Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΚΟΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

XAKOΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετα την ανοδική διάσπαση του εβδομαδιαίου απλού κμο 100 ,ο τίτλος για 9 εβδομάδες κινήθηκε πέριξ της C  στα 0,3560 ,κλείνοντας πότε επάνω και πότε κάτω απ αυτήν.
Την εβδομάδα που ξεκίνησε η μετοχή ήδη ξεκίνησε μια ανοδική πορεία υπερβαίνοντας τα 0,40 € έχοντας να αντιμετωπίσει τα 0,4250 της V και βέβαια τα 0,45 ευρώ  της Ζ ,που αποτελεί την γραμμή λαιμού ενός μακροχρόνιου πυθμένα > 2 ετών.
Ενδεχόμενη υπέρβασή της ,θα δώσει μεγάλη ώθηση στην μετοχή με αύξηση του όγκου συναλλαγών και αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε ανοδική,αλλάζοντας δραματικά την διαγραμματική της εικόνα επί το θετικότερον.Στόχος η ζώνη  G-G1 [ 0.62-0.66€].

Αδυναμία υπέρβασης της Ζ θα επαναφέρει τους πωλητές στον τίτλο,με ισχυρή στήριξη την C  και παντως αναλόγως και της χρονικής περιόδου και την πλαγιοανοδική C1 που σχηματίζει ένα σημαντικό ανοδικό τρίγωνο με την C.

43 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

"Σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, παρά την ήττα του στο δημοψήφισμα, ο Ματέο Ρέντσι δεν εννοεί να αποσυρθεί από την πολιτική, ούτε να παραιτηθεί από την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος."

Θέλει να προσφέρει κι αυτός στον χειμαζόμενο Ιταλικό λαό.


Bonjour.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Τσάμπα έκανα τον προβοκάτορα χθες. Δεν κοροιδέψαμε κανέναν άλλο πέραν του ίδιου μας του ευατού για ακόμα μία φορά με το αποτέλσματα του eurogroup. Και δεν άνοιξε καν λίγο δυνατά και μετά να αρχίσει η φθορά. Από ότι βλέπω πάμε για το κλασσικό "hangover" μετά το eurogroup και την υποτιθέμενη συμφωνία!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους!
Ε ειναι πιτσιρικας, σιγα μην αποσυρθει απ την πολιτικη.

Ο Berlusca ειναι 80 χαχα.Αλλα θα σωθουν αυτοι απο τον Beppe και τoν Salvini

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Ιταλία ειναι σοβαρη Χώρα και θα βρει τον δρομο της.Δεν της μοιαζουμε ουτε στο ελάχιστο.Εμεις ποτε θα σοβαρευτουμε ως χωρα;Καλημέρα.

michele είπε...

Θα καθυστερησουμε ολιγον ΟΠΛΑ .Απαιτουνται δρασεις

austin είπε...

Gerry phoenix τώρα είδα το σχόλιο σου τυχαία, γιατί στο λαπτοπ ήταν ξεχασμένη η σελίδα από την ανάρτηση ΔΤΡ.

Και εγώ πιστεύω ότι το 2017 οι αγορές ανά τον κόσμο θα δώσουν μοναδικές ευκαιρίες. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή την φορά (και ας ψώνιζε δίχως αύριο η ΕΚΤ, για να μην δείξει αδυναμία στην ευρωζώνη) ήταν η δεύτερη...πριν την φαρμακερή. Και θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι όσο πιο πολύ κρατάει αυτός ο παραλογισμός τόσο πιο απότομο θα είναι.

Εκτίθεμαι εδώ δημοσίως, οπότε όλοι μπορούν να πουν πόσο έξω πέφτω ή πόσο μέσα (σημασία άλλωστε δεν έχει αν έχω δίκιο ή όχι), αλλά θεωρώ ότι αργά η γρήγορα και η Ιταλία θα βγει εκτός της ευρωζώνης. Δεν γουστάρουν οι Ιταλοί, πως να το κάνουμε.

