Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

FTSE

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο μεγάλος δείκτης του ελληνικού χρηματιστηρίου κινείται για 3,5 μήνες κάτω απο το gap -brexit χωρίς ακόμα να εχει καταφέρει να το κλείσει ( D=1683 μον).

 Στο μεγαλύτερο διάστημα κινείται εντός της οριζόντιας ζώνης συναλλαγών SC
με εξοδο και διπλή κορυφή που επισημαίνεται με κόκκινα τετράγωνα [ 1583,22-1578,78].

Σημαντικά τεχνικά σημεία: 1) Η γραμμή τάσης X απο τα χαμηλά των 1371 της 6/7 
2) Το σημείο σύγκλισης του συστήματος των δυο εκθετικών κινητών μ.ο 30 και 50 ημ πανω στο οποίο σταμάτησε χτές η καθοδική του πορεία.

Απαιτείται ΑΜΕΣΗ επαναφορά  πανω απο την S των 1549 μον,ετσι ώστε να προσεγγισθεί η D1 στις 1605 μον κάτω πλευρά του gap .

Σε περίπτωση άρνησης αντίδρασης, η καθοδική κίνηση θα συνεχιστεί με αμεση διάσπαση των κινητων και προσέγγιση της X η οποια παρέχει ισχυρή στήριξη.

Ακομα και με ενδεχόμενη διάσπαση της Χ, τελευταίο οχυρό η πολύ σημαντική  στις 1464 μον που επισημαίνεται με κύκλους και ΚΑΤΩ απο την οποία η διαγραμματική εικόνα του δείκτη θα γίνει ιδιαίτερα αρνητική.

53 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλημέρα σε όλους/όλες σήμερα είναι ημέρα Moody’s ,ελπίζω να μην γίνει στο τέλος "μουντή". Η Moody's αναμένει η ελληνική οικονομία θα αυξηθεί κατά 1,8% το 2017 (έναντι ύφεσης -0,7% για το 2016) ,σε συνδυασμό με το σχεδόν κλείσιμο της υποδόσης των 2,8δις ίσως οδηγήσουν σε μικρή βελτίωση της αξιολόγησης μας. Άλλωστε είναι αυτή που μας έχει ακόμα στο χαμηλότερο σκαλοπάτι στο δρόμο για την επιστροφή στην επενδυτικότητα!

Μιχάλη ωραία η ανάλυση σου σήμερα και το πιο σημαντικό απλή. Είμαστε ένα τετράμηνο μέσα στα ίδια νούμερα πάνω-κάτω. Τρομακτική συσσώρευση ενέργειας αν το σκεφτεί κάποιος. Το θέμα λοιπόν είναι προς τα πού θα εκτονωθεί αυτή. Οι παίκτες ,όπως φαίνεται και στο γράφημα σου, έχουν φτιάξει ήδη τους σχηματισμούς για να δικαιολογήσουν την έξοδο και από τις 2 πλευρές. Ίσως μπερδέψουν με ένα fake πρώτα , αλλά αν έχει βγάλει κάποιος από το συρτάρι τον ογκομετρητή του θα μπορέσει να το διακρίνει.

Χτές είχε και γενέθλια το Πανελλήνιο Συριζιακο Κόμμα. Πασυκ!! Έξυπνο γιατί με λίγο μπλάνκο στο παλιό "Ο" ανακυκλώνεις τόνους από αφίσες/σημαίες και άλλα καλά από τις παλιές εποχές. Πάντως πέρα απο την πλάκα είναι αναγκαία η βελτίωση τους έστω και σε ένα σοσιαλ. προφίλ απο την στιγμή που το 4% έφτασε στο 34%.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

Καλώς τα, τα παιδιά:

http://mikrometoxos.gr/%CF%87%CF%87%CF%87%CF%87/

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Να σου λέει ο Χαντζηνίκος ότι "είναι ρήτορας ο Τσίπρας, πως να το κάνουμε". Αυτός που είναι αμόρφωτος, απαίδευτος και μιλάει γνωρίζοντας ότι απευθύνεται σε άτομα με περιορισμένη ευθύνη.

