Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΦΑ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Στις 2 Νοεμβρίου παρουσιάσαμε τον τίτλο εδώ:http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/11/blog-post_2.html#more

επισημαίνοντας:
  "ΜΟΝΟ ανοδική διαφυγή απ οποιοδήποτε σημείο και σε βραχυπρόθεσμο απο επίπεδο απο την κατερχόμενη Χ100,θα δώσει κίνηση και με αυξημένο όγκο θα δοκιμάσει εκ νεόυ την ζωνη D και κατόπιν τα 1,90€ της Ζ για τρίτη φορά.

Ομως τότε θα επανέλθουμε ,επανεξετάζοντας την κίνηση του τίτλου.."


Eξαιρετικά δυναμική αντίδραση και ενεργοποίηση double bottom απο τη ζώνη D  για την μετοχή. Ο στόχος των 1,92 του διπλού πυθμένα έχει σχεδόν επιτευχθεί με το χτεσινό υψηλό του 1,90.

Ο μεγάλος τοπικός πυθμένας με γραμμή λαιμού την Ζ  στα 1,90 εάν και εφ όσον λυθεί ανοδικά, θα μας δώσει μεγάλη αύξηση του ογκου συναλλαγών και περαιτέρω δυναμική προς τον επόμενο στόχο της Χ στα 2,02€. Στα 2,04 βρίσκεται και το 50% της fibo διόρθωσης.

Ο δρόμος θα "ανοιξει" ακόμα περισσότερο ,δεδομένου του μεγάλου gap -brexit ,που κλείνει αρκετά υψηλότερα στα 2,23€ .
Ειναι πάντως αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο αποκόμισης κερδών δεδομενων και των "φουσκωμένων" ταλαντωτών [ RSI 14 76.3] που πάντως αναδεικνύουν την ιδιαίτερη δυναμική της κίνησης σε "καθετη" σχεδόν τροχιά.
Τα σημεία στήριξης ,θα εξαρτηθουν και απο τα σημεία απ όπου θα ξεκινήσει μια διόρθωση, με το 1,90 να αποτελει κομβικό σημείο και χαμηλότερα,τα 1,80 και η ζώνη D {1.65-1.68}.

53 σχόλια:

ΝίκοςΤ είπε...

Καλημέρα στους φίλους.
Φίλε Ηλία hippy,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας με την έκφραση 100% αγορασμένος. Έχεις απόλυτο δίκιο αν έχεις όλο σου το χρήμα στα χρηματιστήρια. Εγώ εννοώ ότι κάποιος είναι 100% αγορασμένος αν έχει τοποθετήσει για κάποιο χρονικό διάστημα όλο το ποσό που έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί στο ΧΑΑ.Έχοντας βέβαια και τα αντίστοιχα ποσά,ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ του, σε ομόλογα, ξένα χρηματιστήρια και σε ρευστό.Τα ακίνητα είναι άλλη ιστορία. Εννοείται ότι ποτέ δεν χρησιμοποιώ margin και ποτέ δεν κλαίγομαι για τις λανθασμένες κινήσεις μου όπως και ποτέ δεν θριαμβολογώ για κέρδη μου.Νομίζω ότι τώρα θα συμφωνήσουμε, άλλωστε για να μην έχουμε χρεωκοπήσει τόσα χρόνια με την ενασχόληση μας στο ΧΑΑ,όλο και συγγενείς τακτικές χρησιμοποιούμε.
Καλή συνεδρίαση για όλους.

ArTaXiA είπε...

Νίκο καλημέρα.

