Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετά την καθοδική διάσπαση της πολύ σημαντικής Μ3 στις 660 μον, ο δείκτης κινήθηκε προς την λευκή Μ1  των 615 μον .
Βρήκε όμως στήριξη στην πορτοκαλί των 625 μον που επισημαίνεται ως αξιόλογη με τις ελλειπτικές γραμμές.
Η αντίδραση απο αυτο το σημείο,εξελίσσεται προς την επαναφορά προς την Μ3 και τον εκθετικό κμο 50 ημ ,τη λευκή Μ  στις 672 μον και το 38,2% fibo στις 666 μον.
Η ζώνη αυτή αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική και δύσκολη ζώνη προς υπέρβαση, με αρκετές πιθανότητες retest και γύρισμα ( last kiss) προς τον στόχο των 615 μον .

Αντίθετα, ενδεχόμενη υπέρβαση της, κυρίως της Μ στις 672 μον ,θα αυξήσει τους όγκους συναλλαγών με κίνηση  προς τα τοπικά υψηλά  των 705 μον που ταυτίζονται και με το 61,8% της fibo διόρθωσης.

34 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Αρταξία που είσαι? Γιατί ακόμα δεν έχεις εμφανιστεί?!?!?
Τελικά ήρθε...τελικά χρονιά σφαγής το 2016 όπως είχαν προειδοποιήσει οι μεγάλοι. Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στις αγορές. Δεν ξέρω αν μπορεί πλέον να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Ο τραμπ το πάει για πλανητάρχης. Και για να πέφτει ο s&p 4,5% τότε είναι ότι ο Τσίπρας για εμάς. Που οι αγορές έβλεπαν μπροστά τις βλακείες του και στο τώρα χώνονται γερά.

Κρίμα! Ακόμα και κάποιες αμφιβολίες που είχα, ότι "εντάξει μωρέ τι θα κάνει ο Τραμπ το τόσο κακό, αφού άλλοι κυβερνούνε από πίσω", τλκ θα κάνει περιέργειες πολλές και ο πανικός στις αγορές σήμερα το δείχνουν.

Κρίμα και πάλι. Αντί να έχουμε μία υγιή διόρθωση στην Αμερική, θα έχουμε μαύρους κύκνους και απρόβλεπτα προβλήματα.

ΑΑ και ο Ομπάμα, όπως όλοι καταλαβαίνουν έρχεται για το θεαθήναι. Αφού με τραμπ άντε ψάξε βρες πως θα θέλει να λύσει τα γεωπολιτικά μας κυρίως προβλήματα.

Υπομονή και επιμονή (για πόσο ακόμα?)

SCALPER είπε...

Καλο ...ξημερωμα.....αντε τωρα να δουμε πως θα ξεμπλεξουμε γενικως...βεβαια μπορει και να εχουμε αμεσες εκλογες και στη χωρα μας.......δεν θα αντεξει αλλο ο Τσιπρας...

ArTaXiA είπε...

Bonjour. Ελπίζω να είχατε λάβει τα μέτρα σας.

μπαρμπαλιας είπε...

μπονζεαουρ μοναμηδες
χθες μεσημερι σας ειπα για τις δημοσκοπησεις και τις διαφορες
αερα-πατερα.
τραμπές λπν δαγκωτο οι κοκκινοκωληδες...
και οταν ελθει η ωρα -σε τρια χρονια -ο Παπ ο νεωτερος εδω.
λεω εγω(εκτος απροβλεπτων παρεμβασεων)

μπαρμπαλιας είπε...

οσο για την αναμενομενη φτωση σημερα...
ευκαιρια για "εκλεκτο φισίνγκ"

μπαρμπαλιας είπε...

αχαχααααα
τα φουτουρες μαζευουσιν.
οι παιχτες με το νικητη παντα,
εστω κιαν λεει χοντραδες(καμια σχεση με γνωστα προσωπα εδω).
που εισαι ωρε Οπλα;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα καλημερα καλημερα σε όλους.. .Εδω είμαι και εγω δεν εχω κλεισει μάτι.. θα δω ανοιγμα και μετα ύπνο.. .σου απαντησα χθες οτι το φαινόμενο μπιγκ μπραδερ το ζησαμε τον Ιανουάριο του 15 εδω...ωρα και τα Αμερικανα...να το ζήσουν.. .η περιέργεια του αντισυστεμ...δισεκατομμύριουχου..

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους!

giaxy είπε...

Καλημερα. Τσαμπα φοβοι. Γατες. Ολα παιχ ιδια ειναι. Υπομονη

austin είπε...

Από -5% ο s&p έφτασε στο -1,3% και τώρα -1,77%.

Μάλλον πρόβλημα δεν υπάρχει μας λένε οι ποιητές. Απλά μία αμφιβολία. Πολύ μεγάλο τι μάζεμα. Πολύ περίεργα πράγματα. Ενώ έπαθαν σοκ, τώρα απλά το ξανά σκέφτονται

michele είπε...

