Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΣΆΒΒΑΤΟ..
με μουσική


ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ ..
του
Αλέξανδρου Μίχα


Μια γιαγιά με το εγγόνι της, Κούρδοι πρόσφυγες από το Ιράκ, κάηκαν ζωντανοί στον καταυλισμό της Μόριας, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην πλαστική σκηνή όπου διέμεναν. Ο Πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε συγκλονισμένος και υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής στα κέντρα φιλοξενίας, κάνοντας λόγο για αντίξοες συνθήκες.

Μια γιαγιά με το εγγόνι της, Κούρδοι πρόσφυγες από το Ιράκ, κάηκαν ζωντανοί στον καταυλισμό της Μόριας, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην πλαστική σκηνή όπου διέμεναν. Ο αρμόδιος Υπουργός εξέφρασε τη βαθιά του λύπη και ζήτησε αυτοσυγκράτηση και επιτάχυνση των διαδικασιών απονομής ασύλου.

Μια γιαγιά με το εγγόνι της, Κούρδοι πρόσφυγες από το Ιράκ, κάηκαν ζωντανοί στον καταυλισμό της Μόριας, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην πλαστική σκηνή όπου διέμεναν. Ο Υπεύθυνος Συντονισμού για το Προσφυγικό μάς είπε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε κάθε σπίτι, έκανε δε λόγο για συνθήκες έκτακτης ανάγκης και επέρριψε την ευθύνη στην Ευρώπη και στην κακή συγκυρία των τεταμένων σχέσεων με την Τουρκία.

Μια γιαγιά με το εγγόνι της, Κούρδοι πρόσφυγες από το Ιράκ, κάηκαν ζωντανοί στον καταυλισμό της Μόριας, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην πλαστική σκηνή όπου διέμεναν. Η αντιμετώπιση της Κυβέρνησης και των φιλοκυβερνητικών είναι περίπου «shit happens». Στενοχωριόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πάλι καλά που δεν συμπλήρωσαν και ένα, «Άμα είναι γραφτό σου να πας…»

Κι όμως, είναι οι ίδιοι που, μέχρι την 25η Ιανουαρίου 2015, μιλούσαν για συνθήκες κολαστηρίου στα κέντρα φιλοξενίας, για κρατικά όργανα-δολοφόνους, για πολιτικούς - ηθικούς αυτουργούς. Είναι οι ίδιοι που απαιτούσαν να γίνουν τα αδύνατα δυνατά στο προσφυγικό, είναι οι ίδιοι που αξίωναν η Ελλάδα να ανοίξει η Ελλάδα τα σύνορά της, είναι οι ίδιοι που δεν έβαζαν τους αριθμούς πάνω από τους ανθρώπους, είναι οι ίδιοι που σε κάθε εκούσιο ή ακούσιο σφάλμα καλούσαν σε εξέγερση κατά της κρατικής αναλγησίας.

Και ήρθε η ώρα αυτοί να αναλάβουν την εξουσία, μαζί με την ευθύνη διαχείρισης του προσφυγικού και του μεταναστευτικού. Και, αφού πρώτα θεσμοθέτησαν τη μέθοδο Ξέφραγο Αμπέλι, σκέφτηκαν πως θα ήταν καλή ιδέα να δοκίμαζαν να εκβιάσουν τους κουτόφραγκους ότι θα τους γεμίσουν τζιχαντιστές αν δεν τους δώσουν λεφτά για να ταΐζουν τους κολλητούς τους. Και, αφού οι κουτόφραγκοι δεν φάνηκαν τόσο κουτόφραγκοι, συμφώνησαν να τους βολέψουν όπως-όπως, με πολύ φιλότιμο και λίγο προγραμματισμό. Και, αφού το φιλότιμο δεν έφτασε, ανακάλυψαν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Και, αφού έμειναν να κοιτούν τη δύσκολη κατάσταση περιμένοντας να καλυτερεύσει, λυπήθηκαν πολύ όταν στράβωσε ακόμη περισσότερο.

