Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΟ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

BIO:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Εξαιρετικά ισχυρή η γραμμή τάσης D1 ,επισημαίνεται με ελλειπτικές γραμμές.
Για ακόμα μια φορά η μετοχή αντέδρασε ,υπερβαίνοντας ταυτόχρονα και την C1 ,οδεύοντας προς την Ζ101 και τον εκθετικό κινητό μέσο των 200 ημ στα 1,40€.

 Οι δυο προηγούμενες προσπάθειες υπέρβασης του κινητού απέβησαν άκαρπες 
αφού ο τίτλος δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και υποχώρησε σε χαμηλότερα επίπεδα.

Ενδεχόμενη υπέρβασή του επομένως θα προσδώσει την απαραίτητη ορμή προς την αντίσταση της C στα 1,49 ευρώ ,απ όπου οι επόμενες βρίσκονται στην Ζ των 1,68 ευρώ και της άνω γραμμής D του μεγάλου πλαγιοανοδικού καναλιού.

Αδυναμία ανοδικής κίνησης της μετοχής ,θα την περιορίσει σε μια πλάγια κίνηση μεταξυ των C-C1 [ 1,49-1,25] με τις παρούσες συνθήκες της αγοράς,εχοντας πάντα για μεγάλη στήριξη την γραμμή τάσης D1.

30 σχόλια:

SCALPER είπε...

Καλημερα...αυτη τη φορα πιστευω πως θα προσεγγισει την περιοχη 1,75 _ 1,85
OXI ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΓΟΡΑ Η ΠΩΛΗΣΗ

mixalis mixalios είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1464879/aegean-afxhsh-11-sta-kathara-kerdh-g-trimhnoy.html

DINOSAUR είπε...

Πάει κι ο Λεονάρδος...

paolostar είπε...

http://www.zougla.gr/lifestyle/article/ke-omos-to-dancing-to-the-end-of-love
Πόσοι το ξέρατε αυτό;Εγώ όχι και πραγματικά συγκλονιστηκα..
Καλημερα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Γιάννης Ρίτσος
Απεβίωσε: 11 Νοεμβρίου 1990
Συμπτωση...!!?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

και μια απορια ποια η διαφορα
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=%24UST30Y
και του
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=%24TYX

hippy είπε...

Καλημέρα

Μια πρώτη ματιά στο 9μηνο ΑΡΑΙΓ

51,2 εκατ. μετά φόρων / 71,4 εκ. μετοχές => 0,717 ευρώ/μετοχή => Ρ/Ε = 8,7 ούτε κακό ούτε καλό.

Προφανώς η αγορά μετά το κακό 2ο τρίμηνο φοβάται για το 4ο. Λογικά άδικος φόβος αφού πλέον η τουριστική σεζόν πιάνει και τον Οκτώβρη οπότε το περιμένω μάλλον ουδέτερο.

Ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα, συμπεριλαμβανομένων και των βραχυπρόθεσμων χρηματοοικονομικών επενδύσεων, διαμορφώθηκαν σε 299 ή 4,18 ευρώ/μετοχή

Φαίνεται πως η μετοχή θα χρειαστεί να περιμένει 3-4 μήνες για να ξαναδεί τιμές πάνω από 7 με την προσδοκία του σημαντικού μερίσματος (0,50 ??). Εκτός βέβαια εάν πάνε όλα κατ΄ευχήν σε αξιολόγηση και συζητήσεις περί χρέους και δούμε κανένα ραλάκι τον Δεκέμβριο (ευσεβής προσδοκία)

Χ(ίππης Γραιγολεβάντες)

michele είπε...

Kαλημερα,καλημέρα σε ολους ! Τιμια και σωστη αναλυση για την ΑΡΑΙΓ απ τον Ηλια.
Βεβαια τα νουμερα στο ταμπλο δεν εξαρτωνται μονο απο τα θεμελιωδη :)

μπαρμπαλιας είπε...

φοβερη η κουρσα των πετρελαιων...
αληθεια ,ειναι αληθεια η παρουσιαση των αποτελεσματων;
παντως η αγορα δε μασαει...
και δεν ακουμπαει...

αυτα λεει το ταβλέ

hippy είπε...


