Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΡΩΒ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

EΥΡΩΒ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η ανοδική διάσπαση της S στα 0,5850€ , αποτέλεσε το εφαλτήριο για τη μετοχή για αρκετά υψηλότερα επίπεδα ,με την επακόλουθη διάσπαση και της σημαντικής Ζ  στα 0,6660 ευρώ. 
Η κίνηση σταμάτησε στα υψηλά των 0,74 €  στα μισά της διαδρομής ως το κλείσιμο του gap-brexit στα 0,855ο.

Η διόρθωση που συντελείται ξεπέρασε τη Ζ καθοδικά και προσέγγισε το 38,2% της διόρθωσης  της τελευταίας κίνησης απο τα χαμηλά των 0,4910€.

Η κίνηση θα συνεχισθεί με ενδιάμεσο στόχο το 50% fibo στα 0,6150 και ΙΣΧΥΡΟ σαν στήριξη τα 0,5850 της S ,εκτός αν ΑΜΕΣΑ υπάρξει αντίδραση με δυο τουλάχιστον κλεισίματα πανω απο την Ζ των 0,6660 € και επαναφορά προς την κατάκτηση νεότερων τοπικών υψηλών ,που θα ακυρώσει το καθοδικό σενάριο.

Μια υπερβολή της πιθανής διόρθωσης θα έχει στόχο την D1 και τον   εκμο 50ημ στα 0,56-0,5620 ευρώ.

62 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην Κούβα θα παει ο Τσιπρας για να παραστεί στο 9ημερο πένθος των Κουβανων και μη...Επιστροφή απο Πέμπτη. Κατι σκαρωνει ο επαναστάτης πρωθυπουργός που θα μαθουμε σύντομα καθως ετσι ουτε την Γιαγια του δεν εκλαψε.Καλημερα σε ολους.

mixalis mixalios είπε...

Είσαι ακαρδος ΟΠΛΑ...Καλημέρες!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ακαρδος εγω; ο αιμοδοτης του Μαγαζιου;Καλημέρα.. .Με εκανε ο στραπατσονε να μην κλεισω μάτι

Unknown είπε...

Καλημέρα κύριοι! Σας διαβάζω αρκετό καιρό τώρα χωρίς να έχω ξαναγράψει (άλλωστε δεν έχω κάτι να προσφέρω στην κουβέντα).
Διαβάζοντας όμως τα χθεσινά σας σχόλια το πήρα απόφαση. Και αυτό για να εκφράσω την αντίθεσή μου στην (μάλλον ελλειμένη) απόφαση να "ιδιωτικοποιηθεί" (βλ. private) κάποια στιγμή το blog.
Θα μου πείτε κ ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που θα μας πεις τι να κάνουμε;
Η απάντηση δεν έχει καμια σημασία αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να διαβάζονται απο όλους οι απόψεις και οι γνώμες σας, οι οποίες προσφέρουν στο δημόσιο λόγο, ανοίγουν ορίζοντες αλλά ταυτόχρονα εστιάζουν στα σημαντικά φιλτράροντας το θόρυβο προσφέροντας γνώση (πολιτική, οικονομική, χρηματιστηριακή).
Αυτά προσφέρουν τουλάχιστον σε εμένα, οπότε υποθέτω και σε πολλούς άλλους, σε μια εποχή που πρέπει, περισσότερο απο ποτέ, να αφήσουμε το "μαντρί" κ την ταϊστρα (βλ. σανό), αλλά όχι ο καθένας μόνος του (παραμονεύει ο λύκος).
Ο δημόσιος διάλογος (ειδικά με την έκθεση των απόψεων των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ διαχειριστών και συμμετεχόντων) έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο και στους πολίτες του. Για να μην αναφέρω και στην τσέπη του, αλλά αυτό είναι ελάσσονος σημασίας.
Και πάλι πολλές καλημέρες κ καλή εβδομάδα!

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα παίκτε μου, καλημέρα και στον Petros Sakellaris με τα τόσο κολακευτικά του λόγια.

Κανονικά, σήμερα θα χαιρόμουν αν δεν έψαχνα λογαριασμούς με υπόλοιπο προκειμένου να πληρώσω ΦΕ και ΕΝΦΙΑ.