Και η βλακεία συνεχίζεται μαζικά στην Ελλάδα, χωρίς κανένα στοιχείο ανατροπής της

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα ...Δεν λες αμορφωτο καποιον που εχει τελειώσει σχολη Μαρξ και Λενιν... εχει ολα τα εφοδια να κυβερναει αμορφωτο λαό .

Nick The Greek είπε...

Καλημέρα σε όλους !!
Κ. hippy σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την άμεση χθεσινή σας απάντηση…
Οι απόψεις σας δεν είμαι μακριά και από τις δικές μου . Να ξέρετε ότι σας παρακολουθώ χρόνια καθότι έχετε σταθερό ψευδώνυμο και έγραφα (σπάνια ) στο blog του τάκαρου ως ανώνυμος (nicolis). Μερικές σκέψεις μου …..
- Ενώ συμφωνώ ότι μια απόδοση στην γριβ του 3 εως 3,5 % είναι μια χαρά ψυχρά επενδυτικά , εμένα πρακτικά δεν μου αρκεί. Σας λέω ότι ως άνεργος σήμερα ( πρώην στέλεχος λογιστηρίου σε α.ε. ) μια απόδοση 5 με 6 % είναι απαραίτητη για λόγους επιβίωσης . Βεβαίως δεν ξεχνώ ότι αποδόσεις και ρίσκο περπατούν χέρι – χέρι στις χρηματαγορές.
Οπότε η στρατηγική μου στην γριβ έχει 3 βήματα:
Α ) Υπομονή. Κάθε χρόνο κάνει δύο – τρείς άτσαλες πτώσεις .
Β) Εκμετάλλευση γρήγορων κινήσεων με καθαρή απόδοση ακόμη και 1 εως 3 %
Γ) Τα κομμάτια γριβ που βάζω στο μπαούλο μου αγοράζονται με 5 ευρώ δικό μου κεφάλαιο και το υπόλοιπο ποσό από κέρδη συναλλαγών σε άλλες μετοχές.

austin είπε...

Hippy διάβασα χθες το σχόλιο σου. Σωστά τα λες, αλλά για να καταλάβω εγώ πως το εννοεις σε σχέση με το δικό μου σχόλιο... Θεωρείς λοιπόν, ότι όλα αυτά τα νέα, με την Ρωσία και γενικότερα την επαναφορά στο προσκήνιο της δραχμής έχει να κάνει με διευθέτηση "υποχρεώσεων" μας?

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους

Nick The Greek είπε...

Άποψη μου είναι ότι στο κοντινό μέλλον η φορολογία στις ΑΕΕΑΠ θα αλλάξει. Εκτός εάν δεν θέλουμε σαν χώρα να έχουμε αυτήν την μορφή εταιριών. Ήδη η γριβ αν ήταν μια τυπική εταιρία ακινήτων το 2015 θα είχε 33 εκ. αποσβέσεις και 11,2 περίπου καθαρά κέρδη ( έχω αφαιρέσει από τον υπολογισμό ζημίες από αποτίμηση ακινήτων και προβλέψεις ) Αυτά τα νούμερα οδηγούν σε φόρο 3,2 εκ. αντί 7,6 που καταβάλλει τώρα η γριβ

austin είπε...

Διεκόπη η συνεδρίαση του ΣΤΕ λόγω προειδοποίησης για βόμβα..

Έχε χάρη, που μας βλέπουν, γιατί οι χαρακτηρισμοί για το τι ζούμε...δύσκολα τις αποτυπώνουν λέξεις.

michele είπε...

Ωραία η χτεσινοβαρδυνή σς κουβέντα ,ημουν εκτός και δεν είχα δυνατότητα συμμετοχής :)

LORAC καλό το..Πασυκ .Αλλα και αναπόφευκτο.

Για το συνεδριο που εχει την σημασια του,θα αναλυσουμε εν ευθέτω.

austin είπε...