Στο 1ο σχόλιο της Eurobank χρημ/κης για τα αποτελέσματα ΑΡΑΙΓ τα είδαν μεν καλύτερα, δεν περιμένουν κάτι ιδιαίτερο στο τελευταίο τρίμηνο, όπου μάλιστα ίσως (λένε) κάψει αρκετό cash οπότε θα λήξει το έτος με κάπου 200 εκ

Σοφό τους τελευταίους μήνες το ταμπλό αλλά οι μικροί μαριδαίοι εμείς ως συνήθως το μαθαίνουμε τελευταίοι.

Ωστόσο δεν βάζουμε πλερέζες, είναι μια καλή κερδοφόρα και μερισματοφόρα εταιρεία, όχι τίποτα σαπάκι φτερό στον άνεμο. Επενδυτική επιλογή που ψάχνει την βάση της.

michele είπε...

Ο ΟΠΑΠ και αφου ο ΓΔ απεδειχθη αδυναμος μπροστα στον εκθετικο 200 αρη,τον σπρωχνει εν αντιθεσει με τις προηγουμενες συνεδριασεις προς τα κατω

michele είπε...

Ηλια και ..Ηλια ( Μπαρμπα) η αγορα σε μια τετοια φαση συχνα δεν αποτιμα δικαια τα θεμελιωδη λογω της συνολικοτερης οικονομικοπολιτικης καταστασης

Παντως για την ΑΡΑΙΓ πιστευω οτι "εχει" ευκολα τα 7 ευρω με τα συγκεκριμενα.
Ας μην ξεχναμε οτι η ελλειψη κανονικότητας στη χώρα,αντανακλάται ( πρώτα) στο χρηματιστηριό της.

Gerry είπε...

Καλησπέρα στους φίλους. Πώς είδατε τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ? Νoμίζω υπάρχει σαφής βελτίωση και κυρίως νομίζω αποπλήρωσαν το Ιράν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους...Ο πρόεδρος Ομπάμα ενημερωσε τον Τραμπ για τα ταξιδια του που θα κάνει εκτος Αμερικής.. .μεταξύ αυτων και στην Ελλάδα. Την είδηση αυτη την εχει παιξει 10 φορές η ερτ απο χθες...Με την εκλογη του Τραμπ στην προεδρία αποδυναμονονται πολυ τα οποια σχέδια και ελπιδες που ειχε ο Τσιπρας σχετικα με χρέος και Κυπριακό καθώς ο λογος του δεν μετραει και πολυ πλέον.. .και δεν δεσμευει τον Τραμπ οπως θα γινόταν ενδεχομένως με την Χίλαρι.. .χωρις αυτο να σημαίνει οτι η Αμερικανική εξ...πολιτική θα κανει στροφή 180 μοιρών.. απλώς θα περιμένουμε τον νεο χρονο για εξελίξεις στα θεματα μας.Ο Τσιπρας μάλλον ειναι καμενο χαρτι μιας και ειναι πολυ εκτεθειμενος και παγιδευμενος στα χρονοδιαγραμματα που ειχε θεσει στους σανοφορους....ψηψοφορους του και θα συρθει σ εκλογές πιο γρηγορα απο οτι περιμένουμε.

michele είπε...

Πολυ καλα κατα τη γνωμη μου Gerry Phoenix

Andreas D. είπε...

http://mikrometoxos.gr/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B4/

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας. Ο Ηλίας Χίππυς έχει εξελιχθεί σε ελβετικό πολυεργαλείο!! Όμορφη η σκέψη σας και η εκτίμηση της αραίγας. Θα παραμείνω άπληστος και θα περιμένω να πιάσει τουλάχιστον το 1ο νούμερο του οπτικού ωκω στα 4,30-4,50. Σσσσσ είναι και η τιμή cash/μετοχή εκεί.

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Τώρα άνοιξα στην ουσία να δω λίγο αφορά, και παρατηρώ την κλασσική αλλεργία των τιμών μόλις πάνε οι μετοχές να κινηθούν χωρίς να έχουν κάποια πολύ σημαντική είδηση από πίσω.

Σα να μην χάνεις τίποτα στην αγορά...Παρόλο που διάφορα νέα ακούγονται καλά ή ελπιδοφόρα. Και παρόλο που το 10 ετές φλερτάρει με το να σπάσει κάτω το 7 κάτι. Βέβαια τέταρτη συνεδρίαση που συσσωρεύει εκεί γύρω, και πιο πιθανή θα ήταν μία ανοδική πρόσκαιρη κίνηση...

