Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

30 σχόλια:

michele είπε...

Δεν ειδα μεγάλες διαφορές επι της ουσίας στην συζήτησή σας.
Υπαρχει ομως το δίλημμα:

Πρέπει να κανεις αυτο που πρέπει,σε νομικό επίπεδο,η να κοιτας τις πολιτικες προεκτάσεις ;

Εγω ημουν -και ειμαι- υπερ της εμπλοκης της δικαιοσύνης στην υπόθεση της Χρ. Αυγης.
Οι ενδείξεις λενε οτι μπορουσε να στοιχειοθετηθει η κατηγορία της "εγκληματικής οργάνωσης" και επομενως καλως εγινε.
Κανονικα ,σε μια ευνομουμενη πολιτεία πρεπει να ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ αν επρόκειτο για κοινοβουλευτικό κόμμα που έχει ψηφιστεί από χιλιάδες ανθρώπους.

Αν έχει ευθυνες σε επίπεδο εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να αποδοθούν.
Και το γεγονος της αργης απονομης δικαιοσύνης βαραίνει φυσικά κατα μεγάλο μέρος τους παλιούς κυβερνώντες, όπως βέβαια και η εμπλοκή Συριζα στην δικαιοσύνη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ
και αυτο φάνηκε και στην στοχοποιηση του αντιπροέδρου του ΣΤΕ Ραντου.
Περίπτωση κατα την οποια δεν ήξεραν με ποιον τα εβαζαν.
Δεν θα μιλησω για τη Θανου για λόγους αυτοσυγκράτησης.

michele είπε...

Οσον αφορα την θεωρια των 2 ακρων και τις υπογειες διαδρομές Χρ Αυγης και Συριζα.
Ειναι σαφες οτι υπαρχουν. Απο την εποχη της Ζωης, απο τοττε που ο Βουτσης ελεγε δεν πειραζει εχουμε 198 υπολογίζοντας τους βουλευτες της ΧΑ πρινα καν ακομα το κόμμα επισήμως τοποθετηθεί και τωρα με τα Καστελόριζα κλπ.

Πρέπει να γίνει κατανοητό καθώς είναι ΕΜΦΑΝΕΣ, οτι ΟΛΗ η αθλιότητα που κουβαλούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα 40 χρόνια διακυβέρνησης
την έχουμε δει συμπυκνωμένη στο Συριζαϊκό εσμό.

Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτη η αλυσίδα.Δεν ειχα καμμία αμφιβολία οτι δεν θα την σταματήσουν αυτοί εδω.
Παμε για τους επόμενους και βλέπουμε.Ισως -αναγκαστικά -γίνει καποιο βημα.

michele είπε...

Η θεωρια των 2 άκρων δεν υφίσταται για μένα.
Είναι ενα και το αυτό.
Απλά,αλλάζει χρώματα: Μια μαύρο και μια κόκκινο.

Καθώς θυμάμαι και τις απόψεις επιφανών κομμουνιστών υπουργών περί καλής και κακής βίας.

austin είπε...

Οπλα κατάλαβα πως το εννοουσες για τον μπαλτακο. Παρόλα αυτά θα συμφωνησω με τον Jim. Καλύτερα που δεν πήγε με την χα. Όσο για το επόμενο οτι συριζα και χα έχουν...αυτό που έχουν, πάλι δεν θα διαφωνησω.

Εξού και λέμε ότι είναι ότι χειρότερο ήρθε στην εξουσία του τόπου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ΚΚΕ ο Σύριζα και σχεδόν όλα τα αριστερά ακροαριστερα κόμματα θα έπρεπε να έχουν βγει εκτός νόμου για τις συναλλαγές τους η την υποψία συναλλαγής με τρομοκρατία η ενθάρρυνση αυτής. .Αυτό είναι το ηθικό κομμάτι τής υπόθεσης. .το πραγματικό κομμάτι είναι αν πραγματικά έχουν σχέση. Αποδεδειγμενα οχι..μιας και δεν έχουν κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο με αποδείξεις τουλάχιστον. .Πάμε τώρα στο άλλο άκρο. ..με την υποψία πήγαν όλοι μέσα. .για πολιτικές σκοπιμότητες. ..Είπα και πριν ο δολοφόνος Ρουπακιας και οι συνεργάτες του μέσα να σαπίσουν. .Αυτό εγινε;;;;η παραλίγο να μπουν φυλακή όσοι ψήφισαν χα;Δεν μου αρέσει να μιλάω κομματικά για κανένα κόμμα ποσό Μάλλον για την χα που δεν την γουστάρω αλλά όταν μιλάμε για ένα νόμιμο κόμμα θα μιλάμε με ίδιους όρους. .για όλους. Μακρυά από μένα οι ταμπέλες...Οι κομματικές. Αυτά και τέλος από εμένα για κομματικά. .Δεν έχω μιλήσει ποτέ κομματικά εδώ μέσα.