Αναμένω, τα νέα του Μίχα από την κηδεία στη Χίο που λογικά θα παρέστη. Της γιαγιάς με το εγγόνι ντε. Τουλάχιστον να μας πει τα ονόματά τους, κάποιον συγγενή, μια ιστορία. Με τόσο αγνό και ανθρώπινο ενδιαφέρον που επέδειξε για την υπόθεση. Και ως δικηγόρος, μήπως να αναζητήσει και τον προμηθευτή της φιάλης για τυχόν ευθύνες, λέω-γω τώρα....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το σεναριο να σκασανε εκρηκτικά δεν παιζει;Οποιος ξερει κανονες φυσικής Χημείας ξερει οτι η φιαλη αν εχει διαροη βγαζει μονο φλογα αν αναφλεγει..και σκαει μονο οταν ειναι Άδεια και εχει μεγαλη φωτιά πανω στο σωμα της.Αυτα για την φιάλη.

ArTaXiA είπε...

Όχι, δεν παίζει ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ!

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα στον Πέτρο, τον νέο!

Αρταξία, πρέπει να χαίρεσαι γιατί στην μητέρα ενός φίλου ήρθε αναδρομικός φόρος από το 2014 γιατί τα εισοδήματα της τότε δεν κάλυπταν το τεκμήριο (σπιτιού, αυτοκινήτου και σπίτι γονιών της, όλα μισακά στο όνομα της) και πρέπει να πληρώσει 1400 ευρώπουλα. Αυτά είναι!!

Το μαγαζί βλέπω επανέρχεται στην γνώριμη ραθυμία ανοίγματος που ζορίζεται να φτάσει το 1εκ αξία συναλλαγών

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους και καλή εβδομαδα :)

μπαρμπαλιας είπε...

τυχερος ο τσε παει στην πατρια ντε λιμπερταδορες -τζαμπα.
να μπορουσα να ξαναματαπαω....

μπαρμπαλιας είπε...

Μικ κλμ
κατι ελεγες για 614-615

michele είπε...

Mπαρμπα μου αν μπορουσες να ξαναματαπάς όπου σ αρεσε ανα τον κόσμο ,θα ηθελες ακομα μια ζωή

Ε φτασαμε εδω και ισως λιγο παρακατω 609-610 εχουμε στηριξουλα,αν δεν κρατησει

596

michele είπε...

Αγαπητε Petros Sakellaris ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και σε προτρεπω να συμμετέχεις πιο ενεργά για ο,τιδηποτε ,εαν και εφ οσον το επιθυμείς.

Οσον αφορα την ιδιωτικοποίηση ,μην ανησυχεις θα συνεχίσουμε να ειμαστε ελευθεροι στον παγκοσμιο ιστό :))

Αν θες παραπανω εξηγησεις,στειλε ενα mail στο freeforumstocks@yahoo.gr

Unknown είπε...

Από τα λίγα που ξέρω και καταλαβαίνω τις επόμενες ημέρες θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις αφού θα περιμένουμε το ιταλικό δημοψήφισμα και τα αποτελέσματα του eurogroup.Σχετικά με το ιταλικό δημοψήφισμα νομίζω ότι η επικράτηση του όχι είναι πιθανότερη αλλά και πάλι τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Θα παραιτηθεί ο Ρέντσι? Θα γίνουν εκλογές ? θα γίνει κυβέρνηση τεχνοκρατών? Αναφορικά με το eurogroup εγώ θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα τα συμφωνήσει μεν όλα για να πάρει τα βραχυπρόθεσμα και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος αλλά φοβάμαι ότι θα έχει απώλειες γιατί τα εργασιακά χτυπάνε ευαίσθητες αριστερές φλέβες και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ του 30% και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ του 15% που αρχίζει να μιλάει για εκλογές. Καλημέρα.

michele είπε...

Καλημερα Παναγιωτη.Ναι περισσοτερες πιθανοτητες εχει το ΟΧΙ στην Ιταλια,απ την ενημερωση που εχω κι εγω

Οι πιθανοτητες για εκλογες ειναι λιγες,μαλλον κυβερνηση τεχνοκρατων θα διαδεχθει τον Renzi αν και δεν του εχω εμπιστοσυνη στο αν παραιτηθει,συνεχισει η ο,τιδηποτε αλλο.