Σε αυτήν την φάση, το συνετό θα ήταν το ποσοστό ρευστών διαθεσίμων που βρίσκονται σε τίτλους να μην υπερβαίνει το 70% του συνόλου και να μην είναι χαμηλότερο του 50%.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα. Πολλα βάζεις πολλά παιρνεις..πολλά χανεις.και το αναποδο...Λίγα βάζεις.. ....κτλ.Σε αυτη την κατεστραμενη αγορά σημερα όποιος μπαίνει θα τα παρει χοντρα οταν λυθουν τα θέματα.. οποιος θελει να γινει πλούσιος σε ενα χρόνο θελει Προσοχή και σε φασεις σαν αυτες τωρα η πουλάει και παίρνει την οποια άνοδο εχει γίνει η μειωνει ζημίες και ξαναμπαινει..ξαναβγαινει και παει λέγοντας. Ξαναλεω αν λυθουν θέματα θα δουμε τιμες που θα ζαλειζουν.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Οπλα θα συμφωνήσω ότι οι τιμές που θα δούμε θα ζαλίζουν και θα φαίνεται απίστευτο, όπως απίστευτη φαίνεται και η ξαφνική τόσο εκρηκτική άνοδος, μέσα σε 4 μέρες μετά από συσσώρευση 100 ημερών.

Τα θέματα όμως εγώ ερωτώ έχουν λυθεί?? Και άραγε είναι μόνο αυτά που μας πλασάρουν ως σημαντικά (χρέος, QE κτλ)?

Οι τιμές γράφουν βέβαια. Και για τους traders που πέτυχαν την κίνηση αυτό έχει σημασία. Έχουν δει όμως αρκετοί ότι στο εβδομαδιαίο γράφημα του ΓΔ, οι γραμμές bollinger τώρα πάνε να ανοίξουν αν το κλείσιμο της εβδομάδας είναι από εδώ που είμαστε και πάνω. Η θεωρία πολλές φορές λέει αυτό το leg που κάνουν τα κεριά στις λωρίδες, έτσι ώστε να "πετάξει και τους τελευταίους έξω" και να κάνει την ανάποδη κίνηση. Το έκανε στο περίπου (το λέω περίπου γιατί η συσώρευση ήταν πολύ μεγάλη και γιατί είναι πολύ πίσω το κερί) στο ημερήσιο κερί της 12 Σεπτεμβρίου. Τώρα λοιπόν, στο εβδομαδιαίο γίνεται το ίδιο. Εγώ αναμένω εβδομαδιαίο κλείσιμο και τι θα γίνει.

Όπως έχω πει, αν είναι οι τιμές να μας ζαλίσουν, τότε και πιο πάνω να μπει κανείς, πιο καλά είναι. Αν είναι όλα να αλλάξουν για την Ελλάδα, το 580-630 δεν με ενδιαφέρει. Άλλωστε υπάρχουν πόσες αγορές και πόσα προιόντα στον κόσμο όλο για να επενδύσεις ή...τζογάρεις.

ΥΓ. Αυτό που με πονάει είναι ότι έχασα τον ΜΥΤΙΛ (που δεν θα έπιανα την κίνηση του ούτε στα όνειρα μου, παρά μόνο ως μετά χρηστό προφήτη ή έχοντας πληρώσει 5απλές προμήθειες) και τον ΟΠΑΠ. Αυτά τα δύο χαρτιά με τσούξανε που δεν μπόρεσα-ήθελα-φοβόμουν να πιάσω την κίνηση τους, βάζοντας λεφτά εκεί ως και "ασφαλές καταφύγιο".
Για τις τράπεζες...τα έχουμε ζήσει ξανά και ξανά που και ας έδωσαν πολλά κέρδη, έχουν φάει τόσα, που τίποτα δεν άλλαξε που λέει ο λόγος.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους . Μ αρεσει που λες για bollinger στον ΟΠΛΑ Austin!

austin είπε...

Χεχε. Γιατί όχι μιχάλη...όσο ζεις μαθαίνεις! Έχει δύναμη το σύστημα πάντως! άντε να δούμε, μήπως απόφύγουμε τα ακόμα χειρότερα...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαχα ναι..Καλημερα Μιχάλη. Στα Χωριά ξέρεις υπαρχουν και οι πρακτικοι που ενω εχεις πάρει ενα καρο χαπια σου τραβανε ενα μπολινγερ στην μεση και ισιωνεις...

michele είπε...

