Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


RIP  ΑΝΤΡΕΙ ΒΑΙΝΤΑ.. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ "ΤΕΙΧΟΣ" 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

michele είπε...

Εκταμίευση μόνο 1,1 δις ενδέχεται να εγκρίνει το Eurogroup, και όχι ολόκληρη την υποδόση των 2,8 δις.
Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες από το Λουξεμβούργο.
Αιτία η αναζήτηση εξασφάλισης εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου.

Απο τον Γιαννη Κουτσομύτη .

Δεν εχει μεγάλη σημασία,αλλα ενα μηνυμα περνανε

michele είπε...

Ο Ντάισελμπλουμ δήλωσε πριν από λίγο στο Eurogroup ότι η απόφαση που ισχύει για το ελληνικό χρέος είναι αυτή που ελήφθη στις 24/25 Μαΐου. "Σε αυτήν την απόφαση πρέπει να βασιστεί το ΔΝΤ και να συζητήσει στο ΔΣ του αν θα μπει στο ελληνικό πρόγραμμα. Αν το ΔΝΤ χρειάζεται περισσότερες επεξηγήσεις και εξειδίκευση αυτής της απόφασης, είμαστε πρόθυμοι να τις παράσχουμε. Η απόφαση όμως είναι αυτή του Μαΐου. Δεν σκοπεύω να ανοίγω το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους κάθε μήνα, παρότι κάποιοι συνάδελφοί μου μπορεί να το ήθελαν".

Lorac είπε...

Τελικά εκταμίευση με δόσεις Μιχάλη? Οπότε αύριο ευκαιρία για retest ότι γραμμών σπάσανε Παρασκευή και σήμερα? Είναι και στις 12 ημέρα εντόκων οπότε ίσως αύριο και το πρωί μεθαύριο να είναι προβληματικό.

Αυτό το σπάσιμο ,αν είναι έτσι όπως διαβάζω τώρα δηλαδή 1,1 άμεσα και τα υπόλοιπα τέλος του μήνα ,αν και διατηρούν το ανοδικό σενάριο του κόψαν πολύ τα φτερά. Μέχρι το γκαπ του μπρεξιτ πρόχειρα για όσες δεν φτάσανε και μετά αναμονή για τις εξελίξεις πέρα απο τον Ατλαντικό.

Ωραίο το κανάλι της ευρωβ δεν το είχα προσέξει. Μόνο το τρίγωνο.

Lorac είπε...

Να διευκρινίσω γιατί έκανα λογικό άλμα πριν!! Είδα το κανάλι της βιο που έβαλες και ξαφνιάστηκα γιατί ενώ ήταν μπροστά στα μάτια μας δεν το είχα παρατηρήσει!! Οπότε το "έκλεψα" σαν ιδέα και το έβαλα και σ'άλλες μετοχές εξ ου και η ευρωβ. όπως και να έχει ένα ευχαριστώ είναι λίγο!

michele είπε...

Φιλε Lorac φαινεται οτι ειναι τεχνικο θέμα,δηλ δεν απελευθερωσαν ΟΛΗ τη δοση για δεν πηραν τις αποδειξεις του Σεπτεμβριου οτι το δημόσιο
πληρώνει τους ΙΔΙΩΤΕΣ προμηθευτες.

Μπορει παντως λογω αυτου να κανει ενα βημα πισω,αλλα εγω πιστευω οτι λογω επικειμενης αναβαθμισης ( καθυστερημενης παντως) απο Moody's μπορει να μην ειναι σοβαρο.

Αυτο παντως σημαινει οτι οι δανειστες θα ειναι ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ στην αντιμετωπιση των ελληνων διαπραγματευτων.