Παρά τη λύπη τους, μια γιαγιά με το εγγόνι της, Κούρδοι πρόσφυγες από το Ιράκ, κάηκαν ζωντανοί στον καταυλισμό της Μόριας, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην πλαστική σκηνή όπου διέμεναν. Και, όσο και να λυπηθούν, δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω. Και, όσα συλλυπητήρια και αν στείλουν, το επόμενο μοιραίο πλησιάζει με βήμα ταχύ.

Θα μπορούσαν να είναι μέχρι και συμπαθείς· θα μπορούσαν να είναι, έστω, για λύπηση· δεν είναι. Και δεν πρέπει κανείς ούτε να συμπάσχει μαζί τους, ούτε να τους λυπάται. Όχι γιατί, όσο ήταν στην αντιπολίτευση, βυσσοδομούσαν εις βάρος των προηγούμενων κυβερνήσεων — άλλωστε, στην πολιτική πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς τις επιθέσεις του βόθρου· αλλά γιατί εκμεταλλεύτηκαν μια από τις αρχαιότερες ιερές έννοιες: αυτήν του πρόσφυγα. Την εκμεταλλεύτηκαν για να τονίσουν το ψευδεπίγραφο ηθικό τους πλεονέκτημα, την εκμεταλλεύτηκαν για να διχάσουν τη χώρα, την εκμεταλλεύτηκαν για να βοηθήσουν την Ακροδεξιά να φτιάξει ατζέντα και να πλήξει τον βασικό τους αντίπαλο, την εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν οικονομικά ανταλλάγματα. Έπαιξαν εν ου παικτοίς και κάηκαν — όχι αυτοί, αυτοί είναι ασφαλείς· κάηκαν αυτοί που θα έβρισκαν καταφύγιο από τη φωτιά του Ισλαμικού Κράτους.

Εν γνώσει μου ότι είναι πολύ βαριά κουβέντα, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό είναι βγαλμένη από τα πιο υγρά όνειρα του πιο σαδιστή Χρυσαυγίτη: υποσχέθηκε ότι η Ελλάδα θα γίνει η γη της επαγγελίας κάθε κατατρεγμένου, τους προσέλκυσε, τους παγίδευσε και, αφού προσπάθησε θλιβερά ερασιτεχνικά να αποκομίσει κέρδος από αυτούς, τώρα τους εξοντώνει αργά και σταθερά, αφήνοντάς τους στη μοίρα τους.


Μια γιαγιά με το εγγόνι της, Κούρδοι πρόσφυγες από το Ιράκ, κάηκαν ζωντανοί στον καταυλισμό της Μόριας, όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην πλαστική σκηνή όπου διέμεναν. Σε λίγες μέρες, μια άλλη είδηση θα μας κάνει να το ξεχάσουμε. Από το περιστατικό θα μείνει η στάχτη και μια βουβή οργή απέναντι στην πιο χυδαία εκδοχή κυνισμού, αμοραλισμού και απαξίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Θα μείνει ένα πνιγμένο, «Άντε στο διάολο»· όχι για το πριν, αλλά για το παρόν και όσα έρχονται καταπάνω μας εξαιτίας τους.

Πηγή: http://amagi.gr/

16 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλό ΣΚ!

Δεν κλείνει λογικά η αξιολόγηση στις 05/12/2016...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1468757/kere-ektos-syzhthshs-ena-tetarto-mnhmonio.html

ArTaXiA είπε...

Μια γιαγιά με το εγγόνι της, κάηκαν ζωντανοί στον καταυλισμό της Μόριας, όταν εξεράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην πλαστική σκηνή όπου διέμεναν.

Και άλλες πεντακόσιες φορές να το γράψει ο εγκάθετος, παρεμένει ένα στατιστικά τυχαίο γεγονός που πράγματι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ακόμη κι αν του πήρε τέσσερις παραγράφους για να ακυρώσει αυτήν την αιτία κάνοντας έκκληση στο θυμικό, η αλληλουχία των γεγονότων δεν αλλάζει. Οι φιάλες υγραερίου, ενίοτε δεν πληρούν τους κανονισμούς ασφαλείας. Κάποιες άλλες φορές, η χρήση αυτών δεν γίνεται σωστά. Μπούμ!

