Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΑΠΟΔΟΣΗ  10 ΕΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ                        ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

austin είπε...

Και έχει και ένα μικρό gap up. Καλά μικρό είναι και κλείνει για πλάκα. Τώρα από ότι είδα λίγο από κινητό από το -2 πήγε στο -0,8 για πλάκα. Τα ομόλογα όμως δεν ακολούθησαν. Άρα εικάζω ότι το μάζεμα είναι περισσότερο λόγω παραγώγων και όχι επειδή "πάμε καλά".

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τώρα στην ερτ1. ..Τα εργασιακά μπλοκάρουν τη Διαπραγματευση. ...Στο πάνελ ένας νεαρός δημοσιογράφος τής Αυγής. ..Δεν μπορεί κάποιος να έχει 4-5ακινητα να παίρνει ενοίκια και να κάθεται στο καφενείο. ..και ο κόσμος να πεινάει. ...Και τι να κάνουμε ρε μεγάλε να τα δώσουμε στο κράτος και να πάμε μεροκάματο στα ζαχαροκαλαμα στην Κούβα. .αντέχει και γ...βραδιάτικα.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ
πολλοι νεαροι δεν εχουν δουλεψει ποτε
αλλα και δουλεια να υπαρχει δε δουλευουν...και μετα βριζουν τους αλβάνο ...

Λευτερης είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φίλους που μου έστειλαν ευχές.
Εύχομαι σε όλους υγεία και επιτυχίες.

austin είπε...

Τελικά οι θεσμοί δέχτηκαν για φέτος την παροχή του τσιπρα. Και ή νδ είπε παρών...

Μπάρμπα καλά τα λες. Τσε για πάντα! Χαχα

Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

Κε ΗΙΡΡΥ οντως απλώθηκε σημερα η φήμη οτι τελειώνει ο Αστέρας κ θα μπει σύντομα η εντολή αγοράς των μετόχων που συνοδεύει τις δημόσιες προτάσεις.

Γι αυτό κ όντως εχουν στηθεί αρκετά κομμάτια στην πώληση στο 5,48.

Εγώ παντως μια τελευταια "προθεσμιακή" την τόλμησα ελπίζοντας μέχρι την Τρίτη να ανακοινωθεί.