Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η ανοδική διάσπαση της D1 και ταυτόχρονα του εκμο 100 ημ έγινε με ορμή και αυξημένο όγκο ,δημιουργώντας μια διπλή κορυφή στα επίπεδα των 850 μον και απο τις οποίες φαίνεται να επιστρέφει προς την D των 766 μον διορθώνοντας.

Αντίδραση απο την D θα δείξει την "βιασύνη" των αγοραστών να επανέλθουν σε ψηλότερα επίπεδα, αλλα καθοδική διάσπαση της θα φέρει το δείκτη στην ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ζώνη D1 [ 720-705] που αν διασπαστεί θα ενεργοποιήσει την διπλή κορυφή με στόχο σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα προς τις 600 μον. 

Η D3 αποτελεί ισχυρή στήριξη για τα σημερινά δεδομένα.
Το κλείσομο του gap brexit ( S100-S101 ) παραμένει ο μεσοπρόθεσμος στόχος αυτης της περιόδου που υπο συνθήκες -κλείσιμο αξιολόγησης- και οχι ιδιαίτερες αναταράξεις στα ευρωπαικά και τα διεθνή ,θα μπορούσε να επιτευχθεί.

44 σχόλια:

giaxy είπε...

Καλημέρα. Παρτε αλεξιπτωτα μαζι

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

+1% πάνω ο dax. Αν είναι έτσι, να υπάρξει πολιτική αστάθεια σε όλη την ευρωζώνη να πάνε στον θεό οι αγορές! Παραλογισμός!

μπαρμπαλιας είπε...

μονο το ελληνικο σέρπετο βλεπει κινδυνους φοβερους....
ασε τους επιστημαρθρογραφους...

hippy είπε...

Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε...

Καλημέρα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Its too easy..Καλημέρα ..

austin είπε...

Δόξα την παναγια που οι ιταλοί είπαν όχι και ή πολιτική αστάθεια αυξάνει στην ευρωζώνη. Δοξασί!

ArTaXiA είπε...

Ρε σεις, ανοίξτε τα μάτια σας. Οι αγορές προεξοφλούν τη νίκη των συντηρητικών στην Αυστρία.

Bonjour

ΝίκοςΤ είπε...

Καλημέρα σας.
Που και που χαμογελούν και οι αγορασμένοι και τολμηροί.Τουλάχιστον για λίγο.Αναμένω την 17,00 ώρα.Καλή συνέχεια.

austin είπε...

Δλδ ή αυστρια ήταν πιο σημαντική από την ιταλια;; Και ή προεξοφληση ότι ή ευρωζώνη ότι θα έχει θέμα ποτέ θα γίνει;

Εκτός και αν κοιτάμε μονοπαντα τα "θέματα" όταν έχει να κάνει με τις αγορές.

Λευτερης είπε...

Η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα.
Η Ευρώπη δεν ανησυχεί για την Ιταλία.
Η εκλογές της Αυστρίας την έτρωγαν, εμπόδιο που ξεπεράσθηκε.
Το επόμενο εμπόδιο είναι η Ολλανδία. Με Γαλλία και Φιγιόν δεν υπάρχει πρόβλημα και συνεχίζουμε.

Καλή σας ημέρα

ArTaXiA είπε...

Λευτέρης, σωστός!

austin είπε...

Εγώ λοιπόν που δεν καταλαβαίνω, μου το κάνετε λιανα γιατί δεν την ανησυχεί ή ιταλια; Και γιατί ή αυστρια ήταν το αγκάθι;

Αν ήταν έτσι γιατί δεν λέγαμε και λέγανε για την ακροδεξιά αυστρια και λέγαμε και λέγανε για την ιταλια;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κατσε να τα ξεστησω απο το -15% γιατι θα γελαει ο κόσμος.. .τι να πω...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!

Οκ με 20 ποντους παραιτεισαι,αλλα αυτοι κανουνε παρτυ ,εκτος απο το 2 ετες της Ιταλιας ,αν και ο ΜΙΒΤΕL το πρωι ξεκινησε κατω.