Μια γιαγιά και το εγγόνι της κι ο γιος του γιου του Γκέκα.

Αλλά τι περιμένεις από το amagi που έχει μαζέψει όλους τους εναλλακτικούς, ψυχοπαθολογικούς, προβληματικούς τύπους, γιατί ίσως μόνο αυτοί δέχονται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Μια γιαγιά και δυο αυγά Τουρκίας.

Μια άλλη γιαγιά παραπάτησε προχθές κι έφυγε έξω από την πόρτα του αστικού λεωφορείου, έπεσε στο δρόμο και πιθανότατα έμεινε στον τόπο. Δεν μάθαμε ποτέ γι αυτό. Δεν έχει βλέπετε πολιτικό ζουμί για τον κάθε Ασημαντίδη που καταπιάνεται με την πολιτική ανάλυση.

Την καλημέρα μου, σε όλες τις γιαγιάδες με τα εγγόνια που δεν βρέθηκαν στο όριο της στατιστικής πιθανότητας ακόμη.

Έλεος κάπου με την παπαρολογία όμως....

austin είπε...

Καλημέρα. Θα συμφωνησω στο μεγαλύτερο μέρος μαζί σου Αρταξια. Όντως ποντάρει στο θυμικο, όντως ο τρόπος του είναι υπερβολικός με το να γράφει το ίδιο και το ίδιο.

Ή ουσία όμως και αυτού του αρθρου είναι για ακόμα μία φορά αυτό που έκανε ο αλητηριος συριζα:
Δηλητήριο, βλακεία, υπονόμευση, αποχαυνωση, καμία βοήθεια σε κανέναν παρά μόνο πομπώδη λογια και εν τέλει...ένα απίστευτο κακό στον ελληνικό λαό, που προηγούμενο είχε μόνο σε σκοτεινές περιόδους.

Το κακο ότι δηλητηρίασε το θυμικο όλων των ανθρώπων και έφτασαν στο σημείο φίλοι μου χρόνια να λένε "γερμανοτσολιά" εμένα που ήξεραν τι υποστήριζα και που δνε είχα κανένα συμφέρον με το ποιος θα κυβερνά, είναι ότι πιο αισχρό μπορούσε να κάνει για την κοινωνική συνοχή

Και θα δουμε πολύ σύντομα πιστεύω, αυτό το δηλητήριο που πότισε το λαό, να εμφανίσει τις επιπτώσεις του.

Εγκάθετος αυτός λοιπόν που γραφει το αρθρο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι κακό μας έκανε ο συριζα.
Γιατί κάπως έτσι...οι μαδουραιοι ζουν καλά, και ο λαός εκρήγνυται

austin είπε...

Και μιας και είπα για μαδουρους, έχετε πάρει χαμπαρι τι γίνεται εκεί;;

Με λίγα λογια, κάποιον συμφέρει πολύ η κατάσταση ως εχει, και δεν θέλει να αλλάξει τουλάχιστον προς το παρον. Ρε τι μου θυμίζει...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είπε η Γεροβασιλη χθες στον Γεωργιάδη στην Βουλή.. .Δεν ειμαστε ίδιοι ... Της απαντω λοιπών εγω ως Οπλαρχηγός.. .Αν ειχε σκασει η φιάλη επί Σαμαρα θα κατηγορουσατε την ΝΔ και το μνημονιο..ολη μέρα τωρα μουγκα.. .οι 7000 αυτοκτονιες επι μνημονιων Σαμαρα τωρα μουγκα...δεν αυτοκτωνουν τώρα ;ακου 7000 ..τωρα δεν κοβουν ρευμα;...τωρα δεν αναβουν μαγκαλια; τωρα δεν πεινανε τα παιδια στα σχολεια;τωρα δεν είναι Γερμανοτσολιαδες οι Υπουργοί σας...τωρα δεν πουλατε λιμάνια αεροδρόμια και οτι αλο υπαρχει;τωρα δεν εχουμε μνημονιο;Τωρα δεν ειναι οι τράπεζες χρεωκοπημενες;Η αριστερή ηγεμονία ζει και βασιλεύει παντου και δεν μιλαει κανένας.. .Η Αριστερα κυβερναει 100. Χρόνια σε αυτον τον τοπο και μπορω να το αποδειξω σε οποιον θέλει.. Ενα παραδειγμα θα πω μόνο.. .Μίκη Θεοδωράκη εχει μονο η αριστερα;που μας ζαλειζουν τοσα χρονια; ενας δεξιός δεν βρέθηκε να γράφει μουσική; δεν ξερει τις νοτες;

ο dwk είπε...