Και έκανε μία προσπάθεια και καλά χθες, να δείξει ένα χαρακτήρα "αλληλεγγύης" και να μας δώσει ελάφρυσνη του βραχυπρόθεσμου χρέους. Εμένα πάντως πιο πολύ μου έκανε "παίζω με τις λέξεις" γιατί πραγματικά ένιωσα να με κοροιδεύουν λέγοντας μου ότι "το βραχυπρόθεσμο χρέος μετά από 40 χρόνια θα μειωθεί" αλλά τα πλεονάσματα θα πρέπει να είναι στον θεό.

Δυστυχώς, όποια πλευρά και να φταίει, ένας εξωτερικός παρατηρητής αυτού που ζούμε ως Ελλάδα και αυτό που ζει συνολικά η Ευρώπη, έχει ημερομηνία λήξης. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ συνταρακτικά καλό, για να αλλάξει το..θυμικό του μέσου Ευρωπαίου.

Το βλέπει κανείς αυτό το καλό; Γιατί και από την δική μας κοινωνία και από λίγες επαφές που έχω με εξωτερικό, ο κόσμος έχει ενοχληθεί από αυτή την Ευρώπη. Και όταν γίνεται viral και η φωτογραφία με τους πολιτικούς αρχηγούς που φεύγουν, αλλά η μέρκελ μένει εκεί ακλόνητη, καλώς ή κακώς στο θυμικό (πάλι τι να κάνουμε) του κόσμου είναι ότι η "γερμανία φταίει" γιατί αυτή κάνει κουμάντο.

Κλείνοντας, άκουσα κάτι ωραίο στο ραδιόφωνο. Έχει να βγει πρωθυπουργός εκλεγμένος από τον λαό στην Ιταλία από το 2011. Ισχύει έτσι δεν είναι; Και αυτή την στιγμή το συζητάμε ακόμα??? Σε ποιον λαό αρέσει να έχουν μόνιμα ΠΘ που είναι "φορετός από έξω"?

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ κλμ
τωρα ξυπνησα ...
απλα ηταν ονειρο ονειρεμενο και εβλεπα οτι κλειδωσαμε ,λογω της επιτυχιας με την φοβερη μειωση -απομειωση το 2060...
αλλα φευ.
κουιζ
ειμαι 70 σημερα ,το 2060 ποσο;;;;;

michele είπε...

Χρόνια πολλα στους Νικους και στις Νικολεττες της Ελευθερης Γνωμης και ιδιαιτερα στο φιλο μας στο Dubai

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα σημερα γράφεις σαν 30αρης...οποτε σε 40 χρονια παλι νεος θα είσαι.. .Καλημέρα

μπαρμπαλιας είπε...

ειμαι ανεβασμενος ΟΠΛΑ...
δεν το βλεπεις;

https://youtu.be/GGDTgG7uoGY

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παντα να είσαι.. .Αν παει και ο ΓΔ κανα 2500 μοναδες εκει να δεις ανεβασμα.χαχα.

michele είπε...

Ενδιαφερουσα κινηση και με πακετο και αυξηση ογκου απο ΑΡΑΙΓ .
πακετο στα 6,30 που εχουμε αναφερει ως σημαντικο σημείο

ArTaXiA είπε...

Stalegakias;

michele είπε...

Για ποιο απ ολα art? χαχα

michele είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/274084/tsipras-oloi-xeroyn-oti-einai-adynato-na-piasoyme-pleonasma-35-meta-2018

ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ...αλλα το συμφωνήσαμε χτές.Σαμπως τι μας νοιαζει

michele είπε...

Τζανακόπουλος: Το ΔΝΤ οφείλει να κατανοήσει ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούμε την απαίτηση για μέτρα μετά τη λήξη του προγράμματος

Το ΔΝΤ. Να κατανοήσει. Ο Τζανακόπουλος.O υποστηρικτης των επεισοδιων του 2008.

michele είπε...

Καλη συμπεριφορα μη τραπεζικων μετοχων ( ΑΡΑΙΓ-ΜΠΕΛΑ-ΒΙΟ-ΦΡΛΚ-ΜΟΗ-ΦΦΓΚΡΠ-ΔΕΗ-ΤΙΤΚ ) κρατάει τους δεικτες στο 0,5% περιπου

στη γνωστη "νεκρη ζώνη"

michele είπε...