hippy είπε...

Οι άνθρωποι (?) είναι φιλοναζιστές και δεν το κρύβουν.

Για όποιον συνεργάζεται σε οποιοδήποτε επίπεδο, για οποιαδήποτε αιτία μαζί τους (καμμένος, μπαλτάκος, φούφουτος) ισχύει διαχρονικά η ρήση του λαού "Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι". Το αυτό και για όσους ανέχονται αυτήν την κατάσταση (συριζαιοι).

Τελεία-Παύλα.

Όσο για μένα φέρθηκα δυο φορές ανόητα. Μιά που άνοιξα συζήτηση με τον ΟΠΛΑ ενώ είναι προφανές ότι μας χωρίζει τάφρος βαθύτατη και δεύτερον που το έκανα στη δημοπρασία στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου και δεν πήρα είδηση το κλείσιμο του ΟΤΕ για να πουλήσω μερικά. Αν τρυπήσω το δάχτυλο μου από μέσα θα βγει η πεποίθηση ότι ο ΟΤΕ θα περάσει τα Ε12 αλλά...μετά την πώληση του 5%. Αν έχω 2η ευκαιρία θα το κάνω αύριο.

michele είπε...

Φαινεται μπορει να μην..βοηθησε η αποψή μου σε 3 σχολια :)) Δεν το εκανα γι αυτο παντως,επειδη ημουν απασχολημένος πριν ηθελα να το πω.

Θέλουμε δεν θελουμε,η πολιτικη κατάσταση ειδικότερα εν μεσω κρισης,επηρεαζει ακομα πιο άμεσα το χρηματιστηριο και τις επενδυτικες μας επιλογες. Δεν θεωρω κακό να συζηταμε σε καποια πλαίσια που να μην ειναι ουτε αποστειρωμένα, ουτε και "επιθετικά".

Τωρα για τον ΟΤΕ ηταν μια καλη βραχυχρόνια κινηση για χωσιματακι παρα το γεγονος οτι πλεον εχει μπροστα 9.30- 9.60

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλό σας βραδυ Κύριε hippy.. .απαράδεκτη η σταση σας στο πρόσωπο μου...ακου άνοιξε Συζήτηση μαζι μου..τι να πω..μπορει να μην καταλαβες τι έγραψα.. θα σου πρότεινα να ξαναδιαβασεις οχι αυτα που γραφω εγω αλλα αυτα που γράφεις εσύ...

Lorac είπε...

Οι δημοπρασίες είναι "ιερές" και πάντα θέλω να τις βλέπω για να έχω εικόνα και πως στοιβάζονται οι εντολές. Επίσης ενδεικτικές και της φροντίδας που έχει κάθε μετοχή. Ειδικά αν προστατεύονται περίεργα νούμερα ή ανάποδα αν με λίγα κομμάτια τραβάνε τα πιθανά stop loss.

Εγώ χάζευα σήμερα την μπελα. Στα 11,50 3 φορές ήμουν έτοιμος να πάρω και 3 φορές την απαρνήθηκα.... Σήμερα κάθεται εκεί ψηλά και μου βγάζει κοροϊδευτικά την γλώσσα σαν καλικατζαράκι των εορτών.

Πρέπει να σκεφτούμε σιγά σιγά πια θα είναι η μπελα ή ο βαγγελίνιο παικταρίνιο του χρόνου τέτοιο καιρό. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και οι 2 προαναφερθείσες δεν πληρούν τα κριτήρια.

Lorac είπε...

Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση.
Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει "καλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας".

