Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 
με ελεύθερη γνώμη



 5 XΡΟΝΙΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ"...

Ηταν μια Κυριακή πρωί σαν σήμερα ακριβώς. Μετά από 20 περίπου ώρες δουλειάς ανέβηκε για πρώτη φορά αυτή η ιστοσελίδα για να ενώσει φίλους, παρέα,αγωνίες ,χαρές και λύπες από την χρηματιστηριακή αγορά και όχι μόνο.
Από τότε ,ανέβηκαν 3624 αναρτήσεις
 Γράφτηκαν         214.599  σχόλια 
Μας επισκέφτηκαν χρήστες  από  93 διαφορετικές χώρες ( Maldives η τελευταία) 
Ο ΓΔ είχε κλείσει την Πέμπτη 5/1/2012  στις 647,58 μον,ενώ την προηγούμενη Πέμπτη έκλεισε στις 660,3 μον.

Αλλά ναι, εδώ ταιριάζει το ότι οι "άνθρωποι είναι πάνω από τα νούμερα", γίναμε μια μεγάλη παρέα, άλλοι χαθήκανε,άλλοι μας ανακάλυψαν αργότερα, γνωριστήκαμε ,βγήκαμε έξω ,διασκεδάσαμε ,ανταλλάξαμε,ελπίδες-αγωνίες-φόβους-συναισθήματα.

Με αρκετούς φίλους συνεργάστηκα,με πολλούς όχι ,αλλα εκείνο που μένει είναι ότι κάποιοι ήρθαν να με δούν όταν είχα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, σε άλλους πήγα στο γάμο τους,με πολλούς μιλάμε καθημερινά ,γελάμε μαζί,στενοχωριόμαστε μαζί ,βρίζουμε μαζί.

Το πιο ωραίο που μου συνέβη 4-5 φορές ,ειναι οτι συνάντησα ανθρώπους που ασχολούνται με το χρηματιστήριο και μου ανέφεραν την Ελεύθερη Γνώμη ,ότι είναι ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα ,εχει καποιους σοβαρούς αναγνώστες, βοηθάει πολύ ,κανουνε καλή παρέα κλπ. 
-Ναι λεω εγώ είμαι,εμείς είμαστε 😉
-Α, εσύ είσαι ο Michele λοιπόν 😮

Σε όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν με τις απόψεις τους, με τιμούν με τη φιλία τους ,τη συνεργασία τους και την αγάπη τους ,ένα μεγάλο ευχαριστώ! 💜

32 σχόλια:

DINOSAUR είπε...

Και από μένα την ανίδεη, ένα άμετρο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, κυρίως για την παρέα σας. Καλή 6η χρονιά.

SCALPER είπε...

Καλημερα...οτι καλυτερο....κουραγιο...υγεια....και καπου να το γιορτασουμε...

Unknown είπε...

Κυρίες κ κύριοι της Ε.Γ χρόνια πολλά κ καλή χρονιά! Χρόνια πολλά στο blog κ στον ιθύνων νου του! Να τα εκατοστήσετε αμφότεροι!

Χρήστος είπε...

Να τα εκατοστήσει το blog σου Μιχάλη........Εσύ και οι συνεργάτες σου, αλλά και πολλοί από τους ''θαμώνες'' σου προσφέρουν πολλά......να συνεχίσετε!!

ΣΟΛΩΝ είπε...

Να'σαι καλά Μιχάλη να γιορτάσεις πολλές 5ετίες!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μιχαλη χρονια πολλα και να εισαι καλα να γιορταζουμε καθε χρονο.Ησουν και εισαι πολυτιμος συντροφος(ειναι επικαιρη λεξη) στον πολεμο.Να σαι παντα καλα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Εκείνη η μέρα πριν πέντε χρόνια κι όσα είχαν γίνει ώστε να γίνει αυτό το σαιτ ώρε τα θυμάστε οι παλιοί? Που αγωνιουσαμε για το πρώτο εκατομμύριο προβολών όλοι μαζί.Κάθε βράδυ μας έπερνε 1-2 το βράδυ αναλύοντας τα πάντα .Ευχαριστώ για τις στιγμές εκείνες και τις αγωνιες που ζησαμε μαζι για τις καλες αλλα και τις κακιες στιγμες και για όλα όσα έμαθα από εσάς. Χρόνια πολλα

hippy είπε...

Καλημέρα

να είσαι καλά Μιχάλη και να χαίρεσαι τη δημιουργία της μαζί με την ομάδα που τη φτιάξατε. Να έχετε διάθεση και κέφι, να γράφετε και να την φροντίζετε γιατί σας δίνει ευχαρίστηση και όχι γιατί πρέπει.

ο dwk είπε...

...πέντε χρόνια ! –πως πέρασαν...
...στα πέντε αυτά χρόνια ( για εμάς τους μεγαλύτερους μετράνε διπλά και τρίδιπλα...) άλλαξαν κυβερνήσεις, υπουργοί, πρωθυπουργοί κι όμως υπήρξε μια «σταθερά»:
...η Ε. Γ. και η ψυχή της ο Michele
...εύχομαι να συνεχίσει με το ίδιο μεράκι και πάθος και (ελπίζω...) να γιορτάσουμε και τα δεκάχρονα υγιείς !

austin είπε...

