Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

16 σχόλια:

Lorac είπε...

Μιχάλη πεσμένο σε βλέπω..... Σε άλλο ιντερνικο χώρο έχει την Ελσα Χοσκ να στολίζει το δέντρο της φορώντας κάτι λιγότερο απο κομπινεζόν!!

Τελικά αποφάσισα να φτιάξω δείκτη επενδυτικής αποχής. Θα μετράει σε γνωστά οικονομικά site κύρια θέματα με απογυμνωτικό περιέχομενο. Με δείκτη >70 ( αρθρα για σοφτ πορνο σε οικονομικα site την ημέρα) θα βρισκόμαστε στην υπερπουλημένη περιοχή.

michele είπε...

Γιαπωνέζικη εφεύρεση χαχα

michele είπε...

Ωραια η ιδεα σου Lorac,γελαω .Κανονικα σταθερα σε soft εμφανιση επρεπε να ειναι οι φωτο,τοσα που εκαναν οι τραπεζες ειδικα στους μετοχους τους

michele είπε...

Επιμενει, διαβαζω ο Kazarian στη λογιστικη καταγραφη των περιουσιακων μας στοιχειων και του χρεους,αναφεροντας βεβαια και το management των δημοσιων υπαλληλων

Τον ειχα δει σε εκδηλωση για το PSI 8 μηνες πριν ,ενδιαφερων τυπος

michele είπε...

Ξεκίνησε η κρίσιμη ανταλλαγή ομολόγων έως 4,3 δισ. ευρώ με μετοχές Monte dei Paschi

θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ενώ η AMK έως τα 5 δισ. ευρώ ενδέχεται να ξεκινήσει στις 7 ή 8/12

Απο bn

ΝίκοςΤ είπε...

Γυρνάω στο σπίτι,ανοίγω το μηχάνημα και βλέπω ότι το πανέξυπνο μειράκιο Lorac σας πετάει την φόλα ότι τάχα μας θεωρεί νέους και εσείς την αρπάζετε χωρίς δεύτερη σκέψη ως άδολαι παρθέναι και κάνετε το κατάστημα American Bar.Για σοβαρευτείτε,ο σαρδόνιος Lorac υπομειδιά πίνοντας το Cubalibre του.
Φίλτατε Lorac μαζί θα πλουτίσουμε από την άλλοτε κραταιά κατασκευαστική,ο Βαγγελίνιο παραμένει παικταράς,ελπίζω μόνο να μην ρίξει καμια τριάρα ο ΜΠΑΟΚ στο Περιστεράκι.Εντάξει μικροίείμαστε ,πλην τίμιοι και ολιγαρκείς.
Καλησπέρα στους φίλους.

hippy είπε...

Είμαι ο Βολφραγκ (για να μην πω η Αγγελική). Μου την βγαίνει κάποια δευτεροκλασάτη ακροδεξιά Φράουκε Πέτρι, ηγέτιδα (λέει) της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) με σύνθημα "όχι λεφτά στους τεμπέληδες Έλληνες".

"Που πας μωρή κότα ασήμαντη", σκέφτομαι, "λιώσαμε 112 σώβρακα στη δεξιά καρέκλα, νομίζεις θα μου κόψεις ψήφια?" και δεν δίνω και πολύ σημασία. Έρχεται το μεταναστευτικό κύμα, η κότα το γυρίζει "όχι λεφτά στους άχρηστους Έλληνες που μας στέλνουν τους ξυπόλητους στη χώρα", το πράγμα σοβαρεύει, οι συμπολίτες τις δίνουν προχωρημένα διψήφια ποσοστά (προς το παρόν).

Ερώτηση

Τι θα γίνει εάν "σκάσει" το πρότζεκτ Ελλάδα? Ποιον θα πιστέψουν οι "πατριώτες" συμπατριώτες όταν η Φραου Φράουκε μας τα χώνει καλοκαιριάτικα "πετάξατε 100 δις οικονομίες του έντιμου φορολογούμενου γερμανού που σας εμπιστεύτηκε στους καλοπερασάκηδες μπαταχτσήδες του νότου και κάηκαν?" Τι θα κάνουν? Δεν είναι πιο καλά να μπορώ ν΄απαντήσω πως είναι δρομολογημένη η επιστροφή τους από το 2019 και μάλιστα αβγατισμένα από την διαφορά επιτοκίων μια και εμείς, οι έντιμοι γερμανοί, δανειζόμαστε (σχεδόν) τζάμπα?

