Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΦΑ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Σε πολύ σημαντικό σημείο έκλεισε χθές η μετοχή ,ακριβώς πάνω στην F2 του μεγάλου πλαγιοανοδικού καναλιού και τον εκμο 50 ημ.

Ενδεχόμενη απώλεια του επιπέδου αυτού, θα πραγματοποιηθεί με αύξηση του όγκου συναλλαγών και πιθανόν με δυνατή κίνηση. 

Πρώτος στόχος τα 1,77€  και κατόπιν η ισχυρή στήριξη της ζώνης D [1.65-1.67].
Για την αποφυγή αυτού σεναρίου ,καθώς η πλάγια κίνηση ,μάλλον έχει λίγες πιθανότητες σ αυτό το σημείο, απαιτείται άμεση αντίδραση προς την Ζ των 1,90.
Μόνο υπέρβαση αυτού του επιπέδου ,θα ακυρώσει τον σχηματισμό διπλής κορυφής της Χ ,επιστρέφοντας προς τα 2.01 ευρώ. 

29 σχόλια:

austin είπε...

Καλημερα σε ολους!

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα παίκτη μου. Είσαι έτοιμος για τα μεγάλα και τα σπουδαία;

Ο Ευκλείδης πήρε τ' όπλο του!

michele είπε...

Καλημερα ,καλημέρα σε όλους. Τα φοβαμαι αυτα, οταν παιρνουν τα όπλα τους :)

michele είπε...

Μονο η ΙΝΛΟΤ εχει ενα ενδιαφερον σημερα ,λογω φημων περι ..εξαγορας απο αυστριακο ομιλο.

Τζιρος πολυ χαμηλός, οριακα σε στηριξεις πολλες μετοχες
πηγαμε χαμηλό ημέρας,μετα απο διπλη κορυφη ( 648 περιπου) που ενεργοποιηθηκε

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Βλέπω μια κινησούλα τις 2-3 τελευταιες μέρες στην αραιγ. Να την παρακολουθούμε.

Λευτερης είπε...

Η αγωγή του απόστρατου πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού,
Παναγιώτη Σταμάτη σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου
για τις προεκλογικές εξαγγελίες του 2009 και την περίφημη φράση του
«λεφτά υπάρχουν» πρόκειται να εκδικαστεί σήμερα ενώπιον του Πολυμελούς
Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Καλή σας ημέρα.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

http://mikrometoxos.gr/%CE%91%CE%B8%CF%8E%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%9B-%CE%9B%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7/

michele είπε...

Εχεις δίκιο music charts, να την εχουμε υποψη μας .Πανω απο 6,54-6,62 ,θα έχουμε κινηση

JimMarkus είπε...

Η ΑΡΑΙΓ δείχνει να κάνει απόπειρα να διασπάσει τριγωνάκι χωρίς όγκο, αλλά βλέπω μία μικρή απλοκλιση στο rsi και μία πιθανή ΔΚ... δεν θα έμπαινα τώρα. Συμφωνώ με τις τιμές του michele.

hippy είπε...

Αν είχε μυαλό και κρίση ο Παναγιώτης Σταμάτης θα είχε γίνει αντιπλοίαρχος, πλοίαρχος, υποναύαρχος κλπ κι όχι απλός πλωτάρχης (ταγματάρχης) +1 βαθμός που θα του δόθηκε κατά την αποστρατεία κολπάκι για να αυξάνουν την σύνταξη τους οι "προστάτες". Δεν τον γνωρίζω, πιθανολογώ ακόμη ένα πιλάφι που ξεκίνησε από βοηθός θαλαμοφύλακα και ξοδεύει το μισθό του για 5 λεπτά δημοσιότητα ο ανόητος.

Καλησπέρα

(φαίνεται ότι μετά τους δικαστές θεωρώ τους στρατιωτικούς σαν την δεύτερη πληγή της χώρας? Τρίτη οι πανεπιστημιακοί καθηγητάδες και κλείσαμε)

Jack Hoston είπε...

