της ιδεοληψιας τους.