-"Τιμή δική μου" απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, "αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;".

"250" απαντάει αυτός. Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες, την ασυνέχεια του πεδίου και δε συμμαζεύεται.

Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει "μεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας".

-"Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε" απάντησε ο Αϊνστάιν. "Τι IQ έχετε ευγενικέ κύριε;". "150".

Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο,το γεωπολιτικό παιχνίδι στη Νότια Κίνα, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κ ά.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει "είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σέναν τόσο μεγάλο επιστήμονα".

-"Δική μου η τιμή" απάντησε ο Αϊνστάιν, "τι IQ έχετε;". "100".

Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την πολιτική, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κά.

Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει "είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν".

-"Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;". "50".

Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το fame-story, την Ανίτα τη showbiz και δε συμμαζεύεται".
Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του

"πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας".
-"Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;". "10".
Κι ο Αϊνστάιν απαντάει "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ;".


ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ-1 >> Ασχολήστε με την πολιτική άρα περιορίζετε το iq capacity >50 και <100

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ-2 Το γεωπολιτικό παιχνίδι νότια απο τη Κίνα είναι για πιο διεστραμμένα μυαλά απο το στοπ λος στη ΔΕΗ στα 2,90 αύριο

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ-3 Ούτε με iq 10 δεν συζητάει για σένα ολυμπιακάκο ο Αινσταιν

hippy είπε...

"άνοιξα συζήτηση με τον ΟΠΛΑ ενώ είναι προφανές ότι μας χωρίζει τάφρος βαθύτατη"

υπάρχει το παραμικρό υποννοούμενο ποιος στέκεται στην σωστότερη πλευρά και ποιος στην λιγότερο σωστή? ΟΧΙ

Άρα? Δεν είναι εμφανές ότι ΔΕΝ υπάρχει κοινό πεδίο συνεννόησης? Ακριβώς.



ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σου παραχωρώ τον τελευταίο λόγο. ..Οι εντυπώσεις μένουν. .Η ουσία απουσιάζει τις περισσότερες φορές.

Unknown είπε...

Δυο φορες μπηκα στο μπλογκ....μθα φορα που ο οτε ειχε 7,96€ και ο χιπις θατα πυροβολουσε διοτι τα εβλεπε...σαπακι!!! Και μια τωρα στα 9,20€....ποσα κομματια τελικα εχει απο το σαπακι ????? Δεν βαριεσαι.....

michele είπε...

Lorac το θυμαμαι αυτο με Αινσταιν χαχα

Οι δημοπρασιες ειναι οντως πολυ ενδιαφερουσες και δινουν διαφορα στοιχεια ,αλλωστε φαινεται και απο τα στησιματα και φυσικα απο τι κλεισιμο θελουν να κανουν μεσω των δεικτοβαρων μετοχων

Συχνα, το ανεβασμενο κλεισιμο μεσω 10% περιπου του συνολικου ογκου προδιαθετει για ξεκινημα την επαυριον προς τα κατω και το αντίθετο

michele είπε...

Το θεμα ειναι που μπηκες 2 φορες μονο Λεα οποτε κανονικα θες ΠΛΟΚ!!!

και ετυχε και τις δυο να θελει να πουλησει τα κομματια του ΟΤΕ του;
σαπακι τη ΔΕΗ ελεγε τον Οτε χμμμ δεν νομιζωωωωωω

hippy είπε...

Ο/Η axilleas moutousidis είπε...
Δυο φορες μπηκα στο μπλογκ....μθα φορα που ο οτε ειχε 7,96€ και ο χιπις θατα πυροβολουσε διοτι τα εβλεπε...σαπακι!!! Και μια τωρα στα 9,20€....ποσα κομματια τελικα εχει απο το σαπακι ????? Δεν βαριεσαι.....

Σας πιστεύω πως δεν μπαίνετε στο μπλογκ. Αλλιώς θα ξέρατε ότι θεωρώ τον τιπΟΤΕνιο ένα απ΄τα 3 καλύτερα χαρτιά του ΧΑΑ. Και πραγματικά την συγκεκριμένη περίοδο (του rebalancing) τον διαβάσαμε καλά, μας έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ την κίνηση που είχαμε περιγράψει πρωτύτερα εδώ.