Η αραίγ η "κακομοίρα" έχει στομώσει, που σπάνια το έκανε τόσο πολύ καιρό στο παρελθόν. Hippy σε ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Αν και πολύ χαμηλά η τιμή του lorac, σίγουρα θα περιμένω και άλλο, παρόλο που στην αρχή νόμιζα ότι έχανα το τρένο.

Εδώ που τα λέμε, έχασα το τρένο του ΜΥΤΙΛ, έχασα του ΟΠΑΠ, στο τέλος, από τον φόβο μου για την κατάσταση στην Ελλάδα, θα χάσω όλο το τρένο του ΧΑΑ. χαχα

Lorac είπε...

Austin η χαμηλή τιμή είναι ο πρώτος στόχος , ο στατιστικά συνήθης του 2/3 της διαδρομής. Υπάρχει και το τέλος της διαδρομής αρκετά πιο κάτω. Γιατί να πάει??? Τυχαίο παράδειγμα όχι καλή επιλογή Υπ. Οικ από τον Τραμπ και η γιαγιάκα αυξάνει πιτόκια.

Άλλο τυχαίο π.χ. Στραβωξύπνησε ο πλανητάρχης και ψάχνει δικαστικά την οικογένεια του νέου βασιλεία της αραπιάς που έχρισε πριν 2 χρόνια ο ομπαμα. Άλλο τυχαίο παράδειγμα.....

Γενικά δηλαδή ο ενωτικός λόγος και τα χαμόγελα έφεραν πρόσκαιρη χαρά στις αγορές. Θα συνεχίσει έτσι???

michele είπε...

Αντε ας ξαναγινω κουραστικος trade what you see Austin :))

Μεχρι και ιστορικο υψηλο στον DOW εφερε ο πορτοκαλί πρεσιντέντε

michele είπε...

Εκλεισε το gap του ΓΔ στο κλεισιμο με ΧΩΣΙΜΟ τραπεζων

Δεν του αρεσε το ΕΛΠΕ του μπαρμπα και του φίλου μου του..μικρομέτοχου :)

michele είπε...

Εν τω μεταξυ η DB αρνηθηκε να ..καταρρευσει και παει να κλεισει το πανω gap-brexit στο + 4,75% σημερα στα 14,75€

Lorac είπε...

Εβρομπανκια το μαμησαν όσο δεν πήγαινε , αλλά να κρατήσουμε και το ημερήσιο κλείσιμο σωστό. Θα πάω για λαμπάδα στον Αι Γουιλμπορ τον Ρώσση να γίνει υπουργάρα!! Μπας και την επόμενη βδομάδα φτιάξει και το εβδομαδιαίο κλείσιμο.

hippy είπε...

"Ο Gerry Phoenix είπε...
Καλησπέρα στους φίλους. Πώς είδατε τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ? Νoμίζω υπάρχει σαφής βελτίωση και κυρίως νομίζω αποπλήρωσαν το Ιράν."

Φαίνεται πως πραγματικά οι μηχανές στα ΕΛΠΕ δούλεψαν στο φουλ κι ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα απ΄ότι περίμεναν οι αναλυτές.

Ωστόσο υπάρχουν και συννεφάκια. Όπως ότι κατά την περίοδο 9 μηνών μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2016, η εταιρεία είχε αρνητικές ελεύθερες ταμειακές ροές άνω των EUR650m κάτι που επιβάρυνε και το καθαρό χρέος το οποίο στο τέλος του 3ου τριμήνου ανέρχεται σε EUR1.8 δις από EUR1.1 δις στο τέλος του 2015, η ισοδύναμο του 94% των ιδίων κεφαλαίων. Δύσκολο λοιπόν μου φαίνεται να δωθεί μέρισμα (άγνωστες όμως οι βουλές της διοίκησης)

Στα καλά νέα τα βελτιωμένα περιθώρια διύλισης τα οποία μάλιστα οι αναλυτές της Παντελάκης ΑΧΕ περιμένουν να βελτιωθούν ακόμα (λίγο) περισσότερο στο 4ο τρίμηνο κοντά τα 2 δολάρια/βαρέλι.

