Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΙΤΚ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΤΙΤΚ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μετοχή συνεχίζει την κίνησή της σε ανοδικό διευρυνόμενο σχηματισμό D-D1.
Διέσπασε ανοδικά τον απλό κινητό μ.ο 200,επέστρεψε για retest  και συνεχίζει ανοδικά.
Βρίσκεται ακριβώς  πάνω στην G101 στα 21,80€. Ενδεχόμενη υπέρβασή της ,θα αυξήσει την δυναμική της μετοχής ,καθώς και τον όγκο συναλλαγών,με στόχο κατ αρχήν την Τ στα 23,50€ και κατόπιν στα  υψηλά των 24,95 της 9/2/2015.

Αδυναμία υπέρβασης της G101 ,θα σημάνει υποχώρηση προς την Ζ  στα 20€ αν και σημαντικότερη στήριξη προσφέρει η πλαγιοανοδική γραμμή τάσης  D1.

Eφαπτόμενος σ αυτήν κινείται ο ακμο 50 εβδομάδων ( 19,15) που προσπαθεί να προσεγγίσει τον αντίστοιχο 200 αρη ( 19,47€).Ανοδική τμήση του θα φέρει το λεγόμενο golden cross, επιβεβαιώνοντας  την ανοδική μεσοπρόθεσμη τάση του τίτλου.

39 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Με χαρά μου διακρίνω πως ο οικοδεπότης προχώρησε στη δισταλτική ερμηνεία του όρου "γελάνε και τα τσιμέντα", που αρέσκεται να χρησιμοποιεί.

Καλημέρα παίκτε μου.

ArTaXiA είπε...

Οικοδεσπότης και διασταλτική. ΚΕκτημένη ταχύτης μπάρμπα μου. Bonjour

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους βεβαια ! Τα μόνα σοβαρα τσιμεντα σημερα

michele είπε...

Ξερει κανεις απο τους θεμελιωδεις αναλυτες μας ,ποσο θα μπορουσε να αποτιμηθει το 24% του ΑΔΜΗΕ δεδομένων των συνθηκων της αγορας;

hippy είπε...

Οταν προ μηνός μιλούσαμε για ΑΡΑΙΓ είχα συγκρίνει την συμπεριφορά της με την επίσης φτηνή LUFTHANSA. Τούτη τη βδομάδα η γερμανική έδωσε αντίδραση και σήμερα ψιλοαπογειώθηκε. Διότι (λέει) τελικά και φέτος θα έχει τα ίδια κέρδη με πέρυσι, ενώ νωρίτερα είχε πει ότι θα είναι πεσμένα. Έχει κεφαλαιοποίηση περίπου 5,4 δις, έβγαλε το 2015 κέρδη και θα τα επαναλάβει (λέει) και το 2016 (λέει). Έχει γούστο να συμπεριφερθεί ανάλογα και το αεροπλανάκι...

Πολύ ανταγωνιστικό βέβαια το P/E της γερμανικής-σκάρτο 4-αλλά και με χρέη. Προς P/E 6 η δική μας αλλά μηδενικός δανεισμός και ταμείο.

Καλημέρα, καλές πτήσεις να΄χουμε (γαμώτο...ψυχοβγάλτης το αεροπλανάκι)

hippy είπε...


...έβγαλε το 2015 1,7 δις κέρδη και θα τα επαναλάβει (λέει) και το 2016

michele είπε...

Μια χαρα ειναι η δικη μας Ηλια ( προς το παρον τουλαχιστον)

ArTaXiA είπε...

Αν μου δώσεις τα δεδομένα του ΑΔΜΗΕ, στην βγάζω την αξία.

Πες μου τι κατέχει, τι έσοδα έχει και από που, τι χρωστάει, αν χρωστάει, και τι πορεία έχουν αυτά τα τελευταία τρία χρόνια.

michele είπε...

Aν ειχα χρονο να κατσω να ψαξω ολα αυτα και να τα μελετησω μπορει να την εβγαζα κι εγω :)

hippy είπε...

