Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016



 ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

14 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλά αυτός που τα άσκησε ήταν μάλλον Συριζαίος...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1505799/ethnikh-trapeza-ta-apotelesmata-ths-7hs-askhshs-to.html

ο dwk είπε...

…μπααα ! ...νεοφιλελέ γκαφατζή τον κόβω, φανατικό οπαδό του πρώην υπουργού ...«Διοικιτικής Μεταρίθμησης (!)» και νυν προέδρου του λαϊκίστικου μορφώματος
(τρομάρα του! ...άκουγε για μεταρρυθμίσεις και τις μπέρδεψε με τον ...αριθμό - των σχολικών φυλάκων που απέλυσε...)
..................
...Καλή Χρονιά εύχομαι με υγεία, πρόοδο, ανάπτυξη και (πραγματικές...) μεταρρυθμίσεις!

mixalis mixalios είπε...

Τι πιο ωραία μεταρρύθμιση η απλοποίηση της γραφής...όλα με ι (γιώτα) για να μην κουράζουμε ούτε τα παιδιά μας (άλλωστε για αυτό και η πρώην Υπουργάρα Παιδείας μείωσε τις ώρες των Αρχαίων στα σχολεία) αλλά και ούτε τους δασκάλους μας (άραγε εκείνη η αξιολόγηση τους θα προχωρήσει ποτέ? ή είναι όλοι άξιοι αυτοί?)

Τώρα λαικιστής και να απολύει κόσμο παράλληλα, ε κομματάκι δύσκολο...

Καλή Χρονιά και από μένα και σύντομα να έχουμε αλλαγές, ξέρεις τι εννοώ...

mixalis mixalios είπε...

Καλά και οι προσλήψεις στα νοσοκομεία και τα λεφτά για τους φτωχούς δεν?

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1506105/pappas-tha-epistrafoyn-ta-hrhmata-ths-proths-doshs-stoys-4-kanalarhes.html

ο dwk είπε...

…με
«Πρωτογενές πλεόνασμα 7,416 δισ. ευρώ εμφάνισε στο 11μηνο του 2016 (Ιανουάριος - Νοέμβριος) ο κρατικός προϋπολογισμός, έναντι πλεονάσματος 4,339 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015 και στόχου για πλεόνασμα 3,553 δισ. ευρώ» ;;;
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1188515/sta-74-dis-euro-to-protogenes-pleonasma-tou-11minou
...και προσλήψεις στα νοσοκομεία, και στην παιδεία γίνονται (πήραν ΒΙΒΛΙΑ τα παιδιά ΟΧΙ φωτοτυπίες και οι δάσκαλοι παρόντες στην ώρα τους...)
...είπα παρόντες και θυμήθηκα το «παρών» των εγχωρίων σόϊ-μπλε «τοις κΥνων ρήμασι πειθόμενοι» ...ριψάσπιδες για 630 μύρια σε χαμηλοσυνταξιούχους !
– σα δεν ντρέπονται !

mixalis mixalios είπε...

Είναι λογικό να βρίσκεις δασκάλους όταν μειώνεις τις ώρες των μαθημάτων γιατί απλά χρειάζονται λιγότεροι...
Και αφού έχουμε τόσο πλεόνασμα γιατί χρειαζόμασταν τα λεφτά των καναλαρχών για να κάνουμε προσλήψεις όπως μας έλεγε ο Πολλάκης...ή μήπως μας έλεγε ψέμματα (που δεν μπορώ να το πιστέψω)..

Από την άλλη δεν θυμάμαι όμως τι είχαν ψηφίσει οι του Συριζα στο αντίστοιχο κοινωνικό μέρισμα του Σαμαρά...

michele είπε...

Ντοκι ,κοντραρεις στο τρολαρισμα ακομα και αυτον τον μαλακα που εμφανιζεται εδω τις τελευταιες μερες ως #θηλυκη αληθεια

Αν πιστευεις κιολας αυτα που λες ,τοτε χειροτερα ακομα.

austin είπε...

Dwk καλή χρονιά και από μένα να έχουμε με υγεια.

Το κόμμα σου, που τόσο γουσταρεις, είχε πει όχι στο αντίστοιχο επίδομα του σαμαρά.

Σα δεν ντρέπονται. Αλλά ετσι είναι φιλτατε, έχουμε κοντή μνήμη ή παρωπιδες. Γιατί νομίζω ότι έχουμε ακόμα cc. Αλλά τι μας νοιάζει;; Σαμπως έχει νόημα πλέον στην ελλαδα να δουλεύεις, να δημιουργείς και να παράγεις; Σημασία έχει να μπαίνει το επίδομα, ή σύνταξη, ο μισθός, το ρουσφετακι και δεν πα να καούν όλα!

Άλλωστε πλέον είναι ολοφάνερο ότι ΠΑΤΣΟΚ ψηφιζες στα παλιά χρόνια, γιατι όποιος είναι κολλημένος με τον συριζα και μάλιστα με αυτόν τον συριζα, είναι αυτός που παλιά ήταν κολλημένος με το ΠΑΣΟΚ.