Αλλα ειναι και ενα αλλο θεμα βασικο το εβλεπα και στα ιταλικα sites χθες. Ελεγαν τα ξενα sites ,αγγλοσαξωνικα κλπ περι italexit
ο τυπος και ο εντυπος και ο ηλεκτρονικος, ψαχνει για εντυπωσιακους τιτλους και δεν ξερω ποσοι εμβαθυνουν και ποσοι διαβαζουν σοβαρα αρθρα εμβαθυνσης

michele είπε...

Και βεβαια δεν ειναι απλα τα πραγματα στη γείτονα, εχουν σοβαρο Προεδρο Δημοκρατιας,θα δωσει εντολες σχηματισμου κυβερνησης απο το υπαρχον συστημα
με πρωτο ονομα αυτη τη στιγμη τον Carlo Padoan υπουργο οικονομικων

εχουν να ψηφισουν για νεο εκλογικο νομο κλπ.Οποτε παμε για 2017 για σοβαροτερες εξελιξεις και εκει

michele είπε...

Μαζεύτηκε αρκετα ο Γερμανος απο το +2,08% του πρωινου,στα καθ ημας ,ουδετερη ζώνη οσο ειμαστε κατω απο 631-635
προεξοφλουμε μια θετικη αναφορα για τα βραχυπροθεσμα μετρα για το χρεος ,βασει της αποφασης του Μαιου του 2016

αλλα λευκος καπνός δεν θα βγει ακομα,οποτε προσοχη στα τεχνικα σημεία

615 απο κατω και >635

michele είπε...

Να υπενθυμισω εδω,οτι ο Ιταλικος PMI ειναι στο 53,4 σε υψηλο 9 μηνων και αυτο οι αγορες το γνωριζουν φυσικα.
Με την monte dei paschi να δουμε τι θα γινει,το προβλημα δεν εχει λυθει.

austin είπε...

Μιχάλη ως γνωστο και τα σχόλια σου τα Πολιτικα είναι to the point.

Και αυτή ή φούσκα πλέον που λέγεται χρηματιστήριο, εκθέτει πολλές από τις εκτιμήσεις. Θυμάμαι ότι με μεγάλη διαφορά και παραίτηση υπεθεσες ότι θα πέσουν μία δυο μέρες οι αγορες.

Δεν έκαναν ούτε αυτό. Και αν δούμε το μπρεξιτ, τον τραμπ και τώρα το ιταλικό δημοψήφισμα είχαμε αντιστοιχα τ α εξής:
Δύο μέρες πιέσεις
Λίγες ώρες πιέσεις
Άνοδος λες και ή αγορά ήθελε το ΟΧΙ.

Αυτό προφανώς και δεν το αναφέρω για να πω ότι έπεσες έξω εσύ ή κάποιος άλλος. Αλλά ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία λογική.

Οπότε έχουμε και λέμε: ή που ή αγορά είναι τεράστια φούσκα ή που ή αγορά αδιαφορεί με το τι παίζει στον κοσμο όλο για κάποιο λόγο που ξεπερνάει την φαντασία μας.

Θα έγραφα και παραδείγματα, αλλά ας μην επεκταθω. Είμαι και στους δρομους


michele είπε...

1,0705 !! το ευρω, τα νταούλια βαρανε :))

michele είπε...

Η αληθεια Austin ειναι ,παροτι γνωριζοντας τα της Ιταλιας και οτι μια παραιτηση πρωθυπουργου ( μη εκλεγμενου κιολας) ειναι συνηθισμενη και το θεμα αφορουσε καθαρα θεσμικα θεματα και οχι αμφισβητηση της ευρωπαικης πορειας της χωρας
οτι επεσα εξω και περιμενα 1-2 πτωτικες συνεδριασεις

Τωρα προφανως και με το γεγονος οτι θεωρουν φαβορι τον Υποικ εκει,να παρει εντολη σχηματισμου κυβερνησης για καποιο διαστημα τουλαχιστον,καταλαβαινεις οτι οι αγορες απλα συνεχισαν την πορεια τους.

austin είπε...

Μιχάλη επιμένω...δεν έπεσες έξω. Απλά οι αγορές πλέον δεν έχουν λογική. Ότι και να νομίζει για τον Υποικ κτλ η αγορά, αυτό το πράγμα δεν εχει νόημα. Όπως δεν είχε του μπρεξιτ, όπως δεν είχε του τραμπ.