Ο νόμος για τη διαδικασία πώλησης του ΑΔΜΗΕ είναι Νόμος ν.4389/2016 ,•ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η' ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' Τα άρθρα που ενδιαφέρουν είναι 142...149 (κυρίως το 145)

Τα οικονομικά στοιχεία του ΑΔΜΗΕ τα βρίσκουμε στο site http://www.admie.gr/

Η αξία αποτίμησης (πιθανολογώ) θα είναι περίπου 850 εκ έως 1,2 δις. Εάν εισαχθεί θα είναι χαρτάρα (επιπέδου ΟΛΠ, Ελ. Βενιζέλος) με 6-8% μερισματική απόδοση. Αρκετά ταμεία πιστεύω θα σπεύσουν να αποκτήσουν και μπαουλιάσουν.

Ερέθισμα για την έρευνα έδωσε ο χρήστης Lorac. Αν διαβάζει (και θέλει) μπορεί να μας διαφωτίσει αποτελεσματικότερα

hippy είπε...

Αρθρο 145. Σύσταση και σκοπός της ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ

1. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διαχωρισμού της ΑΔΜΗΕ ΑΕ που προβλέπεται στο άρθρο 143, συνιστάται Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΔΜΗΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ)» και μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο, η οποία διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος νόμου, το καταστατικό της και συμπληρωματικά από τις διατάξεις του κ. ν. 2190/1920 (Α' 28).

2. Σκοπός της ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ είναι η απόκτηση από την ΔΕΗ ΑΕ μετοχών εκδόσεως της ΑΔΜΗΕ ΑΕ που αντιστοιχούν σε ποσοστό τουλάχιστον 25% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, σύμφωνα με την περίπτωση στ' της παραγράφου 1 του άρθρου 143. Το τίμημα απόκτησης ανά μετοχή ισούται με το τίμημα ανά μετοχή που καταβάλλει ο επενδυτής. Η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ μπορεί να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη χρηματοδότηση της απόκτησης της συμμετοχής αυτής, περιλαμβανομένης ιδίως της σύναψης συμβάσεων δανείου.

3. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εγκρίνεται το καταστατικό της ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ, στο οποίο ρυθμίζονται τα θέματα που αφορούν το μετοχικό κεφάλαιο, τη διαδικασία για αύξηση ή μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, τα δικαιώματα του μετόχου, τη συγκρότηση, τη σύγκληση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, τους ελεγκτές, τη διανομή των κερδών, τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, τη λύση και την εκκαθάρισή της, την πρώτη εταιρική χρήση, όπως και κάθε άλλο σχετικό θέμα που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία για τις ανώνυμες εταιρίες, ιδίως του άρθρου κ. ν. 2190/1920 (Α'28).

4. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ ορίζεται σε διακόσιες χιλιάδες (200.000) ευρώ, το οποίο καταβάλλεται από το Ελληνικό Δημόσιο άπαξ σε μετρητά. Για το μετοχικό κεφάλαιο εκδίδεται μία μετοχή υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, η οποία είναι αμεταβίβαστη. Το Ελληνικό Δημόσιο, για την άσκηση των μετοχικών του δικαιωμάτων εκπροσωπείται από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του.

5. Η διάρκεια της ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ ορίζεται σε ενενήντα εννέα (99) χρόνια από την ημερομηνία δημοσίευσης της κοινής υπουργικής απόφασης της παραγράφου 3.

6. Για κάθε πράξη της ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ για την οποία απαιτείται συμβολαιογραφικό έγγραφο, τα δικαιώματα των συμβολαιογράφων περιορίζονται στο ήμισυ των προβλεπομένων από την κείμενη νομοθεσία. Για τις πράξεις αυτές δεν καταβάλλονται φόροι ή τέλη και για τη σύνταξη και υπογραφή αυτών δεν απαιτείται παράσταση δικηγόρου. Περαιτέρω, η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ απαλλάσσεται από κάθε δημόσιο, δημοτικό, κοινοτικό ή υπέρ τρίτου άμεσο ή έμμεσο φόρο, εκτός από το φόρο προστιθέμενης αξίας, καθώς και από κάθε είδους τέλη υπέρ του Δημοσίου ή άλλου τρίτου. Επίσης, απαλλάσσεται και από την υποχρέωση καταβολής δικαστικού ενσήμου και απολαμβάνει γενικά όλων των δικονομικών και άλλων προνομίων και ατελειών του Δημοσίου.