Ε μα γι αυτο το λεω ΟΠΛΑ ! στο τελος η συμβατικη ιατρικη παντα υπερεχει,αυτο να μην ξεχναμε

ουτε η ομοιοπαθητικη,ουτε ο μαγος του χωριου ειναι η ενδεδειγμενη λυση

michele είπε...

Ματαιώθηκε η συνάντηση του "Μίνι Eurogroup" με το ΔΝΤ για την Ελλάδα: Deutsche Welle

Δεν θα γίνει τελικά η συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών των πέντε ισχυρών χωρών της Ευρωζώνης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες της Deutsche Welle.

hippy είπε...

"Ο austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Αυτό που με πονάει είναι ότι έχασα τον ΜΥΤΙΛ (που δεν θα έπιανα την κίνηση του ούτε στα όνειρα μου, παρά μόνο ως μετά χρηστό προφήτη ή έχοντας πληρώσει 5απλές προμήθειες) και τον ΟΠΑΠ. Αυτά τα δύο χαρτιά με τσούξανε που δεν μπόρεσα-ήθελα-φοβόμουν να πιάσω την κίνηση τους, βάζοντας λεφτά εκεί ως και "ασφαλές καταφύγιο".



Χαιρετίζω, για τον ΟΠΑΠ συμπάσχω μαζί σου Γιώργο, ΜΠΡΑΒΟ στο μπάρμπα, κρίμα σε μένα.

Τώρα ως προς τον ΜΥΤΙΛ. Πιθανολογώ ότι το ράλι του ΜΥΤΙΛ ΔΕΝ οφείλεται στην απορρόφηση της ΜΕΤΚ. Νομίζω οφείλεται μάλλον στα μελλοντικά υπερκέρδη από την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας μέσω κοΝΟΜΕ.

Για το θέμα είχε πρωτογράψει στο μπλογκ του κ. Τάκη ο εξαιρετικός νεολαίος κ. Lorac (καλά, τους καλύτερους σας φέραμε)

Ο ΜΥΤΙΛ και λοιποί μάγκες στην πρόσφατη δημοπρασία της κοΝΟΜΕ πλήρωσαν 37,50 ευρώ/MWh. Δηλαδή μέσω της νόμιμης διαδικασίας κοΝΟΜΕ ο ιδιώτης αγοράζει εκ του ασφαλούς 37,5 ευρώ/MBh (δλδ 0,0375/kwh) στις δημοπρασίες και πουλάει ΜΕΤΑ ΑΠΟ τις προσφορές στη λιανική 0,088 με 135% μικτό κέρδος !!!!!!!!! Χωρίς να χρειαστεί να επενδύσει ούτε cent!!! Εξαιτίας της ηλιθιότητας των ΣΑΝΕΛ που δεν θέλησαν να υιοθετήσουν το σχέδιο πώλησης της μικρής ΔΕΗ (30%) της κυβέρνηση Σαμαρά. Και δεν σκέφτηκαν οι πανίβλακες ότι πρώτα δυναμώνουμε την τροφό ΔΕΗ (μείωση κόστους παραγωγής, εθελούσιες κλπ) και μετά βάζουμε τα νεογνά στα βυζιά να θηλάσουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ το 2015 η κατανάλωση της ηλ. ενέργειας ήταν περίπου 50 TWh ή 50,000,000 MWh

(όπου 1 TWh = 1,000 GWh = 1,000,000 MWh = 1,000,000,000 kWh)

H Protergia κατέχει το 2,37% της κατανάλωσης σε σύνολο περίπου 12% των εναλλακτικών παρόχων. Στην ολοκλήρωση του 50% της κατανάλωσης στους ιδιώτες έως το 2019 θα έχει λίγο περισσότερο από 10%. Δηλαδή θα πουλάει 5,000,000 MWh κερδίζοντας μικτά (88-37,5) χ 5,000,000= 250 εκατ !!!!!! Έξοδα μικρά μόνο διάθεσης, αφού δεν παράγει, απλά μεταπουλά.

