Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                     
Zippo car 1947 Chrysler / Best of OldPicsArchive


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

austin είπε...

Πολύ καλό!

Αύριο ο χατζηνικος έχει θέμα ότι διεξάγεται "μυστικη" εισαγγελική έρευνα για το πώς μπήκαν τα cc. Αυτο έγινε από κάποιες κατηγορίες πολιτων και μαάλιστα οι ευθύνες δεν είναι μονο του ποινικού δικαίου αλλά και πολιτειακές... Όπως αυτός της εσχάτης προδοσίας. Αυτά είπε κάποιος τώρα στον real FM. Πολύ πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ειδικά στον χρόνο που αποφασίζεται να βγει σρην δημοσιότητα, μιας και ή έρευνα διεξάγεται μήνες τώρα...

Ε ρε γλέντια. Να δούμε που θα οδηγήσει, γιατί κάποιες φορές, γυρνάει ο τροχός... Και οι κατσαπλιαδες μπορεί και να έχουν πυξ λαξ έξοδο...

VIL είπε...

εκλογες 1/17

michele είπε...

Απο νομικη αποψη εγω το βρισκω ενδιαφερον,αν και δεν περιμενω πολλα πραγματα

Lorac είπε...

Μπορεί πάντα να κάνει αλλαγή παικτών στην ομάδα και να περιμένει/προκαλέσει τους παλιούς και πρώην σταρ να τον ρίξουν.

Καλά austin εδώ υπήρχαν τόνοι αποδείξεις για άλλους και άλλους περάσαν χρόοονια και χρόοοοοοοοονια και τελικά την πάτησε ένας τσοχατζό στα γεράματα.

hippy είπε...

Γιώργο κάπου άθελα μου σε μπέρδεψα. Η άποψη μου για το μαγαζί είναι ότι "τα χειρότερα είναι πίσω" καθώς μια οπισθοχώρηση 20-30 μονάδων (όποτε έλθει) προσωπικά σαν ευκαιρία εισόδου θα την δω. Ωστόσο όντως δεν υπάρχουν νέα που να διακαιολογήσουν ενθουσιασμό.

Η άποψη μου στον Τάκη την προηγούμενη Κυριακή

"hippy16 Οκτωβρίου 2016 - 1:07 π.μ.

Τόσο η τεράστια για χώρα της ΕΕ απόδοση του 10ετούς* ΟΕΔ όσο και ο τζίρος στο ΧΑΑ καταδεικνύουν κατά τη γνώμη μου το εξής: "Οι ξένοι δεν υπάρχουν πια/ τους πάτησε το τραίνο" (Μανώλης Ρασούλης, αθάνατος)

Αν έχω δίκιο την Δευτέρα θα συμβεί αυτό που γράφω δίπλα..."Οι τράπεζες σίγουρα θα ζοριστούνε στο ξεκίνημα τη Δευτέρα πιθανολογώ όμως πως συνολικά το μαγαζί θ΄αντέξει". Οι ξένοι σπανίζουν, οι ιθαγενείς είναι σε ζημιές, ποιός θα χώσει δυνατά την αγορά? Σκέφτομαι να επαναγοράσω νωρίς ότι πούλησα την Παρασκευή, αλλά και γενικά αργομαζεύω πιθανολογώντας καλούτσικο Χειμώνα.

Τα αποτελέσματα του 25αρη πλην τραπεζών είναι καλά...και τηρουμένων των συνθηκών (cc) πολύ καλά έως εξαιρετικά. Αλλά και για τις τράπεζες θεωρώ ελάχιστα πιθανό το σενάριο ζημιών και ΑΜΚ από το κράτος το 2017. Μια μικρή μείωση στις προβλέψεις-αν χρειαστεί-εύκολα θα τους λύσει το πρόβλημα. Άι στο καλό...πόσα χρόνια θα κρατήσει αυτή η νύχτα?"


Ραντεβού τον Οκτώβριο δεν έλεγα? Οκτώβριο έχουμε. Ψυχραιμία και μικρά βήματα.

Αρχές Νοεμβρίου θα έχουμε αναθεώρηση δεικτών Morgan Stanley και 30 Noεμβρίου rebalancing. Σύμφωνα με την Societe Generale και VTB Capital, δεν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις Ελληνικών μετοχών στους δείκτες MSCI, στους οποίους η αναθεώρηση θα ανακοινωθεί στις 14/11. Κάποιοι όμως μιλούν για είσοδο ΜΟΗ (επηρρεασμένοι μάλλον απ΄την δυναμική κίνηση).

Ψυχραιμία και μικρά βήματα. Δεν σπριντάρουμε για να μην σκάσουμε.

hippy είπε...

Φίλε Music Charts μεγάλη ιδέα έχετε για τους χρηματιστές. Ακόμα και οι πιο άξιοι και προβεβλημένοι πχ ο κ. Χατζηδάκης "ψαχουλεύοντας" κινούνται, περίπου όπως κι εμείς. Μόνοι μας είμαστε και δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω από εσάς για την ΑΡΑΙΓ.

Το μόνο που ξέρω είναι τούτο. Φοβάμαι περισσότερα για τα μετρητά που έχω στην τράπεζα παρά για τις μετοχές. Στις οποίες παρεπιπτόντως θα παρατηρήσατε κι εσείς φαντάζομαι πως γίνεται rotation. Οπότε, σκέφτομαι...δεν μπορεί κάποια στιγμή θα παίξει κι η δικιά μας.

hippy είπε...

Λες και τό είχαμε παραγγείλει για την περίπτωση...ευχαριστούμε κ. Χατζηδάκη


Γεμάτα ταμεία (Ενοποιημένα στοιχεία)

ΠΧΠ (χιλ. ευρώ)-Καθαρός δανεισμός-Κεφαλαιοποίηση (%)

Ε.Υ.Δ.Α.Π. -310,1 574,0 54,0%
AEGEAN -267,1 427,1 62,5%
JUMBO -250,4 1.551,1 16,1%
ΜΕΤΚΑ -163,4 384,4 42,5%

κλπ κλπ

Δηλαδή το αεροπλανάκι ΔΕΝ χρωστάει σέντσι και στα 6 ευρώ που την αποτιμά το ταμπλό τα 4 τα έχει cash στο συρτάρι...

Πόσα άραγε να έχει στο συρτάρι η Πειραιώς στην οποία βρίσκονται τα μετρητά μου?

http://mikrometoxos.gr/%ce%9f%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%ae%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b4%ce%bf/

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Κυριε Hipppy σας ευχαριστω πολυ!
Να προσθεσω οτι η euroxx σε χθεσινη αναρτηση στο euro2day περιμενει φετινα κερδη 48,3 εκατ.
Δεν τους εμπιστευομαι ομως....