7. Η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ ορίζεται ως ο νόμιμος εκδοχέας των φορολογικών απαιτήσεων του Ελληνικού Δημοσίου έναντι της ΔΕΗ ΑΕ και της ΑΔΜΗΕ ΑΕ, που προκύπτουν από την εκτέλεση του Σχεδίου Διαχωρισμού έως του ποσού που απαιτείται για την απόκτηση του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ ΑΕ. Τέτοιες φορολογικές απαιτήσεις αποτελούν ιδίως οι απαιτήσεις φόρου υπεραξίας από την πώληση των μετοχών της ΑΔΜΗΕ ΑΕ, καθώς και οι απαιτήσεις από την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών της ΑΔΜΗΕ ΑΕ. Τις απαιτήσεις αυτές δύναται η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ να ενεχυριάζει αποκλειστικά προς ασφάλεια τυχόν χρηματοδότησης που λαμβάνει προς το σκοπό εξόφλησης του τιμήματος για την απόκτηση των μετοχών της ΑΔΜΗΕ ΑΕ από την ΔΕΗ ΑΕ ή να τις συμψηφίζει με το οφειλόμενο τίμημα από την πώληση των μετοχών.

Τυχόν υπερβάλλον ποσό χρησιμοποιείται για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών του Ελληνικού Δημοσίου προς τη ΔΕΗ ΑΕ. Τυχόν ελλείπον ποσό συμπληρώνεται από τα διανεμόμενα μερίσματα της ΑΔΜΗΕ ΑΕ που αναλογούν στο Ελληνικό Δημόσιο.

ArTaXiA είπε...

Hippy, μου θυμίζεις εκείνη την ελληνική ταινία με τον Βουτσά, που τον βάφτισαν Ελευθερουδάκη. Και μου έκανες τη ζωή πολύ ευκολότερη. Καλημέρα!

hippy είπε...

@ φίλο ΝίκοΤ

Αναμφίβολα το καλύτερο είναι ν΄ακολουθούμε τα χαρτιά που "μας πάνε" και όχι ότι μας προτείνουν (λάθος η "ξερολίστική" χθεσινή μου υπόδειξη*). Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι μεταφυσικό σ΄αυτό. Κατά κάποιο τρόπο λόγω της κερδοφόρας κινήσης ψάχνουμε καλύτερη ενημέρωση, γνώση θεμελιωδών, στατιστική της πρότερης κίνησης τους (κάτι σαν εσωτερική τεχνική ανάλυση).

*έκανα σήμερα αυτό που έπρεπε να είχα κάνει χθες πριν γράψω. Είδα το συγκριτικό 5ετές διάγραμμα ΕΛΛΑΚΤ-ΓΕΚ. Σαφέστατα καλύτερη η συμπεριφορά της 2ης (τοπικά έως και 150% μεγαλύτερη απόδοση). Όμως αυτή ακριβώς η μέγιστη διαφορά απόδοσης υπάρχει και σήμερα. Συνεπώς οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ελλάκτωρα να την μικρύνει. Πιστεύω έχεις δίκιο φίλε.

http://www.capital.gr/finance/chart/history/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%A9%CE%A1 (βάλε 5ετία και σύγκριση με ΓΕΚΤΕΡΝΑ)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Επικεφαλής στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ο Κώστας Αρβανίτης http://dlvr.it/MV3zCD

michele είπε...

Ευχαριστουμε Hippy για την ενημερωση,χωρις να εχω μελετησει ,υπολογιζα περιπου 250-300 εκ το 24% ( ως αισθηση και εμπειρια)

Οσον αφορα τις ΓΕΚ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ θυμουνται εδω οι φιλοι οι παλιοι, οτι σε σχεση με ολες ημουν ΓΕΚοβιος ( καλα ο Ανδρεας δεν το συζηταμε)

εκτος των αλλω γιατι, καθε κυριως παλια μετοχη ,εχει ενα ΠΡΟΦΙΛ χρηματιστηριακο που σπανια αλλαζει. Κι εδω,εμπειρια.Οχι οτι αρκει δηλ

michele είπε...

Βασει των υποθετικων -εστω-στοιχειων αυτων και δεδομενων των μεγεθων της ΔΕΗ ,η αποτιμηση της στο ταμπλο στα 700 εκ ειναι φθηνη η ακριβη;

hippy είπε...


Έτυχε φίλε καλλιτέχνη. Όπως έγραψα, στο τρυπάκι μας έβαλε ο Lorac που του αρέσει να βάζει homework. Δυστυχώς δεν πείσθηκα να πάρω ΔΕΗ. Για τους επαγγελματίες (με φραγκάτους πελάτες) πιθανολογώ ότι ο ΑΔΜΗΕ μάλλον θα αποδειχθεί ομόλογο (και η ΔΕΗ κουφάρι μετά).