Ξέρουμε βέβαια πως ο Ευάγγελος διαθέτει ήδη μονάδα συμπαραγωγής μέσω της Αλουμίνιο Ελλάδος που κατασκευάστηκε με κρατικές επιδοτήσεις, για να καλύψει με τη λειτουργία της τις ανάγκες της βιομηχανίας σε ρεύμα αλλά προτίμησε να το πουλά ακριβότερα στην κατανάλωση και ν΄αγοράζει φθηνά απ΄τη ΔΕΗ. Αλλά αυτό είναι άλλη "πονεμένη" ιστορία.

http://psoux.blogspot.gr/2012/02/blog-post_21.html

Συμπερασματικά πάντως δεν θα βιαζόμουν να πουλήσω ΜΥΤΙΛ ακόμα κι αν έγραφε 7 μπροστά.



hippy είπε...

Δεν αποκλείω όμως πιθανή συγχώνευση της θυγατέρας μια και το ταμείο το΄χει η μικρή, ο μπαμπάς έχει χρέη.

Συμφωνώ λοιπόν στο διαζύγιο των μικροεπενδυτών απ΄τη μικρή* και διακράτηση του μπαμπά. Με το μάτι όμως καρφωμένο στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Γιατί οι κοΝΟΜΕ εκτός απ΄τους πολίτες της χώρας μας ζημιώνουν και τον Σόιμπλε. Συνεπώς έχω την υποψία πως η κατάργηση τους μπορεί και να εμφανιστεί σε μελλοντικά προααιτούμενα. Παράλληλα με αύξηση του ποσοστού 17% της ΔΕΗ το οποίο πωλείται.

Δεν είναι γκουρουδιά...είναι νομίζω λογική σκέψη στην χώρα της αρπαχτής που ευτυχώς όμως τούτη την περίοδο είναι υπο επιτροπεία (και την προσεχή 10ετία τουλάχιστον)

JimMarkus είπε...

Υπάρχει πάντα και η επιλογή του rebalancing του δείκτη του χαρτοφυλακίου σας, καθώς κα΄ποιες μετοχές έδωσαν και οφείλουν να διορθώσουν και κάποιες έχουν να δώσουν σε μεσο-βραχυπρόθεσμο διάστημα ομιλώντας. Υπάρχουν ίσως και κάποια χαρτιά που τα κρατάς για το εφάπαξ, αν και στον κόσμο των ραγδαίων αλλαγών που ζούμε πρέπει να προσαρμοστούμε.

hippy είπε...

Για λόγους δικαιοσύνης να πω ότι η περίπτωση που περιέγραψα είναι η "ακραία". Ο Βαγγέλης νομίζω έχει πάρει είδηση ότι το νταβαντζιλίκι των κοΝΟΜΕ δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά κι έχει ξεκινήσει ιδιοπαραγωγή (3 μονάδες) που προς το παρόν παράγουν μέρος του τζίρου. Οκ, δεν είναι καθόλου τυχαίος, είναι ο Ευάγγελος (γι αυτό και δεν βιαζόμαστε να πουλήσουμε).

Σε περίπτωση απορρόφησης της ΜΕΤΚΑ (με απολύτως πρόχειρους υπολογισμούς στηριγμένους στα ενοποιημένα ίδια κεφάλαια) η αντιστοίχηση νομίζω θα είναι 1 ΜΕΤΚΑ => 0,93 ΜΥΤΙΛ περίπου.

michele είπε...

Φυσικα και εφερες τους καλυτερους Hippy :) οσον αφορα το Μυτιληναιο ειναι ωραια η αναλυση αυτη ( το κο ΝΟΜΕ μου αρεσε,αν και εκει υπαρχει και προσφυγη της ΔΕΗ)

Δεν ξεχνω και την κοινη εταιρεια με ΜΟΗ οσον αφορα το φυσικο αεριο

michele είπε...