Χρονια πολλα στην ΕΓ με υγεια και παντονινη δυναμη να ανεβαζεις διαγραμματα, αποψεις, φαντεζι απογευματινες αναρτησεις και ωραια αρθρακια τα σαββατοκυριακα.

Κουραγιο και με τα 3-4 αργοσχολα τρολ που απλα βρωμιζουν τον χωρο των σχολίων.

Βαλε μας και σαν σχολιο την πρωτη αναρτηση και το λινκ της φωτο που εβαλες πανω. (ειναι η πρωτη αναρτηση αυτη; δεν νομιζω...)

Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να ειμαι απο αρχης του μπλογκ, αλλα δεν πειραζει, σα να μην περασε μια μερα ειναι... Και απο την ενέργεια σου μιχαλη και αφου ο δεικτης ειναι στα ιδια επιπεδα με πριν 5 χρονια. (πλακα πλακα το εκανες μετα τις 471 μοναδες η αυτες ηρθαν μετα το ανοιγμα του μπλογκ?)

Effrosyni Pavlakoudi είπε...

Χρόνια πολλά στον ιθύνοντα νου του blog λοιπόν! Καλή 6η χρόνια εύχομαι και πάντα με ευρηματικοτητα, σοβαρότητα και δημιουργικότητα να αναλύουμε τα καθέκαστα από το βήμα που μας δίνεις απλοχερα Μιχάλη!

austin είπε...

Χρονια πολλα και στους εορταζοντες. Γιαννηδες του μπλογκ και οχι μονο οτι επιθυμείτε. Δεν ξερω αν εχουμε κανενα φωτη εδω...αν τον ξεχναω η δεν ξερω το πραγματικο του ονομα, ευχες ιαι σε αυτους

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακις ΑΜΠ....
ΝΤΟΥΜΠΛΕ ΓΙΑΝΝΗΣ...
dwkis...απο τους παλιους παλιους της στηλης,με πολλα αστερια ...
να ειναι ολοι καλα και οσοι δεν εμφανισθηκαν και οσοι περασαν κομητες...
χαιρετω απο καρδιας

michele είπε...

Καλο απογευμα σε όλους .Ευχαριστώ για τις ευχες σας,συνεχίζουμε!

Οι 471 ηρθαν στις 5/6/2012 Austin μετα το ανοιγμα του blog

Eδω το link της πρωτης αναρτησης:

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2012/01/blog-post_08.html

μπαρμπαλιας είπε...

καλα εκανες Μικ και εβαλες το πρωτο...
ετσι για θυμιωμαστε μερικοι μερικοι

michele είπε...

Θελω να ευχαριστησω επισης του bloggers της γειτονιας το Στεκι του γατου, του γιατρου και το τελευταιο του Σολωνα καθως και τοu Αρταξια με τα που ωραια κειμενα

Ολοι αξιοι και δυνατοι να ειναι !

michele είπε...

Μπαρμπα μου,να θυμηθουμε και να δουν και οι ..μετέπειτα πως ξεκινησαμε

Alexis Marianos είπε...

...καλή χρονιά
καλή συνέχεια
καλό κουράγιο ... με υγεία...

TEO1 είπε...

ΤΕΟ..!!!Χρόνια πολλά και ότι επιθυμητέ....πολλές πολλές πενταετίες επιτυχίας μπροστά σας ....

mixalis mixalios είπε...

Χρόνια πολλά στην υπέροχη παρέα! Και βέβαια στο αφεντικό αλλά και στους συνδιαχειριστες που μας επιτρέπουν να λέμε τις παρολες μας άφοβα...και ας ελπίσουμε και σε καλύτερες χρηματιστηριακά ημέρες!σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια ανεβαίνει ο αριθμός των σχολίων αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο αποσκοπος! Άλλωστε ουκ εν τω πολλώ το ευ!
Ήδη οι συνδαιτυμόνες έχουν ανεβάσει το επίπεδο πολύ...
Ευχαριστούμε boss!!!

Θανασης Κ είπε...

Σε ευχαριστω που μας προσφερεις μαθηματα με χαμηλα διδακτρα....
Ολοι στην παρεα βοηθουν για να βγει κατι χρησιμο...και του χρονου με υγεια κ επιτυχιες

Lorac είπε...

Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά σε όλους όσους γράφουν εδώ και κυρίως στον οικοδεσπότη μας!

Μιχάλη σου εύχομαι να κάνεις πάντα εύστοχες προβλέψεις που τελικά με τα πολλά τα κέρδη σου να κλείσεις το χρηματιστηριακό φόρουμ και να ανοίξεις στην θέση του ένα νέο με θέμα "τεχνικές κοπής ανανά για παρασκευή τέλειας πίνας κολάδας"

michele είπε...