…καλημέρα
...ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκις και ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμώνται επίσης, όσο ο Μίκης Θεοδωράκης

μπαρμπαλιας είπε...

καμμια 30νταρια χρονια πριν,
εφυγε μια αντιπροσωπεια απ το χωριο μου,καλεσμενοι για την Κουβα....
βαθεια πολιτικοποιημενοι χουρτουρε και τα συναφη παραμυθια .
πηγαιναν να απολαυσουν τον συντροφικο παραδεισο.
ενας που πιναμε και κανα τσιπρο μαζι με ρωτησε τι τρεχει προς τα εκει και να ψιλοπροετοιμαστει...
του ειπα θα περασει καλα ,μα τοσο καλα ,που θα θελει να μεινει στη χωρα του κομανταντε φορεβερ...
με μια σημειωση ,να μην παει μονο εκει που θα τον "πανε",
αλλα να βρει μια κοπελια ...να τον ξεναγησει και να βαλει και κανα δολαριο εκει που το ειχε βαλει ο πεταλουδας για να περασουνε καλα.
γυρισανε λπν αλλα δεν ειχαμε συναντηθει.
μια μερα ανταμωσαμε τυχαια και στα ορθια μου τους ξορκησε...με την αποστροφη
"μια ψηφο αμα χρειαστει το κομμα για να κυβερνησει και ειναι η δικια μου δεν την δινω.ζουμε στον παραδεισο και δεν το ξερουμε".
..............

αχαχααααα
και ελογου μου του ειπα
θα ξαναπηγαινα .

καθε που με βλεπει με ρωταει γιατι θα πηγαινα.

μα για να γλυτωσω τα συντροφικα μνημονια φιλε μου,απλα,μεσα στην τρομερη φτωχεια τους ζουνε καλυτερα απο εμας που χασαμε τα παντα.

https://youtu.be/4sdTkHWSWuA?list=PLp8C7pCZE9ZompLzutMIL7sL-QYdpJh_z

μπαρμπαλιας είπε...

μπογιάννηδες εν δρασει...
πολλα λενε,πολυ κουτσομπολέ κλπ κλπ και πιστευω στο τελος να μην εχουμε πατατιες ,οπως οι λαγαρδαιοι...
αληθεια που ειναι ολα αυτα τα παιδια με τα δις ...να παρουμε και κανα αεροπλανακι να μη μας τα ζαλιζει ο μπουνταλας κουμπαρος μας

michele είπε...

Ενδιαφερον να μιλαει κανεις για ..εγκαθετο,ειδικα καποιος που συμπαθει τη Φιλοθεη που θα ψηφιζε λεει για το "πολιτευμα "

και τωρα βρισκεται σε αμηχανια υποστηριξης.Δυσκολο πραγμα η πολιτικη,μονο εκ του αποτελεσματος εκ κρινεται.

Απλα καποιοι βλεπουν πιο μπροστα, πιο καθαρα,πιο μακρια.

Το ιδιο ειπε και ο γιγαντας Κυριτσης,¨θα μπορουσε να συμβει και στον καθενα".

Φυσικα,ειναι ευκολο να αποδιδουμε στην τυχαιοτητα,τα επιχειρα μιας ανερματιστης πολιτικης που επνιξε κυριολεκτικα ανθρωπους, που εφυγαν να γλυτωσουν απ τον πολεμο.

Και για να το συνδεσω με το θανατο του δικτατορα Φιντελ, στην παραλογη Ελλαδα, οι ιδιοι ανθρωποι που ομνυουν στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων ,υμνουν τον δικτατορα που τους κυνηγαγε.