Αυτή η συμπεριφορά κάτι κρύβει. Δεν ξέρω ούτε υποστηρίζω ότι είναι κάτι κακό. Απλά όπως έλεγε κάποιος επενδυτής, επενδύεις σε κάτι που καταλαβαίνεις.

Αλήθεια...Το καταλαβαίνει κανείς αυτό που γίνεται στον κόσμο το 2016??? Όχι μετά χριστό προφήτης, αλλά την στιγμή που έπρεπε να παρθεί η απόφαση...

michele είπε...

Κοιταξε στο brexit οι αγορες φερθηκαν οπως επρεπε,πηγαν κατω ,μετα γυρισαν η λιρα υποτιμήθηκε κατα 25% περιπου ,φυσιολογικα πραγματα.

Στην Ευρωπη,οσο λειτουργει η ποστικη χαλαρωση και τα επιτοκια ειναι χαμηλα,οι αγορες εχουν ανοδικη τάση με μικρες διακυμανσεις.
Οπως δηλ εγινε και στην Αμερικη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο.Ευχομαι να εισαστε ολοι καλα σε υγεια,χρονο και χρημα.Τωρα διακρινω για αλλη μια φορα ευλογες αποριες γιατι ενω αυτο δεν εγινε ετσι και γιατι ενω ετσι δεν εγινε αυτο.Μα αυτο ακριβως ειναι τα Χρηματηστηρια φιλτατοι.Ξερετε οτι υπαρχει αφθονο χρημα εκει εξω το οποιο κρατουν οι Κεντρικες Τραπεζες και το διοχετευουν κατα το δοκουν.Στρεβλωσεις υπαρχουν εκει εξω και χαρη σε αυτες υπαρχουν τα κερδη η οι χασουρες.Προσωπικα δεν κοιταω πλεον αν βγηκε το ναι η το οχι.Δεν με απασχολει χρηματηστηριακα καθολου.Κοιταω αυτο που βλεπω μπροστα μου και πραττω βαση του χρονικου οριζοντα που εχω θεσει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Austin καλησπερα.Να ρωτησω κατι?Προσπαθησες να κερδοσκοπησεις με καποια απο αυτα τα γεγονοτα που αναφερεις?

austin είπε...

Καλησπέρα γιαννη. Αυτό που λες για το ότι υπάρχει άφθονο χρήμα, το δίκιο το έχεις. Με αυτή την λογική όμως πτώση δεν πρέπει να υπάρξει ποτέ. Παρόλα αυτά, ακόμα και αυτό, σημαίνει οτι όταν κάποια στιγμή αποφασίσουν να σταματήσουν το χρήμα οι κεντρικές τράπεζες, τότε θα δούμε τα πραγματικά νταούλια.

Στην ερώτηση σου. Στο μπρεξιτ το "τζογαρα" και μου έκατσε, έκλεισα θέση μεν κυρίως λόγω ότι ήταν πολλά τα κέρδη σε προϊόν της αμερικης. Όταν όμως μετά από καμιά εβδομάδα περίπου άνοιξα πάλι σορτ, κάμποσα από τα κέρδη μου τα έφαγε.

Στον τραμπ πάλι το έπαιξα. Με δυο τρόπους. Με στοιχηματικη εταιρεια και με το ίδιο προϊόν που είχα στο μπρεξιτ. Τα κέρδη από το στοίχημα, μου τα έφαγε ή εξωφρενική άνοδος μετά το πρωινό σοκ.

Τωρα δεν έκανα τίποτα. Απλά κοιταγα πριν, κοιτάζω και τώρα. Δεν επιμενω δλδ με λίγα λόγια επειδή χάνω...αλλά επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ή λογική εχει χαθει. Και κατά την ταπεινή μου άποψη όταν χαθεί λογική ,μετά σειρά έχει να χαθούν...τα "αναχώματα"

michele είπε...

Κραταει το 620 στην δικη μας αγορα,χαιρετω τον παλιοφιλο τον double John !

Short ανοιγουμε αν βρουμε μια ταση καπου ,δεν χρειαζεται να βιαζομαστε,στο brexit λειτουργησε ,στα αλλα οχι

michele είπε...