Dax έκλεισε το χθεσινό χάσμα. Πρόβλημα μερικών ωρών. Πλέον, όλα καλά στο διεθνές σκηνικό...(και καλά)

Unknown είπε...

Καλημερα σας, ντεμπουτο στο blog σας με μια προσωπικη γνωμη/εκτιμηση. Προσεγγιση του Γ.Δ. μεταξυ 535 - 540 βγαινω αγοραστης σε μετοχες υψηλης κεφαλαιοποιησης, περα απο γρηγορα χτυπηματα με τον πολυ καλο αρχηγο σας.Θα ηθελα να σχολιασω περι μικρων εταιρειων κ τα ποσοστα που εχουν στην συνθεση του δεικτη, καθως προσεξα σχετικη αναρτηση στο blog. Θα συμφωνησω , οτι πολλες απο αυτες πρεπει να πεταχτουν εξω, αφου στην ουσια δεν εχουν κατι να προσφερουν. Αν θελανε πραγματικα οι ιδιοκτητες τους χρημα μεσω χρηματιστηριου, αλλα μονο για την αναπτυξη των εταιρειων τους, θα ειχαν κ αλλη σταση απεναντι στους επενδυτες. Λογω ελλειψης χρονου, δυστυχως δεν μπορω να το αναπτυξω περισσοτερο. Ολοι, ομως, οι εμπλεκομενοι στα του Χ.Α. γνωριζουν πολυ καλα τι εχει συντελεστει τα τελευταια 20 χρονια. Θυμιζω περιοδο 1997 κ μετα που πολλοι ιδιοκτητες συμπεριφερθηκαν σαν κανιβαλοι. Καλη συνεχεια, καλη δυναμη.

austin είπε...

Τάκη καλημέρα.

Και ποιος την δεκαετία του 90 δεν συμπεριφέρθηκε σαν κανίβαλος για να μην συμπεριφερθούν οι ιδιοκτήτες παρόμοια. Η κοινωνία ήταν άναρχη και κουτή, γιατί νόμιζε ότι η αρπαχτή, με όποιο τρόπο μπορούσε, θα ήταν βιώσιμη...

michele είπε...

Εχει δικιο ο Τακης ,συχνα-πυκνα αναφερομαστε στους ιδιοκτητες που δεν σεβονται τους μετοχους τους.

Εν τω μεταξυ προσοχη στη ΔΕΗ τεσταρεται το 2.90

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα Τάκη ..δεν σου αρεσουν οι τιμές και βγαινεις αγοραστής στις 540;Εγω νομιζω πως οι τιμες τωρα ειναι στις 500 μον...

Lorac είπε...

Δεη θέλει επίδειξη δύναμης τώρα για ψηλότερα. Αλλιώς έχει και κάτι εκθετικούς παρακάτω για να ξεκουραστεί. Μιχάλη κοιτάς καθόλου stockRSI?? Αν ναι στη φάση που είναι τώρα έχει ενδιαφέρον και ή θα γίνει βαγγελίνιο χαχαχα ή θα πρέπει να ελλατωθεί το "100" που είναι απο χτές.

Επιπρόσθετα με αντμιε έχει και το κόστος κάρβουνου που μάλλον θα γλυτώσει.

michele είπε...

Oλα τα κοιταω Lorac αλλα δεν τα βαζω γιατι το σκαριφημα θα ειναι πολυ φορτωμενο!

Εαν περασειεπικυρωμενα το 2,90 θα εχουμε γλεντια. Θα ηθελα πολυ να δω τις προσφορες για ΑΔΜΗΕ να κανουμε συγκρισεις με χρηματα κλπ

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
στην ΓεκΤερνα αναφέρεσαι να περάσει επικυρωμένα το 2.90?

χαχαχα

Unknown είπε...