Επανερχομαι με διαλλειμματα,καθως εχω κοιμηθει 3 ωρες και δεν ειμαι για πολλα -πολλα

Αustin, οι αγορες δεν τρομαζουν απο παρομοιες αλλαγες ,ειδικα στην Αμερικη που ειναι δομημένη θεσμικα και πολιτικα,οικονομικα.

Οι Αμερικανοι ψηφισαν τον Berlusconi τους

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ολα καλα..............
Made in Greece o George Papadopoulos: Υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλησπερα και πάλι.. Παπαδημουλης ....τι λεει.το άτομο; ποιος του δινει σημασία;

austin είπε...

Μαζί σου Μιχαλη... Δικιά έχεις. Εδώ τα μέσα έχουν μείνει στο sell off ενώ όλα δείχνουν αντοχες.

Σε μας βέβαια, μου κάνει απίστευτη εντύπωση ότι δεν ήθελε κανείς ουσιαστικά να πουλήσει.

Πλέον φαίνεται σαν το κάτω για εμάς να τελειωσε/τελειωνει. Μόνο κάτι πολύ απρόβλεπτο σε σχέση με τουρκια ή κοινωνική έκρηξη, θα μπορούσε να δώσει ξανά εκείνο το 420... Για να δουμε, έχουμε ακόμα δρόμο.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ειπες 420 και ο δεικτης ξυπνησε και θυμηθηκε...χαχα!!!

michele είπε...

Λογω της ελλιπους ενσωματωσης της Καλιφορνια και το μεγεθός της ,ειναι πολυ πιθανη πια η ¨"νικη" της Χίλαρυ σε επίπεδο ψήφων

austin είπε...

Αρταξία, πάντως βλέπεις τι γίνεται έτσι?? Αν κάποιος πιστεύει ότι ο Τράμπ θα είναι πρόβλημα, αύριο αν "πάρει μέτρα" θα είναι πιθανότατα καλύτερα από το να τζόγαρε να τα πάρει χθες. Εκτός και αν έπαιζε το eurusd, το συμβόλαιο του s&p και futures μόνο.

Κατά τα άλλα έχουμε αντίδραση τύπου "ευκαιρία να πετάξουμε τον κόσμο έξω και να συνεχίσουμε ανοδικά την φούσκα μας"

austin είπε...

Και μία παρατήρηση-ερώτηση που απευθύνεται στον hippy κυρίως επειδή ασχολείται, αλλά και στους υπόλοιπους.

Τα ΠΛΑΘ, έχουν αυξημένους όγκους για τα δεδομένα τους. Στο μηνιαίο δε, φαίνεται να έχει σπάσει σημαντικό επίπεδο τιμών, αν και βρίσκεται ακόμα μέσα σε ζώνη ισχυτής αντίστασης.

Καμία ιδέα που οφείλονται όγκοι και κίνηση? (κάνει και κάμποσες αγορές ιδίων...)

michele είπε...

Μαζευεται και η ελληνικη και η Γερμανικη αγορα και τα futures στο Αμερικα ( -1,14% τωρα) ,αντιθετα το πρωι στις 5.30 περιπου ησαν στο -4,5%

austin είπε...

Πάμε για πράσινα!!

michele είπε...

Οσο καλυτερα μποουσε ανοιξε..ειπαμε checks& balances εκει
δεν ειναι ξεφραγο αμπέλι

michele είπε...

Πιστευω παντως θα την κανει τη βουτια του ,εχει ωρες μπροστα

Lorac είπε...

michele είπε...

Μαζευεται και η ελληνικη και η Γερμανικη αγορα και τα futures στο Αμερικα ( -1,14% τωρα) ,αντιθετα το πρωι στις 5.30 περιπου ησαν στο -4,5%
9 Νοεμβρίου 2016 - 4:19 μ.μ.

.....οπότε τα κινεζάκια που θα είναι ανοικτά θα τρώνε φάπες... Τελικά τις φάπες τις φάγανε μαζί με τους μεξικάνους , ενώ οι υπόλοιποι που είναι πιο μαθημένοι στον καπιταλισμό είχαν κάνει τα κουμάντα τους!

Ένα μεγάλο respect στο fire - fox που άδειασε ομόλογα (και εβρομπάνκιες) το προηγούμενο διάστημα και τώρα με μετρητό κάνει τραμπ-άλα ξέγνοιαστος!

michele είπε...

Lorac παιζει ρολο και ωρα του οποιου συμβαντος και η αντιδραση εκεινη τη στιγμη

παντα σε δευτερο χρονο υπαρχει μεγαλυτερη ψυχραιμια ( και μεσολαβουν και δηλωσεις κλπ)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα στις αμερικανικές εκλογές αν είχε ολοκληρωθεί η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς; Ερώτημα.
( απο τον κοσμο του twitter)

austin είπε...