Καλησπέρα και παλι και συνεχίζω να λεω ευχαριστώ ! Κατα την διαρκεια αυτων των 5 χρονων φιλε Lorac υπήρξαν και στιγμές με καλα κερδη ( ιδιως απο το "φθηνοτερο blue chip παγκοσμίως" που ελεγα, μια φραση που έμεινε ιστορική εδώ στους φίλους που ήμασταν τοτε..

και φυσικα και χασούρες που απλά ήθελα να μην επεκταθουν σε μηδενισμό οπως έγινε τελικά, παρ οτι εδώ ήμασταν αρκετοί αντι-τραπεζικοι ,εγω ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ,ο kara και άλλοι.

Δέχομαι την ευχη σου να εχω πολλά κέρδη αλλα δεν πρόκειται εκτος εξαιρετικού απροόπτου να ανοιξω αλλο στη θεση με τις τεχνικης κοπης ανανα για την παρασκευή πινας κολάδας ,δεν μ αρεσει κι ο ανανάς.

Θα ανοιγα ενα με πολιτικές η αθλητικες αναλύσεις "κρυβοντας" οτι ειμαι ιδεολογικά φιλελεύθερος και βαζελος ώστε να μαζεύαμε κοσμο και απο τους άλλους.
Το καλό ειναι ότι εδω εκφράζομαι ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ οποτε μάλλον εδω θα μεινουμε!!

michele είπε...

Επισης δραττομαι της ευακρίας να πώ, οτι όποιος θέλει να ανεβάζουμε
ενα άρθρο- ενα διαγραμμα-μια άποψη, ο,τιδηποτε

το στέλνει με ενα mail και αμεσα ανεβαινει ως κύριο θεμα.Πάσα ιδέα δεκτή, πάσα αποψη προς συζήτηση ενδιαφέρουσα !

ArTaXiA είπε...

Με συγκίνησες!

Θυμήθηκα καυγάδες και αντιπαραθέσεις και αξιόλογους αντιπάλους που χάθηκαν και με στενοχωρεί. Θυμάμαι φίλους και ανθρώπους που γνώρισα λόγω της ΕΓ. Και θυμάμαι και τη συντροφιά της στήλης, στις μοναχικές στιγμές της οθόνης όπου σαν τον κυνηγό περιμένω και περιμένω. Και χαίρομαι που κι άλλοι κυνηγοί παρακάτω έχουν στήσει καρτέρι.

Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλη τούτη την παρέα και εύχομαι πάντοτε και να της δίνουμε και να μας δίνει.

Και επί τη ευκαιρία, ίσως να ήρθε η στιγμή να ανεβάσω κείμενο. Ωριμάζει ο καιρός.

Ευτυχείτε.

michele είπε...

Ανεβασέ το ευλογημένε ! Καλη χρονιά art, να γράφεις,ειναι η κληρονομιά που αφήνουμε :)

Bondexj είπε...

Χρόνια Πολλα στην ΕΓ. Να τα εκατοστήσει

Andreas D. είπε...

Χρόνια πολλά κι από μένα.
Όσο έχω γόμα θα σβήνω το παιδάκι...

ευαγγελος είπε...

Ευχομαι απο καρδιας, χρονια πολλα στην καλη μας παρεα, με γνωστους και αγνωστους φιλους, και στο χαρουμενο μικρο λεωφορείο του Οικοδεσποτη μας Μιχαλη να συνεχίσει να γραφει γρηγορα και ασφαλη χιλιομετρα!
Σε αναμονη νεας συγκεντρωσης Αφεντικο!

email είπε...

Κάθε χρόνο και καλύτερα! (Να δούμε πότε θα αξιωθούμε να το ισχυριστούμε και σε εθνικό επίπεδο!) Ενα μεγάλο Μπράβο σε όλους, όσοι συμβάλλουν στην έντιμη προσπάθεια που τα πέντε αυτά χρόνια καταβάλλεται, προεξάρχοντος βεβαίως του οικοδεσπότη.

...και Μιχάλη, επειδή άσπρη μέρα για τον τόπο προβλέπω ότι θα δούμε όταν θα πάρουμε πρωτάθλημα (ζήσε Μάη μου, δηλαδή..), αντί του ανανά, τι θα έλεγες για ένα φόρουμ με θέμα "τεχνικές αναπαραγωγής τριφυλλιού", πριν χαρακτηριστεί είδος προς εξαφάνιση; Μ΄ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια!

Καλή και δημιουργική συνέχεια!

Jack Hoston είπε...

Χρόνια Πολλά στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ και στον δημιουργό αυτής, κ michale συγχαρητήρια για την δημιουργία σας και την προσφορά σας, είμαι ευτυχής που συχνάζω εδώ και αντλώ αξιόλογες απόψεις και ιδέες από τους ποιοτικούς συνεργάτες και φίλους αυτής.

JimMarkus είπε...

Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στην Ελεύθερη Γνώμη και τους δημιουργούς και θαμώνες της. Ένας καθημερινός επισκέπτης.