Αustin, συμφωνω στην αναφορα σου περι μαζας κ συμπεριφορα της. Ποιοι αρχισαν ομως; Ποιοι εστησαν αρχικως την φακα με το τυρακι για να προσελκυσουν την κουτη την μαζα που κοιμοταν; Εκ του δολου δηλαδη. Απο εκει κ περα, γνωριζουμε οτι εισερχομενος στην αρενα πρεπει να αποδειξεις τι εισαι.

Οπλαρχηγε, διευκρινησα, περα απο τα γρηγορα χτυπηματα κ στις 2 κατευθυνσεις, υπαρχει κ μια αλλη μεγαλυτερη κινηση. Για Γ.Δ. εγραψα με προσφατο υψηλο 591 μον. Αρα, μια κινηση απο το 540 για εκει ξανα, δινει μεγαλυτερη κινηση, ετσι δεν ειναι; Κ στα βραχυ, αλλα κ να βλεπουμε κ λιγο πιο διευρυμενο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για να κανει κίνηση προς 540 νομιζω πρεπει να γινουν πολλά αρνητικά.. π.χ.να βγει ο τραμπ...που κανει τα.παντα για να μην βγει...(ίσως δενθελει)η κατι πολυ ασχημο εδω..ετσι νομιζω Χωρίς να ξερω κατι παραπάνω.

Jack Hoston είπε...


κ.micsele
Έχουμε έντονες φήμες για αλλαγή του Σκουρλέτη στον επικείμενο ανασχηματισμό, αυτό μαζί με της προσφορές του ΑΔΜΗΕ τι αζιμούθιο δίνει στον ¨κεραυνό¨ ???

michele είπε...

Χαχα προσωπικα θεωρω αγαπητε Chabo σχεδον σιγουρη την απομακρυνση Σκουρλέτη απο το υπουργειο.Τωρα,το θεμα ειναι ποιος θα τον αντικαταστησει και αν τρεξει γρηγορα τα ενεργειακα που ευτυχως οι δανειστες τα βαζουν με το ζορι μεσα στα προαπαιτουμενα.

Εχουν ηδη ψηφιστει δηλ,αλλα πρεπει να ..τρεξουν.
Ξαναλεω μεγαλης σημασιας το 2.90 !

michele είπε...

Η ειδηση της ημερας βεβαια ειναι αυτη:

Βαθύτερη του αναμενόμενου η ύφεση του 2015, νέες πιέσεις για έλλειμμα - χρέος

http://www.capital.gr/oikonomia/3162049/bathuteri-tou-anamenomenou-i-ufesi-tou-2015-nees-pieseis-gia-elleimma-xreos

Τελικο: -1,3% η υφεση για το 2015.

michele είπε...

Και οφειλεται κυριως σ αυτο:

Η τελική καταναλωτική δαπάνη του έτους 2015 σε τρέχουσες τιμές παρουσίασε μείωση κατά 1,9% σε σχέση με το έτος 2014, έναντι μείωσης 0,9% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση, τον Μάρτιο 2016.

michele είπε...

Κατα την αποψη μου ,επειδη ο Ανδρεας αναφερθηκε στην αγαπημενη του ΓΕΚΤΕΡΝΑ

Οι κατασκευες παιζουν,διοτι καθυστερει η συμβαση για τον αξονα Πατρας-Πυργου λογω του Τοξοτη του Καλογριτσα,καθως το θεμα εχει παγωσει μιας και η εταιρεια δεν εχει ενημεροτητα .Αντιλαμβανεστε.

austin είπε...

Και βλέπουμε την αποτύπωση αυτή στο ταμπλό...

Δεύτερη παρασκευή μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, που οι αγορές αντιδρούν πολύ δυνατά λες και ο λόγος που έπεφταν δυνατά την πέμπτη λύθηκε και όλα καλά.

Συνεχίζω να λέω, ότι ζούμε την μεγαλύτερη φούσκα του αιώνα. Κάποια στιγμή θα αναφωνούμε "ωχ παναγιά μου" με αυτό που θα γίνει στις διεθνείς αγορές. Καμία λογική, να υπάρχει "πρόβλημα" για μόλις 12 ώρες και μετά όχι μόνο να μαζεύει αλλά να πηγαίνει και παραπάνω.