Εσείς αλήθεια (για να σηκώσω το γάντι) όλα καλά με τα Τιπιά της Εθνικής και όχι μόνο που μου τα χώνατε τότε? Τα ξεφορτωθήκατε ή τ΄αφήσατε για κοπριά για το χωράφι σας?

Unknown είπε...

Χαχααα φατσα!!!

Unknown είπε...

Τα τιπια τα γυρισα 700 φορες....μην με κλαις εμενα !!! Με λεφτα απο τα καλαντα δεν παιζω....

Unknown είπε...

Και κατι τελευταιο...απορω πως καθομαι κ σου απανταω!!!

Lorac είπε...

Ηλία Hippy σβήσε γράψε είσαι πολύ γρήγορος σαν την σκέψη σου. Πρόλαβα και διάβασα όμως. Συμφωνώ απόλυτα και για τα 2 ,προτιμώ το μεσαίο αν θυμάμαι καλά ,που έκοψε και το 20λεπτο. Του χρόνου θα είμαι πιο ενεργειακός και με την προοπτική grek qe θα προτιμήσω εβρομπανκια. Για να κοντράρω την ετεκούλα χαχχαχα και να είμαι παρέα με τον Αι Γουιλπορ τον Ρώσση και τον Φαιρφόξυ (σου αφήνω εσένα τις real estate ασχολίες του).

Γιατί όχι αλφα που προτιμάει και ο αμερικάνος?? Μα πόσο μπελούτσι να αντέξει κάποιος χαχχαχα!!!

Lorac είπε...

Συμφωνώ απόλυτα και για τα 3 φυσικά το σωστό.

hippy είπε...

Εσύ ξέρεις τι κάνεις...εμείς διαβάζουμε απλά ότι μας λες

hippy είπε...

Μια και η συζήτηση με τον "κατά δήλωση του επιτυχημένο" (μπου χα χα χα) κ. Lorac θα σας πω γιατί το έσβησα...διότι το blog marketzone δεν υπάρχει πια για να κάνω copy paste την επιτυχημένη πρόβλεψη (και ούτε και αξίζει). Ποιος νοιάζεται για το παρελθόν? Το θέμα είναι να έχουμε διαβάσει σωστά και να βγει η πρόβλεψη της Άνοιξης 17.

michele είπε...

Ειπε ο Lorac "ενεργειακος" και θυμηθηκα μια ψυχη :)

και ειπε και ο Ηλιας "marketzone" και κατι θυμηθηκα ακομα..

Hippy κοπιαρε τις καλες σου προβλεψεις ρε φιλε,να μπεις στο hastag #σταλεγακιας που εχω εγκαινιάσει ,εχει την πλακα του

το κανω στο fb ,θα το κανω κι εδω. Και θα βαζουμε απο κατω τις επιτυχημενες εκτιμησεις,τις αποτυχημενες θα τις πεταμε χεχε

Lorac είπε...

Εξίσωση της συνέχεις κ.Hippy... Την έχουμε λύσει

Αρχή της ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ της ύλης (του κεφαλαίου) Πρέπει να την υπηρετούμε.

Πρόβλεψη για την Άνοιξη 17?? Ο καθένας τελικά θα ακολουθήσει το δρόμο του. Το θέμα όντως να διαβάσουμε σωστά. Εδώ έρχεται και η έννοια της ομάδας που θα τραβάει από τις λοξοδρομίες όσους παρεκκλίνουν.

Μια και μιλάμε για προβλέψεις. Τα αποτελέσματα των κασταμύριων στο q3-16 δεν τα λες και καλά. Τελικά μια φορά σε μνημόνιο (ΔΝΤ)?? για πάντα σε μνημόνιο. Το καλό για εμάς ως συγκοινωνούντα δοχείαa ότι θα δεχτούμε νομοτελειακά τη ροή από εκεί του χρήματος που φεύγει. Κρίμα για τον φίλο του αχιλλέα τον Nesrin Erol που θα βλέπει σε λίγο τα σοκάκια του να κονιορτοποιούνται υπό το βάρος συνθλιπτικών δυνάμεων.

Lorac είπε...


Blogger Ο/Η michele είπε...