Μεσοπροθεσμα η κυβερνηση ΑΥΤΗ ,δεν παιρνει οσον αφορα την Ελλαδα.

austin είπε...

Άρα η κυβέρνηση τεχνοκρατών δεν είναι άσχημο νέο για την Ιταλία, σωστά? Το μεγάλο πρόβλημα είναι ποσο γρήγορα θα προχωρήσει η λύση του τραπεζικού προβλήματος της Ιταλίας, με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Η κυβέρνηση τεχνοκρατών θα το προχωρήσει γρήγορα νομίζω, μπορεί και πιο γρήγορα από ότι ο ρεντζι. Γενικά, άλλη μία "ασάφεια" (γεια σου ρε βαρουφάκη πρωτοπόρε) στην κατάσταση... Που κρίνεται στο τι θα κάνει ένας πολιτικός.

Το eurusd σήμερα πάντως βραδιάτικα μάλιστα, που δεν το συνηθίζει, έκανε έντονη ανοδική αντίδραση, χτύπησε τα "κοιμισμένα" στοπ λος και τώρα ξαναπαίρνει την κάτω βόλτα.

ArTaXiA είπε...

Austin φίλε μου είσαι εκτός τόπου και χρόνου;

Από πού κι ως πού μια κυβέρνηση τεχνοκρατών θα περνάει νομοθετήματα; Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ακριβώς αυτό, η μείωση των μελών της ιταλικής γερουσίας, ώστε "περίεργοι" νόμοι να περνούν απρόσκοπτα. Κυβέρνηση μπορείς να κάνεις και με τον Αστερίξ επικεφαλής, το θέμα είναι πως τους νόμους τους ψηφίζει η βουλή, όχι ο Αστερίξ. Οπότε;

Άντε γεια.....

austin είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Καλημέρα

προς το παρόν η ναυαρχίδα κάνει αυτό που περιμέναμε. Μαζί με τις υπόλοιπες κινήσεις (ΑΣΤΗΡ κλπ) ψιλονοικοκυρεύεται. Στα 0,195 (δύσκολο σήμερα ίσως όμως πάει αύριο) μου κάνει κλικ για αγορά. Το θεωρώ αρκετά πιθανό μετά την αναμενόμενη προσωρινή πόρτα απ΄το EWG λόγω του ναυάγιου της τηλεδιάσκεψης με τους θεσμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Εθνική Τράπεζα -Αίτηση στον SSM για επαναγορά CoCoS 2 δις ευρώ

http://gr.investing.com/news/%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1--%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-ssm-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-cocos-2-%CE%B4%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-37945

austin είπε...

Άρα..? Η κυβέρνηση τεχνοκρατών δεν θα κάνει τίποτα απολύτως? άρα αν βγει το όχι η ιταλία θα έχει χοντρό πρόβλημα όπως και να έχει?

michele είπε...

Πιο ενδιαφερουσα τιμη θα ηταν το 0,1860 για τη μουλαρα Ηippy :)

Ειδα και χτες τη συνεχεια της ωραιας συνομιλίας και εχω να σου πω οτι εχω δημιουργησει ( στα social media οχι εδω φυσικα )
το hastag #σταλεγάκιας

εκει κρατω αρχειο,για να τα χωνω στους αλλοθρησκους.Εδω, οποιος θυμαται,θυμαται !

michele είπε...

Οσον αφορα τα ερωτηματα του δημοψηφισματος,( πολλα κατα τη γνωμη μου) πραγματι υπαρχει μια προσπαθεια μεγαλυτερης συγκεντρωσης και δικαιοδοσιας προς την βουλη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μια κυβερνηση τεχνοκρατων δεν μπορει να περνα νομοθετηματα.

Ο Renzi αρχιζει και κωλοβαραει,η Ιταλια εχει προβλημα

michele είπε...

Eλεος ρε με αυτο το μηχανακι στον Τιτανα και τα 92 κομματια.Σας βαρεθηκαμε χαχα

hippy είπε...

