Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

14 σχόλια:

michele είπε...

Τρεις περιοδοι του PMI . Mε μπλε κυκλο κατα τη διαρκεια της κυβερνησης Αμαρα-Βενιζελου, η δευτερη με κοκκινο η πρωτη περιοδος Συριζα,η τωρινη με μωβ δυσκολευεται να μεινει >50

Θανασης Κ είπε...

...διαγραμμα με νοημα...πηραμε τα αρ...ια μας παλι με δαυτους...

michele είπε...

Στουρνάρας:"το waiver ομολόγων κόπηκε στις 4Φεβ 15' όταν ο βαρουφάκης είπε στην ΕκΤ ότι είναι ΥΠΟΙΚ χρεοκοπημένης χώρας"

Για να μην ξεχναμε.Τον παπάρα.

michele είπε...

Ετσι Θαναση :)

hippy είπε...

Βρε σεις...όλα όσα λέτε είναι σωστά...αλλά είναι παρελθόν. Θα τα ξαναθυμηθούμε την ώρα της κάλπης. Και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Το μακρύ. Προς το παρόν όμως το πιο σημαντικό είναι να διαβάσουμε σωστά την αγορά. Ας μην γινόμαστε κουραστικοί όλο τα ίδια και τα ίδια, μοιρολόγια και βρισίδια.

hippy είπε...

"Ο michele είπε...

Hippyστο διαχωρισμο τίτλων που κανεις δεν διαφωνω καθολου.

Βεβαια αμυντικοτερο ολων το τελευταιο αρκετα μεγαλο διαστημα ειναι Η ΙΝΤΚΑ μια και την ανεφερες :))"

Μιχάλη υπάρχουν κι άλλα πολύ σταθερότερα όπως ΠΕΙΡΤΠ και λοιπά τιπιά...Για να γελάσουμε το αναφέρω φυσικά...ωχ θεέ μου τι μπανανανόφλουδες γλυτώσαμε...και μας τα χώνανε κιόλας επειδή δεν τις εκτιμούσαμε!!!

michele είπε...

http://www.liberal.gr/arthro/84775/oikonomia/epicheiriseis/dei-stis-19-oktobriou-i-upoboli-desmeutikon-prosforon-gia-to-24-tou-admie.html

michele είπε...

Ηippy τα warrants ειχαν οντως ενδιαφερον αμεσως μετα την εκδοση τους,εγω τα ειχα υποστηριξει εδω .Ειχαν οσο οι τραπεζες ηδη ανακεφαλαιοποιημενες μπορουσαν απο τοτε να συμμετασχουν στην διαδικασια αναταξης της χωρας.
Για ενα εξαμηνο μεχρι που σιγουρεψαμε οτι ερχεται η λαιλαπα.Μιλαω για μενα που ΕΛΕΓΑ εδω ΤΙ επρεπε να περιμένουμε.

Μετα ηρθαν CC,αλλη ανακεφαλαιοποιηση και γεια σας φυσικα.

hippy είπε...


Μιχάλη τα warrants από την γέννηση τους είχαν προορισμό να μηδενίσουν σε 3,5 χρόνια. Τα είχαμε αναλύσει έγκαιρα στου Τάκη. Θέλανε "εάν" και ξανά "εάν" και πολλές προϋποθέσεις για ν΄αποκτήσουν αξία. Ακόμα και με τον Σαμαρά θα είχαν ακριβώς την ίδια κατάληξη. Λόγω φυσικά των προβλημάτων των τραπεζών που προϋπήρχαν απλά με τους συριζαίους γιγαντώθηκαν πρόωρα. Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι και τα ομόλογα των συστημικών που εκδόθηκαν ταυτόχρονα με τις ΑΜΚ του 2014 από την πρώτη στιγμή και σε όλη την διάρκεια τους διαπραγματεύοντο κάτω από το 100. Για μένα η ομολογιακή αγορά είναι σηματωρός (λόγω πολλαπλάσιας ρευστότητος κι επαγγελματισμού των εμπλεκομένων)

michele είπε...

Συμφωνω με αυτο που λες για την αγορα ομολογων καθως εκει ειναι αλλο το επιπεδο επαγγελματισμου.
Δεν ξερω αν θα μηδενιζαν ,εξαρτιοταν απο την κινηση και πρωτιστως εξυγιανση των τραπεζων ,ειναι πολυ πιθανο παντως.

Τα warrants ειναι μια διαδεδομενη πρακτικη κυριως στις αγγλοσαξωνικες αγορες μη τραπεζικων εταιρειων κυριως.

hippy είπε...

Άσχετο

Μιχάλη ειλικρινά ΔΕΝ είμαι προληπτικός, δεν έχω γούρια, τυχερά ρούχα, πρόσωπα, ζώα κλπ εκτός....από την αγορά. Τι ευστοχία-ευλογία είναι αυτή με τις μετοχές που διαλέγεις να παρουσιάσεις καθημερινά βρε φίλε?

hippy είπε...

Στο 3ποντο στο τέλος χάθηκε και το πολύ δύσκολο στοίχημα η Σάλαινα σήμερα. Πάντα καλά και με εμπνεύσεις χε χε.

hippy είπε...

Ασχετο ξαναβλέποντας την εικόνα ΡΜΙ...ούτε ένα αρκίδι της προκοπής δεν μπορούν να φτιάξουν αυτοί οι τσιπραίοι

michele είπε...

Χαχα γελάω με το τελευταίο σχόλιο σου Hippy.

Oσον αφορά τις επιλογές ,ειναι θεμα μελέτης και φυσικα και τύχης.Εχω παρατηρήσει οτι συχνά αν τις "βλεπω" ανοδικές παίζουν σε 3-4 συνεδριάσεις καθυστερημένα. Αν παιξουν την ίδια μερα ε ειναι και τυχερό!

Ουτε εγω ,καμμια σχέση με γούρια,προλήψεις και τέτοια :))