Ειπε ο Lorac "ενεργειακος" και θυμηθηκα μια ψυχη :)

Μου τσίγκλησες την περιέργεια τώρα!! Καλά δεν πατεντάρω λέξεις ή απόψεις αλλά προσπαθώ να έχω και μια πρωτοτυπία στο λόγο μου :-)

michele είπε...

Mια χαρά τα λες Lorac ! Kαποια στιγμη που -ελπιζω- να συναντηθουμε θα ανοιξουμε ωραιες συζητησεις γενικότερες

michele είπε...

Προβλεψη για Ανοιξη 17. Δυσκολο,εχουν αυξηθει δραματικα οι πιθανότητες εκλογων μεχρι τοτε.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Μια και (ξανα)έγραψες για εκλογές δίνω μια απάντηση στον ΟΠΛΑ γιατί έγραψα πως μας χωρίζει χάος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο).

Γράφει ένα άρθρο στο Liberal ο κ. Γιάννης Σιδέρης που άρεσε και στους δυο μας (το είχα ήδη διαβάσει όταν το μνημόνευσε)

http://www.liberal.gr/arthro/100065/politiki/2016/kai-omos-paramenei-anoichto-ta-endechomeno-prooron-eklogon.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+-+12-12-2016+09%3A18%3A23

Εγώ εστιάζω εδώ

«Κάλπες θα στηθούν στη χώρα για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2019 και θα είναι οι κάλπες των ευρωεκλογών, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019», είπε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός το Σάββατο, κατά την ομιλία του στη Βουλή, επί του Προϋπολογισμό.

Έχουμε επανειλημμένως γράψει ότι αυτός είναι ο σχεδιασμός του μεγάρου Μαξίμου, για τους αυτονόητους λόγους:

Για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Άλλο να είσαι πρωθυπουργός, να συνομιλείς με ηγέτες του πλανήτη, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας, Γερμανίας, και άλλο ηγέτης… της πλατείας Κουμουνδούρου.

Για την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Σε περίπτωση εκλογών οι περισσότεροι θα επιστρέψουν στην ανωνυμία της γειτονιάς, του επαγγελματικού τους σωματείου, ή της «συλλογικότητάς» τους», και στο γλίσχρο μισθό τους. Εξ’ αυτού και θα ψηφίσουν οτιδήποτε τους φέρουν, προκειμένου να παραμείνουν στη Βουλή.

Για την παγίωση κομματικού στρατού στο κράτος. Δύσκολο μεν καθότι τα οικονομικά δεν επιτρέπουν αθρόες ρουσφετολογικές προσλήψεις. Οι περίφημοι μετακλητοί, για τους οποίους τόσος ντόρος γίνεται, εξακολουθούν να είναι… μετακλητοί. Θα αποσυρθούν ταυτόχρονα με την απόσυρση της κυβέρνησης οψέποτε γίνει. Σίγουρα δεν θα αποτελούν και αύριο κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ στο κράτος.

Εκείνος εδώ

Για το PSI: «Καταστρέψατε τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI», όταν στο προοίμιο του δικού του προϋπολογισμού εκθειάζει το PSI! Όταν κόπηκε χρέος 110 δις, ενώ ο ίδιος παρουσιάστηκε περήφανος γιατί έκοψε 45 δις ως το 2060! Όταν επίσης είναι πασίγνωστο (αλλά όχι για τους οπαδούς του και τους επαγγελματίες προπαγανδιστές του) ότι τα χρήματα που έχασαν τα ταμεία με το PSI , εξισούνται με το ποσό της επιχορήγησης που δίνει το κράτος σε αυτά, μόλις σε ένα χρόνιο και κάτι.

Εσύ πάλι στην επικεφαλίδα χα χα

Το Σ/Κ (καλά να΄μαστε) που χαλαρώνουμε θα είχε πολύ ενδιαφέρον να αιτιολογήσεις γιατί πιθανολογείς τις εκλογές την άνοιξη. Μ΄ενδιαφέρει, καθώς παρόμοια άποψη εξέφρασε κι ο κ. Ψαριανός προσκεκλημενος στο ΒΗΜΑ FM την προηγούμενη βδομάδα (αλλά η συζήτηση πήγε αλλού, δεν το αιτιολόγησε)