Η λογική μου λέει "δύσκολο να χαλάσει η μπίζνα"...και γυρίζω πλευρό.

hippy είπε...

Τι έγινε φέτος με τους πανθηρόνιους και πρώην μεγάλους και νυν πελατάκια?

Είχαμε γκίνια χθες και μας ισοφάρησε ο βάζελος, αν ο γάβρος παίξει όπως με τη Βέροια θα ματώσει. Απ΄τη μέση και μπροστά η ομάδα πετάει, το μπαλάκι θα το σφηνώσει.

michele είπε...

Δυσκολα χαλανε τετοιες μπιζνες οντως.Απλα πρεπει να τις κανουν καποιοι που ξερουν απο μπιζνες :)

Νικο εγω μιλουσα για μας τους ..μικρους .Ο Παοκ στο 2-1 ειναι χμμμμ

michele είπε...

Σιγα μην ματωσει ο γαβρος με τα πελατακια

michele είπε...

Bρε, 3-3 ο ΠΑΟΚ με Ατρομητο

michele είπε...

και 3-4 στο 90' ρε τι γινεται χαχα

Lorac είπε...

@ ΝικοΤ Ευέλικτη αποφυγή φόλας χχαχαχα!!

Για να βοηθήσω στην ακρίβεια των λεγόμενων σας να προσθέσω ότι προτιμώ τα πιο καλοκαιρινά κοκτειλ με ρούμι Αλλά δηλώνω και οπαδός της Τεκίλας. Άντε για να βοηθήσω να μειώσουμε ως χώρα το εμπορικό έλλειμα να το γυρίσω σε Κρητικίλα!! (Opountia spirit).

Για τον αγαπητό πανθηρόνιο να πώ ότι η σκέψη περι βολφ με βρίσκει σύμφωνω. Θεωρώ πολύ κάπο για να πεταχτεί στο κάδο όλα αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Επειδή διάβασα περι ετε , να προσθέσω αν και δεν έχω και δεν ακολουθώ αυτό το διάστημα ότι σε μικρούς χρόνους έχει έναν σχηματισμό που μπορεί να παέι μέχρι τα 18. Εκεί σίγουρα θα έψαχνα την αντίδραση.

Αν και το ιταλικό πιέζει και εμάς θεωρώ θα έχουμε λευκό καπνό πριν τις γιορτές. Θα ήμουν χαρούμενος αν ο παικταρίνιο τεσταρε τα 5 μέχρι τότε , για ελλακτωρα όπως έγραψα και ενδεικτικά 0,52 της ευρωβ.

michele είπε...

Ολα τζαμπα τα θες νεαρε :)

hippy είπε...

Νικόλα μου τι ήταν αυτό...η επανάσταση των ποπολάρων λέμε!!!!

Σε ποιά κοινωνική τάξη ανήκει ο Ελλάκτωρας ξέρουμε?

(Δεν έχω αλλά... για το φιλαράκο ρε γαμώτο)

hippy είπε...

"Θα ήμουν χαρούμενος αν ο παικταρίνιο τεσταρε τα 5 μέχρι τότε , για ελλακτωρα όπως έγραψα και ενδεικτικά 0,52 της ευρωβ".


Ότι δουλειά κι αν έχω, προσπαθώ να μην χάνω το τελευταίο μισάωρο της συνεδρίασης ώστε να παρατηρήσω τα κλεισίματα. Ποιές εταιρείες κλείνουν ψηλότερα απ΄την τελευταία τιμή στις 5.00 δλδ υπάρχει μεγαλομετοχικό ενδιαφέρον. Ο Βαγγέλης είναι στην κατηγορία αυτή. Θα βολευόμουνα και με το 5,50.

Είναι κι άλλα αρκετά πχ ΤΕΝΕΡΓ σίγουρα, ΓΕΚ, ΓΡΙΒ, ΑΝΕΜΟΣ, ΠΛΑΙΣ απ΄τα μικρότερα (νομίζω και το αεροπλανάκι αλλά δεν θέλω να σας βάλω ιδέες).