Καλο ψαρεμα,ειναι ευκολοτερο απο το να κανεις πολιτικη.

michele είπε...

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15181316_10154672680473830_685039943729273560_n.jpg?oh=a742b9edf419c95b1ca24a94cc003003&oe=58BE946C

JimMarkus είπε...

"Μιλάνε για αποτυχία του σοσιαλισμού.
Που είναι η επιτυχία του καπιταλισμού;"

Φιντέλ Κάστρο / Κουβανός δικτάτορας

Ορίστε την λοιπόν την επιτυχία:
https://www.amazon.com/gp/aw/s/ref=is_pn_3?rh=i%3Aaps%2Ck%3AFidel+Castro+T+Shirt&page=4&keywords=Fidel+Castro+T+Shirt&ie=UTF8&qid=1480170548&spIA=B01N0JGRV2,B01MSRQIBX,B01NBCFKD8,B01MQOOHWD,B01F4AKSXO

austin είπε...

Οι περισσότεροι αριστεροί στην Ελλάδα είναι δήθεν, να είχαμε να λέγαμε ένα αφήγημα, επαναστατικό και αντιδραστικό. Αλλά από πίσω, είχαμε και μία καβάντζα από τον μπαμπά ή επειδή το κράτος μας πρόσφερε αεριτζίδικα λεφτά.

Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ευθύς εξαρχής ξεκινάνε τα οξύμωρα στην ελληνική "πολιτικοοικονομική" πραγματικότητα. Υπάρχει και μάλιστα έντονα η παράταξη του ΕΑΚ. Δλδ σπουδάζεις τι πάει να πει καπιταλισμός και πως να αυξήσεις τον πλούτο εν γένει και στον ελεύθερο χρόνο σου το παίζεις αριστερός.

Οι περισσότεροι αό αυτούς που γνώριζα είχαν από πίσω ένα μπαμπά με χρηματικό υπόβαθρο. Μάλιστα είχαν το θράσος, κατά την γνώμη μου, να φοράνε ακόμα και πανάκριβες φίρμες και να φωνάζουν για την κατάσταση.

Έφτασε λοιπόν μία εποχή που είχα την τύχη να γνωρίσω ένα "πραγματικό αριστερό" άνθρωπο. Τα "" είναι όχι τόσο για την αριστερά ως πολιτικό φορέα, αλλά τι πρεσβεύει η αριστερά στην πράξη για τις ζωές των ανθρώπων και τον αμιγώς ανθρωπιστικό προσανατολισμό αυτής της ιδεολογίας.

Ο άνθρωπος αυτός, ουμανιστής με όλη την σημασία της λέξης, είχε αφιερώσει τα νιάτα του στον εθελοντισμό, έκανε μία συνεταιριστική επιχείρηση στην πορτογαλία για να βοηθήσει εμπράκτως την μικρή επαρχιακή πόλη που μαστιζόταν από την ανεργία και τα μνημόνια, χρησιμοποιούσε fair trade προιόντα (αν ρωτήσουμε 10 συριζαίους τις είναι τα fair trade προιόντα δεν πρόκειται να ξέρουν παραπάνω από τους μισούς), πληρωνόταν 800 ευρώ τον μήνα ενώ δούλευε πάνω από 11 ώρες ημερησιώς και πλήρωνε τους εργαζομένους με 600 ευρώ ενώ δούλευαν μόλις 7 ώρες ημερησίως, έκανε μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις που έχω παρακολουθήσει στην ζωή μου (και έχω παρακολουθήσει αρκετές λόγω παλιότερης δουλειάς).

Στην παρουσίαση αυτή, που πραγματικά με στιγμάτισε, δεν ανέφερε ούτε μία φορά τις παρακάτω λέξεις: καπιταλισμός, αριστερά, κομμουνισμός, οικονομική εκμετάλλευση, οικονομικό πρόβλημα, μαύρο χρήμα, οικονομικό κέρδος και άλλες συναφείς ακατονόμαστε λέξεις για τους αριστερούληδες όλου του κόσμου.
Η μόνη του παραπομπή στο σύστημα ήταν: "ξέρουμε όλοι τι και που ζούμε, δεν χρειάζεται να χαλάσουμε φαιά ουσία για λέμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά να βρούμε λύση για να ζει πιο όμορφα ο κόσμος".