Προφανώς και δεν λέω σε κανέναν να σορτάρει. Ούτε να πουλήσει τις long θέσεις τους. Ούτε ξέρω το πότε θα γίνει. Απλά όλο αυτό το πράγμα, να κάνουν γκαπ κάθε τρεις και λίγο, να έχουμε δυνατή πτώση και μετά ακραία παρέμβαση δεν είναι καθόλου μα καθόλου υγιές. Και έχει χαθεί η όποια λογική. Είτε στο κάτω που θα κάνει πρόσκαιρα, είτε στο πάνω που θα κάνει άνευ λόγου.

michele είπε...

trade what you see παίκτη.

Andreas D. είπε...

http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/304039-%C2%ABetoimos%C2%BB-na-allaksei-tin-agora-ergasias-tis-ee-o-katrougkalos

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Trade what you see...Μιχαλη υποψιαζομαι οτι εχεις κανει χοντες ταραχές αυτες τις μέρες χαχα.η χαρα του παίχτη.. σωστοοοοος.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ανδρέα τα αλλα μισά Αστήρ τα έδωσες;
Καλησπέρα....

Θανασης Κ είπε...

Xαοτικη η διαφορα αναμεσα στην Γεκ και τον Ακτωρα...πλεον θα χρειαζονται κυαλια....καλησπερα σε ολους...

austin είπε...

Αν κάποιος σήμερα έκανε "trade what i see", τότε θα έπρεπε να μπει all in. Βάση τεχνικής ανάλυσης, ο s&p έκανε ότι εχασε γραμμή τάσης, έκανε hammer και σήμερα αντιδρά ανοδικά στα futures. Οπότε..πάμε all in για σήμερα στον simulated account. Και ας είναι παρασκευή...

Andreas D. είπε...

Γιάννη,
έσωσα σήμερα τα μισά απο τα μισά !!
ήθελα κάτι καλύτερο αλλά ας μην είμαστε και (πολύ) πλεονέκτες)
λογικά θα δώσω (σήμερα) και τα υπόλοιπα...

Andreas D. είπε...

*έδωσα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μπράβο Ανδρέα σε καλή μεριά.
Εγω τα κρατάω ακόμη ;)

Andreas D. είπε...

τα κρατάς έ?
κάτσε να τα πάρω πίσω!!!!

αχαχαχαχα

τουλάχιστον Ο Ηλίας δεν τρώει πολύ...

Blogger Ο/Η hippy είπε...
Αντρέα χαίρομαι που έμειναν τ΄αστέρια στην παρέα...όσο να πείς ένα κέρασμα το χρωστάς (δεν τρώω πολύ...μη φοβάσαι)

ΝίκοςΤ είπε...

Κύριε ΘΑΝΑΣΗ Κ.
Θα καλυφθεί κάποια στιγμή αυτή η ανορθογραφία ανάμεσα σε ΓΕΚΤΕΡΝΑ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ.Με αυτούς τους τζίρους δεν είναι δύσκολο,εξάλλου το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει εδώ και καιρό τους κυβερνώντες.Θα λυθούν υποθέτω και τα δικαστικά και μετά θα τραβήξουμε ξανά προς την δόξα.

Αγαπητοί φίλοι,πιστεύετε ότι υπάρχουν μετοχές που σας πηγαίνουν και άλλες που δεν σας θέλουν με τίποτα; Για σκεφτείτε το.

Καλησπερα σας.

michele είπε...

Στατιστικα αυτο παιζει Νικο. Αλλα υπαρχουν καποιες,ποτ ο,τι και να κανουν δεν τις θελω εγω πια :)

michele είπε...

ΟΠΛΑ πανε σε ορισμενα σημεια οι μετοχες,λογω χαμηλου τζιρου και χαμηλης κυκλοφοριακης ταχυτητας,δινεις -παιρνεις ανετα και χωρις ιδιαιτερο αγχος στα σημεια αυτα.