Γειά σου φίλe Hippy.. ενώ το κασέρι της χώρας ειναι το επιχειρηματικό γίγνεσθαι με γάτες ιμαλαίων, τραπεζικά λαμόγια, διεφθαρμένους πολιτικούς και κλέφτες επιχειρηματίες..
Χθες βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι αθωώθηκε ο Τσοχατζόπουλος....ξημερώνοντας είδα αυτό :http://bankingnews.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/289382-%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BB-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-alapis-%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82%E2%80%A6-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1.html
Σχετικά κοντά πλοηγήθηκα εν υπνώσει..
Αν ήξερε λέει ο Γιώργος , ο συνταγματάρχης ντε, το προιόν της χώρας δεν θάχανε τόσο χρόνο αλλά θα τον κυβερνούσε απο Δεκανέας!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βλεπω τα γεγονότα στο Πέραμα και λεω...Εντάξει ειναι και υποβαθμησμενη περιοχή ειναι και ο κοσμος φτωχός Πολλοί ειναι αγραμματοι ..αλλοι ψηφίζουν χρ αυγη και εχουν προβλημα με τους μετανάστες.. .Με λιγα λόγια φταινε οι αγραμματοι φτωχοί απελπισμενοι πολίτες του Περαματος που δεν καταλαβαίνουν απο ανθρωπια η δεν μπορουν να αντιληφθουν το όφελος αυτης της προτοβουλιας του Μουζαλα...Μήπως θα έπρεπε να τα πανε τα παιδακια στα βόρεια προάστια που εχει Κόσμο μορφωμένο.. με καθαρό μυαλό και κοινωνικές ευαισθησίες να δουμε τις αντιδράσεις; Για ποσο μαλακες μας περνανε τα καναλια και οι κυβερνοτες που μας λένε οτι η Χρυση Αυγή δεν τα αφηνει να πανε σχολείο.. .ολοι χρυσαυγητες ειναι εκει;Ετσι ευκολα χαριζουν κόσμο στην χρυση αυγη;δηλαδη ενας Νεοδημοκρατης..πασοκος...λεβεντικος..η οτι αλλο ειναι δεν μπορει να εχει αντίρρηση αφου ερωταται στον συλλογο γονέων; Ασε δεν τσιμπαμε...το πιο δικαιο.θα ηταν να πανε σε ολα τα σχολεία της Αθήνας να δουμε και αντιδράσεις απο τις κυριες με τις γοβες.

michele είπε...

Kατ αρχην να πουμε οτι τεσταρουμε κινηση περι το 640 ,ηδη εχει μετατραπει σε αντίσταση το 651

Ο ΔΤΡ εγραψε το 800 που λεμε εδω και 3 μερες οτι το εχει ευκολο και μια αντιδρασουλα υπο προυποθεσεις θα μπορουσε να δωσει ,αλλιως
παμε 766 με ενδιαμεσο και οχι ευκαταφρονητο το 787

michele είπε...

Οσον αφορά τα του Περαματος. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία η αστυνομία θα μπαγλαρωνε τους Χρυσαυγιτες η όποιον ηθελε τσαμπουκάδες σε δημοσιοδ σχολειο.

Οσον αφορα το που θα πανε τα παιδακια.Συμφωνω να μοιραστουν σε πολλες γειτονιες της Αθηνας και υπαρχει οντως ενος ειδους ελιτισμος στην αντιμετωπιση των παιδιων αυτων.

Ομως υπαρχουν και αντικειμενικα προβληματα. Πολλα προαστια απ αυτα,οπως και η δικη μου γειτονια δεν εχει ουτε τις προυποθεσεις ( δεν υπαρχουν υποδομες για φιλοξενιες, μικρα διαμερισματα κλπ) δεν υπαρχουν μαγαζια πολλα και οι ανθρωποι δεν εχουν αυτοκινητο να πανε να παρουν τσιγαρα ξερω εγω.