Προσωπικά θα ήθελα να διαβάσουμε προσεχώς μια-δύο ανακοινώσεις για να ασχοληθούμε επενδυτικά (και όχι κερδοσκοπικά) με την εταιρεία με κυριότερη μια σημαντική (σε αριθμό) εθελουσία για να φύγουν οι 16μισθοι παλαιοί χρυσοκάνθαροι. Εάν δε συνδυαστεί και με αλλαγή στο managment με κανένα εργατικό παλικάρι απ΄τα σπλάχνα της εταιρείας στυλ Τσαμάζ θα είναι το ιδεώδες (θα μπω με τις πάντες) :D

Lorac είπε...

Απο τα θλιβερά της ημέρας >>>
Καρτζ μηδεν κομμάτια
Πλακρ 52 κομματια. Έφτά αγοραστές στο κλείσιμο
Ευαθ 500 κομμάτια

hippy είπε...

"Ο austin είπε...

Εδώ που τα λέμε, έχασα το τρένο του ΜΥΤΙΛ, έχασα του ΟΠΑΠ, στο τέλος, από τον φόβο μου για την κατάσταση στην Ελλάδα, θα χάσω όλο το τρένο του ΧΑΑ. χαχα"


Φίλε Γιώργο ελπίζω να μην χάσεις το τρένο του ΟΤΕ καθώς το έχουμε πολύ έγκαιρα επισημάνει εδώ στην "γνώμη".

Από τις 2-3 ποιοτικότερες εταιρείες του ΧΑΑ, θεωρώ απίθανο να μην δει διψήφιο αριθμό στο ταμπλό 1-2 μήνες μετά την μεταβίβαση του πακκέτου στους γερμανούς (περί τα 9,25)

michele είπε...

Ο Καρτζ ο αγαπημενος Lorac δεν εκανε και ποτε πολλα κομματια,ειναι ο μονος που ειχα κανει
εκπαιδευτικο γραφημα

Καλα ο Λεμπιδακης αλλη περιπτωση

Απαντησε και ο Ηippy σοβαρα για τα ΕΛΠΕ :) εγω εδωσα χτες το γραφηματακι ,τι αλλο θελετε

θα παω στο γραφειο ΠΑΠΠΑ σαν τον Δαβαρακη να μου δινει τιποτα απο τα μυστικα κονδυλια

austin είπε...

hippy με φοβίζει πολύ η κατάσταση στην Ελλάδα..έχω διοχετεύσει αλλού την ρευστότητα μου και αναμένω. Μπορεί ο τσίπρας να "άλλαξε πλευρό", αλλά δεν μου αρέσει που τον κρατάνε επάνω μετά από όσα έχει κάνει στην χώρα. Σα κάτι να μου λέει ότι έχει και άλλη "βρωμοδουλειά" να γίνει...οπότε με αποτρέπει να πάρω θέσεις. Εκτός από 1-2 που έχω εγκλωβιστεί στην ουσία.

Το καλύτερο χαρτί της ημέρας το ΙΑΣΩ. χαχα!

Είδες hippy τα ΠΛΑΘ τι κάνουνε...?

hippy είπε...

Ο/Η austin είπε...
hippy με φοβίζει πολύ η κατάσταση στην Ελλάδα...

Γιώργο θα μας τρελλάνεις??? Μην κοιτάς τα λόγια, κοίτα ΜΟΝΟ τις πράξεις. Γατάκια που δεν ξέρουν να κυνηγούν, περιμένουν να τα ταίσεις (σαν και τα δικά μου, θα πάω μετά το μνμ χα χα)

Η ουσία είναι ότι εάν αγοράσεις μια καλή εταιρεία στα αποτέτοια σου κι αν προσωρινά πέσει. Θα παίρνεις κάθε χρόνο το μέρισμα και κάποια στιγμή, όποτε το μαγαζί νομοτελειακά ανέβει, θα πάρεις και το κέρδος σου.

ΑΡΑΙΓ με 4,50 ευρώ....χα χα χα χα. Ούτε με ΓΔ 420 μονάδες φίλε Lorac. Αν έλεγες 5,40-5,60 ίσως και να το συζητούσα. Ίσως. Καραμαζεμένο το χαρτί κι εγώ όπως σας έχω εξομολογηθεί στο παρελθόν είναι δυο κατηγορίες κερδοσκόπων που σέβομαι...τους επαγγελματίες και τους πολύ φραγκάτους.

koutsan είπε...

Καλησπέρα,
Η τιμή του 5% του ΟΤΕ πως θα προκύψει ;