Δεν πίστευα πως θα το πω αυτό αλλά νομίζω έχει (μερικώς) δίκιο ο Φωτόπουλος. Τα δίκτυα ΔΕΝ πωλούνται. Μπορούσε όμως να πουληθεί η μικρή ΔΕΗ σύντροφε Φωτόπουλε από την προηγούμενη συγκυβέρνηση. Γαμώ το μυωπικό συνδικαλισμό σας (όχι σε όλα).

hippy είπε...

Μιχάλη 850 εκ. έως 1,2 δις αποτίμηση το 100% του ΑΔΜΗΕ.

Το 24% περίπου όσο το υπολόγιζες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους.. .Χρηματιστήριο χωρις τραπεζουλες δεν υπάρχει. Λετε να πιασει τις 600 σήμερα τι περιμενει;

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Τώρα θα κάτσω να διαβάσω και τα χθεσινά που δεν πρόλαβα να δω.

Οπλα.."περιμένοντας τον Γκοντό"

michele είπε...

Δεν ειναι τυχαιο ΟΠΛΑ που οι τραπεζες ειναι τοσο κατω απο την ΑΜΚ του Δεκεμβριου του 2015

πολλα τα προβληματα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε αν θέλουν αυτές ζωγραφιζουν..χαχα

michele είπε...

ΟΠΛΑ για να μη θελουν καποιος λογος υπαρχει παντα ..και οταν παιξουν παλι θα υπαρχει καποιος λογος

Vasilisg είπε...

Μία θέση που δείχνει πως πλησιάζει ο καιρός μάλλον για την μετεξέλιξη του ομίλου όπως είπε ο Βαγγέλης. Το συμβόλαιο stock borrowing της Μέτκα έχει πλέον 21987 ανοικτές θέσεις με σημαντική αύξηση συναλλαγών το τελευταίο χρονικό διάστημα που ξύπνησε παράλληλα ο Μυτιληνιός!!

hippy είπε...

ΧΑΟΥΣΜΟ1 στα 100,80 σήμερα.

Δεν θα κουραστώ να το λέω. Μπράβο στον market maker και στον Φουρλή φυσικά. "Ανοίγουν" με την συμπεριφορά στο ταμπλό μια αγορά απαραίτητη στην οικονομία της χώρας στην εποχή της υποχρηματοδότησης.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Draghi (ΕΚΤ): Αναμένουμε την έκθεση βιωσιμότητας του χρέους της Ελλάδας, η οποία θα είναι ανεξάρτητη από όλες τις εξελίξεις

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Draghi (ΕΚΤ): Η Πορτογαλία έχει πολύ δρόμο μπροστά της, πρέπει να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις
Draghi (ΕΚΤ): Μέχρι τώρα τα πορτογαλικά ομόλογα είναι αποδεκτά για το QE - Εάν υποβαθμιστεί η οικονομία δεν θα είναι
φαντασου τι λεει ...για μας??!!

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω τον κ.Vasilisg πώς πρέπει να ερμηνεύσουμε σχετικά με μυτιλ το παρακάτω.

Στις 16/9 στο ΗΔΤ είχε ΜΕΤΚ 4,824 (ΜΕ 13,834OTC) k ΜΥΤΙΛ 12,364 (0 OTC)
Στις 19/10 μετκ 21,987 (ΜΕ 13,834OTC) κ Μυτιλ 22,294 (0 OTC)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Andreas D. είπε...

http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/304860-ekloges-kai-anodo-metoxon-kai-omologon-sto-x-a-blepoun-oi-ksenoi

Lorac είπε...