Και το αλλο φιλε μου ΟΠΛΑ : Οι κυριες με τις γοβες πανε τα παιδια τους στα ιδιωτικά σχολεια ,δεν τους ενδιαφερουν τα δημοσια η ποιος θα παει εκει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ξερω οτι πάνε τα παιδια τους στα ιδιωτικά.. αν και πολλοί που ξερω εγω τα εχουν κόψει.. αλλα θα ξενερωναν αν ηξεραν οτι πιο διπλα στα ιδιωτικα είναι τα προσφυγοπουλα..ασε που θα πευτανε και τα ενοικια εκει γύρω.. και οι τιμές ...να περναμε και εμεις οι νοτιοι κανα μετρο στα βόρεια.. .χαχαΕχουν πιάσει τον Τσιπρα μα...κα οι ξενοι και δεν μπορεί να τους παιξει ουτε στο γήπεδο του προσφυγικου..Λεω μεσα μου.αν ζούσε ο Γκανγκστερ με το Ζιβάγκο που κατέστρεψε την Χώρα.. τι ανταλαγματα θα έπαιρνε για να κρατησει εδω τους πρόσφυγες.. .πρεπει να το παραδεχτουμε σε αυτα δεν του εμοιαζε κανένας.. .θα μας ξεχρεωνε αυτος..χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στα του μαγαζιου τώρα.. εγω ξαναπηρα Πειραιώς σήμερα οπως και προχθες εκει περιξ 0.200 περιμενοντας το ριμπάουντ.. ξερω οτι τεχνικά δεν σου αρεσει το σημείο Μιχάλη αλλα με έτρωγε η τσεπη μου..

michele είπε...

Αμα δεν μ ακους ΟΠΛΑ , δεν το βλεπω το ακινητακι στα βορεια προαστια χαχα

Καποτε παλια,ειχα ενα ιδιωτικο παιδικο σταθμο. Στην Αγ. Παρασκευη.Ηρθε λοιπον ενα ζευγαρι Αλβανων ,ωραια παιδια με ενα πιτσιρικι καταξανθο αγορι ειχε γεννηθει εδω.
Ολα καλα οι ανθρωποι δουλευαν ( κηπουρικες εργασιες) και ηρθε μια κοκωνα ντοπια εκει και κατι μου ψελιζε ..το Αλβανακι κλπ.
Λεω και λοιπον; μου λεει διαφορα ασχετα κλπ.
Λεω αν εχετε προβλημα να φυγετε. Τελικα εμεινε βεβαια.

Το θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι αυτοι οι Αλβανοι, πληρωναν παντα στην ωρα τους,επαιρναν το αγγλικο βιβλιο η ο,τι του ζητουσε η διευθυντρια απο τους πρωτους κλπ.

Αυτα για την ιστορια..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ασε που οτι παίζει κατω απο 100.000 ευρώ σε ακίνητο το χτυπανε για πλάκα οι Αλβανοί.. εχουν πλαφον.

michele είπε...

Ενα περιπτερο που υπηρχε εκει πανω δίπλα σε μενα ,εκλεισε για αυτο και τωρα εχουμε ενα θεματακι.

Λεω λοιπον σε ενα γειτονα ,κριμα ηταν πολυ οραγνωμενο περιπτερο,μας βολευε κλπ.
Μου λεει μην ανησυχεις, θα το παρει κανας Αλβανος και θα το παει σφαιρα χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Χάθηκαν 167 δισ. ευρώ από τις περιουσίες των Ελλήνων τα χρόνια των μνημονίων!

Σε 856 δισ. ευρώ αποτιμάται η καθαρή -μετά την αφαίρεση των δανείων- περιουσία των Ελλήνων, έναντι 1.023 δισ. ευρώ (απώλεια 167 δισ.) λίγο πριν από το ξέσπασμα της κρίσης χρέους το 2009 και 683 δισ. ευρώ προτού η χώρα γίνει μέλος της Ευρωζώνης στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

φυσικα για ολα φταινε οι προηγουμενοι ,οι κλεφτες ,οι γερμανοτσόλια,οι στα τεσσερα και κλπ κλπ.