Κλειδωσε το ΧΑΚΟΡ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Φιλε μου Αustin(Γιωργος? αν θυμαμαι καλα) στην πρωτη σου παραγραφο το ειπες μονος σου.Δηλαδη οτι το χρημα το χρησιμοποιουν οταν πρεπει και η πτωση θα ερθει οταν σταματησουν αρα θα υπαρξει και πτωση.Στα υπολοιπα δεν σε ρωτησα για να δω αν κερδισες η εχασες αλλα για να καταλαβω πως προσεγγιζεις το θεμα δηλαδη αν κοιτα να κερδισεις απο ολο αυτο η απλα κοιτα την κοινωνικοπολιτικη διασταση.Η λογικη για μενα στις Αγορες ειναι μια.Ειναι η λογικη της Αγορας.Αυτη η λογικη δεν συμβαδιζει με την δικη μου,τη δικη σου η την λογικη του 99% των συμμετεχοντων.Μακαρι να ηταν ετσι.Ολα αυτα ομως βραχυπροθεσμα γιατι μακροπροθεσμα η Αγορα θα παει εκει που πρεπει να παει.Θα προεξοφλησει,θα ενσωματωσει,θα υπερβαλει.Θυμισου τι εγινε με το δικο μας ΧΑΑ επι Σαμαρα οταν βγηκαμε στις Αγορες(ουαου).Την ειχα πατησει και εγω τοτε και δυστυχως δεν εμαθα απο αυτο μου το λαθος.Να σου θυμισω παλιοτερα οταν η ΔΕΗ ειχε παει 1 ευρω με κεφαλαιοποιηση οσο μια λιγνιτικη της μοναδα και κανενας δεν αγοραζε(οχι εσυ Μιχαλη αγοραζες και γκαριζες για το φθηνοτερο χαρτι παγκοσμιως χαχαχα).Μιλουσα τοτε θυμαμαι με ανθρωπο που ασχολιουταν τοτε πανω απο 15 χρονια και μου ελεγε την περιμενω 0.5 ευρω.Δεν αγοραζε ουτε στα 2 ουτε στα 3 γιατι ειχε φυγει.φαντασου μεγαλα fund μπηκανε στα 3.5 και 4.Ε πηγε στα 12 τελικα οπου εκει αγοραζανε ολοι γιατι ειχαμε βγει στις Αγορες(ουαου).Τι θελω να πω.Μπορεις να αποτιμησεις πληρως τις αξιες(τι ειναι over/undervalue) και να παιξεις longterm.Καντο.Θελεις να εισαι βραχυπροθεσμος,μην ενεργεις πριν τα γεγονοτα.Μην σε νοιαζει τι λενε,αν βγηκε το οχι η το ναι.Αλλα να σε νοιαζει πως αντιδρα η Αγορα σε αυτα αφου εχουν γινει.Δεν ξερεις τι να κανεις γιατι βλεπεις οτι δεν μπορεις να πιασεις την λογικη της Αγορας,μην κανεις τιποτα και περιμενε να ξανασυντονιστεις.Αν παλι θελεις να τζογαρεις αλλα να ξερεις οτι αυτο κανεις και οχι οτι φταει η λογικη.Για μενα παλι καλα που εισαι κερδισμενος απο τα 3 αυτα γεγοντα γιατι τα πραγματα θα μπορουσαν να ηταν χειροτερα.Ερωτηση 2(χαχαχα σου παιρνω συνεντευξη σημερα).Ποια ακριβως ειναι τα οπλα σου στις Αγορες?

JimMarkus είπε...

Χαρώ τα γω τα καλώδια!

michele είπε...

Η ζώνη 620-631 προσφερεται για trading αλλα επι της ουσιας δεν μας λεει και πολλα πραγματα ,οταν ο ΓΔ βρισκεται αναμεσα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Γεια σου Μικελε μας!!!!

austin είπε...

