Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

13 σχόλια:

JimMarkus είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
JimMarkus είπε...

Καλά όλα τα βύσματα τα έβαζαν στην αποκομιδή; -και μετά προφανώς τα αποσπούσαν στο ξύσιμο με την τσουγκράνα- γιατί κάποιος θα ντρεπόταν να ελέγξει τις συμβάσεις εκεί ή δεν θα το υποψιαζόταν... απατεώνες...

DINOSAUR είπε...

Γι' αυτό τα πεντοχίλιαρα έγιναν πετσετάκια. Και τώρα που στα χέρια μας κρατάμε μια αξιοπρεπή πετσέτα, ζητάμε πάλι τα κουρέλια. Άντε αφανισθείτε, ωρέ γκρεκύλοι!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

http://endrasi-ste.blogspot.hu/2016/12/40.html?m=1

μπαρμπαλιας είπε...

αμαρτια το μωρο να καθαριζει
με το σκουποξυλο...
αμαν πια κακιες

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αθήνα 3.12.2016

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σε τρείς περίπου μήνες, ολοκληρώνεται η θητεία του σημερινού Δ.Σ. του Σ.Σ.Τ.Ε. Δυστυχώς πέρασε μια ακόμα διετία υποτίμησης, από το Προεδρείο του Σ.Σ.Τ.Ε., των συνταξιούχων και των δικαιωμάτων τους. Σε μια περίοδο που, απολύτως δικαιολογημένα, η ΤτΕ έμεινε εκτός του τρίτου Μνημονίου και του ασφαλιστικού νόμου 4387/2016, η πλειοψηφία αποσιωπώντας το γεγονός και τις τεράστιες δυνατότητες που αυτό μας δίδει ως συνταξιούχων της ΤτΕ, με το μόνο που ασχολείται είναι ο συνεχής δανεισμός των συνταξιούχων και η πίεση για ανάθεση του Προγράμματος σε ασφαλιστική εταιρεία, μέσα από την πρότασή τους για νέα μεταφορά ποσοστού επικουρικής στο Πρόγραμμα!!

Η Κίνησή μας σας προσκαλεί στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουμε στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη, στις 11.00 το πρωί, με στόχο να συζητήσουμε, συλλογικά, τα ερωτήματα που προκύπτουν στη σημερινή συγκυρία και τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν, προκειμένου να καταφέρουμε αυτά, που ακόμα και το ΣτΕ έχει κηρύξει παράνομα από τον Ιούνιο του 2015 και ήδη οι κλάδοι των στρατιωτικών και δικαστικών άρχισαν να εισπράττουν αναδρομικά. Η αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας είναι θέμα ΟΛΩΝ χωρίς διαχωρισμούς των συναδέλφων μας και η ανατροπή της σημερινής πλειοψηφίας του Σ.Σ.Τ.Ε. αποτελεί προϋπόθεση και ευθύνη όλων μας, για μια διεκδικητική πορεία του Συλλόγου μας.

Παράλληλα στην ίδια συγκέντρωση, θα παρουσιασθεί ολοκληρωμένα, μια εύχρηστη μηχανογραφική εφαρμογή που εκπόνησαν μέλη της Ομάδας Συντονισμού της Κίνησης, προκειμένου ο κάθε συνάδελφος να μπορεί να υπολογίσει μόνος του το ποσόν των μηνιαίων απωλειών των συνταξίμων αποδοχών του και το ποσό επιστροφής τους μέσω του Προγράμματος, απόλυτα και ποσοστιαία στο σύνολο των απωλειών, ώστε να έχει πλήρη εικόνα των επιπτώσεων των διάφορων ρυθμίσεων που επιβλήθηκαν μετά τους μνημονιακούς νόμους και τον διαχωρισμό του Μερίσματος.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να παραστείτε και να συμμετέχετε στη συζήτηση και την παρουσίαση της μηχανογραφικής εφαρμογής, ευελπιστώντας πως θα μας δοθεί η δυνατότητα να οικοδομήσουμε από κοινού ένα διεκδικητικό πλαίσιο, που θα εξασφαλίζει για την επόμενη ημέρα την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αποκατάστασης των συντάξεών μας και επιστροφής των πάσης φύσεως αδικαιολόγητων περικοπών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα συντονισμού.
....