Αλλα ξεκινησε ο ΔΤΡ να τους τραβαει κατω ..σημαντικο το 620 με extension στο 615

hippy είπε...

Χαίρετε

μια χαρά rotation γίνεται στο μαγαζί απ΄τα χαρτιά που έτρεξαν (ΟΠΑΠ) σε άλλα που υστέρησαν (ΑΡΑΙΓ). Ταυτόχρονα το ελικοπτεράκι δίνει απάντηση σε "άπληστους" και "μίζερους" που ήθελαν ευρώ 5,50-5,00-4,50 για να ενδιαφερθούν (και σιγά μην έμπαιναν, μετά θα έβλεπαν τον "στόχο" του 3,50-2,50-2,00).

Συμπέρασμα ένα χαρτί είτε είναι καλό και μπαίνω (για τις προοπτικές του κλάδου, τα κέρδη, το μέρισμα) ή για τους αντίθετους λόγους είναι κακό κι αδιαφορώ ανεξαρτήτως τιμής.

michele είπε...

Συμφωνω απολυτα.Την ημερα της γιορτης ( ειχαμε αναφερθει και νωριτερα)
στις 8 Νοεμβριου

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/11/blog-post_8.html#more

michele είπε...

Το 794 εδω κοντα ισως δωσει μια αντιδραση στον ΔΤΡ,αλλα ειναι ενα σημειο με ενδιαφερον

hippy είπε...

Επειδή α) ένα κόλλημα το έχω με το real estate β) σπρώξαμε ως ΕΕ το μπαλάκι μερικά μέτρα αρα λογικά το rotation θα συνεχιστεί γ) το Ελληνικό έχει ψηφιστεί...

...μου κάνει κλικ η κάπως ξεχασμένη ΛΑΜΔΑ στην περιοχή εδώ τριγύρω στα 4,55 (και στα 4,45 του απλού 200αρη ακόμα καλύτερα). Τι λες φίλε καλλιτέχνη? Να ζητήσουμε κι απ΄το Μιχάλη μας να την δει?

(bollinger και RSI δεν είναι extreme αλλά μοιάζουν να υποστηρίζουν την σκέψη)

ArTaXiA είπε...

Hippy μου, εδώ σήμερα ξύπνησε η ΠΑΝΓΑΙΑ!

michele είπε...

Eυχαρίστως να την δουμε πιο αναλυτικα,παντως το 4.65 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
επιφυλλάσομαι αν δεν προκυψει κατι σοβαρό αυριο να ανεβασω

michele είπε...

*επιφυλάσσομαι

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χεχε εγω ψωνισα τραπεζουλες..σιγουρες χεε

austin είπε...

Από πέριξ του μηδενός, στο +1% και μετά στο -1% χωρίς να κάνει όγκους με τέτοια διακύμανση.

Ξανά μανά αδιαφορία? Και τα χάσματα που έχουν αφήσει οι τράπεζες μετά το μπρέξιτ, ούτε καν τα απειλούν...

μπαρμπαλιας είπε...

κι ο ΜπΥΤΙΛος εχει αφησει ...
δλδ θα γυρισει 2.2 ευρω πισω;;;

JimMarkus είπε...

όλο κολλάει αυτή η ΒΙΟ, άντε να δούμε θα κάνει κίνηση;

JimMarkus είπε...

Το αεροπλανάκι το έκανε τελικά,φαίνεται να μου βγήκε το στοίχημα. Συμφωνώ με τον Hippy ακόμα και 5,4-5,60 να πήγαινε πάλι θα επέστρεφε σε υψηλότερα από τα σημερινά επίπεδα γιατί είναι καλή αρραβωνιάρα. Να τελικά που έσπασε προς τα πάνω το μικρό τριγωνάκι που την είχε εγκλωβίσει για λίγο.

michele είπε...

Ρε συ Hippy,μας διαβαζουν οι ΜΜ της Lamda; χοχο

hippy είπε...

