Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Επαναλειτουργία του εκδοτικού Οίκου «Ελληνικά Γράμματα»                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Άντε να δούμε τι θα πει και το EWG....

#θηλυκη αληθεια περι νδ# είπε...

ναι ισχύει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έκθεση της gp Morgan αναφέρει Πώς Εκλογές μέσα στο 2017 θα ήταν κάτι πολύ θετικό και θα φέρει ανάπτυξη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Jp Morgan*

#θηλυκη αληθεια περι νδ# είπε...

Ποιος κινεί jp?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εν τω μεταξύ ο Τσιπρας έχασε την ψυχραιμία τού και φώναζε μέσα στην αίθουσα πού έγινε η σύσκεψη με τούς αγρότες. Μιλάμε για ξεφτίλα. ..Δείτε το βίντεο

#θηλυκη αληθεια περι νδ# είπε...

2 δικοι μας στην jp

mixalis mixalios είπε...

Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΤΑ ΝΕΑ και ΒΗΜΑ μας αποχαιρετούν. Θα μου φανεί υπερβολικό να συμβεί αυτό αλλά είναι αλήθεια πως τα παλιά τζάκια ζορίζονται. Για να δούμε και το documento που από βδομάδα σε βδομάδα πέφτει όλο και χαμηλότερα...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δυο παρθενες ΠΑΣΟΚ στην J.P. Morgan ?
Και μετα γελάμε με τα πιλάφια....

#θηλυκη αληθεια περι νδ# είπε...

Το κρυβουν πίσω απο τα γαριδάκια

michele είπε...

Xωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε το σημερινό, έκτακτο EuroWorking Group για την Ελλάδα, καθώς δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των κρατών-μελών.
Οι συμμετέχοντες στο EWG αντάλλαξαν εποικοδομητικά σχόλια, σχετικά με τις πιθανές συνέπειες των ήδη νομοθετημένων δημοσιονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, ήτοι το κοινωνικό μέρισμα στους χαμηλοσυνταξιούχους και το πάγωμα της αύξησης του ΦΠΑ για τα νησιά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης.
Συζητήθηκαν, επίσης, πιθανές επιλογές για το «ξεκλείδωμα» της εφαρμογής των βραχυπρόθεσμων μέτρων για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, που «πάγωσαν» μετά τις εξαγγελίες του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ωστόσο, σύμφωνα και με Ευρωπαίο αξιωματούχο, δεν υπήρξε κοινή συναίνεση.
Ως εκ τούτου, δίνεται χρόνος στα κράτη-μέλη για να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις έως αύριο, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ληφθεί η τελική απόφαση για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο μέλλον.

Απο bankingnews