Είδα λοιπόν όλη την έννοια της αριστερής θεωρίας, χωρίς θεωρία, αλλά μπροστά μου υλοποιημένη με γνώμονα...τον άνθρωπο και όχι τις πομπώδεις λέξεις. Και στην συνεταιριστική επιχείρηση που είχε δημιουργήσει πέρναγε όμορφα μία ολόκληρη επαρχιακή πόλη. Πολλά άτομα και αν βάλετε και πόσοι αγροτουρίστες ερχόντουσαν μιλάμε για ένα θέαμα εκπληκτικό. Έναν οργανισμό φτιαγμένο κυριολεκτικά εξωσυστημικό, το οποίο δεν κατανάλωνε-προωθούσε τίποτα "καπιταλιστικό-μαζικής παραγωγής".

Αυτά όλα τα έζησα πολύ πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ-δήθεν αριστερά.
Ένιωσα λοιπόν πολύ τυχερός, γιατί πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορούσα να βάλω στην θέση του οποιονδήποτε αριστερό. Ειδικά αριστερό που είχε πάρει καμιά 200αρού εφάπαξ, επιδότηση ΕΣΠΑ ή όποιο άλλο κοινοτικό κονδύλη, παχυλό μισθό στις καλές εποχές ή...είχε μπαμπά φραγκάτο και το έπαιζε επαναστάτης.

Αυτοί λοιπόν οι ΕΑΚήτες που γνώριζα (δεν σχολιάζω βέβαια τους συριζαίους, γιατί μιλάμε περί ακραίας βλακείας αν πιστεύει κάποιος ακόμα ότι είανι αριστεροί. Αριστεροί βλάκες μπορεί..) έχουν κάνει κάτι ωραίες επιχειρησούλες, άλλο πράγμα. Καπιταλιστικές βέβαια ε? Γιατί χέστηκαν για τον συνάνθρωπο τους. Γιατί όταν τους έλεγα να πάνε κάνουν κάτι σαν αυτόν τον τύπο στην πορτογαλία, με κοίταζαν σαν χαζοί και μου έλεγαν ότι έτσι το σύστημα δεν θα πέσει!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Και κλείνοντας λόγω κούβας. Αυτοί οι παραπάνω τρις-γελοίοι άνθρωποι που το παίζουν αριστεροί, έλεγαν για το πόσο όμορφα περνάνε στην κούβα.
Βέβαια ότι αρκετές γυναίκες παρακαλάγανε να τις πάρουν μαζί τους οι τουρίστες φεύγοντας, δεν το βάζουμε στην εξίσωση.

austin είπε...

Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μνημονιακή κυβέρνηση - Δεν θα ενδώσουμε σε πιέσεις

περί αριστερής βλακείας...

ArTaXiA είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω....

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως για μια φιάλη υγραερίου που έσκασε φταίει η κυβέρνηση;

Η κυβέρνηση μπορεί να φταίει για πολλά πράγματα, αλλά όχι για προσωπικά ατυχήματα.

Επίσης, ο αθρογράφος χέστηκε για τη γιαγιά με το εγγόνι, 300 λέξεις έπρεπε να γράψει, να παραδόσει το κείμενο.

Να αποδίδωμε και τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι δηλαδή...

michele είπε...

Oχι ρε συ, το περιστατικο μπορουσε να μην ειχε γινει φυσικα.

Αλλα απλα επιβεβαιωσε τις αθλιες συνθηκες που διαβιωνουν οι ανθρωποι εκει ,την ολη πολιτικη που οδηγησε σε αυτες τις συνθηκες,την συμφωνια με Τουρκια κλπ.

Και τυχαινει τον αθρογραφο να τον γνωριζω προσωπικα,ειναι δικηγορος κατω απο τα 30 και δεν ..χεστηκε για τη γιαγια με την εννοια που το λες.

mixalis mixalios είπε...

Έλα...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1468882/regklingk-apokleietai-h-meiosh-toy-ellhnikoy.html