ΚΑΝΕΝΑ χαρτι δεν κρατας για το εφαπαξ. Αυτη ειναι ξεπερασμενη λογικη του μακαριτη Καραγκουνη που ειχε εθνικες απο το 1975 και το 91 επι Κ.Μητσοτακη εβγαλε τα κερατά του

αν ηταν επενδυτης τωρα με την κριση θα ειχε καταστραφει,καθως δεν τον εκοβα και πολυ του short

ArTaXiA είπε...

Πέθανε ο Καραγκούνης; RIP! Τεράστιος! :)

JimMarkus είπε...

Σωστά michele κάποιοι ίσως το κάνουν. Εγώ όχι.

michele είπε...

4 χρονια πριν ARTAXIA ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πρόεδρος Μικρομετοχων...πολλα δις λέμε.. .

JimMarkus είπε...

Σε μία πιθανή συγχώνευση της ΜΕΤΚΑ στον όμιλο δεν θα ληφθεί υπόψιν η χρηματιστηριακή τιμή αμφότερων των εταιρειών;

ArTaXiA είπε...

Και ποιος είναι τώρα πρόεδρος της "Ένωσης Μικρομετόχων"; Να βάλουμε υποψηφιότητα!

austin είπε...

Hippy είσαι φοβερός! Βοηθάς καιεσυ πολύ σε συνδυασμό με τις γραμμές του μιχάλη.

austin είπε...

Αρταξια, έχεις την μία μου ψήφο αν βάλεις.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και απο μένα.. εχει ψήφο.

hippy είπε...

κ. JM συμφωνώ απολύτως μαζί σας για το χθεσινό σχόλιο διακράτησης των ΕΛΚΑ.

Όταν ξεκίνησε η ιστορία της Cenergy η ΣΩΛΚ στα 90 λεπτά είχε περίπου P/BV 0,85 ενώ τα ΕΛΚΑ περίπου P/BV 0,25. Σήμερα η ΣΩΛΚ διαπραγματεύεται με P/BV 0,47 και η σταθερότητα στο ταμπλό δείχνει πως η αγορά πιστεύει (νομίζω σωστά) πως σαν Cenergy δεν θα πιεστεί επιπλέον. Ίσως μάλιστα ανακτήσει μέρος απ΄την (χαμένη) εσωτερική αξία καθώς η ΣΩΛΚ θα αντιπροσωπεύει τα 2/3 της νέας εταιρείας. Σε αυτήν την περίπτωση όμως θα τραβήξει και τα ΕΛΚΑ. Τα οποία τουτη την στιγμή είναι στο 1,20 ενώ σε τιμές Cenergy θα πάνε 0,62 χ 2,23 = 1,38 δηλαδή υπάρχει 16% περιθώριο ανόδου.

Όμως ούτε τότε θα την πουλούσα καθώς όπως είπα P/BV 0,47 για την Cenergy (δλδ την ΣΩΛΚ) ιστορικά είναι μικρή.


michele είπε...

Παιζει και ο ομιλος του αλλου μακαριτη σημερα, δικαιολογημενα βεβαια ηταν και καλα τα αποτελεσματα του ΥΓΕΙΑ

michele είπε...

artaxia for president λεμε !

ArTaXiA είπε...

Austin, είναι κάτι τύποι που σφετερίζονται μια κοινωνική ομάδα, υποχρεώνοντάς την να τους χρησιμοποιεί ως εκπροσώπους. Ο Καραγκούνης ήταν ένας από αυτούς. Στογγυλοκάθησε στην "Ένωση Μικρομετόχων" και πάντα ήταν πρόεδρος.

Ανάλογη περίπτωση είναι του Παραδιά της "ΠΟΜΙΔΑ". Πότε ψηφίζουν, ποιοι είναι υποψήφιοι, πως κάθε φορά εκλέγεται ο Παραδιάς, θαύμα!

SCALPER είπε...

