Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ




                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

13 σχόλια:

michele είπε...

Φαινεται οτι πληρωθηκαν οι εργαζομενοι του ΔΟΛ το δωρο των Χριστουγεννων .

Τα ΝΕΑ της αναρτησης ειναι το πρωτοσελιδο της ημερας της γεννησης μου που μου το εκανε η γυναικα μου δωρο στα γενέθλια μου πριν καποια χρονια. Ηταν και δυσκολο να το βρει,ειχε ψαξει και αλλες Καθημερινη-βημα-εθνος.

Πριν βαλω το καδρο την διαβασα ειχε 8 σελίδες

"Η Αμερική και η Ρωσία εξορμούν προς επηρεασμόν μικρών κρατών από τα δυο αντίθετα στρατόπεδα" και πιο κάτω "Ζωηρά συζήτησις θα γίνει εις την βουλή για το λάδι, ζητείται η σύστασις εξεταστικής επιτροπής, εκ των 9000 τόνων, οι 400 ακατάλληλοι".

Στις μέσα σελίδες πρόλαβα να διαβάσω ένα άρθρο που κάτι μου θύμισε από τη σημερινή πραγματικότητα.
"Οι κάτοικοι των Αμπελοκήπων διαμαρτύρονται, για την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να ασφαλτοστρώσει τους δρόμους που οδηγούν στην κορυφή του Λυκαβηττού στον Αη Γιώργη".

SCALPER είπε...

Καλο.....δηλ. Σημερα γενεθλια η οχι

mixalis mixalios είπε...

Χμ...κάπου αχνοφαίνεται η ημερομηνία και ο μήνας...Τυχαία, προφανώς (λέμε τώρα) δεν φαίνεται το έτος....Αν θυμάμαι καλά αυτά αυτή η ειδησεογραφία έπαιζε τη δεκαετία του '50! :)

mixalis mixalios είπε...

Όσον αφορά την ΙΟΝΑ, χρήσιμο το σχόλιο του φίλτατου Hippy, απλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βρούμε στοιχεία για τη μέση τιμή του 6μήνου. Βέβαια στην περίπτωση του επειδή δεν κάνει συχνά πράξεις μπορούμε να τις βρούμε όλες και να βγάλουμε Μέσο Όρο...

mixalis mixalios είπε...

Και επειδή έκανα μια γρήγορη (και με την προυπόθεση ότι τα έχω υπολογίσει σωστά) λογικά ο Μ.Ο. πρέπει να είναι λίγο κάτω από 10€ αφού όποτε δεν έκανε πράξεις στα 10€ έκανε λίγο κάτω από αυτό οπότε λίγο πάνω από το 9,9 πρέπει να είναι ο Μ.Ο. Εκτός αν θέλει ο προτείνων να μας δώσει κάνα premium...Δεκτόν αφού ο δικός μου Μ.Ο. είναι στα 9,96€ (όξω οι προμήθειες...)

hippy είπε...

Δυο συμπεράσματα βγάζω διαβάζοντας τους μεγάλους τίτλους της εφημερίδας φίλε Μιχάλη

1) Δεν είσαι γαλαζοαίματος...πουθενά δεν γράφει "η πριγκίπισσα τάδε εγέννησε τον πρίγκιπα δείνα κλπ κλπ"

2) Δεν είσαι Μανιάτης...πουθενά δεν αναφέρεται τηλεγράφημα του μητροπολίτη Σπάρτης και πάσης Λακωνίας "εγεννήθη παιδί άρρεν, κρατείστε του θέση στο λιμάνι (ΟΛΠ)...

Ατύχησες?

Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά κι εγώ μία από τα ίδια...σκατοζωή!!

austin είπε...

Αύριο αναμένεται η επιστολή του @tsakalotos στις Βρυξέλλες που θα κρίνει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα. Συνεχείς διαβουλεύσεις με τους θεσμούς.

Γράφει στο twitter ή βαρβιτσιωτη. Ειλικρινά μία επιστολή για το επίδομα που έδωσε (καλά δεν καταλαβαίνω ότι είναι αυτή ή επιστολή) θέλει τόσο πολύ σκέψη και δουλειά για να πάει. Από χθες έχουμε "τα της επιστολής"

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Άκουσα σήμερα τούς δημοσιογράφους διαμορφωτες σχολιαστές όλων των θεμάτων να κλαίνε τάχα πού δεν κυκλοφόρησαν οι εφημερίδες τού ΔΟΛ και κάποια σαιτ. .ραδιόφωνα. .προφανώς γιατί χάνουν κάποιους μελλοντικούς εργοδότες. ..Δεν μου καίγεται καρφί μιας και όλα εδώ πληρώνονται. .επί χρόνια έκαναν και κάνουν το άσπρο μαύρο στις πλάτες του απλού κόσμου. ..ώρα να νιώσουν την χρησιμότητα των μνημονειων.

austin είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

Μου λύθηκε η απορία...

mixalis mixalios είπε...

ο Τομσεν δίνει ρέστα...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1504515/epimenei-gia-syntaxeisaforologhto-o-tomsen.html

JimMarkus είπε...

Weighted moving average 130 ημερών 10,006

mixalis mixalios είπε...

Jim κάνα site να το βλέπω κι εγώ? ή το βλέπεις σε πρόγραμμα δικό σου?

mixalis mixalios είπε...

Περίπατος για τον Μπασκετικό Βαζελο....