βρηκανε μαλακες εδω ...τι αλλο να πεις.
παντως ο Τομσέν μας την ειπε.
το τελειο προγραμμα του προβλεπει σε 21χρονια θα εχουνε ανάφτηξη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

*τρις...αν βαλεις και τις χαμενες υπεραξιες ειναι τα διπλά..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν π.χ μπαρμπα δεν ειχαμε μνημωνια το 1.023 τρις θα ειχε παει 1.5 τρις κανε την αφαίρεση και θα δεις οτι η ζημια ειναι μεγαλύτερη απο οσο νομιζουμε.

hippy είπε...

Φίλε Chabo δεν είμαι δογματικός. Σε όλους τους κλάδους υπάρχουν κι οι καλές εξαιρέσεις, ακόμα και στους μαθηματικούς!!

Αν είναι να φύγει ο ΤΙΤΑΝ απ΄το ΧΑΑ ίσως αξίζει να εστιάσουμε στο προνόμιο. Δεν συνηθίζουν τέτοιες μετοχές στο εξωτερικό μπορεί να προηγηθεί μετατροπή σε κοινό (έτσι για να δικαιωθούν χιλιάδες κερδοσκόποι μεγαλύτερης ηλικίας από εμάς). Αλλά κι αν μας μείνει στο χαρτοφυλάκιο κανένα πρόβλημα. Θα παίρνουμε μέρισμα κατά προτεραιότητα το 6% της ονομαστικής τιμής τουλάχιστον, δηλαδή 0,24 λεπτά κατ΄ελάχιστον ή 1,7%. Μια χαρά. Το κεφάλαιο εξασφαλισμένο σε εταιρείας αξίας και με απόδοση μιάμιση φορά παραπάνω απ΄την προθεσμιακή που κινδυνεύει απ΄τους τυχάρπαστους φλαμπουρ(δ)άρηδες της κυβέρνησης.

Και τα ομόλογα του έχουν εξαιρετική συμπεριφορά. Τα 2α καλύτερα μετά την 3Ε. Στην 3η θέση ΟΤΕ.

hippy είπε...

Στο σκέλος της χρηματοδότησης πρέπει να ληφθεί υπό όψιν ότι για ομόλογο ύψους 200 εκ Ευρώ που λήγει το 2017 πρέπει σύντομα η Τιτάν να βγει στις αγορές ενώ θα μπορούσε να δεν είχε έδρα στην Ελλάδα


Νίκος Καρούτζος
www.bankingnews.gr


To συγκεκριμένο ομόλογο με κουπόνι 8,75% το έχει αναχρηματοδοτήσει σχεδόν εξ ολοκλήρου με νεώτερο το 2014 με κουπόνι 4.25% και λήξη το 2019 το οποίο επίσης αναχρηματοδότησε πέρσι με άλλο λήξεως 17/6/2021 απόδοσης 3,5%.

Έχει χάσει επισόδεια ο δημοσιογράφος.

hippy είπε...

* επεισόδια

michele είπε...

Καλα κανεις και το λες, απεξω μιλωντας θυμομουνα την αναχρηματοδοτηση του 2014

αλλα εσυ σ αυτα εισαι ΑΡΧΕΙΟ

michele είπε...

Κρατησε ανετα το 640+ με κατω τον ΔΤΡ [-0.61%]
και την ΕΕΕ πανω στα ψηλα ημερας +1,20% 21.07€

hippy είπε...

θα μας βγάλουν την ψυχή οι τσιπροκαμμένοι...μαγαζί αποκλειστικά για τρειντεράδες το Χαχα

michele είπε...

Ακομα κι αυτο Hippy εχει δυσκολέψει,το ευρος διακύμανσης εχει στενεψει
Η διακύμανση ας πουμε της ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ ηταν 4,15% απο το χαμηλο στο ψηλό
της ΑΛΦΑ 2.73% της ΠΕΙΡ 4% ]
Αντιλαμβάνεσαι ,τι ειναι ο καβουρας,τι ειναι το ζουμί του ..

δεν μιλαω για αλλες μετοχες,ειναι ακομα μικρότερη