Και αυτο ευνοει τα μαλα και τη μαμα...ΒΙΟΧΑΛΚΟ.....αντε επενδυτες ξυπνηστε...

JimMarkus είπε...

Σ'ευχαριστώ Hippy που μπήκες στον κόπο να εκφράσεις την σκέψη μου... τα λέγαμε και τότε που ανακοινώθηκε η συγχώνευση. Το 1,37 δίνω και εγώ για τα ΕΛΚΑ και λαμβάνοντας υπόψιν τις στατικές τιμές των δύο εταιρειών την στιγμή της ανακοίνωσης της συγχώνευσης το η ΕΛΚΑ θα έπρεπε να αποτιμάται στα 1,57! εκεί έχει P/BV 0,556

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τοτε που εγινε αυτος πρόεδρος μπορει και να τον παρακαλεσαν να γινει μιας και οι πιο πολλοί ειχαντα λευτα στον τοκο..που καιρός για μετοχές

μπαρμπαλιας είπε...

ο σχωρεμενος...ηταν πακεταδορος στην ΜΕΤΚΑ και στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ .
ειχε κιενα γραφειακι με μια κοπελιτσα απ την Ηπειρο μεσα

μπαρμπαλιας είπε...

συμπληρωματικα των οσων ωραιων
εχουμε για γραμμες και ιστοριες...
πληροφορια κυριοι και μονον.
ετσι κονομας στο χααλασμενο

μπαρμπαλιας είπε...

κατι λεγαμε για τον ξιφομαχο...χθες

hippy είπε...

"Ο JimMarkus είπε...
Σε μία πιθανή συγχώνευση της ΜΕΤΚΑ στον όμιλο δεν θα ληφθεί υπόψιν η χρηματιστηριακή τιμή αμφότερων των εταιρειών;"


Θεωρητικά αυτό που (πρέπει να) παίζει ρόλο είναι το BV της κάθε εταιρείας (και το είδαμε πρόσφατα στον όμιλο ΣΤΑΣΙΝΟ). Λίγο πάνω λίγο κάτω αναλόγως των συμφερόντων του βασικού μετόχου "παίζει" καθώς θα μπουν "ανεξάρτητοι" εκτιμητές να κάνουν την αποτίμηση. Άσχετα απ΄τις δημοσιευμένες καταστάσεις αλλά κάπου κοντά σ΄αυτές θα εκτιμήσουν.

Συγνώμη, νομίζω βιάστηκα γράφοντας ότι 1 ΜΕΤΚΑ => 0,93 ΜΥΤΙΛ...το υπολόγιζα χθες αργά κι ως γνωστόν "της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά". Μάλλον ανάποδα (υπερ ΜΕΤΚΑ) είναι τα πράγματα (εάν γίνει και όποτε γίνει συγχώνευση-για τώρα κοντά εκτιμώ λίγες πιθανότητες), θα μελετήσω και θα επανέλθω.

michele είπε...

Παντως -ελπιζω- να εχω σπασει το λαικο σοφον του "της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά",καθώς τα γραφήματα μου ανεβαίνουν καθε νύχτα μετά τις 2 :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η τρικλοποδια που μάλλον έβαλε ο Σοιμπλε για την συναντηση της Παρασκευής ηταν μια κίνηση αδυναμίας του...Προφανώς η εξελίξεις θα ξεπερασουν τον κυριο Σοιμπλε μιας και είναι τελειωμενος.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κάποιοι θα πουν τελειωμενος ο Σοιμπλε;...Τα παιδιά του Νταισεμπλουμπ και Βιζερ εχουν αλλη αποψη στο θεμα χρέος και Ελλάδα και στον χρονο που πρεπει να γινουν οι κινήσεις.. .Ενταξει ο Μάριο ακουει Σοιμπλε και τα πιάνει (σορρυ για τα Γαλλικά μου)Γιανα δούμε το παιχνίδι ειναι πολύ μεγάλο για να το καταλαβουμε εμείς αλλα υποψίες υπάρχουν.

μπαρμπαλιας είπε...