"Ο michele είπε...
Πιο ενδιαφερουσα τιμη θα ηταν το 0,1860 για τη μουλαρα Ηippy :)"


Μιχάλη ευχαριστώ, οι μαριδαίοι ως γνωστόν επηρεαζόμαστε πολύ απ΄το ταμπλό και αν σήμερα μας φαίνεται καλή τιμή εισόδου το 0,195 (-8,5%) αύριο θα θέλουμε χαμηλότερα (πχ 0,19) μεθαύριο 0,185 κ.ο.κ και τελικά δεν αγοράζουμε στην πτώση αλλά στην άνοδο και συχνά κοντά στην οροφή (είμαστε και δυσκολόπιστοι βλέπεις).

Επειδή λοιπόν με ξέρω δεν αλλάζω πόντο. Πρώτη είσοδος 1/3 εκεί (10% κάτω-καθαρό κέρδος απ΄την πώληση) κι αν πάει παρακάτω εδώ είμαστε για επανάληψη.

μπαρμπαλιας είπε...

διαβαζω στις ειδησεις οτι οι μουντάκηδες δωσανε ευσημα στη μλάρα για την πορεια της...

απορια ,ως συνηθως
το ταβλέ γιατι δεν ακουει ιτσ;

μπαρμπαλιας είπε...

απο τις κουτσομπολέ στηλες των μπλοκέ αλιευω

http://www.iefimerida.gr/news/303719/antonio-kastro-o-gios-toy-fintel-ekatommyrioyhos-me-giot-kai-hlidati-zoi-eikones
..............

και εχω κατ επαναληψη δηλωσει εδω μεσα,οτι το μεγαλο λαθος στη ζωη μου ηταν που δεν το επαιξα αριστερουλις...
ενα κακαλακι θα εγλυφα που και που
κυρΜικε μου και Αταραξι μου

michele είπε...

Συμφωνω απολυτα με τη σταδιακη εισοδο Ηippy, παντα στα τεχνικα σημεία μας.
Βεβαια δεν ειναι και λαθος,προκειται για απλα για αλλη τακτικη trend η σταδιακη εισοδος μετα το γυρισμα

michele είπε...

μπαρμπαλιας είπε...

διαβαζω στις ειδησεις οτι οι μουντάκηδες δωσανε ευσημα στη μλάρα για την πορεια της...

απορια ,ως συνηθως
το ταβλέ γιατι δεν ακουει ιτσ;

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ακολουθει τας γραμμας και την γενικοτερη κινηση ,που θα πηγαινε δηλ η μουλαρα;

Οσον αφορα το αλλο θεμα που θίγεις.Οταν ολη Ελλαδα εβρεχε ΠΑΤΣΟΚ εσυ κραταγες ομπρελλα ( κι εγω δηλ)

michele είπε...

Θα μπορουσε απ εδω να βγει μια αντιδραση τεχνικης υφης,συντρεχουν διαφοροι-τεχνικοι-λογοι

μπαρμπαλιας είπε...

αν δεν λαβουμε υποψη την
Paschi di Siena -11% που εχει προβλημα...
οι αλλες τραπεζεςστην ιταλια ειναι μεχρι -3%
και ο Γενικος τους -95%...
εδω γινεται ο μαυρος χαμος σε καθε ευκαιρια

austin είπε...

Αγορά του τριημέρου μαξ το χαα. Απλά μία κούραση...

Και πως να μην είναι του τριημερογ όταν ο άλλος πάει στην αβανα, την ώρα που εδω καιγομαστε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω ψωνισα...

michele είπε...

Ενταξει και στην Ιταλια εχουν αβεβαιοτητα λογω δημοψηφισματος,αλλα δεν εχουν και τα δικα μας χαλια

michele είπε...

Εχουμε μπει σε ζωνες αντιδρασης ,αλλα ετσι πως παμε μας βλεπω για 596

δεν μας πειραζει,εμας που πουλησαμε

hippy είπε...