Σημείωση: Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υπολογίσουν τις μηνιαίες απώλειες των συντάξιμων αποδοχών τους, την ημέρα της συγκέντρωσής μας, πρέπει να έχουν μαζί τους τα εκκαθαριστικά σημειώματα Ιουνίου 2013 και Οκτωβρίου 2016, επιπλέον οι έχοντες πλαφόν (2.773,40) συνταξιοδοτηθέντες α. οι προ της 1.1.2010 το εκκαθαριστικό Δεκεμβρίου 2009 και β. οι μετά την 1.1.2010 την Πράξη Απονομής Κύριας Σύνταξης ή Αναθεώρησης Κύριας Σύνταξης.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μιας και πρότειναν να κατέβω υποψήφιος για την ΟΤΟΕ (Παραλίγο να πέσω απο τη θέση μου απο τα γέλια) ας στηρίξω λίγο τους συναδέλφους συνδικαλιστές...

Η μήπως η ΤτΕ δεν ανήκει εκεί;

Σε πειραζει, σε επόμενη φορα θα βάλω και ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Έχωνε που και που ο Μικρός, τον χάσαμε κ αυτόν..

Τσιπρακος αλα Κούβα λιμπερτασιον σοσιαλιστα σιεμπρε.


Καλό βράδυ σύντροφοι

paolostar είπε...

http://www.euro2day.gr/news/politics/article/1501254/tsipras-moirazontai-617-ekat-se-16-ekat-syntaxioyh.html
Σαν να μυρισαν εκλογές ή μου φαίνεται;;
Καλησπέρα.

hippy είπε...

Ο/Η Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...
http://endrasi-ste.blogspot.hu/2016/12/40.html?m=1

Όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά τα γουρούνια είναι πιο ίσα από τα άλλα.

austin είπε...

Αν και θα μπορούσε...αλήθεια, τώρα γιατί να πάει σε εκλογές; Πήρε αυτό που πήρε για το χρέος και μπορεί να μας το τσαμπουναει. Θα μας λέει και για αναπτυξη, εδώ ο τσακαλωτος τον άκουσα να λέει ότι "άρεσε στις αγορες ή απόφαση του eurogroup". Ασχολούνται πλέον και με το χαα, που πρασίνισε για 2 εβδομάδες. Ότι ήταν ακίνητο 3 μήνες δεν έλεγε κανείς τους τίποτα.

Αναρωτιεμαι λοιπόν, γιατί να πάει σε εκλογές τώρα, που όλα σχεδόν τα πέρασε;

hippy είπε...

Γιατί να πάει σε εκλογές τώρα 12%-15% πίσω απ΄τη ΝΔ και τα συντρόφια λυσσασμένα για τζάμπα κρατικό φαί ? Για να χάσει με μονοψήφιο? Μπου χα χα χα

Δεν θα πάει (εκτός κι αν του τραβήξει το χαλί ο Σόιμπλε επιμένοντας στη θεσμοθέτηση νέων μέτρων 4,2 δις το 2018 κ 2019 για να του κλείσει την αξιολόγηση...ο γερμανός όμως δεν θα το κάνει)

michele είπε...

Μια παρατηρηση:

Οταν κάνεις δωράκια 400€ σε συνταξιούχους που σ εχουν εγκαταλείψει, σε νησιώτες που η πολιτική σου τους ξέσκισε,δεν το κανεις για μακροπρόθεσμα που υπό το βάρος άλλων μέτρων θα το έχουν ξεχάσει.
Το κάνεις για να σε "θυμηθούν" τώρα κοντά...

michele είπε...

Και μια δευτερη: Αν δουμε τιποτα αποτομα επανω αυριο, το σεναριο εκλογες θα το βλεπει και η αγορα.Διαφορετικα εν αναμονη εξελιξεων