SZ: Με πτώση του Τσίπρα, η κρίση θα επιστρέψει


http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1500670/sz-me-ptosh-toy-tsipra-h-krish-tha-epistrepsei.html


Ο συντάκτης του άρθρου αντιμετωπίζει το θέμα επιδερμικά, με καλοπροαίρετη αφέλεια κι εμείς το ξέρουμε. Ωστόσο δείχνει χαρακτηριστικά την εικόνα της κυβέρνησης σανελ από αρκετούς εκεί έξω.

Ως προς το αποτέλεσμα ίσως βλέπουν καθαρότερα...παίρνουμε βαθειές αναπνοές και κάνουμε υπομονή. Όλα περνούν μια μέρα, καλά να είμαστε να γιορτάσουμε το ξεπροβόδισμα.

hippy είπε...

Ο michele είπε...
Ρε συ Hippy,μας διαβαζουν οι ΜΜ της Lamda; χοχο


Αν ψάχνεις αιτία για να αποφύγεις την ανάλυση ΔΕΝ σου την δίνω χε χε. Άλλωστε η εταιρεία αρκετό καιρό "δένει" εδώ και πιστεύω θα συνεχίσει 2-3 βδομάδες ακόμα ίσως και περισσότερο.

Χαίρομαι όμως όταν μια σκέψη βγαίνει σωστή ακόμα κι αν δεν έχω πάρω θέση. Σκέφτομαι "οκ αγόρι μου, μυαλό και κρίση δουλεύουν ακόμα (προς το παρόν) την επόμενη φορά θα είσαι πιο γρήγορος"

Το χαρτί το έχουν πολύ δυνατά χέρια που δεν τρέμουν. Όμως όποιος έχει λεφτά έχει και χρόνο να ξεφορτώσει τους "είδα φως και μπήκα"

michele είπε...

Χαχα οχι δεν θα την αποφυγω.Οσον αφορα το χαρτι, προκειται για κλασσικη περιπτωση που μετραει η σκεψη και η πίστη σ αυτο.Δεν φευγει και βεβαια το εχουν δυνατα χερια

Γενικα εκτος της περιπτωσης ΜΥΤΙΛ το τελευταιο διάστημα και για λογους και πολιτικους και οικονομικους,τιποτα δεν..φευγει.
Ολα τα προλαβαινουμε

michele είπε...

615 λεμε χαμηλο στον ΓΔ 614,59 πηγε

794 λεμε στο ΔΤΡ 792 πηγε. Ο,τι και ναναι τυχη,γνωση, ( μας διαβαζουν χαχα) η γατα να πιανει τα ποντικια θελουμε

Να δουμε και το κλεισιμο

michele είπε...

Δυσκολα θα κλεισουμε πανω απο 620

michele είπε...

Και ομως παρ οτι θα το γυρισει η ΕΕΕ μαλλον θα το κρατησει τελικα

michele είπε...

622,52 τελικα,τεστ στο 615 ,ταλαιπωρια συνεχιζεται ..
ψιλο doji o δτρ

michele είπε...

Το ψηλο του ΔΤΡ χθες: 834,31
Το ψηλό του ΔΤΡ σήμερα: 834,38
Το άνοιγμα του ΔΤΡ την 1/2: 834,89

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΗΙΡΡΥ προτείνω ΛΑΜΔΑ ως αραβωνιάρα για τον φίλο εκ της Νέας Σμύρνης...
Αλλά χωρίς να φέρομεν μετρητά απ 'οξω....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Η αρραβωνιάρα να αυτοπροικηθεί μόνη της :) :) :)

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας και τις ευχές μου στους εορτάζοντες! Πάντα Υγεία και επιτυχίες.

Βλέπω ξύνεστε στην "λάμδα" του τσοπάνη!!! Αμα σε πάει "αεροπλανικά" η αγορά όμως μπορείς να πειράζεις εμάς τους "ελλα κτητ ωραίους"

κ. Καμπουλ θα σας αλλιώσουν αυτοί οι παλιοχαρακτήρες! Και Ομόλογα και λαμδες και αστέρες και τσαγάκια με φρυγανιές!!

SCALPER είπε...

Λογικα ειναι η σειρα της...ηδη η Χακορ ξεκινησε για το 0,65

ΟΧΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Η ΠΩΛΗΣΗ