Γιαννη πολύ σωστά όλα αυτά που λες... Παρόλα αυτά πώς θα καταλάβεις που θες να το πάνε, ή που θα πάει ή αγορά όταν δεν υπάρχει λογική, ή προσπαθούν να δημιουργήσουν μία κατάσταση που χανεται ή λογική;

Εξού και λέω, ή απεχεις η γίνεσαι μακροπρόθεσμος σε εταιρείες με νοημα και μερίσματα. Αυτός που παίζει trading και δεν είναι μαέστρος ή με inside info έχει καεί ή θα καεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Κατέληξα εκεί, μετά και από ζημιές και μετά από διάφορες αναρτήσεις φίλων εδώ κυρίως αλλά και κάποια σεμινάρια που έκανα με έναν τεχνικό αναλυτή, που έβλεπα "ως προφήτης" ότι αν είχες γριβαλια για παραδειγμα, οπαπ ή μυτιλ, ούτε θα είχες μπλέξει με το πάνω κάτω, και θα ήσουν κερδισμένος εν τέλει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Για να μην παρεξηγηθω,δεν στο παιζω γνωστης η δασκαλος.Γνωριζω οτι αυτα που ειπα τα ξερεις.Για αυτο σε ρωτησα πως προσεγγιζεις τις Αγορες.Θελω να πω τι σε κανει να παρεις θεση καπου long η short.Τι σε εκανε να aνοιξεις short μετα το brexit?Παντα θα υπαρχει θολουρα για το που θα παει η Αγορα.Καλος ειναι αυτος που εχει διαρκεια.Αυτος που θα ειναι εδω και του χρονου και σε 5 χρονια και σε 10 χρονια.Θεου επιτρεποντος.

michele είπε...

Μ Α Ζ Ι.
---------
Αυλωνίτου Ελένη ΣΥΡΙΖΑ
Iωάννης Δέδες ΣΥΡΙΖΑ
Νίνα Κασιμάτη ΣΥΡΙΖΑ
Γιώργος Ντζιμάνης ΣΥΡΙΖΑ
Ρίζος Δημήτρης ΣΥΡΙΖΑ
Κασιδιάρης Ηλίας Χρυσή Αυγή
Χρήστος Παππας Χρυσή Αυγή
Ιωάννης Αϊβατίδης Χρυσή Αυγή
Κατσίκης Κωνσταντίνος ΑΝΕΛ
Iωάννης Σαρίδης Ενωση Κεντρώων

Αυτοι εδω, απο τα καραγκιοζιλικια στο Καστελοριζο και στην Ρω

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Αν οι ωραίοι έχουν χρέη τότε θα έπρεπε να ήμουν μοντέλο.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

http://stockcharts.com/articles/dont_ignore_this_chart/2016/12/italian-and-german-indexes-battle-different-sides-of-key-moving-average-dax-mib.html

michele είπε...

Και μεις ετσι παμε στην ουσια,ο ΔΤΡ ειδικα,ιδιος ειναι

austin είπε...

Γιάννη, συζητάμε...δεν πιστεύω για κανέναν από τους φίλους εδώ ότι το παίζει δάσκαλος κτλ κτλ. Απόψεις ανταλλάζουμε και ψάχνουμε να βρούμε την άκρη, μπα και βγάλουμε κανά παρά.

Μετά το brexit (όπως και τώρα το πιστεύω) πίστευα ότι ο "κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος". Από ότι φαίνεται όμως για τις αγορές ήταν το ίδιο. Το στοπ λος τότε με πέταξε έξω. Έτσι και μετά τον τραμπ. Και συνεχίζουμε με το να απέχω από Ελλάδα στην ουσία, γιατί το πουλητάρι είναι ακόμα κυβέρνηση και η βρώμικη δουλειά δεν έχει τελειώσει κατά την γνώμη μου πάντα. Στα ξένα, δεν κρύβω ότι έχω σορτ διαθέσεις, γιατί πολύ απλά η ευφορία αυτή όπως η σημερινή δεν πολυεξηγείται. Άλλο να μην πέσει, άλλο να ανέβει λίγο και άλλο να κάνουμε πάρτι λες και σωθήκαμε με το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και τους τεχνοκράτες που πιθανόν θα έρθουν στην κυβέρνηση στην ιταλία..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ok σεβαστα ολα.Θα συνεχισουμε την κουβεντα μας τις επομενες μερες.Καλο απογευμα ευχομαι σε εσενα και σε ολους

hippy είπε...