"Ο μπαρμπαλιας είπε...
αν δεν λαβουμε υποψη την
Paschi di Siena -11% που εχει προβλημα...
οι αλλες τραπεζεςστην ιταλια ειναι μεχρι -3%
και ο Γενικος τους -95%...
εδω γινεται ο μαυρος χαμος σε καθε ευκαιρια"

Το έχουμε ξανασυζητήσει

"οι ξένοι δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνο-Μανώλης Ρασούλης αθάνατος"...στα δικά μας το "έλληνας επενδυτής" αντικατέστησε το "αλβανός τουρίστας" σαν το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Αντί να γκρινιάζουμε ότι η αγορά είναι αλλοπρόσαλλη γιατί δεν προσπαθούμε να την μελετήσουμε, να την καταλάβουμε και να συντονιστούμε μαζί της?

Τα έλεγε ο καλός καλλιτέχνης την προηγούμενη βδομάδα...κι ο καλός Καμπουλάκος ομοίως)

ΑΣΧΕΤΟ (μια και τον ανέφερα)

Μιχάλη νομίζω έχει δίκιο ο Γιάννης για τα tickers...σαν γραφείο ταξιδιών μοιάζουμε.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

αν εχεις τραπεζες ....
ενα εχεις ΜΥΤΙΛ ή ΕΧΑΕ υπαρχει λογος?

austin είπε...

όλος ο πλανήτης έχει αντιδράσει και εμείς εδώ πάμε χαμηλότερα. Σοβαρά τώρα, ξαφνικά πάμε τόσο χάλια με αξιολόγηση?

austin είπε...

michele είπε...
Eλεος ρε με αυτο το μηχανακι στον Τιτανα και τα 92 κομματια.Σας βαρεθηκαμε χαχα
28 Νοεμβρίου 2016 - 1:08 μ.μ.

Και μετά από 5 λεπτά αν είδα καλά, σταμάτησε να κάνει 92 κομμάτια. Ρε σίγουρα σε διαβάζουν!! χαχα

giaxy είπε...

Μιλαμε οτι εχουμε το καλύτερο χρηματιστήριο στη Ευρώπη.

JimMarkus είπε...

Στα 0.585 θα ψωνίσω δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει αντίδραση από εκεί.

michele είπε...

Ηippy για ποιο τικερ λες, ο Γιαννης ελεγε για ενα συγκεκριμενο link συγκεκριμεμου site αν ειχα καταλαβει καλα. Εσυ για ποιο λες;

michele είπε...

Τα εχουμε πει JIM εκει θα παρουμε ΕΥΡΩΒ. do the right thing και ας βγει και..λαθος.

Ε μα ρε Austin ,μας ειχε πρηξει το μηχανακι χαχα

michele είπε...

Γεμιζε η κορδελα Τιτανακια και μου αποσπουσε την προσοχη

hippy είπε...

Μας τα δώκανε...

έλα μωρή ναυαρχίδα...στάσου πάνω απ΄τη μπάρα.

michele είπε...

Σιγα μην δεν σας τα δινανε ,μπαμ εκανε η σημερινη μερα .Εγω θελω πιο κατω βεβαια χαχα .Αλλα δεν πειραζει,τοσο που πηγε και να γυρισει παλι μεσα θα ειμαστε

michele είπε...

Ναυαρχιδα ο ενας, μουλαρα ο αλλος χαχα ,παντα μου αρεσαν τα βαφτιστικα ονοματα

ArTaXiA είπε...

Προσωπικώς, όταν βλέπω τέτοιες πιέσεις, αφήνω για την επόμενη....

michele είπε...

Κι εγω για να πω την μαυρη μου αληθεια, το λεω αλλωστε ,παω για συγκεκριμενα νουμερα

μπαρμπαλιας είπε...

φοβερη φτωση παγκοσμιως
ο τοου -0.23%

michele είπε...

Εδω ηταν επιβεβλημενη ,φουσκωσαν οι ταλαντωτες λεμε

Lorac είπε...

Ο ΕΛΛ-ακτωρας ακλόνητος πάντως!! Δηλαδή αν είχες πάρει στα 108 και έδινες σήμερα στα 111 τί θα έκανες μετά με τα κέρδη 1,77% χαχαχααχα??? (βάζω 1% προμήθεια μπες-βγες)

Περιμενω λοιπόν και αύριο για να κάνουν παρέα με τα 119 που στηριζαν τον αγαπητό κ.Νίκο χαχααχα. Ούτε κάν στο κάτω μέρος του καναλιου/τριγώνου τσ τσ τσ τς.

michele είπε...