στη συνεχεια του 1.45 μμ σημερινου...

ποίος πεταει λεφτα στα τουπιά;;
ταχει πολλα "η γνωριζει;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσιπρας τωρα..Αν δεν κλεισει η αξιολόγηση Εκλογές.. ..

michele είπε...

Ποιος ειναι τελειωμένος ; χεχε

ΝίκοςΤ είπε...

Για τον αείμνηστο πρόεδρο.
Οι μεγαλύτεροι θα τον θυμούνται να βγαίνει στο γυαλί και να διακυρύττει:"Μην πουλάτε,θα ανέβει,τεχνική αντίδραση είναι" ενώ την ίδια μέρα κουβάλαγε με τις βαλίτσες τις μετοχές της ΕΜΠ στον Βοϊλή για πώληση.Να του αναγνωριστεί όμως ότι,ίσως επειδή δεν είχε παιδιά,άαφησε μεγάλα ποσά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Για τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ τώρα. Έχοντας πολύ καλούς φίλους προτεστάντες Γερμανούς,έχω μάθει περίπου τον τρόπο σκέψης τους.Δεν είναι μίζεροι όπως τους παρουσιάζουν πολλοί συμπατριώτες μας. Απλά πιστεύουν ότι προέχει το καθήκον, θέλουν την τήρηση των υποσχεμένων και συνήθως είναι οπαδοί του μέτρου.Αναφέρομαι σε πτυχιούχους ,δεν έχω γνώση άλλων κοινωνικών τάξεων.Και βέβαια ο Γερμανός πολιτικός θα σκεφτεί πρώτα την χώρα του.Όχι σαν κάποιους δικούς μας και σταματώ εδώ.

michele είπε...

Της πλακας το 1,45 να το πω καθαρα Μπαρμπα.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που να ειναι ακριβης και χρονια σωστη ειναι σπανιο πραγμα. Και εχουν προσβαση συγκεκριμενοι και συνηθως πολυ λιγοι.
Αντιθετα επειδη στις αγορες τα προβατα ειναι πολλα και δεν φιλτραρουν, η πληροφορια χρησιμοποειται ως ΜΕΣΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Ασε που δεν υπαρχει πληροφορια που να ΜΗΝ ενσωματωνεται στην ΡΟΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

michele είπε...

Οσον αφορα το σχολιο του Νικου 2.50 συμφωνω κατα γράμμα και στις δυο τοποθετήσεις του

michele είπε...

Προσπαθεια απομακρυνσης απο 631 ,μεσω κυριως τραπεζων

hippy είπε...

Όποιος είχε αγοράσει 100Κ στα στουπιά της ναυαρχίδας στο 0,008 και τα΄δωκε το πρωί στο 0,01 κονόμησε 25% μπάρμπα μου (αλλά μόλις 200 ευρώπουλα).

Ούτε πληροφορία, ούτε τίποτα. Τζόγος, σκέτος τζόγος. Πάθος άρρωστο και συνήθως καταστροφικό. Μακριά από εμάς που έχουμε και οικογένεια που στηρίζεται πάνω μας.

μπαρμπαλιας είπε...

ναι συμφωνω...

michele είπε...

Σαμπως ακουνε Hippy παλληκαρι μου

michele είπε...

Πιθανη αντιδραση στο ενδοσυνεδριακο απο εδω ,διαφορετικα χωσιμο

giaxy είπε...

Θα τα σπαει το χαα για καμια βδομαδα. Μετα εχουμε τις ιταλικές εκλογες

michele είπε...

Δεν ξερω αν θα τα σπαει ,αλλα το ιταλικο δημοψηφισμα παιζει ρολο σοβαρο αν κερδισει το οχι ειδικα ..

michele είπε...

Αντεδρασε απο κει ,αλλα ασθενως

michele είπε...

Θετικο κλεισιμο,αλλα με το ΔΤΡ στο -0,51% κυριως λογω ΜΠΕΛΑ και ΦΟΛΙ