Υπαρχουν και μερικα σαμαρια βεβαια,που δινουν σημα και μετα καθονται οπως η ΤΕΝΕΡΓ στην οποια ειμαι μεσα 2-3 μερες και καθομαι και την περιμενω

θα μου βγαλει και ομολογιακο και αυτη σαν τον Φουρλη λεει..

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1457565/terna-energeiakh-exetazei-ekdosh-omologoy-meso-th.html

austin είπε...

Πωωω τι κάνει η Γεκάρα!

Andreas D. είπε...

Ένα εύκολο quiz :

Ποιο χαρτί αγοράζει ο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ πωλητής του ΕΛΛΑΚΤΩΡ?

α) ΑΒΑΞ
β) ΔΕΗ
γ) ΓΕΚΤΕΡΝΑ
δ) ΜΥΤΙΛ

ο νικητής κερδίζει 10 τμχ ΑΤΤ, προσφορά του ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ!!

(ΟΠΛΑ, μη νευριάσεις!!)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι δέκα οσα θες...χαχα και αν μου κατσει;που εχει κατσει αλλα θελω να κατσει πολυυυυ καλά.. θα το τρεξουν το χαρτί γιατι υπαρχουν λόγοι αλλιως βουρ.

Lorac είπε...

Το πρωί έλεγα μετά απο καιρό να μπω πειραια για ξε-trading. Στα 149 που έχει γραμμούλα απο τα 3 πρόσφατα ψηλά(20/7 , 31/8 ,10/10) βλέπω αδειάζει κάποιος! Οπότε το κρατάω ως σημείο κλειδί για το τρέχον βραχύ χρονικό διάστημα μέχρι να ξεκινήσουν στο Αμερικα τον κρύο ιδρώτα απο τις πραγματικές δημοσκοπήσεις.

Εύκολα έδινε σήμερα απόδοση εντόκων δημοσίου χωρίς να περιμένεις κιόλας! Πολύ εύκολα ...

hippy είπε...

Χαιρετίζω

ότι θα έχει συνέδριο ο Τριλιζας και θα ανεβαίνει και το ΧΑΧΑ ούτε ο Παπαντωνιου με τον Λάμπρου δε θα μπορούσαν να το σχεδιάσουν καλύτερα. Σαξές (ή σα-σεξ) στόρυ 2 και όποιος αντέξει.

(ο τζίρος είναι της πλάκας, όσο και να θέλει δεν μπορεί να μας πάει μακρυά...να κλείνω καμιά ξεπέτα εν όψει πιθανής προεξόφλησης Moody΄ς και Σ/Κ μου φαίνεται καλή ιδέα)

michele είπε...

Ναι,ετσι Hippy. Oπως λεει και ο Lorac στα τεχνικα σημεια βγαινον οι-λιγοι-πωλητες μιας και οι αγοραστες λιγοι ειναι :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Λετε η Μoody`s να μας αναβαθμισει 2 μοναδες;

ArTaXiA είπε...

Χαιρετίζω τους παίκτε.

Οι αγορές κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να μας κοιμήσουν, να νομίσουμε πως κάθε πτώση είναι ευκαιρία για νέες τοποθετήσεις. Μετά, θα αρκούν πέντε μέρες για να χαθούν κέρδη μηνών.

JimMarkus είπε...

Χαιρετώ την παρέα. Ψημένα και τα ΕΧΑΕ βλέπω.
Στο συνέδριο της στασιμότητας ένας-ένας κελαϊδάνε.

michele είπε...

Ετσι συμβαινει συχνα artaxia.Αρκει να μην το νομιζω αυτο κανείς κατι χρονια

Θυμαμαι οταν επαιζε ο DOW στις 12,500 στα προηγουμενα υψηλα που ολοι περιμεναν γυρισμα

michele είπε...

Καλυτερα κλεισιματα βλεπω

michele είπε...

Και οντως και θα κλεισει ισως ακομα λιγο καλυτερα

ArTaXiA είπε...

Γι αυτό λέω οι αγορές κοιμίζουν.