Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


#ΟΒΑΜΑ #ΑΤΗΕNS  Καλά δεν απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις σήμερα;                        ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

Lorac είπε...

Αυτά μαζεύτηκαν Μιχάλη να φάνε απ'τα σπόρια που πέταξε ο -σε κανα δύο μήνες πρώην - πλανητάρχης. Το μενού έχει γκριικ μουζάκα και λειντις ναιτ στο "σάτυρο" μετά? Γιατί σαν να ήρθε διακοπές μου φάνηκε και όχι για την σκληρή μάχη ενάντια στην επιθετική ιμπεριαλιστική πολιτική της καπιταλιστικής νεοφιλελεύθερης ΕΕ. Πολύ χαλαρός ο κύριος ,αντί μόλις βγει από το αεροπλάνο να υψώσει αγωνιστική γροθιά στους συντρόφους και να ουρλιάζει " ΕΕ και ΝΑτο το ίδιο συνδικάτο"!!!

Τσ τσ τσ o tempora o mores και νόμιζα ήρθε ο πρόεδρος της καπιταλιστικής Αμερικής....


Αυτός ο βαγγελίνιο παικταρίνιο γιατί χαίρεται?? Δεν έμαθε ότι επόμενη κονομε θα γίνει σε άλλη τιμή?? 37,370000000000000001 για παράδειγμα.

michele είπε...

Χαχα ο δρομος του συστηματος ΜΥΤΙΛ-ΜΟΗ ειναι μακρυς Lorac

Ριζοτο με γαριδες εμαθα,αλλα μιλανε πολυ και θα ..πετρώσει :)

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1465943/peiraios-kerdh-pro-foron-kai-provlepseon-290-ekat.html

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

michele είπε...

Ξεχασα και τα δυο σαπάκια σημερα που βγηκαν απο τον MSCI Small Cap Greece χτες το βραδυ

austin είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Με όλη τη σημασία της φράσης "για το θεαθηναι" ή σημερινή επίσκεψή του ομπαμα. Την ώρα που έλεγε για βιώσιμη...κατάσταση, από την άλλη ή βελκουλεσκου έλεγε για απολύσεις-περικοπες. Περικοπές αλλά και με φορολογία στο θεό, ακόμα και ο τραμπ να ερχόταν, τίποτα δεν θα γινόταν! Χαχαχαχα