Φρέσκο κουλούρι ή μάλλον μελομακάρονο απ΄τους Στασινο...Προτιμήστε μας και θα σας βγάλουμε τα ευρώ σας έξω. Που πας ρε Καρατσίπρα


Ενημέρωση για την αναμενόμενη διασυνοριακή συγχώνευση ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ με την εταιρία CENERGY HOLDINGS

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας αποστέλλουμε προκαταρκτική ενημερωτική παρουσίαση για την αναμενόμενη διασυνοριακή συγχώνευση των ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ με την εταιρία CENERGY HOLDINGS (με απορρόφηση των δύο πρώτων από την δεύτερη) η οποία αναμένεται να εξελιχθεί τις προσεχείς εβδομάδες και να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα. Οι οριστικές ημερομηνίες και λοιπές σχετικές λεπτομέρειες αναμένεται να οριστικοποιηθούν μετά τις γενικές συνελεύσεις των εταιρειών που θα πραγματοποιηθούν στις 08/12/2016

Η διαδικασία εξυπηρέτησης της εταιρικής πράξης που θα ακολουθηθεί είναι ίδια με αυτή που ακολουθήθηκε και για τη διασυνοριακή συγχώνευση της Σιδενόρ Εταιρία Συμμετοχών με την εταιρία Viohalco τον Ιούλιο του 2015. Σημειώνονται ιδιαίτερα τα εξής:

1) Οι ημερομηνίες που εμφανίζονται στο «Χρονοδιάγραμμα ενεργειών» θα οριστικοποιηθούν μετά τις γενικές συνελεύσεις των εταιρειών οπότε θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωσή σας.



2) Θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής παραλαβής των μετοχών στο ΣΑΤ (βασική επιλογή) ή στο Βέλγιο. Διευκρινίζεται ότι, στην πρώτη περίπτωση δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους μετόχους των ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ και τους Χειριστές τους και ιδίως η καταχώρηση εντολών στο ΣΑΤ ή η συμπλήρωση και υποβολή της Φόρμας Δήλωσης Επιλογής. Σε περίπτωση που επιλεγεί η παραλαβή των μετοχών στο Βέλγιο, πρέπει να συμπληρωθεί η Φόρμα Δήλωσης Επιλογής και να υποβληθεί μέσω των Χειριστών στην ATHEXCSD, μέχρι την ημερομηνία λήξης συλλογής εντολών, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό της αντίγραφο στο email: electionforms@athexgroup.gr.


3) Εφιστούμε την προσοχή σας στη διαφάνεια «Εντολές διακανονισμού» που περιέχει πληροφορίες για τις εντολές διακανονισμού που θα αποσταλούν στο αποθετήριο Euroclear Βελγίου για την παραλαβή των μετοχών.


Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες, ή διευκριν

michele είπε...

Γεια σου double,να περνας συχνότερα !

Στο 620,29 κλεισαμε ,ολως τυχαιως πανω σε σημαντικο νουμερο
57 εκ καθαρος τζιρος

michele είπε...

Προσοχη για οσους ενδιαφερονται ,οσον αφορα το σχολιο του Hippy ,μετοχες με εδρα το εξωτερικο δεν μετρανε στους margin λογαριασμους

hippy είπε...

"Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες, ή διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών"

τι κρατώ και γελώ?

(μπου χα χα χα ε όχι και συνεργάτης ο μαριδαίος χίππης...πολλά κεσάτια πιθανολογώ οι χρημ/κές)

Gerry είπε...

Γεια χαρά στους φίλους. Θα συμφωνήσω με τον εξαιρετικό Austin. Οι αγορές κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα για την Ευρώπη ούτε με το brexit ούτε με τα τεράστια προβλήματα των ιταλικών τραπεζών. Ολα καλά καμωμένα, αέναη άνοδος με αέρα κοπανιστό από τις κεντρικές τράπεζες, ενώ τα προβλήματα είναι εμφανή. Ο δε DJ πόσο ακόμη θα ανεβαίνει και πού να πάει; Υπομονή και εγκράτεια, πιστεύω το 2017 θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες. Οσο αργούν τη φυσιολογική διόρθωση, τόσο πιο απότομη θα είναι.