Αυτος εχει αποδειξει LORAC οτι κακο και να τον βρισκει εκει στη ζωνη 1,05-1.10 μια χαρα ειναι

JimMarkus είπε...

Εγώ έμεινα άχαρτος τελικά, είχα στηθεί χαμηλότερα από το 0.592 και αύριο μέρα είναι.. να δεις που θα μας φύγει με κανένα γκαπ να κλαίμε...

hippy είπε...

Είμαι νέος στο μπλοκι και δεν ξέρω τα δικά σας Μιχάλη...εγώ εννοούσα ξεσκαρτάρισμα σε ότι δεν κινείται ή είναι χάλια κι ας είναι μΠΑΟΚτζίδικο.

Βέβαια φιλοξενούμενος είμαι, δεν μου πέφτει λόγος.

austin είπε...

Ε εντάξει...φούσκωσαν οι ταλαντωτές, αλλά είπαμε, ξεφούσκωσαν πολύ με το σημερινό. Άσε που αν τραβούσε πάνω σήμερα θα λέγαμε "λογικό είναι, η συσσώρευση ήταν μακρά και κάθε πτώση αγοράζεται..."

Αυτό το πράγμα αγορά δεν είναι...Και νόμιζα ότι έχασα την άνοδο...

michele είπε...

Οχι ρε συ πες ελευθερα Hippy τι σε χαλαει ,η τι δεν σ αρεσει να το δουμε ,σιγα ενα μεγαλο σπιτι ειμαστε .Μερικα τα εχω αφησει οπως τα εφτιαξα αρχικα

michele είπε...

Τις αποτομες πτωσεις να μην τις φοβασαι Austin, οι διολισθήσεις ειναι επικινδυνες ,αυτο που λες ειναι μια γενικοτερη σκεψη αλλα πρεπει να "κουμπώνει" και με τεχνικα χαρακτηριστικα

Κατω απο 620 ειχε ..βαθος η αγορα,. Δυσκολη συνεδριαση ηταν της Παρασκευης που φλερταρε χωρις να το χασει με το 620

αυτη εδω ηταν ευκολη.Να δουμε αυριο τωρα

michele είπε...

Επισης ειναι αρκετα πολυπλοκος ο συνδυασμος της κινησης και των τριων μεγαλων δεικτών FTSE - ΓΔ- ΔΤΡ ωστε να εχουμε επιτυχημενη επανείσοδο

Lorac είπε...

Ο κύριος Hippy μας κέρασε στην πλατεία ένα "Χ" και όλα μια χαρά. Θέλω να δω τέτοιο πάθος και μπρίο όταν παίξουν και με την αγνή λαική αμόλευντη ομάδα του λιμανιού!!

Lorac είπε...

Να πω και κάτι απο χτές. Πέρα απο την πλάκα και τα πειράγματα δεν θεωρώ κανένα απο εδώ και το άλλο μπλογκ ως παππού. Δεν γνωρίζω φυσικά την φυσική σας κατάσταση , αλλά νοητικά έχετε τη ζωντάνια του 18χρονου μειράκιου που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο ( και την ωραία Βαγγελιώ της γειτονιάς)

hippy είπε...

Μια χαρά δουλεύει η φύση μας και όχι σαν του ήρωα του ανέκδοτου

ΚΟΥΙΖ (για Τραμπάκουλες)

-Γιατί ένας 70αρης ιδρώνει ανάμεσα σε δυο διαδοχικές ερωτικές συνευρέσεις?

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

-Γιατί μεσολαβεί το καλοκαίρι.

michele είπε...

Xα δοξα τω Θεω καλα στεκομαστε Lorac ,καλα εγω τζοβενο μπροστα στον Μπαρμπα και τον Hippy χαχαχα

το δε αλλο που ειπες: μαγαζι φιλικο ειναι ,ανοιγει τα ποδαρακια τι να λεμε τωρα :)