Μόνο πασοκ φίλε λοιπόν. Μόνο! Αφήστε ωραία παρακαταθήκη για εμάς και τώρα βγαίνεις και μας τρολαρεις με το να μας λες για τι πλεόνασμα του τσιπρα που δεν έχει πληρώσει ένα σκασμο ιδιωτες.

Ξέρεις ότι επιχειρήσεις έχουν κλείσει από αυτά που χρωστά το δημοσιο σε αυτές; Πόσοι απολύθηκαν; Ξέρεις ότι τώρα γνωστός μου παρακαλεί να του δώσουν έστω το ΦΠΑ για να μην το βάλει και αυτό από την τσέπη του, αλλά το κράτος του λέει, όχι ούτε το φπα δεν σου δίνω μέχρι νεοτέρας.

Εύγε για τις παρωπιδες! Αλλά δεν πειραζει εμείς να είμαστε καλά και τι μας νοιάζουν οι άλλοι; Τι μας νοιάζει αν κάναμε λάθη; Σιγα μην πούμε και συγγνώμη. Μας αφήνει ο εγωισμός μας;; Αν μας άφηνε, σε αυτό το αισχρό σημείο δεν θα είχαμε φτασει

austin είπε...

Με ενοχλεί ή παντελής έλλειψη αντικείμενικοτητας και αντίληψης τι κακό έκανε και κάνει ο συριζα. Όπως τι κακό έκαναν οι προηγούμενοι. Οπως και αν κάποιος πολίτης έκανε λαθη-λαμογιες- είχε ελαφρά την καρδιά.

Δεν πάμε πουθενά φιλτατε αν δεν αποκτήσουμε την στοιχειώδη αυτοκριτική στα λάθη μας.

ο dwk είπε...

...άρχισαν τα ...όργανα!
...ως συνήθως κάποια στιγμή «παρεμβαίνει» η κακοφωνία των προσβολών και των προσωπικών χαρακτηρισμών (...επιπέδου Άδωνη, Κυριάκου, Κασσιδιάρη)
...ώρα να σας καληνυχτίσω
...στο κάτω - κάτω «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»
...σοφή η κουβέντα του Λουίτζι...

austin είπε...

Δυστυχώς dwk είμαι κακοφωνια. Και με πολύ ένταση μάλιστα. Γιατί τρίτη των χριστουγεννων τέτοια μαυριλα από την πιάτσα δεν είχα ξανακουσει.μια επιχειρηματίας κόντευε να βάλει τα κλάματα που ή επιχείρηση της (άμεση σχέση με αυτές τις ημέρες) δεν είχε δει πελάτη μέχρι το μεσημέρι. Και περίμενε την παραμονή για κάποια ραντεβού που είχε για να γελάσει το χειλακι της, να μην απολυσει την υπάλληλο της και να μην κλείσει το μαγαζί της.

Ποιος είναι χαρούμενος στην συριζαικη εποχή dwk?? Ναι λοιπόν, δυστυχώς είμαι και εγώ μία κακοφωνια.. θες να σου δώσω διεύθυνση να πας από εκεί μία βόλτα να της πεις αυτά που μας λες εμάς;

Να δούμε ποιος είναι ο κακοφωνιξ... Είναι στα κάγκελα όλες οι παραγωγικες (μη πελατειακές-ολιγαρχικες) δυνάμεις του τόπου με την ζημιά που έκανε ο συριζα, καπελο στην ζημιά που έκαναν οι προηγούμενοι και εσύ μας λες για μεταρρυθμίσεις από τους φαιδρους. Που τέτοια κοροϊδία, βλακεια, ψέμα, αλλαγή λαϊκής βούλησης (βλ δημοψήφισμα) ο τόπος δεν είχε δει ποτέ σε δημοκρατικές περιόδους.

Αν βρίσκεις όμως τον αδωνι όλα σου τα προβλήματα λύθηκαν!

austin είπε...

*βρισεις

michele είπε...

Προφανως εννοει εμενα Austin ο φίλος dwk, επιβεβαιώνοντάς με αμεσα ομως,αφου βαζει στην ιδια φραση και με το ιδιο ..αδικημα,Κυριακο και Κασιδιαρη.

Θα ξεχασε τους Πολακηδες,η θα τους προτιμα στον πολιτικο πολιτισμο του.Που ειναι και αγραμματοι.

ο dwk είπε...

…ξαναδιάβασε, λοιπόν, Michele το 10,36μ.μ.
...σου ...θυμίζω ότι μιλάς για κάποιον που έχεις γνωρίσει και όχι για το οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο, είτε αυτό λέγεται Αλέξης, είτε Κυριάκος, είτε Φούφουτος
.....................
...ποιός βάζει ποιόν – για να χρησιμοποιήσω ακριβώς τα λόγια σου - «στην ίδια φράση με το ίδιο ...αδίκημα» ;
......................
...δεν θέλω, δεν είναι δυνατόν να πιστέψω ότι το έκανες εσκεμμένα («προς γνώσιν και συμμόρφωσιν» έλεγαν σε χαλεπούς καιρούς...) προκειμένου σιγήσει κάθε αντίθετη, της καθεστηκυίας πλέον εδώ στην Ε. Γ., άποψη...
...και ούτε να διανοηθώ ότι μπορεί το Ε. να έχει μεταλλαχτεί σε «Ε.»