Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



Απο την ταινία  POINT BLACK -2010


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

8 σχόλια:

michele είπε...

59,354,848 ψηφους η Χιλαρυ

59,192,340 ψηφους ο πλανηταρχης μεχρι τωρα

Για να αποφασισουν βεβαια καποτε οι Αμερικανοι,να αλλαξουν αυτο το απαρχαιωμενο συστημα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και φυσικά να πούμε οτι οι αναλυταραδες των αγορών κανανε σωστά την δουλεια τους....Διαβαζω τώρα οτι με τον Τραμπ υπαρχουν πολλές ευκαιρίες για τις αγορες...ενω μεχρι χθες ηταν μονο καταστροφή.. .Βέβαια τα απονερα μπορεί να ερθουν με.καθυστέρηση αλλα αυτο ειναι αλλη συζήτηση.. .σελ οφ δεν είχαμε.. .Και λεω εγω...ειναι δυνατόν ο Τραμπ να σκευτεται σαν εναν ανεπαγγελτο;...Γατα ειναι και εκει που πρέπει θα κανει και τις Τραμπες του.

mixalis mixalios είπε...

Και η αγορά στην Αμερική -ειδικά στον Ντάου- ετοιμάζεται για νέα υψηλά...Δηλαδή αν έβγαινε η Hillary τι ακριβώς θα γινόταν?

hippy είπε...

Αμ αυτός δεν είναι Τραμπ...είναι Τραμπολίνος...και τον είχαμε παραξηγήσει το μπαγάσα χα χα

Καλησπέρα παιδιά

mixalis mixalios είπε...

Μετά τον κωλοτούμπα Αλέξη τώρα και ο Τραμπ στην πόλη μας...συναινετικός, ήπιος, μειλίχιος κτλ! έχουμε να δούμε πολλά νομιζω...

Vasilisg είπε...

Rise of the Machines.... Βάλτε ένα διάγραμμα σημερινό των futures του S&P σε τρίλεπτη περίοδο και απολαύστε τις μηχανές που φροντίζουν το σύστημα!! Τέτοιο διάγραμμα δεν έχω δει ποτέ μέχρι σήμερα!!!

SCALPER είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SCALPER είπε...

Καλημερα...Νομιζω πως ο τιτλος της ταινιας ειναι POINT BLANK....