Στον 3ο χώρο που μιλάμε κ.Hippy σας είχα βάλει την Τερνα(Φιγκονα) Ιταλιάνα Αρα ενδεικτικά έχετε την σκέψη μου πως θα εξελιχθεί ο αδμηε στο πέρασμα του χρόνου αφού χωρίσει με την κο-Νομε δεουλα. Σαν νούμερα σας παραδέχομαι χαχα έχετε αφαιρέσει και την επιστροφή κεφαλαίου βλέπω για το ελάχιστο ενώ στο μέγιστο μάλλον ακολουθήσατε την λογική των γάλλων που τις προάλλες που έδωσαν συνέντευξη πέταξαν πάρα πολύ έμμεσα ένα νούμερο κοντά στο 1,3bv. Να ξαναγράψω λοιπόν ότι η εταιρία που θα μπει αργότερα στο χαα την υπολογίζω κάπου στο δίευρο στην σημερινή μετοχή της δεης. Επίσης διαβάζοντας το πλάνο της και αυτά της ΡΑΕ κτλ κτλ κτλ θα την διάλεγα Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε για διακράτηση. Αν την αγόραζαν οι ιταλοί θα υπολόγιζα και ένα 7λεπτό/μτχ μέρισμα σταθερό ειδικά μετά την ολοκλήρωση των (ΕΣΠΑ / ΓΙΟΥΝΚΕΡ ) επενδύσεων της.

Θέλω να πω και την κακία μου , την ανέφερα μαζί με βραχύ κινήσεις αρκετά έγκαιρα , αλλά τότε μου έγραφαν "θα χάσατε" και θα πάει 1,70! Τώρα φανταστείτε περιμένω να sell the news οπότε τι να γράψω θετικό???

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Andreas D.πολυ ενδιαφέρον αυτο που λεει στο newmoney...και Μάλλον αυτο το σενάριο θα δούμε.

michele είπε...

Sorry παίδες ειχα κοσμο στο γραφείο .. καλουτσικα πηγε η συνεδριαση αφου κουνηθηκαν και οι σαπιες ,ειδα και λιγο Draghi

hippy είπε...

"Ο Lorac είπε...

Θέλω να πω και την κακία μου , την ανέφερα μαζί με βραχύ κινήσεις αρκετά έγκαιρα , αλλά τότε μου έγραφαν "θα χάσατε" και θα πάει 1,70! Τώρα φανταστείτε περιμένω να sell the news οπότε τι να γράψω θετικό???"

Εγώ???

Ειλικρινά δεν θυμάμαι, αλλά σπανιότατα είμαι "φόρα παρτίδα" αγενής. Θα το έχετε παρατηρήσει. Φανατικός πολέμιος όσων σκυλεύουν στις αποτυχίες συναδέλφων μικροεπενδυτών.

michele είπε...

Α,δεν εχω υπο ψη μου το περιστατικο Hippy, αλλα για σενα και την ευγενεια σου εχω να λεω ..μην σου πω παραεισαι :))

hippy είπε...

"Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Andreas D.πολυ ενδιαφέρον αυτο που λεει στο newmoney...και Μάλλον αυτο το σενάριο θα δούμε."


Φίλε ΟΠΛΑ κράτα μικρό καλάθι...αφου το βλέπουν οι ξένοι που είναι τα λεφτά τους??? Τα 28 μύρια τζίρος στο ταμπλό? Σιγά μην τσιμπάμε με τον κάθε παπάρα δημοσιογράφο που θέλει να πουλήσει την πραμάτεια του.

hippy είπε...

Μου φαίνεται λογικό αύριο και περισσότερο τη Δευτέρα να παίξουν τα καλά νέα της υποδόσης στο ταμπλό (και ολίγον από σεναριο χρέους).

Εάν όλα πάνε καλά την Τρίτη πιθανολογώ μικρό ανοδικό φςςς και κάτω μποινγκ...(προεξωφλημένο τι κρίμα).

Εάν δεν...μόνο μποινγκ

Ας είμαστε καλά προσδεδεμένοι...κι ότι μας φωτίσει ο μεγαλοδύναμος.

https://www.youtube.com/watch?v=t2ykgGeUfEA

austin είπε...

ΆΣε που αυτοί δύσκολα πέφτουν...Και όταν θα πέσουν θα πέσουν με κρότο. Άρα ομαλά τα πράγματα δεν είναι κατά την γνώμη μου.

hippy είπε...

"Ο hippy είπε...

Μου φαίνεται λογικό αύριο και περισσότερο τη Δευτέρα να παίξουν τα καλά νέα της υποδόσης στο ταμπλό (και ολίγον από σεναριο χρέους)."

Φτάνει βέβαια να μην κάνει κανένα παλαβό πτωτικό ο Αμερικάνος

Vasilisg είπε...

Κε lorac, λαθος η εκτιμηση μου, καθως το συμβολαιο εχει πολλαπλασιαστη 1 , παλαιοτερα ηταν 100. Αρα σαν μεγεθος ανευ ουσιας...