Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

2 σχόλια:

austin είπε...

Μιχάλη λακωνικός, γιατί σκεψου μετά το καλημέρα τώρα είδα τα μηνύματα σας, που είμαι κολλημένος σε κίνηση. Απλά σας χαιρετήσα και μετα πήγα στο πηξιμο!!

Για δες καιρό που διαλέξα στην πιάτσα να πουλησω! Ή πραγματική οικονομία διαλύεται και άντε να πουλησεις εσύ και το χαα κινείται και εγώ δεν βλέπω!! Χαχα

Το χωσιματακι καλό και υγιεινό θα έλεγα.

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας . Σήμερα μια δύσκολη ημέρα για την goldenLady-Ελλάδος έφτασε νομίζω στο CASH/2 σε κεφ/ση! Βγήκε όμως έγκαιρα η απάντηση της εταιρίας για το θέμα των 2 διαγωνισμών χαχαχα σήμερα το απόγευμα.

Αν όλος ο ντόρος ήταν τόσους μήνες για αυτές τις 2 κατηγορίες με το θέμα του καρτέλ νομίζω έπρεπε να πανηγυρίζει η μετοχή!!! Τεσπα στο παίγνιο πάλι Μιχάλη βλέπω ένα τρίγωνο που αύριο στο άνοιγμα θα ακουμπήσει την κάτω πλευρά του. Εναλλακτικά μια πιρούνα (pitchfork) που αύριο ακουμπάει φυσιολογικά με -2,3% στο άνοιγμα την μεσαία γραμμή. Πιθανή αναπήδηση οδηγεί στο κλείσιμο του πρόσφατου gap.

Στην περίπτωση "τρίγωνο" με όριο τον ερχόμενο Μάρτιο μπορεί να ελπίζει κάποιος σε σπάσιμο προς τα πάνω. Σε περίπτωση πιρούνας πάει για διπλό μεγάλο πάτο. Αλλά αυτά είναι πολύ μελλοντικά σενάρια.

Θυμίζω η εταιρία παίζει και στα 2 ενεργειακά ( ΑΠΕ και έμμεσα κο-νομε μέσω της συμμετοχής της) και ως goldenLady ΊΣΩΣ την δούμε και παρέα με τη λαμδα στο ελληνικό.

Τώρα άμα σκέφτηκαν να δώσουν χρήμα από τις πληρωμές δρόμου (παράδοσης Μαρτίου) ως πρόστιμα στο Ελληνικό κράτος είναι καλό και για το κοινωνικό σύνολο.