Φυσιολογικό αυτό το πράγμα δεν είναι. Υποτίθεται ότι με τον Τραμπ πάνε όλα στραβά, το σύστημα στήριζε λες και δεν υπήρχε αύριο την Χίλαρι. Και ξαφνικά όλα καλά και πάνω οι αγορές??

Όσο για ξέφρακγο αμπέλι...σίγουρα έχουν γίνει οι αγορές, αφού από το -5% βιάστηκε να ανοίξει πράσινη η αμερική!

Δεν ξέρω για τι είναι κατάσταση. Για γέλια ή για κλάμματα?

Lorac είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lorac είπε...

Austin καταρχάς έχει ακόμα καιρό μέχρι να γίνει επίσημα πρόεδρος ο Τραμπ , οπότε τα πάνω-κάτω θα είναι στο μενού. Σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσει τί θα κάνει σε αρκετά θέματα. Επίσης αν θα εξασκήσει επιθετική εξωτ. πολιτική όπως έκανε στον προεκλογικό αγώνα του. Επομένως η σημερινή εικόνα είναι πλασματική. Πάντως αν χάσει αυτά τα επίπεδα ο sp επόμενο και σημαντικό επίπεδο είναι η ΕΛΛ. Επανάσταση 1821. Είχα βάλει και σχετική εικόνα στο στέκι του Μορφονιού.

michele είπε...

Συμφωνω σε γενικες γραμμες το Lorac .
Austin ,o Trump αναμεσα στις πολλες πίπες που ειπε ,εχει μιλησει και για μειωση φορολογιας επιχειρησεων - πως το βλεπεις αυτο; -

επισης,λεγω ενδεχομενης αναβολης της αυξησης επιτοκιων λογω της ελευσης του και αναμονης,τι πιστευεις οτι θα σημαινει για την αγορα;

Ερωτησεις κανω

austin είπε...

Αυτό δεν το έβλεπε η αγορά το πρωί που κλείδωσε ο s&p? Εγώ ότι και αν κάνουν ακολουθώ.

Απλά συνεχίζω να λεω, ότι η όλη συμπεριφορά δεν είναι ωραία στις αγορές. Ότι και αν γίνει, εν τέλει ανεβαίνουν. Δλδ έχουμε φτάσει πλέον σε κατάσταση που τίποτα δεν τις χαλάει και δεν βρίσκουν λόγο να διορθώσουν παραπάνω από 2 μέρες!

Αυτό σίγουρα δεν είναι αγορά. Είναι κάτι άλλο. Ίσως "αγορές των κεντρικών τραπεζών". Δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέραμε πριν μερικά χρόνια νομίζω...

Lorac είπε...

Μιχάλη σε ατομικό επίπεδο θα ήθελα να τα αύξανε η γιαγιακα και να τρώγανε κάτι φου....ες μερικοί μερικοί γείτονες μας που είναι δανεισμένοι σε ντολάριος.

austin είπε...

Lorac πλασματική ή όχι...Τελικά πως μπορούμε να κρίνουμε από το ταμπλό όταν "λογική" δεν υπάρχει.

Τα εταιρικά αποτελέσματα φθίνουν, τίποτα.
Brexit, έλα μωρέ σιγά
Τραμπ (ενώ μας ζάλισαν τον έρωτα και ακόμα και η μάνα μου σήμερα έλεγε, ωχ τι μας βρήκε. χαχαχα) ενώ στην αρχή τον φοβόταν τλκ λέει όλα καλά.
Και άλλα μην γράφω.

Δλδ ειλικρινά, δεν θα θέλατε μία ωραία, σιγά σιγά διόρθωση, χωρίς καταστροφές, για να δείξει το σύστημα μία "κλασσική υγεία";

Lorac είπε...

Σε ακόμα πιο ατομικό επίπεδο περίμενα και τον Wilbur τον Ρώσση να μπουστάρει το χαρτί του!!

"I think the reason why the Trump phenomenon has become so important … is because middle class and lower middle class America has not really benefited by the last 10 to 15 years of economic activity and they're sick and tired of it and they want something different."

Lorac είπε...

Austin δίπλα το καλοκαίρι είχαμε κάνει μια ωραία κουβέντα για "εκτίμηση ρίσκου". Είχα καθίσει τότε να διαβάσω αρκετά ιντερνικά σχετικά θέματα. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η ομοιομορφία στην οικονομική σκέψη. Δηλαδή ανεξάρτητα τις ατομικές πινελιές όλοι σχεδόν ασπάζονται τις ίδιες αρχές και μάλιστα αυτοί που ξεχωρίζουν προέρχονται απο κοινές δεξαμενές.

"Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". Προσοχή μονο στους κύκνους (τί γλυκά ζωάκια) και στους δράκους!